Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Oyyy ölmek üzereyim yorgunluktan, kışlık eriştemi de yaptım, hemi de tam buğday unundan, Emre delirdi makarnaları görünce, kedi gibi dolandı durdu etrafta hatta 2 tane falan kapıp yedi bile 1 tane de ağzından çıkardım çok seviyor makarnayı maymun pişirdim şimdi ben de yicem bundan biraz yoksa bayılıp kalcam ahanda şuraya, kahvaltı ile duruyorum yani 2 yumurta ile, neyse siz bu kısmı görmemiş olun emi benim canlarım

enginarı sindirmek için sindirim sisteminin yaktığı kalori, enginarın kalorisinden fazlaymış. bence aynı bunun gibi, erişteyi yaparken harcanan kalori, eriştenin kalorisinden fazladır. hadi afiyet olsun...

bu krem vanilyayı çok duydum anlatırken ağzım sulandı bir patça tavuğumu yedim yoğurtla ve canım tatlı istiyor bende yapayım dedim googledan araştırıyorum ama henüzbulamadım
paylaşabilirmisin rica etsem :)

krem vanilyalar fırından çıktı. dediğim gibi hafiften bir fırın sütleç görünümü var. muhtemelen altı da kızarmıştır. ama kokusu şahane... sabahı beklemek bir yana, ağzımın yanmayacağını bilsem hemen götüreceğim bir tanesini.

6 gundur saf proteın alıyorum

artık tatlı dıye cıldırmak uzereyım

bırkac da tatlı tarıfı verebılırsenız cok makbule gecer

ben cok tarıf bulamadım galeta denedım omlet oldu falan. Cesıtlendırmezsem sıkılıcam dıye korkuyorum...

sütleç ne ya salak aliye sütlaç sütlaç. 1 sayfa yaz şimidi sütlaç...

enginarı sindirmek için sindirim sisteminin yaktığı kalori, enginarın kalorisinden fazlaymış. bence aynı bunun gibi, erişteyi yaparken harcanan kalori, eriştenin kalorisinden fazladır. hadi afiyet olsun...

İnşallah öyledir çok yemedim gerçi ayrana verdim kendimi, enginara da bayılırım ama seyirde yasak yiyemedim pek bu sene

bende de olmuştu ama geçiyor istek falan kalmıyor.tatlı düşününce diyet olmuyor

sütleç ne ya salak aliye sütlaç sütlaç. 1 sayfa yaz şimidi sütlaç...

Daha önce söyleyen mutlaka olmuştur ama ben de söylemek istiyorum kesinlikle 20 yaş gençleşmişsin, seni bu azminden ve başarından dolayı milyonlarca defa kutluyorum, ayakta alkışlıyorum, harikasın

ben kabarıyorum bu arada mayalı çörek gibi

Medesaaa sesime ses wer Ne soracaktın sen bakem guclendırme hakkında????

Hayır olsun kuzum :)

Var var. kk dukancanları gibi bişey. Başvurunuz nesliii :)

Ağzım sulandı ya. Bana aylar sonra tatlandırıcı aldıracaksınız bu gidişle nereme lazımsa...

:)

Kuzularimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ben yine +1 oldum hemiddde 12saatte ödemmidir nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…