Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ben kendimi enerjisiz hissediyorum. bu yüzden vitamin almak istiyorum. ilacın tam ismini verebilir misin?

hakkaten diyet biraz masraflı ama kilo verdiğini görünce hiçbir şey gözüne görünmüyor. eşim bilre destek olmaya başladı. seni hiç bukadar istikrarlı görmemiştim diyor. oysaki daha 14 gün oldu

bakalım bende bu sefer çok kararlıyım burda hepberaber vericez kiloları bu sefer bırakmak yok :) araştırmalara devam ediyorum bende :)

kızlar dün internetten bir elbise spariş ettim. hem de 42 beden.aslında büyük bedenleri de vardı ama özellikle böyle yaptım. biraaz şevk olsun dedim. ben şuan 46 bedenim ve bayramda o elbiseyi giymek istiyorum. sizce bayrama kadar 2 beden küçülür müyüm. ? kaç kilo verirsek bir beden küçülüyoruz acaba :18::18:

Evet kesinlikle haklısın.İlk günlerin etkisiyle mızmızlanıyorum işte.Sanırım bir iki güne bu düzene alışırım.Bayrama kadar tekrar 38 beden olmak istiyorum.İnşallah en kısa zamanda hepimiz hedefine ulaşır :)

Iyi Aksamlar Citirlarimmmmmmm tahmin ettigim gibi haftasonu kimsecikler yok....birsürü yeni arkadaslar katilmis aramiza cok svindimmmmm

benim bu regl cok fena geciyor 4. günümdeyim hala kivraniyorum dukan disine cikmadim elbette ama 3 yk kepek falan yemisimdir elim ayagim titriyor 3 aydir dukancanim hic böyle birsey yasamadim neyse yarin itibariyle normale dönerim insallah:44:

LİMONLU KEK
*6 yemek kaşığı yulaf kepği

*2 yumurta
*2 kaşık light yoğurt
*2 yemek kaşığı süt tozu
*1 tatlı kaşığı mısır nişastası
*Yarım paket kabartma tozu
*2 yemek kaşığı splenda
*Yarım limon kabuğu rendesi
*1 çay kaşığı tarçın

bu keki yapıyorum. şimdi fırına attım umarım güzel olur. işyerinde kepeği bu şekilde yemek güzel oluyor

gözün aydın olsun arkadaşım. hadi bu gazla devam...

kendini öyle iyi hissediyorsan hiç sorun değil...

EVET EVETTT !!!! D VİTAMİNİ KONUSUNDA ÇOK BÜYÜK BİR YANILGI VAR MAALESEF, CAM ARKASINDAN ALINAN GÜNEŞ KESİNLİKLE D VİTAMİNİ ÜRETMEYİ SAĞLAMIYOR. SADECE GÖLGENİN BOYUNUZDAN KÜÇÜK OLDUĞU ÖĞLE SAATİNDE YANİ 12:00 VE 13:00 ARASINDA D VİTAMİNİ SALGISINI SAĞLAYAN IŞINLAR YAYIYOR GÜNEŞ, KOLLARA VE YÜZE MÜMKÜNSE DE BACAKLARA HİÇBİR KREM UYGULAMADAN EN FAZLA 15 DK GÜNEŞTE KALMAK GEREKİYOR. D VİTAMİNİ VÜCUDUN HASTALIKLARA KARŞI DİRENCİNİ ARTIRIR EĞER GÜNEŞLENİLEMİYORSA TAKVİYE ALINMALI. PROF. DR AHMET AYDININ BİLGİSİ BU TAŞ DEVRİ KİTABININ YAZARIDIR

omega 3 çok gerekli bir vitamin olmakla beraber gece leptin hormonu ile yakılan yağın vücuttan atılmasına yardımcı olur, bu etkisi için gece yatmadan önce alınmalıdır.

bu arada ben solgarın female multiple sini kullanıyorum vitamin olarak

pek çok yöntem var aslında. bir kere bol su içmek lazım. özellikle sabah aç karnına 1 bardak ılık su işe yarayabilir. bitki çayları var, aktarlarda satılan tilaks ve a-101 de satılan mest form çayı. diğer form çayları da işe yarıyor. bir de acı biber var tabi. hem biberiye turşuları hem de pul biber işe yarar. ayrıca herkes kendi bünyesini en iyi kendisi tanır. kendine göre bir yöntem geliştirebilir ya da bunları deneyebilirsin.

gayet güzeldi. herkes pek bi hoş pek bi çıtırdı. kendi adıma bütün arkadaşları tahmin ettiğim gibi buldum ve hepsini tanıdığıma çok memnun oldum

Ben de çok memnun oldum

Da ben dünden beri süt mevsuzuna gülmekteyim, dün ağrı kesicilerin etkisinde olduğumdan kafam bi dünyaydı jetonlarım geç geç düştü hep dün bana sütün tadına nasıl baktın diye soran kimdi ki yaaa nasıl bakcam kıııızz ahahahahahahah Allam yareppim nasıl bir hayal gücü bu

kaç kiloyla kaç beden küçüleceğin sana göre değişir. genelde 4-6 kg de beden değişir. bende en az 8 kig de değişiyor. bayrama kadar 46 dan 42 ye düşemen zor. ama tabi elbise bol kesimliyse ya da senin fazlalaıklarının olduğu kısmı bolsa v.b. üzerine olabilir onu bilemiyorum.

güneyliydi sanırım ve hakkaten komikti

ayyyyyyy hangi konu oooooo süt konusunu kacirmisim bak görüyormusun

ayy kıyamam ya, gelemeyenlerden bi çatırtı geliyor ama neyse

Ben emziriyorum ya hala benim sıpamı kim sordu hatırlamıyorum sütün tadı nasıl acaba diye şaaptı, ben de tatlı didim tadına bakmıştım çünkü güneyli de nasıl baktın tadına diye sordu nasıl bakabilirim ki amaaaaa

Son düzenleme:
İyi akşamlar..
Kabızlık konusunda bende de var ama ben 9lu çay ve 2 günde bir form çayı ve zaten yeşil çay ve suyun haddi hesabı yok ama bu durum belli bir zaman sonra geçiyor mu? Acaba daha uzun süre yapanlar bir cevap verse ne güzel olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…