canlarim nedendir bilmiyorum ama son zamanlarda doymak nedir bilmiyorum bunun tabi bir bucuk ay araya bagliyorum ramazandi suydu buydu:26:
menüme bakarmisiniz
kahvalti: bir dilim dukan ekmek (2 yk) + peynir + salatalik
ara: bir kahve sütlü
öglen: tavuk izgara (hasladim sonra elektrikli mangala attim)
ara: bir meyveli yogurt x2
aksam: aynen yine tavuk izgara ve cacik tavuk 150 gr civari
doyuyorum midem sisiyo ama yok yinede yeme istegi devam ediyor önerisi olan:26::26::26:
canım mevsim geçişleriyle ilgili olabilir belki.çünkü bu aralar bende de biraz iştah açıldı yada reglim yaklaştı ondan olabilir.seninki de yakınsa ondandır belki,hiç sıkma canını.hem ayrıca doymuyorsan daha çok yee,yani sonuçta 2 kilo balık yesen doyabilirsin zannımca
slm kızlar az önce eksikleri almaya gittim tansaştan light gazoz kola aldım birde doğalsanın yulaf kepeğii 6,45 tl bundan uygunu nerde vardır dün kipada bulamayınca bugün bulduğum yerden aldım birde tatlandırıcı aldım takita tablet diye splenda falan yoktu
cnm ben yulaf kepeğimi gurmenetten alıyorum.
tatlandırıcı da hep splenda kullanmıştım ama o 25 tl,daha geçen gün takita toz tatlandırıcı aldım 11.50 falan pişince de acılaşmıyor
az önce eşim kavun kesti ya cennet kavun gibi kokuyodur dedim
meyvesizlik çook zoorr. dün bir ısırık elma aldım. çiğnedikten sonra tekrar tükürdüm. bu gün de 1 kaşık pirinç çiğneyip tükürdüm. yyaa napim canım çook istiyor.
o ne yaaa çiğneyip çiğneyip tükürmek
ama valla bişey itiraf edeyim,geçen gün bir arkadaşım geldi makarna yaptım ona,pişmiş mi diye bakmak için ben de ağzıma alıp çiğneyip çiğneyip attım,pişip pişmediğini anlamam da biraz vakit aldı,2-3 tane makarnaya mal oldu
ahanda bu da benim öncem sonram, 1 sene önce 84 kg dım sanırım, 8 ay önce 80 falandım, diyete başladığımda 4 ay önce 78,5 dum yani 8 ay önceki halim hemen hemen diyete başlamadan önceki halim diyebilirim. son fotoğrafta hırkamı çıkaraydım iyiydi de üşüyordum ondan şaapmamışımdır
Eki Görüntüle 517159
canım tebrik ederim
sanki 10 kilo değil de 20 kilo vermiş gibisin cidden.sanırım sizin kemikler de ince de ondan
Medesaaa sesime ses wer
Ne soracaktın sen bakem guclendırme hakkında????
canım bak şimdi ben söyleyim aklımda kalanları sen onayla yada reddet anlaştık mı
şimcikkk her gün 2 tane tam tahıllı ekmek yiyebiliyorum,yani 2 dilim
her gün 40 gr normal bir peynir yiyebiliyorum.
her gün 1 porsiyon meyve yiyebiliyorum.
haftada 1 ödül öğünüm var
buraya kadar tamam dimi
ben nişastalılar mı tahıllılar mı ne o kısmı anlamadım galiba.
şimdi önce yazmış bunlardan haftada 1 kez tüketebilirsiniz diye ama her bir gruptan tüketebiliyor muyum yoksa o gruptan birini mi seçebiliyorum ? şöyle kii hem patates,hem nohut hem mercimek tüketebiliyor muyum çünkü hepsi ayrı gruptaydı.yoksa bunlar büyük bir grubun alt kolları ve ben bunlardan birini mi seçebiliyorum ve haftada 1 mi ?
ayrıca hamur işiyle kahvaltı yapabilirsin demiş,o ne şimdi açmamış o konuyu.yani bildiğin boyozla gevrekle falan mı kahvaltı yapabiliyorum
çok korkuyorum yaaa,ben böyle beslenirsem kilo alırım gibi geliyor,gerçi siz almadınız ama siz zaten çıtı pıtısınız ama benim amay maaşallaaah ekmek mayası gibi
sonraaa ödül öğünümde başlangıç,ana yemek,tatlı ve 1 kadeh bıdı bıdı diyor yaaa.
mesela daha farklı olabilir mi bu diyelim ki ben bir tane hadi bilemedin yarım tane kömürde sandviç yiyebilir miyim yada mesela burger kingden steakhouse sonuçta steak yani olma mı ? hadi olmadı diyelim,başlangıç olarak şöyle mis gibi kremalı bir çorba içebilir miyim ?
meyve yemek zorunda mıyım,bööööğğğ hiç sevmem de
şu yaşıma kadar toplasanız 2 kilo meyve yememişimdir.
pilav,makarna kısmını hatırlamıyorum.orda takıldığım bişey olursa sorarım yine.tekrar okur bakarım başka bişey var mı diye.
heee bir de çelişkili bir durum vardı yaaa güçlendirmede 2 kaşık mı 2.5 kaşık mı kepek tüketeceğiz ?
şimdiden teşekkürlerrrrrr
iyi akamlar dukancanlar..:)
Aliyecim süpersin arkadasim fotoyu görünce eski halim geldi gözümün önüne...tebrik ediyorum seni en kocamanin dan..
Benim sabah randevum vardi tr den geldigimden beri girip kulak agrisi birde vucudumda sanki igne dolasiyormus gibi birseyler oluyordu.Mide bulantisi kusma devam edince bu gün kan sonuclarim da mikrop cikti antibiotikum ve iki cesit hap yazdi.Gözümde arpacik cikmisti oda fena görünüyor..
Buda yetmiyormus gibi kücük oglumda da mide bulantisi basladi..Sabah dukan kahvaltisi yaptim doktordan sonra ertelemeye karar verdim..Gece calismamdan ötürü diye tahmin ediyorum bu sabah arti 2 gördüm insallah gecici bir arti dir..
isteyim bu gece yine cubuk kraker ve etimek yiyorum bol bol da nane ve papatya cayi..Sonum hayir olur insallah..
geçmiş olsun canım
Günaydın kızlar,
Kaynatmışsınız yinee.. :) Dün yazılanları okuyamadım, bi bakiyim bakiyim Herkese mutlu günleeerr
Medesaaa seni de tebrik ederim Dukan gülü
günaydın yavru kuşlarrrrrr
medesacım canım tebrikler yumruk harekatının sonu 69 u görür gibi geliyo bana hadi bakalım çok az kaldı:))
günaydın kızlar, valla 2 aydır bu forumdayım buraya günaydın yazabilmek bugüne nasipmiş ,genelde geç kalkan biriydim de
ders programımı değiştirdiler, sabah 7.15 te derse başlıyoruz
valla ilk ders çocuklara acıyorum öyle uykulu bakıyorlar ki... ben lisedeyim 6.45 de başlayan minikler var onların durumu daha da vahim
birazcık aram var bende foruma bakayım dedim , öğretmenler odasında tekim de
medesaaa tebrik ederim, kırmışsın şeytanın bacağını
baaa sor baaa sor başarı yumağımmm:)
hehehehe sağolun canlarım,umarım yarın öbür gün de böyle güzel devam eder
genelde _ görünce ertesi günler hemen + oluyor ama bu sefer olacak inşallahh,ohh sonra da gelsin artık güçlendirmee
bu sabah da 1 kaşık lor ile 2 yumurta beyazını kırıp yedim ve 1 koca bardak tarihi geçmiş süt içtim
şimdi yaptığım saçmalığa inanamayacaksınız,neden tarihi geçmiş süt içtim çünkü en kötü bağırsaklarım bozulur oh daha iyi kilo veririm falan dedim.sanırım kafayı yiyiyorum artık
ve bu yüzden saatlerdir mide bulantısı çekiyorum.içim dışım kalktı resmen,kesin o sütten oldu.deli miyim cahil miyim ne ayağım ben de anlamadım
öğlen de fırında tavuk ve bolca yoğurt yiyeceğim