Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ben geçen gün marketten baltalı diye bi markanın keçi lorunu aldım.. normalde yörsan'ın böreklik lorunu kullanmaya çalışıyorum.. bu keçi loru ne muhteşem bi şeymiş... fırsat bulursanız tadın derim ben.. protein 100 gramda %25-26 yağ %1.8 civarıydı yamulmuyorsam :KK69: .. ee fiyatı da niteliği bazında pahalıydı biraz. ben 300 gr lık pakete 5.75 verdim carrefourda.. 5.60 migros fiyatı sanırım... daha ucuzuna denkk gelirseniz, (siz almasanız bile) bana haber edin e mi!! :)

ben de gördüm onu geçen gün. pahalı geldi almadım. tadı nasıl, acımsı mı tulum gibi falan? öyleyse fiyatı önemli değil, alırım.

selam arkadaşlar,

hani diyorsunuz ya "şiştim, regl olucam, olunca şişliğim iner vb" resmen gıpta ediyorum. ben 35 yaşında menapoza girdim ve 5 yıldır regl olamıyorum. o bahsettiğiniz şişkinlik her zaman var ve metabolizmanın durması da üstüne tuz, biber oluyor:KK43:

ya ben de 3 aydır regl olamadım. menapoza girmiş olmaktan korkuyorum.

Kondisyon bisikleti kullanan birini buldum sonunda :KK8:

Canım ben 28 gündür ( hesabımda tam :KK76:) günde 20 - 25 dk yani 100 km yapacak şekilde kullanıyorum kondisyon bisikletini.

Kalori hesabını bilmiyorum ne kadar yaktırıyor ama güzel terletiyor ve bacaklarımda bayağı yanma hissediyorum ben yaparken. 32 - 33 km hızla sürmeye çalışıyorum birde :KK55:

Faydasını gördün mü dersen evet derim, basen bacak bölgesinde toparlanma var. Göbeğede biraz etkisi var gibi. Ölçü almadım ama farkediliyor.
Eğer düzenli yaparsan gelişmeleri paylaş lütfen. :nazar:

Ha yürüme ha bisiklet hareket harekettir, işin anafikri o diye düşünüp yapıyorum ben de. :) Benimki biraz çin işi, hızına dikkat etmedim açıkçası hiç. Orta ile hızlı arası, bacağımda etkisini hissedip terleyecek kadar sürüyorum.
Bacaklarımda yanma hissettiğim için onlarda bir gelişme olabilir, ümitliyim. Ah keşke göbeğe de olsa. :18: Birşeyler oldukça paylaşırım, hatta üşenmeyip streçlensem tayt falan giysem etkisi daha artar mı, daha iyi olur mu diye merak da ediyorum. Bakalım...

selam kızlar ben bugün meyveli yoğut aradım masumundan fakat bulamadım siz nerden aldınız hııı bide şunu söyliyeyim eşimle ve çocuklarla çıktım dışarı eşime sordum fark varmı diye evet biraz fark etmiş dedi çok sevindim kızımda aynışeyi söyledi o anki mutluluk dünyanın en lezzetli :KK39:yemeğini yerkenbile o mutluluğu vermiyor :21::KK36::KK36::KK36::KK36:

Çok yoğun bir dönemdeyim, bu da yetmezmiş gibi kendim yiyemediğim halde toplantılara yiyecek siparişi veriyorum, herkes tıkınıyor ben bakıyorum, görev değişikliği olanlara yemek düzenliyorum herkes tatlısından tuzlusuna her şeyi silip süpürüyor ben yemeklerden bana uygun olanı seçiyorum, bazen isyan noktasına geliyorum, sabrımın zorlandığını hiç bu kadar hissettmemiştim, bugün ilk defa yenen her şeyi canım deliii gibi çekti, çok zorlandım çoooook, yemedim ama ayrıca isyanlardayım :KK43:((((

selam kızlar ben bugün meyveli yoğut aradım masumundan fakat bulamadım siz nerden aldınız hııı bide şunu söyliyeyim eşimle ve çocuklarla çıktım dışarı eşime sordum fark varmı diye evet biraz fark etmiş dedi çok sevindim kızımda aynışeyi söyledi o anki mutluluk dünyanın en lezzetli :KK39:yemeğini yerkenbile o mutluluğu vermiyor :21::KK36::KK36::KK36::KK36:

Ben kipadan ve migrostan alıyorum.

Çok yoğun bir dönemdeyim, bu da yetmezmiş gibi kendim yiyemediğim halde toplantılara yiyecek siparişi veriyorum, herkes tıkınıyor ben bakıyorum, görev değişikliği olanlara yemek düzenliyorum herkes tatlısından tuzlusuna her şeyi silip süpürüyor ben yemeklerden bana uygun olanı seçiyorum, bazen isyan noktasına geliyorum, sabrımın zorlandığını hiç bu kadar hissettmemiştim, bugün ilk defa yenen her şeyi canım deliii gibi çekti, çok zorlandım çoooook, yemedim ama ayrıca isyanlardayım :KK43:((((

Azmine sağlık, inşallah sonu iyi gelecek ve koyduğu hedefe ulaşacaksın. İmrenerek bakındığımız, yemekleri löp löp yutan o insanlar mutlaka bir gün şişecekler. Şimdi metabolizmaları hızlı gibi gözükse de elbet bir yerden bir zararı çıkacak, can boğazdan geldiği gibi gider de. Güçlü olalım, devam edelim, birlikte başaralım.
Azmedenleri okudukça ben de hevesleniyorum, yolun başındaki arkadaşlarınızı da unutmayın sizlerin yoluna bakıyoruz bizler de. Aynen devam et, zorluklar kolaylık olsun inşallah. :KK9:

ben de gördüm onu geçen gün. pahalı geldi almadım. tadı nasıl, acımsı mı tulum gibi falan? öyleyse fiyatı önemli değil, alırım.
aliş şoook güzel anam yaa, böyle lokumlu peynir gibi geldi diğer lorcanlardan sonra.. keçideymiş meğer marifet... getiririm buluşmaya.. tadım yaparık toplucana :)
:nazar::nazar::nazar: afferim kız sana!!

ozsutun ya da madonun light dondurmasindan yiyebilir miyim. yarin yemeyi dusunuyorum, umarim planlarim bozulmaz

Arkadaşlar merhaba;
Forumda konuyu yeni gördüm. Baktım o kadar çok uygulayan var ben be bir bilen çıkar umuduyla soruyorum.62,5 kg olarak başladım diyete. Şimdi 54,5-55 arasında değişiyor kilom. Bu kiloyu 1 ay içinde verdim ve son 15-20 gündür diyeti bozmuyor olmama rağmen kilomda azalma olmuyor.Neden dersiniz? Önerisi olan var mı? Hedef kilom 48.

aman ha, sakin sakin...

et sevmeyen biri için zor bir diyet. asıl sorun şu ki, bir aşamaya kadar gelip "sıkıldım bırakıyorum" dersen verdiğin kiloyu fazlasıyla geri alma riskin var. yani başlayınca, bütün aşamaları tamamlaman ve ömür boyu sürecek olan koruma evresini de göze alman gerek. et sevmiyor olman sorun yaratabilir.
kırmızı et sevmiyorum onla barışmam gerekecek tavuk ve hindi severim onlara yüklenmeyi ve köfte olarak kırmızı eti yemeyi planlıyorum kitabım bıuün geldi birazdan okumaya başlayacağım
bu sefer kio vermeye kesin karar verdim atak evresini atlattımmı gerisi zorlamaz diye düşünüyorum sürekli buraya girip motivasyonu tavanda tutmayı planlıyorum tabiki :)

slm kizlar bugun 12.gunum atakda sadece 1 gun kacamak yaptim 72 kilodan 69 indim cok az verdim cunku regl oncesi donemdi buyuk ihtimalle ondan cunku oncedende denemistim regl oncesi ve zamani cok az gidiyor kilolar sonrasi patir patir gidiyor yapacak olanlar regl sonrasi baslayin bende tavsiye yoksa ben bu kadar hareket ve yuruyus +cok az yiyorum midem almiyor cok acayip tiksindim etten yarin seyire gecicem :KK52:oh sonunda sebze gorucem yahu:KK9:kilo verince dukan amca emin olsun sadece 1 gun yerim cok kotu oldum ben yaaa aa simdi demeyin 12 cok uzun atakda kacamak yaptigim icin uzattim :KK24:

ben bir kaç gün içinde regl olucam şimdi başlasam mı reglden sonramı başlasam ayın 28inde düğün var o zamana kadar 3 kilo falan veririm diye düşünüyordum siz ne dersiniz arkadaşlar ne yapmalıyım ?

herkese iyi geceler

MAgrenta başlama bence ben regl oncesinde başladım sonra regl oldum hiç kilo veremedim gr bile normalde cok güzel kilo veririm kızlar ben cok kotuyum ya cok tiksindim etten affedersiniz o kadar az yiyorum sonra kusuyorum ilk defa böyle oldum vücudumda bir yorgun kusmakdan biraksammi acaba hiçde kilo hatta gr kayıp yok boşa mı kürek çekiyorum ne

MAgrenta başlama bence ben regl oncesinde başladım sonra regl oldum hiç kilo veremedim gr bile normalde cok güzel kilo veririm kızlar ben cok kotuyum ya cok tiksindim etten affedersiniz o kadar az yiyorum sonra kusuyorum ilk defa böyle oldum vücudumda bir yorgun kusmakdan biraksammi acaba hiçde kilo hatta gr kayıp yok boşa mı kürek çekiyorum ne

pofff bu kadar istekliyken başlayamamak kötü yaww ama veremeyebilirim benim vücudum acayip ödem toplar çok fazla su içiyorum ve hep sebze ağırlıklı besleniyorum bu yüzden fazla su içmek ve sebze vücutta su tutarmış yeni öğrendim :KK43: işi çözüp alışveriş listemi tamamlayım artı ben napiym :KK43:
sana gelince ne kadar oldu başlayalı atak evresi bittimi tam bilgi ver istersen ona göre yorum yapılır birde kitabı okudun mu?

kitabı okuyorumda orda atak evresi için bakın ne demiş

Özellikle menopoz öncesi dönemde vücutları su toplayan veya menopoz döneminde hormon tedavisi gören kadınlar gibi
en zor vakalrda tüm etkinliğini ortaya koyar.

yane adet döneminde bile etkili olması gerekiyor o zaman ? diye düşündüm

[]-günaydin dünya güzelleri:))) sabaha hayırlarla uyanasınız insALLAH:))

1 HAFta önce eve döndüm.temizlik yerlesmek toparlamak derken birde ecrin uyurken simdi yazayım bişiler dedim:)))
Nasılsınız nasıl gidiyor HAYAT:)

ben siz yine bişi sorcam:KK9:

BALIK sezonu acıldı.ve palamut zamanı ee yagsızda sımdık. BİZ yiyebilyormuyuz ? ben dun yagsız kızarttım gerci yedim ama daha fazla yıyebılmek adına soruyorum:KK52:

GUN IICNDE CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM KARISMAM:KK1:

Son düzenleme:
dukancanlar herkese günaydın,

ben yine birkaç günlük wc mağduruyum:KK43: bu gece yine form çayı içicem.

sabah sabah kilo bildirimimi yapayım dedim. öğl arası uğrarım yine:)

Günaydın canlarımmm :))

Yoğun bi taşınma telaşındayız buraya gelemiyorum ve herşeycikleri kaçırıyorummm :KK43:(
İnşallah pazartesi normale dönecek hayat, kaçamak yok suya devam...
Bildirim yapayım malum baskül yüzümü güldürdü :))

Geçen hafta; 77,9 kg
20 Eylül 2012: 76,4 kg
Fark; 1,5 kg

Kendnize iyi bakın canlarımmmm :))

X