Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

herkese günaydın. ben bir davul olmuşum. kaç gündür yavaş yavaş bir ödem toplama durumum vardı. bugün zirve yapmış.tartıda 69.4 çıktım. neyse ödemdir, gider. zaten alıştım artık. önce pat diye düşüyor kilom sonra yavaş yavaş çıkıyor ve sonra paldır küldür düşüyor. o yüzden dert değil.
bu arada dün bir kaçamak yaptım. 100 gr kadar leblebi yedim. çok şahane bir leblebiydi. hiç pişman değilim, yine olsa yine yaparım :KK52::KK52::KK52::KK52: dün sp günümdü. leblebiyi yiyince artık sebze yemedim. zaten eve çok geç geldim, sebze pişirecek vakit de yoktu.

merhaba kızlar ben şu dukan diyetine başlamak istiyorum ama hiç bir fikrim yok ve inanın okadar araraştırdım ve hiç bir şey anlamadım bana Allah aşkına vakti olan liste olarak yazabilirmi sabah ne yicem öğle akşam vs harfiyen valla duacınız olurum
:KK52:

Günaydın kızlar bol eksili haftalar olsun inşallahhh :KK16:
Kovulmak pahasına face'e bağlanıp resimlerinize bakıcam ziraaaa öyle bir çatlattınız öyle bir şişirdiniz ki tartıya bile çıkamadım h.sonu korkumdan :KK9: bir de ipek hanıma msj atıp durduk heralde sohbet çok koyuydu ki bi geri bile dönmedi :KK50:
o çatırtı kesin benden gelmiştir rachel ama bunu telafi etmenizi istiyorummmmm :KK19:
aaaaaaaaaaa eeee face'e girdim resim eklemediniz mi yaw :KK53:

Canım guruba da koyduk fotoğrafları, benim resimlerimde de var, zaman tünelime bakarsan görürsün :KK34::KK34::KK34: seni de etiketledim hatta gör diye :KK1::KK1::KK1: bildirimlerine baksan görcen :KK34::KK34::KK34:
İpek sana rapor verdiğini söylüyordu, hımmm sana vermiyorduysa kime rapor veriyordu acaba :44::44::44::44: :KK1:

merhaba kızlar ben şu dukan diyetine başlamak istiyorum ama hiç bir fikrim yok ve inanın okadar araraştırdım ve hiç bir şey anlamadım bana Allah aşkına vakti olan liste olarak yazabilirmi sabah ne yicem öğle akşam vs harfiyen valla duacınız olurum

hoigeldin arkadaşım, tam yerine düştün, burda sorularını hevesle cevaplayacak pek çok kişi var, en başta da ben... yalnız öncelikle kitabı okuman gerek. dukan'ın diyeti kitabını al ve oku. kitabı okumadan, sağdan soldan duyduklarınla ya da internetten okuduklarınla diyeti yapmaya başlarsan büyük hata edersin. hem sağlığına zarar verirsin hem de kilo verme işin bir fiyasko olur.

ben ıkıgundur tartılmadım. kesin artıdayımmm.. regl oldum...:KK50: keyfımde yok zaten..

Canım bu diyette çok fazla ayrıntı var, kimsenin sana oturup kitap yazacak vakti yoktur emin ol, araştırmakla da olacak şey değil bu çünkü herkes bloglara sitelere vs kendi anladığı şeyi yorumlayıp yazıyor, diyete başlamadan önce kitabı okumalısın mutlaka, başka bir alternatifi yok bunun :KK34:

bu arada hem krem vanilayı hem de süt reçelini denemek istiyorum. bugün p yapıyorum. hazırlarsam yarına yerim. krem vaniya daha risksiz sanırım. süt tozu yok içinde. süt reçelini de güçlendirmede yaparım, kepekli ekmeğime sürer sürer yerim :-)

Günayyydıııııınn herkese
dün diyet benim için kötü geçti,
bütün gün dışardaydım,
meyveli yoğurt, ızgara olduğu halde yağ içinde yüzen kebap yemek zorunda kaldım,
üstüne bir de bira içtim ama
sabah tartıya çıktığımda 59.5'u gösteriyordu. :)))

ay darısı başıma...:KK52::KK52::KK52:

Aliyecim patronum nasılsın?
sana bişey sormam lazım sp günlerinde ev tarhanası içsek olurmu içinde tuz var azıcık ama ilk olarak tarhanayı suda bekletsem sonra süzüp çorbasını içsem olurmu acaba

ayyyyy ama tarhana içinde un var ya pöffffff

günaydınn
medesa canım gördüm resmi ve gözlerim faltaşı gibi açıldıııı :))) nasıl değişmişsin 7 fark değil 37 fark bile bulunur buradan :KK1::KK1::KK1:
bende seyire geçtim ilk 5+5 yapsam dedim sonra 1+1 yapmaya karar verdim sabah çay içemedim hafta sonu tatlandırıcım bitti şimdi almaya çıkacağım.
bu arada hergün çizelgemi düzenliyorum anormal motive oluyorum ondan 68.4 den 66.1 e düştüm yuppiiiiiii daha 5 gün oldu. ama farkettim artık günde 1 kilo değilde gram gram gidiyor ve bu da haftada 1 kilo eder o zaman bayrama kadar 61-62 olabilirim :KK16::KK16::KK16:

sağol canım benim,valla bana bile motivasyon oluyor resimler,umarım senin için de etkili olmuştur :KK16:
canım 1+1 en mantıklısı olur bence de :KK34:
günde 1 kilo veremezsin tabiki,hiç bir diyette mümkün değil o.atak şoklama gibi bir süreç olduğu için atakta olabiliyor ama seyir de sebzelerle birlikte vücuda su giriyor dolayısıyla + bile görebilirsin,hepimiz gördük sakın üzülme.sonra tekrar _ görmeye başlayacaksın.en makulu haftada 1 kilo :KK8:

herkese günaydın. ben bir davul olmuşum. kaç gündür yavaş yavaş bir ödem toplama durumum vardı. bugün zirve yapmış.tartıda 69.4 çıktım. neyse ödemdir, gider. zaten alıştım artık. önce pat diye düşüyor kilom sonra yavaş yavaş çıkıyor ve sonra paldır küldür düşüyor. o yüzden dert değil.
bu arada dün bir kaçamak yaptım. 100 gr kadar leblebi yedim. çok şahane bir leblebiydi. hiç pişman değilim, yine olsa yine yaparım :KK52::KK52::KK52::KK52: dün sp günümdü. leblebiyi yiyince artık sebze yemedim. zaten eve çok geç geldim, sebze pişirecek vakit de yoktu.

aliyem yaa al benden de o kadar,hep öyle çıkıyor çıkıyor sonra pat diye düşüyor,kaldı ki artık düşmüyor da :KK50:
leblebiyi de sebzeden sayarız artık :KK9:
bu arada resimlerinize baktım kızlar,tabikisii çok kıskandım ben de sizinle olmayı çok isterdim:KK16:
aliye bu arada ben nedense senin yaşını daha büyük hayal etmiştim,sen de baya çıtırmışsın yahuuu :21:

Canım guruba da koyduk fotoğrafları, benim resimlerimde de var, zaman tünelime bakarsan görürsün :KK34::KK34::KK34: seni de etiketledim hatta gör diye :KK1::KK1::KK1: bildirimlerine baksan görcen :KK34::KK34::KK34:
İpek sana rapor verdiğini söylüyordu, hımmm sana vermiyorduysa kime rapor veriyordu acaba :44::44::44::44: :KK1:

baktım gördüm çatladım ama sizin adınıza da sevindim bebişim:KK76:
neyse artık bir dahakine hep beraber oluruz inşallah :KK23:
bak sen ipektoşuma yaaa,beni didemle yoldalarken aradılar.sonra mesaj attı bir tane sonra ben üstüne 10 tane mesaj attım ayrılın artık ısırıcam popolarınızdan diye ama hiiiçççç cevap vermedi bana kuzum :KK50: bilmiyorum artık kime tapor veriyorduysa beni unutturmuş anlaşılan :KK9::KK9:

Günayyydıııııınn herkese
dün diyet benim için kötü geçti,
bütün gün dışardaydım,
meyveli yoğurt, ızgara olduğu halde yağ içinde yüzen kebap yemek zorunda kaldım,
üstüne bir de bira içtim ama
sabah tartıya çıktığımda 59.5'u gösteriyordu. :)))

günaydın canım,kötü yapmışsın :KK50:
bu sabah _ görmüş olabilirsin ama bu kaçamak birkaç gün içinde sana ya artıya döner yada duraklamaların başlar.
yine de umarım olmaz:KK16:

sana bişey sormam lazım sp günlerinde ev tarhanası içsek olurmu içinde tuz var azıcık ama ilk olarak tarhanayı suda bekletsem sonra süzüp çorbasını içsem olurmu acaba

oyyy tarhana olmaz kuzum için de un falan var onun.keşke olsa valla bayıla bayıla içerdim bende :KK56:

cevabını kendin vermişsin. tarhanada un var.
bu arada tansiyon hastası değiliz, tuzdan kaçmıyoruz. tamam cayır cayır tuzlu yemeyelim tabi ama tarhananın tuzu makul bir tuzdur.

aliyem yaa al benden de o kadar,hep öyle çıkıyor çıkıyor sonra pat diye düşüyor,kaldı ki artık düşmüyor da :KK50:
leblebiyi de sebzeden sayarız artık :KK9:
bu arada resimlerinize baktım kızlar,tabikisii çok kıskandım ben de sizinle olmayı çok isterdim:KK16:
aliye bu arada ben nedense senin yaşını daha büyük hayal etmiştim,sen de baya çıtırmışsın yahuuu :21:

sen artık düşme zaten gülüm. yeterince zayıflamışsın. benim yaş da o kadar işte... azcık göstermiyorum sanırım. :KK1::KK1::KK1:

sen artık düşme zaten gülüm. yeterince zayıflamışsın. benim yaş da o kadar işte... azcık göstermiyorum sanırım. :KK1::KK1::KK1:

aliyem yaaa senin önceki halinin resmi yok mu,koysana yaaa önce/sonra diye.sendeki değişim kesin müthiştir,30 kilo az bişey mi yahuuu:KK34: ben de işte dediğim gibi beyaz günlü yumruk yapıcam 4 gün falan,spor da yürüyüş de callen da ne varsa yapıcam.bakalım biraz daha kırar 1-2 kilo daha verirsem ne ala,vermezsem de geçeceğim artık güçlendirmeye.ilk 72.7 mi göreli ne kadar olmuştu hatırlamıyorum bile,o kadar zamandır boşuna debelendim.şimdiye neredeyse 2 aylık güçlendirmeci olacaktım,süreci kendim uzattım ama ne bileyim yaaa 69u görmeyi de çok istemiştim.ama yok,bitmiş margarinler :21:
zaten dün kitabı okudum biraz daha,güçlendirmeyi de okudum.
adamcağız zaten demiş yani,hedefe ulaşınca garanti payı olsun diye daha fazla zorlamayın diye.
haaa onun biçtiği hedef 75.7 idi,ben zorlayıp 72.7 yaptım daha da yapabilirim sandım.
ama aslında bence onun dediği gibi 75.7 ile güçlendirmeye geçseydim,sanırım o sırada yine kilo verip 72.7ye düşermişim.
ben bu adama bi fal baktırmaya gitmek istiyorum,müneccim mübarek :KK9:

aliyem yaaa senin önceki halinin resmi yok mu,koysana yaaa önce/sonra diye.sendeki değişim kesin müthiştir,30 kilo az bişey mi yahuuu:KK34: ben de işte dediğim gibi beyaz günlü yumruk yapıcam 4 gün falan,spor da yürüyüş de callen da ne varsa yapıcam.bakalım biraz daha kırar 1-2 kilo daha verirsem ne ala,vermezsem de geçeceğim artık güçlendirmeye.ilk 72.7 mi göreli ne kadar olmuştu hatırlamıyorum bile,o kadar zamandır boşuna debelendim.şimdiye neredeyse 2 aylık güçlendirmeci olacaktım,süreci kendim uzattım ama ne bileyim yaaa 69u görmeyi de çok istemiştim.ama yok,bitmiş margarinler :21:
zaten dün kitabı okudum biraz daha,güçlendirmeyi de okudum.
adamcağız zaten demiş yani,hedefe ulaşınca garanti payı olsun diye daha fazla zorlamayın diye.
haaa onun biçtiği hedef 75.7 idi,ben zorlayıp 72.7 yaptım daha da yapabilirim sandım.
ama aslında bence onun dediği gibi 75.7 ile güçlendirmeye geçseydim,sanırım o sırada yine kilo verip 72.7ye düşermişim.
ben bu adama bi fal baktırmaya gitmek istiyorum,müneccim mübarek :KK9:

30 kilo çok bişey de ben bakıyorum bakıyorum aaaaaaaaaaaaaa aynı. sonra aynaya bakıyorum aaaaaaaaaaaaaaaa şişmanım hala. valla öyle bak abartmıyorum.
bu arada benim fotoğraf atma şansım yok. ama cep telimde bir fotom vardı. onu güneylinin telefonuna attım. o bana mail atcak, ben de foruma koycam ki görün diye. :KK60:teknolojik takla atacaz yani. bekle az kaldı...:KK52::KK52::KK52:

bu arada dukan'ın falcılığı konusunda sana katılıyorum. ben de 60 diyorum en azından 63 falan diyorum ama valla korkuyorum da bir yandan. ama ne yapayım ben de en azından rahat rahat 40 bedene gireyim istiyorum. o da ancak 63 de falan olacak...

30 kilo çok bişey de ben bakıyorum bakıyorum aaaaaaaaaaaaaa aynı. sonra aynaya bakıyorum aaaaaaaaaaaaaaaa şişmanım hala. valla öyle bak abartmıyorum.
bu arada benim fotoğraf atma şansım yok. ama cep telimde bir fotom vardı. onu güneylinin telefonuna attım. o bana mail atcak, ben de foruma koycam ki görün diye. :KK60:teknolojik takla atacaz yani. bekle az kaldı...:KK52::KK52::KK52:

bu arada dukan'ın falcılığı konusunda sana katılıyorum. ben de 60 diyorum en azından 63 falan diyorum ama valla korkuyorum da bir yandan. ama ne yapayım ben de en azından rahat rahat 40 bedene gireyim istiyorum. o da ancak 63 de falan olacak...

kuzum valla benim şimdikş aklım olsa 72.7yi gördüğümde geçerdim güçlendirmeye,boşa vakit kaybettim.
anladığım o ki vereceğin varsa zaten güçlendirmede de veriyorsun.benim fazladan verdiğim 3 kilo güçlendirmede verecek olduğum kilolardı bence.yani şu an güçlendirmedeki arkadaşlarım az da olsa kilo vermeye devam ederken ,ben veremeyeceğim bence:KK50:
boşuna süreci uzattım.bence sen de hedefi görünce geç yada,en fazla 1-2 hafta daha zorla,baktın olmuyor geç hemen.
yaaa ben de kendimi hala zayıf bulmuyorum,normalim sanırım.yani bakıyorum hala göbeğim var pufff :KK50:
onu da sporla yok edeceğim inşallah,seneye plajlarda çıplak gezeceğim o derece yani :KK23:
hadi hemen halledin teknik durumları da görelim resmini :KK52:

kuzum valla benim şimdikş aklım olsa 72.7yi gördüğümde geçerdim güçlendirmeye,boşa vakit kaybettim.
anladığım o ki vereceğin varsa zaten güçlendirmede de veriyorsun.benim fazladan verdiğim 3 kilo güçlendirmede verecek olduğum kilolardı bence.yani şu an güçlendirmedeki arkadaşlarım az da olsa kilo vermeye devam ederken ,ben veremeyeceğim bence:KK50:
boşuna süreci uzattım.bence sen de hedefi görünce geç yada,en fazla 1-2 hafta daha zorla,baktın olmuyor geç hemen.
yaaa ben de kendimi hala zayıf bulmuyorum,normalim sanırım.yani bakıyorum hala göbeğim var pufff :KK50:
onu da sporla yok edeceğim inşallah,seneye plajlarda çıplak gezeceğim o derece yani :KK23:
hadi hemen halledin teknik durumları da görelim resmini :KK52:

şöyle söyleyeyim, ben azcık etli hatunları daha çok beğenirim. seni tanımasam gördüğümde şöyle derim " çok hoş kız ama azcık kilo alsa süper olur" başkalarına göre de şahanesin. cumartesi senden de bahsettik ve ne kadar hoş olduğunu söyledik hepimiz. sen bana ne bakıyosun, benim boyum 155 bile değil. senin boyunsa 1.70 ve aybnı kilodayız. elbette bu kiloda ben hala azcık şişman sense dal gibi olacaksın. o yüzden bence geç bile kaldın güçlendirmeye. hemen geç. git canın ne istiyorsa şöyle güzel bir ödül öğünü yap, kır dukanın bacağını :-))))

şimdi markete gidip süt yumurata tavuk falan alacağım. sonrada size öncesi-sonrası yapacağım. az kaldı, çok az kaldı....

X