Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ayyyy bana versin meselaaaaa dimi dimi dimiii
dikkat et kuzum,geçiş mevsimi tam hastalık havası.kalın giysen olmuyor,ince giysen olmuyor tehlikeli vesselam
bitki çayları tüket bari biraz

hiç duymamıştım bı markayı,bulursam deneyeceğim.yaa lor değil de ben mandıralarda light peynir buluyorum.kilosu 7.90 tl ve tadına bayılıyorum müthiş lezzetli geliyor bana

güzeller kim zayıflıyor kim zayıflamıyor takıp edemıyorum ınsallah hepınız kılo vermıssınızdır:)
okul acıldı aclıktan ölürüm lan ben diyodum hıc de oyle olmadı cok rahatladım 29 saat dersım var ama acıkmıyorum oh oh

canımcım, ramazanın son iki haftası neredeyse her gün iftar vardı (şirketin) 2-3 gün tamam ama sonra patladı işte
sonra da kendi kendime ben bunu ömür boyu yapamam, diye söyledim.. işte böyle

şahsen bence biraz kullanmakta fayda var, ben de hiç kullanmadım ancak daha sonra azar azar kullanmaya başladığımda ister istemez bünye tepki verdi. en iyisi alıştırma dönemine geçerken mümkün olduğunca yumuşak geçiş yapabilmek adına izin verilen miktarda kullanmak.

oyy canım benim, şahane.
zaten zapzarif bir hatun oldun. daim olsun , demekten başka birşey kalmıyor bize

selam herkesee

kızlar şu sıralar kabızlık çekiyorum önerisi olan varmıı

kitaptaki herşeyi denedim ama olmadı

tilaks ya da mistik çay bu konuda doktora konusu olabilir, o kadar yani.
denemelisin, düzelir inşallah.

kilo verme durumu bünyeye göre değişiyor zaten zaman zaman herşey aynı olduğu halde bile kilo alıp vermeler olacaktır.
kaçamaklarsa pek de iyi değil. mümkün olduğunca izin verilenlerden tüketmelisin.

tabii ben böyle rahat rahat konuşuyorum ama size de gıpta ediyorum.
aferin hepinize

canım yaaa tamamen bırakmasan da güçlendirmeye geçsen olmaz mıydı ki

kizlar,
gecen ay dogum kontrol hapi kullanmaya basladim. ve reglim duzensizlesti. 15 gun arayla tekrar regli oldum.
ve 3 gundur(haftasonu kacamak yapmistim cunku) siki siki dukan yapmama ve spor yapmama ragmen gram veremiyorum.
umarim regli doneminden sonra tekrar kilo vermeye devam ederim. en azindan yarin ki bildirimde 1 kg eksi olsaydim (((

selam arkadaşlar,

hani diyorsunuz ya "şiştim, regl olucam, olunca şişliğim iner vb" resmen gıpta ediyorum. ben 35 yaşında menapoza girdim ve 5 yıldır regl olamıyorum. o bahsettiğiniz şişkinlik her zaman var ve metabolizmanın durması da üstüne tuz, biber oluyor

kızlar dukanla ilgili değil ama fikrinizi almak istedim, tefal actifry alacağım malum indirimdeymiş, kimi arkadaşlarım kullanışlı diyor kimisi beğenmiyor, kararsız kaldım , kullanan arkadaşlar memnun mu acaba....

Kullanan arkadaşlarım var, kullanamıyolar pişirmiyomuş, boşa aldık diyolar, KK da konu yok mu bununla ilgili ?

benim seyir evremde 2. günüm bugün :) dün p+s yaptım bugün sadece protein günüm. ama mesela canım cok tatlı cekti, kan şekerim düşer gibi oldu bir de evdeki herkes şerbetli tatlıları çikolataları götürüyordu bende iki tane kuru kaysının içine ceviz koyarak yedim.Diyetime zarar verir mi ki ya :S ?

Hayy maşallah 2. günden bozmuşsun diyeti, geçmiş ola gitmiş senin diyet, 2 gün atak yap tekrar başla

Actifry cidden iyi değil miymiş?? Kendisi benim gelecekteki çeyiz hayallerimden biriydi canım çektikçe sağlıklı patlıcan kızartması yapacaktım.

Bugünü de şükür misafire rağmen çok iyi kapatıyorum, evde pizzasından çikolatalı pastasına kadar ne ararsan var. Onlar mıçmıç pasta yerken ben uslu uslu yulaflı poğaçalarımı yedim, güzel de olmuştu. :) Boğazımdan yasak birşey geçmedi şükür. Şimdi de tatlandırıcısız ama bol tarçınlı muhallebimle günü kapatacağım.

20-25 dk kondisyon bisikletimi ihmal etmiyorum ama asıl hedefim o dukan egzersizlerine ve pilatese başlayabilmek. Kısa sürede gözle görülür sonuç istiyorum, pilates gibi birşey olmadan hayal herhalde.

Yarın ilk bildirimimi yapacağım, onun da heyecanı var! Umarım hepimiz bol bol kaybetmişizdir, margarinler gitmiştir! Bu margarin kaybetme olayını da çok sevdim, ilk kim söylediyse güzel düşünmüş, irkiliyorum resmen içimin yağla dolu olduğunu düşündükçe. Motive edici bir düşünce oldu yani.

Sağlıklı kızartmayı ızgarası olan bir fırında gayet güzel yapabilirsin, üzerine fırça ile zeytin yağı sür oldu bitti mis gibi oluyor, patates kızartmasını da doğrayıp biraz haşladıktan sonra yine fırında pişirebilirsin baharat ile nefis oluyor. Sana çeyizin için almanı önereceğim tek şey bir tane büyük boy, bir tane küçük boy fissler düdüklü tam bir hayat kurtarıcı ve yemekleri nefis yapıyor, nefissss

Kondisyon bisikleti kullanan birini buldum sonunda

Canım ben 28 gündür ( hesabımda tam ) günde 20 - 25 dk yani 100 km yapacak şekilde kullanıyorum kondisyon bisikletini.

Kalori hesabını bilmiyorum ne kadar yaktırıyor ama güzel terletiyor ve bacaklarımda bayağı yanma hissediyorum ben yaparken. 32 - 33 km hızla sürmeye çalışıyorum birde

Faydasını gördün mü dersen evet derim, basen bacak bölgesinde toparlanma var. Göbeğede biraz etkisi var gibi. Ölçü almadım ama farkediliyor.
Eğer düzenli yaparsan gelişmeleri paylaş lütfen.

ya amaa oooof ben geliyorum herkesler gitmis oluyorrr nedir bu böyle yahuuuu

Kizlarrrr 'Seyiirime aynen devam bugün + lar gitmisti oh ya suymus o su bakalim yarin ne olcek bugün biraz cok yedim sanirim tavuktu yogurttu bakalim yarin ne olacak

Medesammmmm cok cok tebrik ederim güzellik ya 6 ay ne demek kutluyorum sapka cikariyorum bebem

Yarin benim 13. Haftam simdiye gecmis olacaktim Güclendirmeye biraz Rötar yasadim ha gayret deyip devam ediyorum

Yine disardaydim butun gun. sabah haslanmis yumurtayla pogacami yedim. yagli beyaz peynir vardi ondan da yedim. yapabilecegim pek bir sey yoktu. cunku cokta fala secenek yok.

Ogle yemegi firsatim olmadi. Ordan oraya kosturduk durduk. Aksam sultanahmet koftecisinde kofte yedim. tabi orda da yagsiz kofte diye secenek yok. pecetelere falan sardim ama olmadi. lezzetliydi tabi.:))

Bugun adim sayim 20000 olmus. Daah birazdan cikip istiklalde turlucaz.

Galiba bugun dukan amcanin eger ogunlerinize proteinden baska sey katarsaniz, yediklerinizi kisitlamak zorundasiniz, gunlerinden biri oldu. kimbilir ne kadar yag almisimdir.
bugun sebze gunum olmasina ragmen sabahki iki dilim domatesten baska sebze de yiyemedim.

neyse ben yarin kilo bildiriminde bulunamicam tartim yok yarin. Iki gun onceki kilom 80.5di onu ekleyebilir misiniz. Baslangic kilom 84.

bu diyette öyle endişe falan yok. kitabını okuyacan, diyetini yapacan, foruma da girdin mi her şey tamam. sonrası sabır, şöyle olursa şöyle olur, böyle olursa böyle olur yok... bak sen de maşallah 95 kg görmüşsün. 1-2 aydan gelmez insan o kiloya. geldiği gibi gider kilo. nasıl ki yavaş yavaş, farkına bile varmadan aldın, aynı öyle yavaş yavaş farkına bile varmadan gider. bak ben 3 hafta evvel 71-70 arasında gidip geliyordum. bir gün alıyordum bir gün veriyordum. bu hafta 68-69 arasında gidip geliyorum. bigün ödem olyo, bigün tuvalet problemi falan filan derken, bir sabah bakacağım ki 67.9. böyle işte lardeş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…