Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

sizlerle tanışmayı ben de çok isterim. bir dahaki toplantıya beni de bilgilendirir misiniz?

Aliyecim ne taraflarda buluştunuz? senin oralarda mı benim buralarda mı:)))

konunuzla ilğili değil belki ama arayada girmiş gibide olucak ama özür dileyerek şu çizelgeyi nasıl kabul ettirdiniz forma bana hep formata uygun değil diyor bu arada çizelgede gördüğüm kadarıyla baya kilo vermişsiniz tebrikler

Son düzenleme:

teşekkür ederiz, inşallah sen de katılırsın kilo verenler kervanına. çizelge için yaptıklarını bir daha gözden geçir, mutlaka bir yerde hata vardır. eğer herşeyi doğru yaptığından eminsen, yeniden yapmayı dene. benim de aynısı olmuştu ilk yaptığımda. tamamen doğruydu ama formata uygun değil demişti. aynısını tekrar yaptım , kabul etti.

sağol teşekkür ederim kaç gündür uğraqşıyorum ama olmadı olsa hemen bi guruba girecem o bende takıntı oldu çizelgesiz sanki guruba girilmezmiş gibi neyse kaç ayda verdin bu kiloyu birde sadece dukan diyetiylemi

1 yıl oldu başlayalı. arada aksamalar ve uzun duraklamalar da yaşadım. sadece dukanla verdim. çocukluğumdan beri kiloluyum ve hiç bir yöntemle başarıya ulaşamamıştım. dukan çok güzel şekilde işe yaradı. çizelgeyi boşver. kitabı okuduysan, aramıza katıl hemen. bu forum motivasyonun açısından çok iyi olacaktır eminim. en azından bizler için öyle oldu...

yok ya kitabı okumadım kitapta yılın 365 günü ayrı diyetmi var yoksa önceki sayfalarda yazanlar yeterlimi ben şimdi diyetisyene başladım 5 kilo verdim bakalım ne olacak

yok ya kitabı okumadım kitapta yılın 365 günü ayrı diyetmi var yoksa önceki sayfalarda yazanlar yeterlimi ben şimdi diyetisyene başladım 5 kilo verdim bakalım ne olacak

sana söyleyebileceğim tek şey, kitabı okumadan kesinlikle diyete başlamaman olacak. kitabı okumadan yapmaya kalkarsan, başarısız olacağın kesin.

yavru kuş, o bizim aramızda. yüzyüze görüşmek lazım, öyle nete düşecek mevzu değil ))))))

AYyyyyy bende orada olmak isterdimmm ben gelince bir bulusma daha yapalim nolur nolur nolur

oh bugün kepek komasina girmezsem daha da girmem

sana söyleyebileceğim tek şey, kitabı okumadan kesinlikle diyete başlamaman olacak. kitabı okumadan yapmaya kalkarsan, başarısız olacağın kesin.

tmm cNIM KİTbı lCm kRr verdim diyetisyenede son kez gitme hakkım var onuda gideyim dukan a başlıyorum sonrA seni bulurum inş ilgin için teşekkürler iyi geceler

Kızlar ne çok yazmışınız yine.Okuyamadım henüz. Benim başımı kaşıyacak vaktim olamadı maalesef. Hafta sonu bile koşturmacayla geçti. Güçlendirmedeyim bildiğiniz üzere Ve Nişasta öğünü diye kıytırık bir piyaz tabağı aldım önüme ama o kuru fasulye bana bakıyor ben ona bakıyorum. Dedim fazla muhabbet tez ayrılık getirir. İki çatal aldım bıraktım. O kadar da özlememişim. Sadece yenmesi gerekiyor, vücudun besinlere alışması lazım diye yedim valla. Ayrıca şu minnacık yapılmış acı badem kurabiyelerinden bir kaç kaçamak yaptım ama protein günlerim sağlam gidiyor. Bu arada güçlendirmeye 57.5 la başladım. Şu an 56.1 kg' yim. Daha da vermek istemiyorum. Yeni aldıklarım bile bol görünüyor biraz. On iki yıl önce giyip çok sevdiğim bir türlü atamadığım kışlık eteklerimi çıkardım geçen. Hepsi 12 yıl önceki gibi beklemişler beni Hepinizi öptüm. Bol eksili tartılar kızlar...

Son düzenleme:

bir kina gecesi daha kazasiz belasiz atlatildi. deli kuruyemis tukettiler, ya bu kuruyemisler kokuyomus ya. ben daha once hic mi dikkat etmemisim.

Yarinda dugunu var. pasta olayini hallettik mi taaamamdir.

Evde bir suru cips var, bir alisveris sitesi icin cek veriyomus diye, bir torba aldim. Hepsinin posetini cikardim tabi cekelri almak icin. kavanozlara bosallttim, onlar bana ben onlara bakiyorum. artik annemin tuketmesini beklicem. Onunda yemesi gunler surer onu.

Bugun sebze gunuydu. sebze gunlerini seviyorum ya. protein gunleri gercekten zor geliyor sadece tavuk yiyince. et balik katinca bir nebze daha iyi.

Bu arada haftada 5 yumurta sarisindan daha cok tuketmemeliymisiz. benim onceki hafta gun icinde 3 tane tukettigim oldu. yumurtasiz nasil yapcaksam. ya da sadece beyazi yersem o kadar sariyi napicam.

Günaydın canlar...

İşe geldim sonunda. Ay nasıl özlemişim odamı masamı :)
HErkese güzel bir hafta diliyorum be boll boll eksiiiii

:)

Günaydın canlar

oğluşumla kahvaltımızı yaptık, hepinizi öpüyoruz

haftasonu diyetim için pek başarılı oldu diyemem, dün şahane bir kahvaltı yaptım, öyle çok şeyi karıştırdım ki sonunda hepsini geri çıkarmak zorunda kaldım midem bulanıyor benim hala niye anlamıyorum, midemi üşüttüm galiba, neyse 2 gün atak yapayım bari :26::26: ben böyle iki ileri bir geri güçlendirmeye zor geçicem :18::18::18: 2-3 gündür callan da yalan oldu ona da devam edeyim bugün bari

güzel bir hafta olsun, pişmanlıklar, artılar, kötü insanlar, kıymet bilmeyenler bizden uzak olsun

Günaydın kızlar bol eksili haftalar olsun inşallahhh
Kovulmak pahasına face'e bağlanıp resimlerinize bakıcam ziraaaa öyle bir çatlattınız öyle bir şişirdiniz ki tartıya bile çıkamadım h.sonu korkumdan bir de ipek hanıma msj atıp durduk heralde sohbet çok koyuydu ki bi geri bile dönmedi
o çatırtı kesin benden gelmiştir rachel ama bunu telafi etmenizi istiyorummmmm
aaaaaaaaaaa eeee face'e girdim resim eklemediniz mi yaw

Canlarım bu arada bu sabah itibariyle 72.5 kilo ile beyaz yumruk harekatına başlamış bulunuyorum
Bundan da bir fayda göremezsem demekki benim artık kilo verme sürecim sona ermiştir diyeceğim veee güçlendirmeye geçeceğim artık.zaten boşu boşuna 45 gün kaybettim
Dün bir sürü mama pişirdim umarım bozulmazlar
pazardan uskumruyla palamut aldım.kipadan da çipura.fırında pişirdim
kızlar bu arada kipadan kampanya vardı,hemen söyliim size : çipuranın kilosu 9.75'ti.sonraaa uskumrunun tanesi 1 tl,sonraaaa şeker marka döner ki bize uygun 1 tl ama küçük.light ayran 1 litresi 2 tl,içim light yoğurt 2 tl veee piliç butun kilosu 4.90 gibi bişeydi şaka gibi yaaa 2 tane koskocaman tavuk budu 2.5 tl falan
palamutu şu şekilde yaptım,size de tavsiye olunur.borcamın altına soğanları döşeyin,üstüne palamutları sıralayın daha üstüne de dilimlenmiş domates biberleri koyun,ben sarımsak da koydum ama yandılar :) sanırım onları daha sonra koymalıydım.üstünü alüminyum folyo ile kapatıp yüksek ısıda fırınlayın 12-15 dk içerisinde mis gibi lezzetli balığınız hazır
bir de tavukları da fırın poşetine koydum,2 büyük but ve 4 baget onları da pişirdim,ohhh bu hafta aç kalmam artık

günaydınn
medesa canım gördüm resmi ve gözlerim faltaşı gibi açıldıııı :))) nasıl değişmişsin 7 fark değil 37 fark bile bulunur buradan
bende seyire geçtim ilk 5+5 yapsam dedim sonra 1+1 yapmaya karar verdim sabah çay içemedim hafta sonu tatlandırıcım bitti şimdi almaya çıkacağım.
bu arada hergün çizelgemi düzenliyorum anormal motive oluyorum ondan 68.4 den 66.1 e düştüm yuppiiiiiii daha 5 gün oldu. ama farkettim artık günde 1 kilo değilde gram gram gidiyor ve bu da haftada 1 kilo eder o zaman bayrama kadar 61-62 olabilirim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…