Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Tebrikler, idolüm oldun bu mesajla!!! Bana da 60 dedi hedef kilo olarak Dukan ama içten içe 55leri hayal ediyorum... Başlangıcımız da benziyor, sonumuz da benzesin inşallah, imrendim çok.

Tebrikler, çok harika bir duygu olmalı sahne üstünde olabilmek. İlk adımı attın, belki bir gün seyretme şerefine erişiriz buradan duyurursun artık? :)

Tiyatroyu çok seviyorum ama hiç sahnede olmayı hayal edecek kadar cesaretim bile olmadı, fazla içime kapanık bir insanım. :) Seyretmekle yetiniyorum, iki bilet aldım bile şehir tiyatrolarından. İnsan bir oyun seyredince içten içe bir yenilendiğini hissediyor, saçma birşey belki ama bana öyle tazelenmiş bir his geliyor işte.

Ardarda çok mesaj atmış gibi oldum ama: Ebru Şallı Ebruli programıyla Beyaz TV'deymiş artık, şu an ekranda püfflüyor. Ah bir başlayamadım gitti. :26:

arkadaşlar merhaba

nasılsınız ben iyi sayılırım canlarım

oglumla uğraşıyorum anaokuluna başladı hergün ağlıyo içim sızlıyo işlerde birikti gidemiyorum bu sıkıntıdan burayada pek gelemiyorum beni maruz görün nolur

bildirim yapıcam geçen hafta yapamamıştım

başangıç:07.06.2012
baş.kilo: 83,3
geçen hafta:73
bu hafta:72,4
giden:0,60
toplam giden:10,90

sevgiler

Tebrikler, idolüm oldun bu mesajla!!! Bana da 60 dedi hedef kilo olarak Dukan ama içten içe 55leri hayal ediyorum... Başlangıcımız da benziyor, sonumuz da benzesin inşallah, imrendim çok.

Canım şu kadarını söyleyeyim. Çok doğru ve işleyen bir sistemle karşı karşıyasın. Boşuna mı diyetisyenler ateş püskürdüler Dukan' a. Yıllarca eritemediler milletteki margarinleri. Dukan tarih bile verdi, şu tarihte şu kiloya inmiş olacaksın diye. Sen de eminim istediğin kiloya ineceksin. Bol su içmeyi unutma. Yeşil çay hep elinin altında olsun. Buradan kopmamaya bak. Arkadaşlar olarak her konuda destekçiyiz birbirimize.

Dely! tebrikler. Çok güzel haberler vermişsin. Yerinde olsaydım o 2 yıllık eğitim için çoktan yola çıkmıştım bile. Çocuk mocuk yapılır yaa. Nedir yani...Anne olanlar kızmasın bana. Bu sadece benim düşüncem. Önce kendi durduğun yeri keyifli hale getireceksin ki hayatta, yanına bir çocuğu daha ekleyebilesin.

Son düzenleme:
Maşallah ne güzel kilo vermişsin ya ben de 70 in üzerine çıktım neler yedin menülerin nasıldı yardımcı olurmusun

Güzelim darısı başına. Kitabı okumak çok güzel bir başlangıç aslında. Besinleri Dukan' ın tabiriyle bir silah gibi kullanmayı öğreniyoruz. İrade önemli bir de. Kaçamaksız gidersen sonuç garanti. Menüler buraya yazdıklarımızdan farklı değil. Tuz hiç kullanmadım ben bir de. Pul biberin tuzu yeterli oluyor zaten. Kolay gelsin şimdiden. Karar vermek başarmanın yarısı zaten

Son düzenleme:

doğradığın biberleri azıcık kavur, köy biberi kullan daha lezzetli oluyor, rendelediğin domatesleri dök içine kaynasın 5 dk, yarım çay bardağı zeytinyağı dök üzerine bir dk daha kaynat, kaynarken kavanoza doldur, hemen ağzını kapatıp ters çevir, ertesi gün düz çevirip karanlık bir yere koy, bu bize uygun bir sos olur, sirkesini falan kullanırken koyarsın istiyorsan.

slm kızlar bende bıldırım yapayım ıstedım

başlangıç tarihi: 28-082012

başlangıç kilo: 71 kg
hedef: 60
bugün :67.2

kılo bende cok yavas gıdıyor spor yapamıyorum ondan olabılır dımı:26: bıde bırsey soracam kızlar sakız cıgneyebılıyormuyuz fırst un sekersız tatlandırıcılı sakızlarından:26:

Prenssevgilisinin bildirimi

Güzeller seminerim var gremiyorum
foruma!! bildirim yapayom
regl oldum 3 gun oncesinden! baslangic tarih 21 haziran
baslangic kilo 77
hedef 65.7
gecen hafta 71.2
bugun 70.8 (dunku kiloyu istiorm bugun regl sisligi bar) foruma atsin bi hayirsever opuldunuz

evet sakız çiğnemek serbest tatlandırıcılı sakız özellikle bir madde diyordu ama unuttum adını o olsun diyordu kitapta.:))

günaydın güzeller.

canım yaaa tamamen bırakmasan da güçlendirmeye geçsen olmaz mıydı ki
olurdu elbet kuzum tabii ben normal bi insan olsaydım tatlıya bir kere başlayınca ardını alamayanlardanım ben, yoksa yeme içmeyle pek işim olmuyor ama tatlı deli deiyor beni.

patateslerde öyle 1 kaşıkla yapınca bildiğiniz çıtır çıtır patates kızartması olmuyor tabii, bunun için daha fazla yağ koymak gerekiyor. ama diğer herşeyde iyi olduğunu söyledi arkadaşım.
ben de alacaktım ancak bu defa da annem çok yer kaplayacak diye istemedi. alırsan deneyimlerini de paylaşırız inşaallah.

evet sakız çiğnemek serbest tatlandırıcılı sakız özellikle bir madde diyordu ama unuttum adını o olsun diyordu kitapta.:))

bende onu düşünüyorum dün okumuştum kitapta şimdi bulamadım

şöyle düşünelim, 2 tane patlıcanı doğrayıp attık makinanın içine, üzerine de 1 yk yağı gezdirdik. patlıcanın yağla temas eden yerleri yağı anında emer. kabakda da aynı şey olur. yağsız da pişiremeyeceğine göre, mantık olarak işe yaramaz diyebilirim. kızartma dediğimiz şey, besinleri yağın yüksek ve uzun süre devam eden ısısıyla pişirmektir. yani o makina pişiriyorsa bile, pişirdiği şey kızartma olmayacaktır. bi tanıdık çok güzel sucuk pişiriyor demişti ama bu bence pek de önemli bir özellik değil. zaten çok yağlı birşey sucuk. onu yağsız pişirse neolur ki?
kızartmaya en benzeyen yöntem fırınlamak. ben sebzeleri küp küp doğrayıp, makul miktarda yağını ve tuzunu koyup iyice karıştırp yüksek ısıda fırınlıyorum. 1-2 kez de fazla hırpalamadan karıştırıyorum. üzerine domates sosu ya da sarımsaklı yoğurtla... sebze kızartmasından hiç farkı olmuyor tat olarak. patates kızartması içinse, donmuş patatesleri yakul yağ ve tuzla karıştırıp yine fırına. en yakın tatlar bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…