Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar öğlen otelde piliç şinitzel varmış,sizce dış kabuğunu yüzüp yiyeyim mi yoksa hiiiiç bulaşmayayım mı ?
Bence yiyebilirsin üstünü sıyırıp. Mmmm Hem de leziz olurrr...

Bu arada kızlaaaaarrr.... Ben geçen gün 57,2 çıktım heee Regl öncesi olduğum için sanırım bu Perşembe yine artı çıkarım ama... Olsun.. Onu da gördüm yahu :111::103::119: Ondan da hazır gidiyorken bi kaç hafta daha seyrediyim diyoruumm :44: Hmm? Hmmm?

Son düzenleme:

şimdi şöyle yapmaya karar verdim canlarım,bir gelsin bakayım yemek.önce tipine bakıcam usta fritöz gibi bişeyde kızartmamıştır da tavada yapmıştır diye ümit ediyorum.tipine göre karar vericem.çok yağlı durmazsa dışını sıyırıp kalan içeriğinin de peçeteyle yağ fazlasını alıp yerim ama yumruğu bozmak istemem.neyse alternarif olarak fırında tavuğum yanımda zaten

sev tabi kendini , biz de seni seviyoruz...

o sütler bozulmuyor zaten. yani akapağı açılmamışsa bozulmuyor.

waaaoowwww diyorum süperin yahuuuuu
yulaf kepeğinin en uygun fiyatı bu. açık varmış bazı akrtarlarda. ben bulamadım. splenda migroslarda var. takitanın da toz olanı var.
teşekkür ederim aliyecim birde toz olanı alayım tatlı matlı bişiler yaparım bare nefsimi köreltirim :)))))

slm kızlar bu sabah itibariyle atağın ilk günü 800 gr vermiş bulunuyorum bugün 2. günüm daha önce hiç bir diyette bu kadar kararlı olmamıştım kendime şaşıyrum lahana çorbası diyeti hollyvood diyeti falan yaptım ama yok sonra hep bıraktım kısmet dukanaymış :) bu arada bişi merak ettim benim gibi olan varmı aranızda ben 10 kg son 1 yıl içinde aldım onu vermek daha kolay olur diye düşünüyorum yeni kilo diye acep doğrumu düşünüyorum?

o sütler bozulmuyor zaten. yani akapağı açılmamışsa bozulmuyor.

ya benimknin ağzı da açıktı da ondan mefta olmuş biraz ama neyseki şimdi toparladım geçti bulantım,yemek yiyeceğim diye psikolojik iyileştim sanırım

merhabalar,

sabah 3 dilim hindi füme, yulaflı kekin bugünkü payımın yarısı ve beyaz peynir yedim. çayla tabi.

arada 2 neskayfe götürdüm. bol su var tabe.

öğlene biftek var. salatayla yerim.

99.5 kilo olduğunu görüp sevinen dukancandan sevgiler

bu facebook grubuna girmek icin kime basvuruyoruz?

benim normal bir profilim yok ama, fake var öyle bakmak için girdiğim. beni de ekler misiniz ki?

yeni kilo daha kolay gider haklısın.

dün tartıda +1100 çıkmıştım. bolca yeşil çay içtim, bugün +1100'ün 800'ü gitti. kalanı da yarına gider ama perşembe bildiriminde - çıkamam herhalde ya da çok az - çıkar. akalım neler olacak, heyecanla bekliyoruz.

Selamın hello millettttt gribi hala atamadım burnumu sile sile yara oldu kenarları yamalı yamalı dolasıorum ortada bol eksili bi gün diliorum hepinizee..

tebriklerr kızzzlarrrr

evt hergün 2 dilim ekmek war.tam bugday ekmegi öneriliordu ben BİM.den alıorum tam bugday ekmegini,öneririm.hergün cok yaglı (protein gunu dısında) olmayan bi peynir yiyebiliorsun 40 gr.ben light kaşar yiorum,ama beyaz peynir yiyenide okudum facede.haftanın 6 gunu proteın sebze karısık yıyebılıorsun.hergün bi porsiyon meywe war.bende ztn normalde pek meywe yiyen bi insan olmadıgım ıcın,cogu zmn aklıma yemek gelmıor ama bunun beni korumada etkileyeceğini sanmıorum.cunku ztn guclendırmede vucudu bunlara alıstırmak ıcın werilior ,,ee ben korumayada gecsem dogru duzgun meywe yemeyecegım ıcın etkı yapacagını sanmıorum.guclendırmenın ılk yarısında,haftada bir ödül ve bir nişastalı besin hakkın war. ödülde corba ile baslayın dior ama hic başlamadım ewt canın ne istiosa onu yiorsun,burgerse burger,iskenderse iskender vs ardından 1 kadeh sarap demiş ama ben bunu bzn bira olarak kullandım cok nadirde olsa.cunku sarap içmem.ardındanda tatlını yiorsun.canın ne istiorsa.
nişastalı ögünde ise,ya patates yemegı,ya işte pilav vs birini seçip tüketiosun.mesela ben ilk nişastali ögunumde makarna yemiştim.onun oranını net hatırlamıorum ama sanırım pişmiş hali 220 gramı gecmıyecektı.hamur işi kısmını walla bende anlamadım cunku kıtapta net acıklamamıs,,facedede pek bişi bulamadım ama sanırım bizim bildiğimiz hamur işi deildir.ben acıkcası riske atmamak ıcın yemedım cnm su boregı ıstedıgı halde.onun yerıne bunu odulde kullandım.nısasta hakkımıda makarna weya kısır şeklinde tuketmeyı tercıh edıorum :) guclendırmenın ıkıncı yarısında bunları haftada 2 ye cıkarıosun.dukan bunları ardı ardına yapmayın dior sadece.arada bikaç gun bosluk bırakın.gündede 2,5 ksk yulaf kepeği sonradan bunu böle guncellemiş.umarım acıklayıcı olmusumdur sekerımmm

kızlar öğlen otelde piliç şinitzel varmış,sizce dış kabuğunu yüzüp yiyeyim mi yoksa hiiiiç bulaşmayayım mı ?

ben olsam yemezdım yaglı olur bence yınede o..

walla aynen bende tadı bozulmamıs herseyı son kul.tarıhı gecsede yiorum hala yasadıgıma göre sanırım bı sakıncası yok bu arada göbek fln yok sende,,gec artk güçlendirmeye ayrıcanada hadddiiiii gözün aydınnnnnn

yeni kilo daha kolay gider haklısın.

kendimi motive edicek şeyler arıyorum :))) inşallah kısa zamanda veririm ilk on kiloyu sonrası zorlar o 2006dan sonraki kilo :))))
bu arada eşim dana böbrek aldı onu nasıl yapayım netten bakıyorum ama kırmızı et ve sakatatlarını sevmiyorum fazla öneri verebilecek varmı :)

Selamın hello millettttt gribi hala atamadım burnumu sile sile yara oldu kenarları yamalı yamalı dolasıorum ortada bol eksili bi gün diliorum hepinizee..

1 çay bardağı suya 1 çay kaşığı tuz at karıştır. burnuna çek. azıcık yakar ama epeyce rahatlatır. özellikle de gece uyumadan önce...

1 çay bardağı suya 1 çay kaşığı tuz at karıştır. burnuna çek. azıcık yakar ama epeyce rahatlatır. özellikle de gece uyumadan önce...

bende onu dicektim aliş o yakmazmı die ama denemeye calısıcam bu gece..sürekli işyerinde elimde peçete sümüklü böcekler gibi geziorum

heee bu arada yemedim o şinitzeli yahuu
baktım tavuk ince,dış yüzeyini sıyıramıyorum bile,çatalla da bastırdım sünger gibi yağ fışkırtıyor,bir de ustaya sordum baya kaynar yağın içinde kızartmış.hiç ama hiiiç içime sinmedi.ben de evde yaptığım derisiz fırında tavuğumu yedim
tavuğu fırına koymadan önce de mutfak makasıtla derilerini kırpmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…