- 3 Mart 2010
- 960
- 0
cok tesekkur ederım
tarıfler super olduu
ee bırde ayıptır sorması spelenda nedır ? nerden bulurum ?
benim valla. o da benim bu da benim.
Oyyy ölmek üzereyim yorgunluktan, kışlık eriştemi de yaptım, hemi de tam buğday unundan, Emre delirdi makarnaları görünce, kedi gibi dolandı durdu etrafta hatta 2 tane falan kapıp yedi bile1 tane de ağzından çıkardım çok seviyor makarnayı maymun pişirdim şimdi ben de yicem bundan biraz yoksa bayılıp kalcam ahanda şuraya, kahvaltı ile duruyorum yani 2 yumurta ile, neyse siz bu kısmı görmemiş olun emi benim canlarım
alıye tebrık ederım kac kılo gıttı boyle? ne kadar surede gıttı ?
ayyy morelım arttı valla
YOk bırakmam kesınlıkle artık dukanı ben
Sana bakınca ımrendım valla :):):9
Eki Görüntüle 516803 Eki Görüntüle 516804 Eki Görüntüle 516805
yapabildim sanırım. dur bi deneyeyim...
krem vanilyamı yaptım. ısıtılmış süt ne kadar ısıtılacak bilemedim. yumurtayı kesmesin diye oda sıcaklığunda kullandım. azıcık da limon aroması kattım. köpükleri aldıkça bi daha çırptım bi daha köpürttüm. 3 tane küçük silikon kabım var onlara paylaştırdım. ama onları alacak kadar tepsim yok. o yüzden su dolu tepsiye değil, doğrudan fırına attım. muhtemelen krem karemel gibi yumuşak sütlü sütlü değil de, fırın sütleç gibi daha kavruk bişey olacak. olsun şimdidden çok güzel kokular geliyor fırından. yarına kadar yen-meden nasıl dururum bilemedim)))
krem vanilyamı yaptım. ısıtılmış süt ne kadar ısıtılacak bilemedim. yumurtayı kesmesin diye oda sıcaklığunda kullandım. azıcık da limon aroması kattım. köpükleri aldıkça bi daha çırptım bi daha köpürttüm. 3 tane küçük silikon kabım var onlara paylaştırdım. ama onları alacak kadar tepsim yok. o yüzden su dolu tepsiye değil, doğrudan fırına attım. muhtemelen krem karemel gibi yumuşak sütlü sütlü değil de, fırın sütleç gibi daha kavruk bişey olacak. olsun şimdidden çok güzel kokular geliyor fırından. yarına kadar yen-meden nasıl dururum bilemedim)))
neeeeeeee supeeeerrrrr
maasallah nazar degmesın dıyıcem valaaaa
10 kılo da ben versem super olacak yaaa
Dogumdan sonra yuvarlak kaldım bende :!(
krem vanilyalar fırından çıktı. dediğim gibi hafiften bir fırın sütleç görünümü var. muhtemelen altı da kızarmıştır. ama kokusu şahane... sabahı beklemek bir yana, ağzımın yanmayacağını bilsem hemen götüreceğim bir tanesini.
enginarı sindirmek için sindirim sisteminin yaktığı kalori, enginarın kalorisinden fazlaymış. bence aynı bunun gibi, erişteyi yaparken harcanan kalori, eriştenin kalorisinden fazladır. hadi afiyet olsun...
6 gundur saf proteın alıyorum
artık tatlı dıye cıldırmak uzereyım
bırkac da tatlı tarıfı verebılırsenız cok makbule gecer
ben cok tarıf bulamadım galeta denedım omlet oldu falan. Cesıtlendırmezsem sıkılıcam dıye korkuyorum...
krem vanilyalar fırından çıktı. dediğim gibi hafiften bir fırın sütleç görünümü var. muhtemelen altı da kızarmıştır. ama kokusu şahane... sabahı beklemek bir yana, ağzımın yanmayacağını bilsem hemen götüreceğim bir tanesini.
Daha önce söyleyen mutlaka olmuştur ama ben de söylemek istiyorum kesinlikle 20 yaş gençleşmişsin, seni bu azminden ve başarından dolayı milyonlarca defa kutluyorum, ayakta alkışlıyorum, harikasın
bu krem vanilyayı çok duydum anlatırken ağzım sulandı bir patça tavuğumu yedim yoğurtla ve canım tatlı istiyor bende yapayım dedim googledan araştırıyorum ama henüzbulamadım
paylaşabilirmisin rica etsem :)
kızlar internette ciddi sıkıntı var bağlanamıyorum,kopup duruyor haberiniz ola.
aliye var ya kilo insanı gerçekten yaşından çok ama çook daha büyük göstriyor.yanlış anlama ama kilolu resminde baya yalını başını almış teyzeler gibi görünüyorsun ama sonraki resminde resmen çıtır genç kızsın yaaaaa,çok tebrik ederim cidden çok büyük çok süpperr bir değişimben de kiloluyken yaşımdan çok daha büyük kadınsı duruyordum,şimdi valla çıtır olduk.
süüüpeersiiiin,yeni başlayan arkadaşlara da ibret olsun
hadi bakalım resmini paylaşmayan herkes paylaşsın,yeni çekirgelere güç verelim
bu arada bir 'bahar' yorgunluğu var üzerimde hazır olsun inşallahhh
uuzn zun süredir dukan hakında bilgi topluyorum kitabı okudum notlarımı aldım alış veriş listemide yaptım şun emziyorum bir ay içinde son bulcak bu dönem bitince başlıcam nasipse dukan diyetine..umarım iyi paylaşımlarımız olur..sorum şu...facebookta kapalı bir grubunuz varmı ordan daha düzenli bir iletşim kurmak fotografalrı paylaşamka daha kolay olcaktır...var ise bana adını sölermisniz...simlanın ve ilkay hanımın sayfalarını takip ediyorum bu foruma ait bir grup var mı?