- 9 Ekim 2007
- 718
- 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sizlerle tanışmayı ben de çok isterim. bir dahaki toplantıya beni de bilgilendirir misiniz?
Aliyecim ne taraflarda buluştunuz? senin oralarda mı benim buralarda mı:)))
konunuzla ilğili değil belki ama arayada girmiş gibide olucak ama özür dileyerek şu çizelgeyi nasıl kabul ettirdiniz forma bana hep formata uygun değil diyor bu arada çizelgede gördüğüm kadarıyla baya kilo vermişsiniz tebrikler
teşekkür ederiz, inşallah sen de katılırsın kilo verenler kervanına. çizelge için yaptıklarını bir daha gözden geçir, mutlaka bir yerde hata vardır. eğer herşeyi doğru yaptığından eminsen, yeniden yapmayı dene. benim de aynısı olmuştu ilk yaptığımda. tamamen doğruydu ama formata uygun değil demişti. aynısını tekrar yaptım , kabul etti.
sağol teşekkür ederim kaç gündür uğraqşıyorum ama olmadı olsa hemen bi guruba girecem o bende takıntı oldu çizelgesiz sanki guruba girilmezmiş gibi neyse kaç ayda verdin bu kiloyu birde sadece dukan diyetiylemi
1 yıl oldu başlayalı. arada aksamalar ve uzun duraklamalar da yaşadım. sadece dukanla verdim. çocukluğumdan beri kiloluyum ve hiç bir yöntemle başarıya ulaşamamıştım. dukan çok güzel şekilde işe yaradı. çizelgeyi boşver. kitabı okuduysan, aramıza katıl hemen. bu forum motivasyonun açısından çok iyi olacaktır eminim. en azından bizler için öyle oldu...
yok ya kitabı okumadım kitapta yılın 365 günü ayrı diyetmi var yoksa önceki sayfalarda yazanlar yeterlimi ben şimdi diyetisyene başladım 5 kilo verdim bakalım ne olacak
sen en azından ingiliceyi de çeviriyosun. benim gibi anlamayanlar napsın şekerim neyse yeni bilgileri bekliyoruz. bu arada vitaminler için yazdığın bilgilendirici msjı okudum. eğer uygun birtane bulursan bana da haber verir misin? ben eczane ne verirse onu kullanacaktım
Ben de arastirirken vakit kabederken, bari evde buluna supradynleri kullanayim dedim. Yine evdeki marincap omega 3 kapsulleriyle, bana cok iyi geldi, resmen kafam yerine geldi. Galiba ciddi anlamda vitamin eksikligi cekiyomusum.
Arkadasin dedigi dogru galiba, ilaca cokta para vermeye gerek supradyn isi goruyor. Ama pharmatonun icinde vitaminans tabletteki gibi ginseng var. Onun formulu daha cok dukanin urettigi vitaminans tablete benziyo. 30 gunluk kullanim 35 tl gibi bir sey. Supradyn acik ara ucuz.
yavru kuş, o bizim aramızda. yüzyüze görüşmek lazım, öyle nete düşecek mevzu değil ))))))
ayy kıyamam ya, gelemeyenlerden bi çatırtı geliyor ama neyse
Ben emziriyorum ya hala benim sıpamı kim sordu hatırlamıyorum sütün tadı nasıl acaba diye şaaptı, ben de tatlı didim tadına bakmıştım çünkü güneyli de nasıl baktın tadına diye sordu nasıl bakabilirim ki amaaaaa
sana söyleyebileceğim tek şey, kitabı okumadan kesinlikle diyete başlamaman olacak. kitabı okumadan yapmaya kalkarsan, başarısız olacağın kesin.
sen en azından ingiliceyi de çeviriyosun. benim gibi anlamayanlar napsın şekerim neyse yeni bilgileri bekliyoruz. bu arada vitaminler için yazdığın bilgilendirici msjı okudum. eğer uygun birtane bulursan bana da haber verir misin? ben eczane ne verirse onu kullanacaktım
Ben de arastirirken vakit kabederken, bari evde buluna supradynleri kullanayim dedim. Yine evdeki marincap omega 3 kapsulleriyle, bana cok iyi geldi, resmen kafam yerine geldi. Galiba ciddi anlamda vitamin eksikligi cekiyomusum.
Arkadasin dedigi dogru galiba, ilaca cokta para vermeye gerek supradyn isi goruyor. Ama pharmatonun icinde vitaminans tabletteki gibi ginseng var. Onun formulu daha cok dukanin urettigi vitaminans tablete benziyo. 30 gunluk kullanim 35 tl gibi bir sey. Supradyn acik ara ucuz.
pharmaton çok iyi bir vitamin ama tek sorunu pahalı olması ben ders çalışma dönemlerinde çok kullanmıştım, yorgunluk hissini yok ediyor resmen
bu aralar face de bir süt reçeli furyası aldı başını gidiyor, valla gece gece karnım acıktı ama çok uzun sürüyor ya 100 dakika falan, kaç kek yaparım ben o sürede canım da çok istedi , herkes tadının çok güzel olduğunu söylüyor