Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydın hepinize! Umarım güzel eksilerle dolu bir tablomuz olur, ben de heveslendim ilk bildirimimi yapıyorum:

Başlangıç Tarihi: 17.9.12

Başlangıç kilo: 69.8

Hedef Kilo: 60

Geçen Hafta: 69.8

Bugün: 66.5

Fark: 3.3!!!! :119:

Dukan Amca bana 3 gün atak yapmamı söylemişti ama ben bunu 5e yuvarlasam daha kilo kaybeder miyim diye bir umut içindeyim. İnşallah cuma gününe kadar atak yapıp cumartesi seyire geçmeyi planlıyorum. Dukan diyet sitesinde limonlu kurabiye tarifi gördüm şu vanilya aromasından alıp onu da deneyeceğim. Şimdilik tatlandırıcıdan uzak duruyorum, dua edin fıttırmayayım tatlı krizi diye, hep böyle devam etsin. Regl de oldum, inşallah onun ödemi de gidecek. Tahtaya vurayım şimdilik durumlar iyi.

magrenta: Reglin bitmesini bekleme bence, en güzel kilolarımı hep regl zamanı vermişimdir ben şahsen. Metabolizma daha hızlı oluyor, beslenme birazcık düzene girse vücut büyük cevap veriyor. En azından benim bünye şimdiye kadar hep böyle davrandı, o yüzden diyet fırsatı olarak değerlendiriyorum o günleri. :)

Günaydın canlar,
Bugün denetlemem var tekrar gelemeyebilirim(bana dua edin hayırlısıyla atlatayım) ve bildirim yapayım:)

Başlangıç tarihi:22 Ağustos
Başlangıç kilo:81,9
Geçen Hafta:78
Bugün:77,5

Hepinize bol güneşli bol - li günler, öpüyorum canlar

Günaydıııınnn

Büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öperrr bol eksili bildirim dilerim hepimizeee… umarım keyifler iyidir.

Ben sabah yıne 90,2 cıktım. Yine sabitlendik iyi mi? Hedefe bugünde ulaşamadım ama brı ara gordumya o mutluluk bana yetti..

Başlangıç Tarihi:19/03

Başlangıç kilo:112

Hedef Kilo:79

Geçen Hafta:90,9

Güncel: 90,2 (burada 89,9 yazmasını çok isterdim )

günaydın kızlar, hala gelen giden yok bende ve midem bulanıyo, üşür gibi oluyorum böyle ne oluyo bana yaa dün kesin olcak gibiydim 8 gün oldu bugün
şişliğimde inmiş biraz ama hala tam gitmemiş gitseydi 67 yi görmem lazımdı bu hafta

bildirim şaapıyım ben en iyisi, olmadı akşam doktora giderim ya

başlangıç tarihi :22/06/2012
başlangıç kilo :78,5
geçen hafta :68.3
bu hafta :68.0

Sen bizim gönlümüzde 79 sun canım

günaydaın herkese

başlangıç 14.9.2012 92

bugün 89.9

çok kötü dimi

iki sorunum var biri wc diğeri bugün yarın regl

ödevini yapmayan çocuk bahanesi gibi ama ben ödevimi tam yaptım niye böyle olduki

ama durmak yok hadi bakalım haftaya bol eksiler inşallah..

tüm eksileri tebrik ediyor

artı ve aynılara sabır diliyorum

Tabii ki etkili oluyor, ancak bunu regl döneminde tartıda göremeyebilirsin çünkü bu dönemde vücut su tutuyor, regl şişkinliği geçtikten sonra verdiğin kilolarla birlikte büyük bir fark görebilirsin.

Gunaydin canlarim nasilsiniz moraller ne durumda ben bomba gibiyim cok murluyum anlayacaginiz tartimla baris icindetim hatirliyormusunuz bilmem ama benim ilk hedefim 55kg di ve ona yaklasmis bulunuyorum esim 55oldugum an para odulu verecekti, benim esim yurt disinda calisiyor, bir bucuk aydan sonra dun geldi beni gordugunde sok gecirdi hatta kuculen goguslerim icin de op.sozu verdi yepyeni ben olamaya tam gaz ileri ..hedefime sadece 5 kusur kalfi neyse ladi fazla uzatmadan bildirime baslayayim
Baslangic t. 26 haziran
Baslangic k. 67 kg
Gecen hafta 56.8 di galiba
Bu hafta 55.6

Bu arada kizlar benim minik kizim bilgisayari yikamis gitti canim resimlerim suan cepten yaziyorum yakinda oncesi sonrasi yapacam tabi resimleri kurtarabilirsek :)

Benden bu kadar hepinizi cok seviyorum bol eksili bir hafta diliyorum hepinuze

Günaydın güzeller

Yazılanları hiiçç okumadım. Dün öğleden sonra yoktum. Hemencik birikmişş :) Okucam amaa

Şimdik size bişi dicem. Face'e de yazdım ama ordan herkes göremiyo ya, burdan da paylaşiyim dedim..

Ben bi kaç aydır tiyatro kursuna gidiyorum Küçük Çekmece Belediyesi'nin açtığı. Devlet Tiyatrolarıyla bağlantılı bir kurs. Hevesli olduğum için, öylesine, içimde kaldı diye girmiştim ama sonra öğrendim ki, Küçük Çekmece Belediyesinin Akademisi de varmış. Sınavla alacaklarmış. Akademi, 2 sene sürecek bildiğin okul :) Sınavlı mınavlı. 1in sonundaki sınavları geçmeden 2. sınıfa geçemediğin :)) Ciddi bişey yani. Aklıma yattı. Amaan dedim, sonunda da ne olacak ki.. Ben daha çocuk yapiyim diyorum bilmem ne.. Girmesem mi acaba.. Sonra dedim içimde kalmasın yaa, zaten hep içimde.. Bi şanstır belki bu.. giriyim yani. Jüride ünlü isimlerin olması da bunu tetikledi tabi
Her biri 3-4 dakikalık bi dram bi komedi olmak üzere 2 tirad ezberledim, çalıştım ettim falan.. Baya hazırlandım.. Dün 17.00-22.00 arası sınav vardı. Ben 7'de falan girdim. Jüride Emra Kınay, Levent Tülek, Pelin Su Pir.. ve çok medyatik olmayan 3-5 kişi daha :) Elimde oyunda kullanacağım malzemelerin olduğu torba. Girer girmez Emre Kınay "ne o, alışverişten mi geliyosun" dedi zaten Neyse öyle esprili falanlı filanlı muhabbetler.. Oynadım. Çıkarken de ellerini sıktım öpüştük ettik Oyyy Normalde kalabalık olduğu için hemen yeni birini alıyolar biri bitince, öyle bi fırsat olmuyor ama; benden sonra ara vereceklerdi. Bu da benim şansım oldu
Veeeeeeee.... Öğrendim kiiiii..... Kazanmışıımm kazanmışııımmm kazandııımm (Face de smiley yapamadım şimdi rahat rahat yapiyim :)) ) :119: :118: Oh ohh!!
Sonu ne olur bilmiyorum. İşle beraber zor falan.. ama düşünmek de istemiyorum çünkü hayalimdi bu benim :)) Oyuncu olmak hayalim aslında.. Daha bişey olmadım tabi.. Yaşım da bu işlere başlamak için biraz büyük olabilir.. ama umut.. Belki bir gün bir filmden, bi diziden, bir tiyatro sahnesinden size gülümserim :107:

Son düzenleme:
merhaba kızlarrr :)))))
diyetime başladım hani o kitapta olan galeta tarifi var ya onu yaptım evde tatlandırıcı yoktu yani varda granül halde değil o yüzden azıccııkk tuz attım yahu saman yer gibi. kahvaltıda da çay, yumurta ve peynir yedim. ayyy ekmeksiz ne berbattır kahvaltı ( midem bulandı bööö. şimdi ben haftaya bildirim yapacağım değilmi?

Herkese Selamlar,
Uzun süredir k.k.yarumları okuyordum .Sonunda ben de aranıza katıldım sizlerle muhabbet etmek için .
Ben de kilolarından şikayetçi biriyim.Ayrıca kızım da 14 yaşında ve o da kilolu .
Acaba Dukan mı yapsam yoksa 9 bitkili çay mı yapsam , yada ikisini birden mi yapsam diyorum.
Bir de başaramazsam diyeti bırakınca her defasında daha çok kilo alıyorum .Kitabı aldım biraz okudum ama çok sıktı adam sayfalarca nasıl anlatmış diyeti .
Bana yardımcı olun fikirlerinizi bekliyorum .Ana kız yapsak kızımın metobolizmasını bozmayım ayrıca çok iştahlıyız yapabilir miyiz ?

Gelişme döneminde bir genç kıza kendi arzunuza göre diyet yaptıramazsınız, kesinlikle ama kesinlikle doktor gözetiminde olmalı.
Daha önce bir sürü diyeti yapamayan arkadaşlarımız bu diyeti hala devam ettiriyor, ben dahil, uygulanabilir bir diyet bu. bitki çayları ile kilo mu veriliyormuş? imkansız bişey o, onları sürekli kullanmanız bağırsaklarınıza çok ciddi zarar verebilir lütfen dikkat edin.

yulaf kepeği ile yapabileceğin lezzetli bir sürü tarif var, ben krebi de çok seviyorum, bana göre tadı gayet güzel, ben tuz veya tatlandırıcı koymadan yapıyorum onu

Son düzenleme:

Canım benim de hayallerimden biridir bu ama benim bir sürüüü hayalim var en çok istediğim ise bir fotoğrafçı olabilmek, oğlum biraz büyüsün bu konuda ciddi bir eğitim almak istiyorum, çocukluğumdan beri hayalimdir bu benim

Senin adına da çooooooooooook mutlu oldum bunu da ekleyeyim

Son düzenleme:
Günaydın millet

Güçlendirmede her şey yolunda gidiyor. Kilo vermeye de devam ediyorum. Foruma bu aralar iş yoğunluğundan pek giremiyorum ama ilk fırsatta geçmişi okuycam. Umarım herkesin keyfi yerindedir. Yeni başlayanlara, isabet doğru karar verdiniz demek istiyorum. İş yerimdeki 50 kadının yarısı neredeyse Dukan yapıyor. Beni gören başladı desem yeri. Kilo bildirim mi de yapayım bu fırsatta.

başlangıç tarihi: 02.05.2012

başlangıç kilo: 73,5kg
hedef: 59 kg' du ama ben aşağıya çekip onu 57 yapmıştım
bugün itibarıyla: 56.7 kg

Öpüldünüz kızlar. tartıda bol eksili perşembeler...

Son düzenleme:

evet canım bir sürü tarif var ama ilk gün ya onu yapıverdim. eşim de hastaydı işe gitmedi ona kızartma, omlet, domates, salatalık, biber, reçeller den oluşan bir kahvaltı hazırladım ne yazıkki o da dalga geçiyor "çok yedin aşkım azıcık az ye" diye
şimdi o grip olunca ona hızlı iyileştiren tavuk çorbamdan yapacağım. haşladığım tavuktan bir parçasını ayırıp onu da öğle ve akşam yemeği yapacağım.
bişey merak ediyorum. şimdi ben diyete başlayacağım belli değil diye biberli domatesli sos yapmıştım onu çok tüketemem yağı azdı ama yemem. kendime ayrıca yapayım dedim evde 5 kilo köy domatesi var ziyan etmek istemiyorum. nasıl yapsam bilemedim. domatesleri, biberleri doğrayıp yağsız tavada çevirsem de kavanozlara koyup sirke ve sarımsaklı su döksem olurmu ki?

delycim çok sevindim. kaç gündür oyunculuk eğitimi alsam nasıl olur diye hayal krurp duruyorum. sen bunu anlattın ya kendim yapmış kadar sevindim. benimki gel geç bi heves sadece. senden böyle bi haber almak daha heyecan verici oldu. kutluyorum seni...

Maşallah ne güzel kilo vermişsin ya ben de 70 in üzerine çıktım neler yedin menülerin nasıldı yardımcı olurmusun

rachelfine yorumun için teşekkürler.

merhaba canım palamut okuduğum kadarıyla kitaptaki listede yok

Balıklar ve Deniz Ürünleri Kalori Yağ Karbonhidrat Protein

Levrek, pişmiş 123 kcal 2.5 g 0 g 23.8 g

Alabalık, pişmiş 150 kcal 5.8 g 0 g 22.9 g

Alabalık, tütsü 141 kcal 5 g 0 g 21 g

Balık Yumurtası, Morina 96 kcal 2.1 g 0 g 17.2 g

Balık Yumurtası, pişmiş 204 kcal 8.2 g 1.9 g 28.6 g

Karides, pişmiş 98 kcal 1.06 g 0 g 20.9 g

Kefal, ızgara 150 kcal 5 g 0 g 25 g

Kılıç Balığı, pişmiş 155 kcal 5.1 g 0 g 25.4 g

Levrek, pişmiş 123 kcal 2.5 g 0 g 23.8 g

Morina Balığı, pişmiş 105 kcal 0.84 g 0 g 22.8

Palamut, pişmiş 211 kcal 12.15 g 0 g 23.6 g

Ringa Balığı, kurutulmuş 168 kcal 7.1 g 0 g 25 g

Ringa Balığı, pişmiş 203 kcal 11.6 g 0 g 23 g

Sardalya, konserve 208 kcal 11.5 g 0 g 24.6 g

Sazan, pişmiş 162 kcal 7.2 g 0 g 22.9 g

Som Balığı, konserve 139 kcal 6 g 0 g 19.8 g

Som Balığı, pişmiş 149 kcal 4.4 g 0 g 25.6 g

Tonbalığı, konserve 116 kcal 0.85 g 0 g 25.5 g

Uskumru, pişmiş 134 kcal 2.5 g 0 g 26 g

Yengeç, konserve 99 kcal 1.3 g 0 g 20.5 g

faydalı olacağını düşünüyorum

selam kizlar bende bildirim yapiyorum her persembemi yapiliyor?
05/09/2012 baslangic 73.400
20/09/2012 seyirbugun 71.700
hedef 57boy160

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…