Günaydın kızlar bol eksili haftalar olsun inşallahhh
Kovulmak pahasına face'e bağlanıp resimlerinize bakıcam ziraaaa öyle bir çatlattınız öyle bir şişirdiniz ki tartıya bile çıkamadım h.sonu korkumdanbir de ipek hanıma msj atıp durduk heralde sohbet çok koyuydu ki bi geri bile dönmedi
o çatırtı kesin benden gelmiştir rachel ama bunu telafi etmenizi istiyorummmmm
aaaaaaaaaaa eeee face'e girdim resim eklemediniz mi yaw
merhaba kızlar ben şu dukan diyetine başlamak istiyorum ama hiç bir fikrim yok ve inanın okadar araraştırdım ve hiç bir şey anlamadım bana Allah aşkına vakti olan liste olarak yazabilirmi sabah ne yicem öğle akşam vs harfiyen valla duacınız olurum
merhaba kızlar ben şu dukan diyetine başlamak istiyorum ama hiç bir fikrim yok ve inanın okadar araraştırdım ve hiç bir şey anlamadım bana Allah aşkına vakti olan liste olarak yazabilirmi sabah ne yicem öğle akşam vs harfiyen valla duacınız olurum
ben ıkıgundur tartılmadım. kesin artıdayımmm.. regl oldum...keyfımde yok zaten..
ay darısı başıma...
günaydınn
medesa canım gördüm resmi ve gözlerim faltaşı gibi açıldıııı :))) nasıl değişmişsin 7 fark değil 37 fark bile bulunur buradan
bende seyire geçtim ilk 5+5 yapsam dedim sonra 1+1 yapmaya karar verdim sabah çay içemedim hafta sonu tatlandırıcım bitti şimdi almaya çıkacağım.
bu arada hergün çizelgemi düzenliyorum anormal motive oluyorum ondan 68.4 den 66.1 e düştüm yuppiiiiiii daha 5 gün oldu. ama farkettim artık günde 1 kilo değilde gram gram gidiyor ve bu da haftada 1 kilo eder o zaman bayrama kadar 61-62 olabilirim
herkese günaydın. ben bir davul olmuşum. kaç gündür yavaş yavaş bir ödem toplama durumum vardı. bugün zirve yapmış.tartıda 69.4 çıktım. neyse ödemdir, gider. zaten alıştım artık. önce pat diye düşüyor kilom sonra yavaş yavaş çıkıyor ve sonra paldır küldür düşüyor. o yüzden dert değil.
bu arada dün bir kaçamak yaptım. 100 gr kadar leblebi yedim. çok şahane bir leblebiydi. hiç pişman değilim, yine olsa yine yaparımdün sp günümdü. leblebiyi yiyince artık sebze yemedim. zaten eve çok geç geldim, sebze pişirecek vakit de yoktu.
Canım guruba da koyduk fotoğrafları, benim resimlerimde de var, zaman tünelime bakarsan görürsünseni de etiketledim hatta gör diye bildirimlerine baksan görcen
İpek sana rapor verdiğini söylüyordu, hımmm sana vermiyorduysa kime rapor veriyordu acaba :44::44::44::44:
Günayyydıııııınn herkese
dün diyet benim için kötü geçti,
bütün gün dışardaydım,
meyveli yoğurt, ızgara olduğu halde yağ içinde yüzen kebap yemek zorunda kaldım,
üstüne bir de bira içtim ama
sabah tartıya çıktığımda 59.5'u gösteriyordu. :)))
Aliyecim patronum nasılsın?
sana bişey sormam lazım sp günlerinde ev tarhanası içsek olurmu içinde tuz var azıcık ama ilk olarak tarhanayı suda bekletsem sonra süzüp çorbasını içsem olurmu acaba
Aliyecim patronum nasılsın?
sana bişey sormam lazım sp günlerinde ev tarhanası içsek olurmu içinde tuz var azıcık ama ilk olarak tarhanayı suda bekletsem sonra süzüp çorbasını içsem olurmu acaba
aliyem yaa al benden de o kadar,hep öyle çıkıyor çıkıyor sonra pat diye düşüyor,kaldı ki artık düşmüyor da
leblebiyi de sebzeden sayarız artık
bu arada resimlerinize baktım kızlar,tabikisii çok kıskandım ben de sizinle olmayı çok isterdim
aliye bu arada ben nedense senin yaşını daha büyük hayal etmiştim,sen de baya çıtırmışsın yahuuu
sen artık düşme zaten gülüm. yeterince zayıflamışsın. benim yaş da o kadar işte... azcık göstermiyorum sanırım.
aliyem yaaa senin önceki halinin resmi yok mu,koysana yaaa önce/sonra diye.sendeki değişim kesin müthiştir,30 kilo az bişey mi yahuuuben de işte dediğim gibi beyaz günlü yumruk yapıcam 4 gün falan,spor da yürüyüş de callen da ne varsa yapıcam.bakalım biraz daha kırar 1-2 kilo daha verirsem ne ala,vermezsem de geçeceğim artık güçlendirmeye.ilk 72.7 mi göreli ne kadar olmuştu hatırlamıyorum bile,o kadar zamandır boşuna debelendim.şimdiye neredeyse 2 aylık güçlendirmeci olacaktım,süreci kendim uzattım ama ne bileyim yaaa 69u görmeyi de çok istemiştim.ama yok,bitmiş margarinler
zaten dün kitabı okudum biraz daha,güçlendirmeyi de okudum.
adamcağız zaten demiş yani,hedefe ulaşınca garanti payı olsun diye daha fazla zorlamayın diye.
haaa onun biçtiği hedef 75.7 idi,ben zorlayıp 72.7 yaptım daha da yapabilirim sandım.
ama aslında bence onun dediği gibi 75.7 ile güçlendirmeye geçseydim,sanırım o sırada yine kilo verip 72.7ye düşermişim.
ben bu adama bi fal baktırmaya gitmek istiyorum,müneccim mübarek
30 kilo çok bişey de ben bakıyorum bakıyorum aaaaaaaaaaaaaa aynı. sonra aynaya bakıyorum aaaaaaaaaaaaaaaa şişmanım hala. valla öyle bak abartmıyorum.
bu arada benim fotoğraf atma şansım yok. ama cep telimde bir fotom vardı. onu güneylinin telefonuna attım. o bana mail atcak, ben de foruma koycam ki görün diye.teknolojik takla atacaz yani. bekle az kaldı...
bu arada dukan'ın falcılığı konusunda sana katılıyorum. ben de 60 diyorum en azından 63 falan diyorum ama valla korkuyorum da bir yandan. ama ne yapayım ben de en azından rahat rahat 40 bedene gireyim istiyorum. o da ancak 63 de falan olacak...
kuzum valla benim şimdikş aklım olsa 72.7yi gördüğümde geçerdim güçlendirmeye,boşa vakit kaybettim.
anladığım o ki vereceğin varsa zaten güçlendirmede de veriyorsun.benim fazladan verdiğim 3 kilo güçlendirmede verecek olduğum kilolardı bence.yani şu an güçlendirmedeki arkadaşlarım az da olsa kilo vermeye devam ederken ,ben veremeyeceğim bence
boşuna süreci uzattım.bence sen de hedefi görünce geç yada,en fazla 1-2 hafta daha zorla,baktın olmuyor geç hemen.
yaaa ben de kendimi hala zayıf bulmuyorum,normalim sanırım.yani bakıyorum hala göbeğim var pufff
onu da sporla yok edeceğim inşallah,seneye plajlarda çıplak gezeceğim o derece yani
hadi hemen halledin teknik durumları da görelim resmini