Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

afiyet olsun şimdiden..

şimdi markete gidip süt yumurata tavuk falan alacağım. sonrada size öncesi-sonrası yapacağım. az kaldı, çok az kaldı....
ayy ben merak ederım sımdı. önceyı sonrayı sımdı yapıp sonra gıtseydınya markete.. çalışamamki ben şimdi

Günaydın canlar..

Adet öncesi durumdayım sanırım, şişim şiiişşş Tartılmıyorum korkumdan..

Ben cevap verdi sandım sana :) Artık orasını ona sor :)) Bi dahakine mutlaka Andık zaten seni hep bebek

Canıımm.. Bak ben sana Cumartesi akşamı forumda bunları yazmıştım
Ben de karar veremiyorum yani kuzucuk :44: Ama bu ayki reglim falan da bi bitsin, bi bakiyim sonraki durumlara.. Ben de geçicem artık ama bi kaç hafta daha beklicem.. Zaten benim ps ler de karışıyo arada.. Bakalım biraz daha dikkatli gidiyim, sonra ben de geçicem zati Yine beraber geçicez sayılır

ben ıkıgundur tartılmadım. kesin artıdayımmm.. regl oldum... keyfımde yok zaten..
Günaydın canım.. Regl stresidir..

Krem vanilya çook güzel bişiiii Hatta bakınız bir alternatif de söyliyim. Öyle sade olarak 3 kaba bölüştürdüm, sonra geri kalanın içine kakao ekleyip yine bi güzel karıştırdım ve öyle pişirdim son kabı da... O kakaolu olan resmeenn ama resmeeennn puding gibi oldu Hani mısır nişastası kullanmadan da puding yapıldı Dolapta 1 gün beklettikten sonra yedim bi de onu.. Hani kutularda puding satılır ya, hazır.. Karton kutularda... Hehh! Tadı aynıı öyleydiii.. Mmmm.. Leziizzz

........
.............
güzel bir hafta olsun, pişmanlıklar, artılar, kötü insanlar, kıymet bilmeyenler bizden uzak olsun
Oyyy Amiinnnn!!!

Son düzenleme:
şimdi markete gidip süt yumurata tavuk falan alacağım. sonrada size öncesi-sonrası yapacağım. az kaldı, çok az kaldı....
Hadi hadiiiii :))

Kızlaarrr!! Ben öğleden sonra yokuummm.. Size mutlu günler dileriimm.. ve de mutlu haftalaarr

Öpüyoruummm

oyyyy ağzından damlayan balı yirim kız senin
yaşasııın demekki bedenen yanınızda olamasam da ruhen birlikteymişiz çünkü aklım çok sizde kaldı vallahiii ne kıskanç kız demediniz dimi yaaa valla hepinizi çook seviyorum ve inşallah bir an önce kavuşmak için biraz da hızlandırmaya çalışacağım iş programımı.
eğer hafta başından bilseydim buluşacağınızı vallahi gelirdim neyse bir dahakine artık
ayy kuzum yaa valla görsen kilo alsa süper demezsin,cidden bak şımarıklık yapmıyorum.ama şu an iyiyim yani.ne şişman ne zayıf güzel oldum yaa yüzüm de değişmedi aslında,önce/sonra resminde çözünürlük biraz bozuktu onun için bazı arkadaşlara öyle gelmiş olabilir ama öyle değil
bugün pembeli grili bir pantolon giydim ama böyle tam yaz modunda bişey,göbeğim çıktı.
onu artık sporla yok edicem.
kızlar bu aralar çok alışveriş yaptım,sırf h.sonu kipadan aldıklarım 100 tl'nin üstünde
her gün alışveriş yapıyorum ama stoklarım çok ne de olsa bir süre kendimi durdurmam lazım
dün fırında yaptığım balık yüzünden ev iğrenç koktu hatta dumandan gözlerim yandı diyebilirim,ben de o elektirkli zımbırtıdan alayım diyorum
hadi yolla resmini heyecanlandırma bizi
kızlar güçlendirmeyle ilgili kafama takılanlar oldu,sevgi yada ekim gelince sorayım bari yanlış bişey yapmayayım

Yawrum walla attım mesaj. Hatta az önce sana sms attım o mesajı. Atmammı ayol. Hatta müsait olunca konuşalım dedikodu yapalım dedimm.

Yaa gerçekten attım. Dido şahit. Arabaya biner binmez yazdım hemde. Aklı kalmasın kuzumun diye....

Aliyecim patronum nasılsın?
sana bişey sormam lazım sp günlerinde ev tarhanası içsek olurmu içinde tuz var azıcık ama ilk olarak tarhanayı suda bekletsem sonra süzüp çorbasını içsem olurmu acaba

Ah ahh tarhana içmek için neler vermezdim ama onun içindeki un maya domates biber daha neler neler. Tuz en masumu içindekilerde....

Bende Aliyede şok oldum inan. Ama sen güneyi de bilsen beter olursun. Sana mail atacağım şimdii :)
Evet diğer organisazyonumuz daha da güzelolacak. Hep birlikte olacağız kısmetse..

Kitabı okumamışmıydın sen :):):):):)
Kuzum ne yaptın süzük yoğurduu ??

:)

Tünaydın kızlar :))

Herkeslere iyi haftalar, yeni haftaya yeni ofiste başladık ama geçtiğimiz hafta çok yorucu oldu ( şimdide tam alamıyla yerşelemedik kaçak giriyorum :))
hala dinlenememiş olmakta kötü, cumartesi gece ve pazar fena kaçamak yapıldı nasıl üzgün ve mutsuzum anlatamam...
yediğim içtiğim boğazıma dizildi :/ bugün yeniden daha dikkatli devam ediyorum,

ben yokkennn bissürü bissürü sohbetler olmuş hepsini okuyacağım inşallah :))

herkese ii haftalar kızlarrr..cumrtesi cok güseldi fotoları grubun sayfasındada yayınladım,,listemde olmayan arkadaslar içinnn..hala hastayım ben yaa burnumu sile sile yara oldu hiçbişi midemde almıor,dün kepeği yiyemedim midem almadı..bakalım zorlucam artk bugün.ayrıca ben hesaplamalarıma dayanarak fark ettimki yaklasık 1 aya yakın guclendırme 1.yarıyı fazladan yapıorum 135 gun fln yapmam lazımdı 20 hazıranda basladım.eylülde 2.yarıya gecmem lazımdı ama işte kacamaklar fln derken uzadı.bu hafta ödül ve nişasta yapmayayım haftaya 2.yarıya geceyım diorum ama tabi bunun için cumrtesi tartıda iyi bi rakam görmem lazım

modunda bişey,göbeğim çıktı.kızlar güçlendirmeyle ilgili kafama takılanlar oldu,sevgi yada ekim gelince sorayım bari yanlış bişey yapmayayım

geldim cnmmm,,artk buna bişiyi an comagı hazırlamı dersin,yoksa ii insan lafının üstüne mi gelir dersin sen karar wer haydi sor sor

kızlar biri bana nasıl foto ekleyeceğimi anlatsın. fotoları önce sisteme yüklemem lazım sanırım. nasıl yapacam?

evet yapabilmişim. kızlar bu benim önce sonra olayım. önce fotoğrafı pek iyi değil ama idare edin. yeniler de cumartesi çekilenler...

bende atak evresını bıtrmek uzereyım 2 kg verım. yulaf kepeklı galetayı yapan oldumu... ben denedım ama bıldıgın omlet oldu kıtapdakı tarıf :S
yardım lutfen

bende atak evresını bıtrmek uzereyım 2 kg verım. yulaf kepeklı galetayı yapan oldumu... ben denedım ama bıldıgın omlet oldu kıtapdakı tarıf :S
yardım lutfen

öyle bişey oluyor zaten. galeta dediğine bakma, krep gibi bişey o.

Aliye ya harika olmuşsun.Tebrik ederim böyle resimler gördükçe insan daha çok aşka geliyor ganımca cidden çok ama çok ama çok tebrik ederim inş. istediğin kiloya da gelirsin ama böyle bile şahanesin...

Aliye ya harika olmuşsun.Tebrik ederim böyle resimler gördükçe insan daha çok aşka geliyor ganımca cidden çok ama çok ama çok tebrik ederim inş. istediğin kiloya da gelirsin ama böyle bile şahanesin...

ay çok teşekkür ederim. söyleyin söyleyin, gaza geliyorum...

Aliyecim hastayım sana idolümsün :)))))
bugün medasayada ayrı bir hasta oldum çok beğendim çookkkkk ikinizi de

bu arada aklıma getirdin sormam lazım ben diyetin başından beri hiç tuz kullanmıyorum diyeti de bebek sahibi olmak için yapıyorum birde hipoglisemi tip 1 diyabete çevirmesin diye. aklıma geldi 21 yaşındayken tiroit şüphesiyle doktora gitmiştim ve tiroit bezlerinin normalden biraz büyük olduğunu düzenli ve sadece iyotlu tuz kullanmazsam hastalanabilceğimi söylemişti.
1- hasta olabilirim
2- tiroit bozukluğu kısırlık sebebi
şimdi normalde de tuzu çok kullanmam da biraz biraz atayım değilmi yemeklere?
çarşıya çıktığımda da şekerim düştü (bıktım bu şekerden) markete girip eti formun bisküvisini aldım 2 tanesini yedim iyi geldi yoksa bayılacaktım

sen neden tuzsuz yiyorsun ben onu anlamadım. başından beri taktın tuza, "şunu yedim tuzsuz yağsız tabii ki" diyorsun "tarhana yesem ama tuz var" diyorsun. nerden çıkardın bu tuz mevzusunu kardeş? tansiyonun falan mı var?

yok tansiyon problemim yok ta tuz su tutup ödem yapıyor diye tuzsuz yiyorum halbuki kitapta tuzu kesin dememiş ama

Günaydın canlar...

İşe geldim sonunda. Ay nasıl özlemişim odamı masamı :)
HErkese güzel bir hafta diliyorum be boll boll eksiiiii

:)

ipektosummm iki gün gecsin biktim tatil istiyorum dersin hih hosgeldin güzelimmmm

fistikim günaydin oglusunu mincikliyorum buradan...bence hep atak yapma ya sinirli lari yasakla kendine bi hafta sinirli yiyecekleri dukan amcan öyle dedi ya ilerde cok durur kilo vermen ozaman bi gazla ataklanirsin bence öyle yap:26:

aliyecimmmmm bendende bahsettiniz mi bende yaninizda olmak istiyordum ya

medesammmm idolüm kaptanim gec artik güclendirmeye kesin verirsin ozamanda:26: bende acele ediyorum spora bi gazla basladim sorma gitsin mandalina lar cikacak ozaman kadar güclendirmeye gecmem lazim ne pis bogazim ya ama böyle ödüllerle kandiriyorum bünyeyi anca

of ama yaaa cok kiskandimmmm gecmis olsun sevgicim citirsin ya masallah gec artik 2. devreye:13:

aliyecimmmmmmm canim ya sapka cikariyorum sana sapkaaaaa baska brsy diyemem suan su görüntüden sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…