- 31 Mayıs 2010
- 3.569
- 1.214
bu arada hem krem vanilayı hem de süt reçelini denemek istiyorum. bugün p yapıyorum. hazırlarsam yarına yerim. krem vaniya daha risksiz sanırım. süt tozu yok içinde. süt reçelini de güçlendirmede yaparım, kepekli ekmeğime sürer sürer yerim
ayy ben merak ederım sımdı. önceyı sonrayı sımdı yapıp sonra gıtseydınya markete.. çalışamamki ben şimdişimdi markete gidip süt yumurata tavuk falan alacağım. sonrada size öncesi-sonrası yapacağım. az kaldı, çok az kaldı....
..........
......
baktım gördüm çatladım ama sizin adınıza da sevindim bebişim
neyse artık bir dahakine hep beraber oluruz inşallah
bak sen ipektoşuma yaaa,beni didemle yoldalarken aradılar.sonra mesaj attı bir tane sonra ben üstüne 10 tane mesaj attım ayrılın artık ısırıcam popolarınızdan diye ama hiiiçççç cevap vermedi bana kuzumbilmiyorum artık kime tapor veriyorduysa beni unutturmuş anlaşılan
.............
Canıımm.. Bak ben sana Cumartesi akşamı forumda bunları yazmıştımCanlarım bu arada bu sabah itibariyle 72.5 kilo ile beyaz yumruk harekatına başlamış bulunuyorum
Bundan da bir fayda göremezsem demekki benim artık kilo verme sürecim sona ermiştir diyeceğim veee güçlendirmeye geçeceğim artık.zaten boşu boşuna 45 gün kaybettim
............
Ben de karar veremiyorum yani kuzucuk :44: Ama bu ayki reglim falan da bi bitsin, bi bakiyim sonraki durumlara.. Ben de geçicem artık ama bi kaç hafta daha beklicem.. Zaten benim ps ler de karışıyo arada.. Bakalım biraz daha dikkatli gidiyim, sonra ben de geçicem zatiMiniğiiimmm!!! Küsmedin di mi seeennn
Seni de aradık amaaa... Gittiğin yere geliriz biz de =) Kurtuluş yok =))
......
Bi de kızlar bana bi tek göbiş kalmış, ona da spor şeyettir, güçlendirmeye geç artık dedileeerr :44: Spor yapmak diyet yapmaktan zor amaKarar veremiyoruummm Ödül öğünü yapmadan sadece her gün sebze protein yesem diyorum.. Öyle de yapma dediler.. Bilmiyoomm :44: :)...............
......
Günaydın canım.. Regl stresidir..ben ıkıgundur tartılmadım. kesin artıdayımmm.. regl oldum...keyfımde yok zaten..
Krem vanilya çook güzel bişiiiibu arada hem krem vanilayı hem de süt reçelini denemek istiyorum. bugün p yapıyorum. hazırlarsam yarına yerim. krem vaniya daha risksiz sanırım. süt tozu yok içinde. süt reçelini de güçlendirmede yaparım, kepekli ekmeğime sürer sürer yerim
Oyyy........
.............
güzel bir hafta olsun, pişmanlıklar, artılar, kötü insanlar, kıymet bilmeyenler bizden uzak olsun
Hadi hadiiiiişimdi markete gidip süt yumurata tavuk falan alacağım. sonrada size öncesi-sonrası yapacağım. az kaldı, çok az kaldı....
şöyle söyleyeyim, ben azcık etli hatunları daha çok beğenirim. seni tanımasam gördüğümde şöyle derim " çok hoş kız ama azcık kilo alsa süper olur" başkalarına göre de şahanesin. cumartesi senden de bahsettik ve ne kadar hoş olduğunu söyledik hepimiz. sen bana ne bakıyosun, benim boyum 155 bile değil. senin boyunsa 1.70 ve aybnı kilodayız. elbette bu kiloda ben hala azcık şişman sense dal gibi olacaksın. o yüzden bence geç bile kaldın güçlendirmeye. hemen geç. git canın ne istiyorsa şöyle güzel bir ödül öğünü yap, kır dukanın bacağını)))
Günaydın kızlar bol eksili haftalar olsun inşallahhh
Kovulmak pahasına face'e bağlanıp resimlerinize bakıcam ziraaaa öyle bir çatlattınız öyle bir şişirdiniz ki tartıya bile çıkamadım h.sonu korkumdanbir de ipek hanıma msj atıp durduk heralde sohbet çok koyuydu ki bi geri bile dönmedi
o çatırtı kesin benden gelmiştir rachel ama bunu telafi etmenizi istiyorummmmm
aaaaaaaaaaa eeee face'e girdim resim eklemediniz mi yaw
Canım guruba da koyduk fotoğrafları, benim resimlerimde de var, zaman tünelime bakarsan görürsünseni de etiketledim hatta gör diye bildirimlerine baksan görcen
İpek sana rapor verdiğini söylüyordu, hımmm sana vermiyorduysa kime rapor veriyordu acaba :44::44::44::44:
Aliyecim patronum nasılsın?
sana bişey sormam lazım sp günlerinde ev tarhanası içsek olurmu içinde tuz var azıcık ama ilk olarak tarhanayı suda bekletsem sonra süzüp çorbasını içsem olurmu acaba
aliyem yaa al benden de o kadar,hep öyle çıkıyor çıkıyor sonra pat diye düşüyor,kaldı ki artık düşmüyor da
leblebiyi de sebzeden sayarız artık
bu arada resimlerinize baktım kızlar,tabikisii çok kıskandım ben de sizinle olmayı çok isterdim
aliye bu arada ben nedense senin yaşını daha büyük hayal etmiştim,sen de baya çıtırmışsın yahuuu
baktım gördüm çatladım ama sizin adınıza da sevindim bebişim
neyse artık bir dahakine hep beraber oluruz inşallah
bak sen ipektoşuma yaaa,beni didemle yoldalarken aradılar.sonra mesaj attı bir tane sonra ben üstüne 10 tane mesaj attım ayrılın artık ısırıcam popolarınızdan diye ama hiiiçççç cevap vermedi bana kuzumbilmiyorum artık kime tapor veriyorduysa beni unutturmuş anlaşılan
oyyy tarhana olmaz kuzum için de un falan var onun.keşke olsa valla bayıla bayıla içerdim bende
aliyem yaaa senin önceki halinin resmi yok mu,koysana yaaa önce/sonra diye.sendeki değişim kesin müthiştir,30 kilo az bişey mi yahuuuben de işte dediğim gibi beyaz günlü yumruk yapıcam 4 gün falan,spor da yürüyüş de callen da ne varsa yapıcam.bakalım biraz daha kırar 1-2 kilo daha verirsem ne ala,vermezsem de geçeceğim artık güçlendirmeye.ilk 72.7 mi göreli ne kadar olmuştu hatırlamıyorum bile,o kadar zamandır boşuna debelendim.şimdiye neredeyse 2 aylık güçlendirmeci olacaktım,süreci kendim uzattım ama ne bileyim yaaa 69u görmeyi de çok istemiştim.ama yok,bitmiş margarinler
zaten dün kitabı okudum biraz daha,güçlendirmeyi de okudum.
adamcağız zaten demiş yani,hedefe ulaşınca garanti payı olsun diye daha fazla zorlamayın diye.
haaa onun biçtiği hedef 75.7 idi,ben zorlayıp 72.7 yaptım daha da yapabilirim sandım.
ama aslında bence onun dediği gibi 75.7 ile güçlendirmeye geçseydim,sanırım o sırada yine kilo verip 72.7ye düşermişim.
ben bu adama bi fal baktırmaya gitmek istiyorum,müneccim mübarek
modunda bişey,göbeğim çıktı.kızlar güçlendirmeyle ilgili kafama takılanlar oldu,sevgi yada ekim gelince sorayım bari yanlış bişey yapmayayım
aliye 1971 maşallah ne güzel kilo vermişsin gençleşmişsin resmen
tebrikler
bende atak evresını bıtrmek uzereyım 2 kg verım. yulaf kepeklı galetayı yapan oldumu... ben denedım ama bıldıgın omlet oldu kıtapdakı tarıf :S
yardım lutfen
Aliye ya harika olmuşsun.Tebrik ederim böyle resimler gördükçe insan daha çok aşka geliyor ganımca cidden çok ama çok ama çok tebrik ederim inş. istediğin kiloya da gelirsin ama böyle bile şahanesin...
Aliyecim hastayım sana idolümsün :)))))
bugün medasayada ayrı bir hasta oldum çok beğendim çookkkkk ikinizi de
bu arada aklıma getirdin sormam lazım ben diyetin başından beri hiç tuz kullanmıyorum diyeti de bebek sahibi olmak için yapıyorum birde hipoglisemi tip 1 diyabete çevirmesin diye. aklıma geldi 21 yaşındayken tiroit şüphesiyle doktora gitmiştim ve tiroit bezlerinin normalden biraz büyük olduğunu düzenli ve sadece iyotlu tuz kullanmazsam hastalanabilceğimi söylemişti.
1- hasta olabilirim
2- tiroit bozukluğu kısırlık sebebi
şimdi normalde de tuzu çok kullanmam da biraz biraz atayım değilmi yemeklere?
çarşıya çıktığımda da şekerim düştü (bıktım bu şekerden) markete girip eti formun bisküvisini aldım 2 tanesini yedim iyi geldi yoksa bayılacaktım
sen neden tuzsuz yiyorsun ben onu anlamadım. başından beri taktın tuza, "şunu yedim tuzsuz yağsız tabii ki" diyorsun "tarhana yesem ama tuz var" diyorsun. nerden çıkardın bu tuz mevzusunu kardeş? tansiyonun falan mı var?
Günaydın canlar...
İşe geldim sonunda. Ay nasıl özlemişim odamı masamı :)
HErkese güzel bir hafta diliyorum be boll boll eksiiiii
:)
Günaydın canlar
oğluşumla kahvaltımızı yaptık, hepinizi öpüyoruz
haftasonu diyetim için pek başarılı oldu diyemem, dün şahane bir kahvaltı yaptım, öyle çok şeyi karıştırdım ki sonunda hepsini geri çıkarmak zorunda kaldımmidem bulanıyor benim hala niye anlamıyorum, midemi üşüttüm galiba, neyse 2 gün atak yapayım bari :26::26: ben böyle iki ileri bir geri güçlendirmeye zor geçicem :18::18::18: 2-3 gündür callan da yalan oldu ona da devam edeyim bugün bari
güzel bir hafta olsun, pişmanlıklar, artılar, kötü insanlar, kıymet bilmeyenler bizden uzak olsun
şöyle söyleyeyim, ben azcık etli hatunları daha çok beğenirim. seni tanımasam gördüğümde şöyle derim " çok hoş kız ama azcık kilo alsa süper olur" başkalarına göre de şahanesin. cumartesi senden de bahsettik ve ne kadar hoş olduğunu söyledik hepimiz. sen bana ne bakıyosun, benim boyum 155 bile değil. senin boyunsa 1.70 ve aybnı kilodayız. elbette bu kiloda ben hala azcık şişman sense dal gibi olacaksın. o yüzden bence geç bile kaldın güçlendirmeye. hemen geç. git canın ne istiyorsa şöyle güzel bir ödül öğünü yap, kır dukanın bacağını)))
oyyyy ağzından damlayan balı yirim kız senin
yaşasııın demekki bedenen yanınızda olamasam da ruhen birlikteymişiz çünkü aklım çok sizde kaldı vallahiiine kıskanç kız demediniz dimi yaaa valla hepinizi çook seviyorum ve inşallah bir an önce kavuşmak için biraz da hızlandırmaya çalışacağım iş programımı.
eğer hafta başından bilseydim buluşacağınızı vallahi gelirdim neyse bir dahakine artık
ayy kuzum yaa valla görsen kilo alsa süper demezsin,cidden bak şımarıklık yapmıyorum.ama şu an iyiyim yani.ne şişman ne zayıf güzel oldumyaa yüzüm de değişmedi aslında,önce/sonra resminde çözünürlük biraz bozuktu onun için bazı arkadaşlara öyle gelmiş olabilir ama öyle değil
bugün pembeli grili bir pantolon giydim ama böyle tam yaz modunda bişey,göbeğim çıktı.
onu artık sporla yok edicem.
kızlar bu aralar çok alışveriş yaptım,sırf h.sonu kipadan aldıklarım 100 tl'nin üstünde
her gün alışveriş yapıyorum ama stoklarım çok ne de olsa bir süre kendimi durdurmam lazım
dün fırında yaptığım balık yüzünden ev iğrenç koktu hatta dumandan gözlerim yandı diyebilirim,ben de o elektirkli zımbırtıdan alayım diyorum
hadi yolla resmini heyecanlandırma bizi
kızlar güçlendirmeyle ilgili kafama takılanlar oldu,sevgi yada ekim gelince sorayım bari yanlış bişey yapmayayım
herkese ii haftalar kızlarrr..cumrtesi cok güseldi fotoları grubun sayfasındada yayınladım,,listemde olmayan arkadaslar içinnn..hala hastayım ben yaa burnumu sile sile yara oldu hiçbişi midemde almıor,dün kepeği yiyemedim midem almadı..bakalım zorlucam artk bugün.ayrıca ben hesaplamalarıma dayanarak fark ettimki yaklasık 1 aya yakın guclendırme 1.yarıyı fazladan yapıorum135 gun fln yapmam lazımdı 20 hazıranda basladım.eylülde 2.yarıya gecmem lazımdı ama işte kacamaklar fln derken uzadı.bu hafta ödül ve nişasta yapmayayım haftaya 2.yarıya geceyım diorum ama tabi bunun için cumrtesi tartıda iyi bi rakam görmem lazım
geldim cnmmm,,artk buna bişiyi an comagı hazırlamı dersin,yoksa ii insan lafının üstüne mi gelir dersin sen karar werhaydi sor sor
Eki Görüntüle 516803 Eki Görüntüle 516804 Eki Görüntüle 516805
yapabildim sanırım. dur bi deneyeyim...