Ayyy Allah korusun bebem yaolmayanlara versin
bugün başlar sanırım zira ayaklarımda buz bağlı gibi hissederken sırtımdan, yüzümden ateş çıkıyor. İlk defa böyle oldu, bu ara protein gününü fazla yaptım ufak tefek kaçamaklar yüzündensanırım bununla ilgili, mevsim geçişi gerçi onunda etkisi vardır. Çok bunaldım ama ya :84::84::84::84::84::84: karnımda şiş
ben geçen gün marketten baltalı diye bi markanın keçi lorunu aldım.. normalde yörsan'ın böreklik lorunu kullanmaya çalışıyorum.. bu keçi loru ne muhteşem bi şeymiş... fırsat bulursanız tadın derim ben.. protein 100 gramda %25-26 yağ %1.8 civarıydı yamulmuyorsam.. ee fiyatı da niteliği bazında pahalıydı biraz. ben 300 gr lık pakete 5.75 verdim carrefourda.. 5.60 migros fiyatı sanırım... daha ucuzuna denkk gelirseniz, (siz almasanız bile) bana haber edin e mi!! :)
Aynen canım sabır,sabır diye dolanıyorum işyerinde:)
Yalnız şöyle bir şey farkettim okuduklarım kadarıyla ( yeni bir sekme açtım topici en baştan okuyorum bir yandan) daha fazla protein tüketenler daha hızlı kilo vermiş.
İlk seyir günümün akşamı bol bol balık ve yanında salata yedim.2. kilom ertesi günü gitmişti aldım kesin derken.Az yiyince mi acaba direniyor vücut.
Öğlene kıymalı yumurtamı yemeyi düşünüyorum,işyerinde yumurtanın koku sorununa çare bulamadım ama:)))
Zaman zaman atak yapıyor musun canım 3-4 gün?
canımcım, ramazanın son iki haftası neredeyse her gün iftar vardı (şirketin) 2-3 gün tamam ama sonra patladı işteGünaydın kızlarrrr,nasılsınız bakalım bu sabah ???
Ben yine 72.8 ile uyandım,sebepsiz yere geçen haftadan bugüne +500'üm yaaa ve göbişim de şişti ama neyse durmk yok yola devam
olursun canım yaaa,ben de pazartesi öğlen akşam balık yedim,dün akşam da balık yedim ama artıdayım işte.oluyor bazen.bozma moralini.sonuçta o rakamı gördün,o artık senin rahat ol hişşş
canım yaaa maşallah sana da ne güzel verdin kilocukları hadi bakalım inşallah en kısa zamanda kalan yarısını da verirsin
canım dukan bana 5 gün atak demişti,ben 7 gün yaptım.3.5 kilo verdim.ama sen beni baz almamalısın çünkü hepimizin hikayesi farklı ve sonuçlar ona göre çıkıyor.örnek veriyorum daha önce hiç diyet yapmamış yada doğum yapmamış bir insanın vücudu daha çabuk adapte olabilir.sen kendi testini çözüp ona göre yap bence
hoşgeldin canım ama sen neden bıraktın diyeti
şahsen bence biraz kullanmakta fayda var, ben de hiç kullanmadım ancak daha sonra azar azar kullanmaya başladığımda ister istemez bünye tepki verdi. en iyisi alıştırma dönemine geçerken mümkün olduğunca yumuşak geçiş yapabilmek adına izin verilen miktarda kullanmak.inşallah
vermek öte yana almak demotive ediyor insanı.İş yerinde arkadaşımla yapıyoruz bir kuvvet destek halinde ama bakalım başarımız nasıl olucak,
Birde ben zeytiyağı ve tuz kullanıyorum az da olsa,onları da mı bıraksam ki:S
canım elbette kilo vermeye devam ediyorsun,şöyle söyleyim ben atakta 3.5 kilo vermiştim,şu an toplam 20 kilo verdim.yani 16.5 kilosunu seyirde vermişim
şöyle söyleyeyim ben şu ana kadar tek damla yağ kullanmadım
inanın tavaya döküp peçeteyle silmek için bile kullanmadım.tavayı direkt kızdırıp ne pişireceksem koyuyorum üstüne,teflona yapışmıyor zaten
kırmızı elbiseli resmimi mi istiyorsun yoksa elbisenin kendisini mii,ama ben onu hala giyiyorum kiii
oyy canım benim, şahane.Kızlarrrrrrrrrrrrrrrr bugün tam 6. ayım bittiiiii
tebrik edin beni bakiiiimmmmmmmmmmm
19 martta başlamış olduğum Dukan maceramın bugün tam 6.ayındayım ve zaten birkaç aydır da 20 kilo vermiş ve yerinde sayar vaziyette salınıyorum
Düşünüp duruyorum,daha önce 6 hafta bile istikrar gösterebildiğim bir diyet programı olmamıştı sanırım.
İnanılmazzz mutluyum,resmen 6 ayı devirdim yahuuuu
Alcam seni Dukan az bekle
selam herkesee
kızlar şu sıralar kabızlık çekiyorum önerisi olan varmıı
kitaptaki herşeyi denedim ama olmadı
kilo verme durumu bünyeye göre değişiyor zaten zaman zaman herşey aynı olduğu halde bile kilo alıp vermeler olacaktır.selam kizlar bende basladim 15 gun evvel alti gun atakdan sonra sebzelere kavustum simdi bana birisi yardimci olsun tek kacamagim bir lokma dogumgunu pastamiz ve bir lokmada dondurma oldu yani balonu patlattim anlayacaginiz ama aktivitemi artirarak teselli buldum biraz. onun disinda diyete harfien uymama ragmen en dusuk gordugum rakam bugun oldu yani bugune gore totalda sadece 2.400 vermis gorunuyorum normalmi sizce
canımcım, ramazanın son iki haftası neredeyse her gün iftar vardı (şirketin) 2-3 gün tamam ama sonra patladı işte
sonra da kendi kendime ben bunu ömür boyu yapamam, diye söyledim.. işte böyle
şahsen bence biraz kullanmakta fayda var, ben de hiç kullanmadım ancak daha sonra azar azar kullanmaya başladığımda ister istemez bünye tepki verdi. en iyisi alıştırma dönemine geçerken mümkün olduğunca yumuşak geçiş yapabilmek adına izin verilen miktarda kullanmak.
oyy canım benim, şahane.
zaten zapzarif bir hatun oldun. daim olsun , demekten başka birşey kalmıyor bize
tilaks ya da mistik çay bu konuda doktora konusu olabilir, o kadar yani.
denemelisin, düzelir inşallah.
kilo verme durumu bünyeye göre değişiyor zaten zaman zaman herşey aynı olduğu halde bile kilo alıp vermeler olacaktır.
kaçamaklarsa pek de iyi değil. mümkün olduğunca izin verilenlerden tüketmelisin.
tabii ben böyle rahat rahat konuşuyorum ama size de gıpta ediyorum.
aferin hepinize
senin duyman şart yahu.. seferihisardaymış çiftlikhiç duymamıştım bı markayı,bulursam deneyeceğim.yaa lor değil de ben mandıralarda light peynir buluyorum.kilosu 7.90 tl ve tadına bayılıyorum müthiş lezzetli geliyor bana
kızlar dukanla ilgili değil ama fikrinizi almak istedim, tefal actifry alacağım malum indirimdeymiş, kimi arkadaşlarım kullanışlı diyor kimisi beğenmiyor, kararsız kaldım , kullanan arkadaşlar memnun mu acaba....
benim seyir evremde 2. günüm bugün :) dün p+s yaptım bugün sadece protein günüm. ama mesela canım cok tatlı cekti, kan şekerim düşer gibi oldu bir de evdeki herkes şerbetli tatlıları çikolataları götürüyordu bende iki tane kuru kaysının içine ceviz koyarak yedim.Diyetime zarar verir mi ki ya :S ?
Actifry cidden iyi değil miymiş?? Kendisi benim gelecekteki çeyiz hayallerimden biriydi canım çektikçe sağlıklı patlıcan kızartması yapacaktım.
Bugünü de şükür misafire rağmen çok iyi kapatıyorum, evde pizzasından çikolatalı pastasına kadar ne ararsan var. Onlar mıçmıç pasta yerken ben uslu uslu yulaflı poğaçalarımı yedim, güzel de olmuştu. :) Boğazımdan yasak birşey geçmedi şükür. Şimdi de tatlandırıcısız ama bol tarçınlı muhallebimle günü kapatacağım.
20-25 dk kondisyon bisikletimi ihmal etmiyorum ama asıl hedefim o dukan egzersizlerine ve pilatese başlayabilmek. Kısa sürede gözle görülür sonuç istiyorum, pilates gibi birşey olmadan hayal herhalde.
Yarın ilk bildirimimi yapacağım, onun da heyecanı var! Umarım hepimiz bol bol kaybetmişizdir, margarinler gitmiştir!Bu margarin kaybetme olayını da çok sevdim, ilk kim söylediyse güzel düşünmüş, irkiliyorum resmen içimin yağla dolu olduğunu düşündükçe. Motive edici bir düşünce oldu yani.
Kondisyon bisikleti kullanan birini buldum sonundaActifry cidden iyi değil miymiş?? Kendisi benim gelecekteki çeyiz hayallerimden biriydi canım çektikçe sağlıklı patlıcan kızartması yapacaktım.
Bugünü de şükür misafire rağmen çok iyi kapatıyorum, evde pizzasından çikolatalı pastasına kadar ne ararsan var. Onlar mıçmıç pasta yerken ben uslu uslu yulaflı poğaçalarımı yedim, güzel de olmuştu. :) Boğazımdan yasak birşey geçmedi şükür. Şimdi de tatlandırıcısız ama bol tarçınlı muhallebimle günü kapatacağım.
20-25 dk kondisyon bisikletimi ihmal etmiyorum ama asıl hedefim o dukan egzersizlerine ve pilatese başlayabilmek. Kısa sürede gözle görülür sonuç istiyorum, pilates gibi birşey olmadan hayal herhalde.
Yarın ilk bildirimimi yapacağım, onun da heyecanı var! Umarım hepimiz bol bol kaybetmişizdir, margarinler gitmiştir!Bu margarin kaybetme olayını da çok sevdim, ilk kim söylediyse güzel düşünmüş, irkiliyorum resmen içimin yağla dolu olduğunu düşündükçe. Motive edici bir düşünce oldu yani.
şimdiye kadar verdiğin kiloları düşün ve moral ver kendine size bişeysorucam atak döneminden sonra kilo verme devam ediyormu nasıl seyrediyor kilo alım verim benim şuan çok iyi gidiyor sonrasından endişeliyim ilk başlangıç kilom94.7şimdi ise 92.2 ve bugün 3cü günüm
kırmızı elbiseli resmimi mi istiyorsun yoksa elbisenin kendisini mii,ama ben onu hala giyiyorum kiii