oyyyy ağzından damlayan balı yirim kız senin
yaşasııın demekki bedenen yanınızda olamasam da ruhen birlikteymişiz çünkü aklım çok sizde kaldı vallahiii
ne kıskanç kız demediniz dimi
yaaa valla hepinizi çook seviyorum ve inşallah bir an önce kavuşmak için biraz da hızlandırmaya çalışacağım iş programımı.
eğer hafta başından bilseydim buluşacağınızı vallahi gelirdim neyse bir dahakine artık
ayy kuzum yaa valla görsen kilo alsa süper demezsin,cidden bak şımarıklık yapmıyorum.ama şu an iyiyim yani.ne şişman ne zayıf güzel oldum
yaa yüzüm de değişmedi aslında,önce/sonra resminde çözünürlük biraz bozuktu onun için bazı arkadaşlara öyle gelmiş olabilir ama öyle değil
bugün pembeli grili bir pantolon giydim ama böyle tam yaz modunda bişey,göbeğim çıktı.
onu artık sporla yok edicem.
kızlar bu aralar çok alışveriş yaptım,sırf h.sonu kipadan aldıklarım 100 tl'nin üstünde
her gün alışveriş yapıyorum ama stoklarım çok ne de olsa bir süre kendimi durdurmam lazım
dün fırında yaptığım balık yüzünden ev iğrenç koktu hatta dumandan gözlerim yandı diyebilirim,ben de o elektirkli zımbırtıdan alayım diyorum
hadi yolla resmini heyecanlandırma bizi
kızlar güçlendirmeyle ilgili kafama takılanlar oldu,sevgi yada ekim gelince sorayım bari yanlış bişey yapmayayım