ya ben de 3 aydır regl olamadım. menapoza girmiş olmaktan korkuyorum.
alişim değildir fakat sen yine de bir doktora görün, öyleyse bile yeniden başlatıyorlar, yaşın daha çok genç.
kuzenim benden 3,5 ay küçük ona da dr menapoza giriyor olabilirsin demiş, şimdi takip altında,
genetik aslında fakat hayatın sıkıntıları da neden olabiliyor erken menapoza
öpüyorum
selam kızlar ben bugün meyveli yoğut aradım masumundan fakat bulamadım siz nerden aldınız hııı bide şunu söyliyeyim eşimle ve çocuklarla çıktım dışarı eşime sordum fark varmı diye evet biraz fark etmiş dedi çok sevindim kızımda aynışeyi söyledi o anki mutluluk dünyanın en lezzetli
yemeğini yerkenbile o mutluluğu vermiyor
daha da iyisi olacak
Çok yoğun bir dönemdeyim, bu da yetmezmiş gibi kendim yiyemediğim halde toplantılara yiyecek siparişi veriyorum, herkes tıkınıyor ben bakıyorum, görev değişikliği olanlara yemek düzenliyorum herkes tatlısından tuzlusuna her şeyi silip süpürüyor ben yemeklerden bana uygun olanı seçiyorum, bazen isyan noktasına geliyorum, sabrımın zorlandığını hiç bu kadar hissettmemiştim, bugün ilk defa yenen her şeyi canım deliii gibi çekti, çok zorlandım çoooook, yemedim ama ayrıca isyanlardayım
((((
oyy kuzum Allah sabır versin, ben dayanamadım ama sen başarırsın inşaallah
Azmine sağlık, inşallah sonu iyi gelecek ve koyduğu hedefe ulaşacaksın. İmrenerek bakındığımız, yemekleri löp löp yutan o insanlar mutlaka bir gün şişecekler. Şimdi metabolizmaları hızlı gibi gözükse de elbet bir yerden bir zararı çıkacak, can boğazdan geldiği gibi gider de. Güçlü olalım, devam edelim, birlikte başaralım.
Azmedenleri okudukça ben de hevesleniyorum, yolun başındaki arkadaşlarınızı da unutmayın sizlerin yoluna bakıyoruz bizler de. Aynen devam et, zorluklar kolaylık olsun inşallah.
aynen
Arkadaşlar merhaba;
Forumda konuyu yeni gördüm. Baktım o kadar çok uygulayan var ben be bir bilen çıkar umuduyla soruyorum.62,5 kg olarak başladım diyete. Şimdi 54,5-55 arasında değişiyor kilom. Bu kiloyu 1 ay içinde verdim ve son 15-20 gündür diyeti bozmuyor olmama rağmen kilomda azalma olmuyor.Neden dersiniz? Önerisi olan var mı? Hedef kilom 48.
hemen hemen seninle aynıymışız ben de 54 te 3 hafta kalmıştım , sanırım en güçlü kırılma noktası, 52 de de epeyce zorlandı ama devam edersen aşacaksın illaki
kırmızı et sevmiyorum onla barışmam gerekecek tavuk ve hindi severim onlara yüklenmeyi ve köfte olarak kırmızı eti yemeyi planlıyorum kitabım bıuün geldi birazdan okumaya başlayacağım
bu sefer kio vermeye kesin karar verdim atak evresini atlattımmı gerisi zorlamaz diye düşünüyorum sürekli buraya girip motivasyonu tavanda tutmayı planlıyorum tabiki :)
ben bir kaç gün içinde regl olucam şimdi başlasam mı reglden sonramı başlasam ayın 28inde düğün var o zamana kadar 3 kilo falan veririm diye düşünüyordum siz ne dersiniz arkadaşlar ne yapmalıyım ?
herkese iyi geceler
aslında regl döneminde bünye çok daha fazla yakıyor ancak su tuttuğu için bunu farkedemiyoruz. regl bittikten 2-3 gün sonra muhteşem sonucu görebilirsin.
benim nacizane tavsiyem regl de başlaman ancak tatlı krizi v.b. endişe ediyorsan sonra başla, zira bozmak da negatif etki edebilir bu dönem.
başarılar.
[]-günaydin dünya güzelleri:))) sabaha hayırlarla uyanasınız insALLAH:))
1 HAFta önce eve döndüm.temizlik yerlesmek toparlamak derken birde ecrin uyurken simdi yazayım bişiler dedim:)))
Nasılsınız nasıl gidiyor HAYAT:)
ben siz yine bişi sorcam
BALIK sezonu acıldı.ve palamut zamanı ee yagsızda sımdık. BİZ yiyebilyormuyuz ? ben dun yagsız kızarttım gerci yedim ama daha fazla yıyebılmek adına soruyorum
GUN IICNDE CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM KARISMAM
balık hertürlü var ve çok yemek çok kilo vermek demek tabii yağda olmayacak
Günaydıııınnn
Büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öperrr bol eksili bildirim dilerim hepimizeee…
umarım keyifler iyidir.
Ben sabah yıne 90,2 cıktım. Yine sabitlendik iyi mi? Hedefe bugünde ulaşamadım ama brı ara gordumya o mutluluk bana yetti..
Başlangıç Tarihi:19/03
Başlangıç kilo:112
Hedef Kilo:79
Geçen Hafta:90,9
Güncel: 90,2 (burada 89,9 yazmasını çok isterdim
)
89.9
u kısa zamanda göreceksin zaten , hatta daha da azını inşaallah
Günaydın güzeller
Yazılanları hiiçç okumadım. Dün öğleden sonra yoktum. Hemencik birikmişş :) Okucam amaa
Şimdik size bişi dicem. Face'e de yazdım ama ordan herkes göremiyo ya, burdan da paylaşiyim dedim..
Ben bi kaç aydır tiyatro kursuna gidiyorum Küçük Çekmece Belediyesi'nin açtığı. Devlet Tiyatrolarıyla bağlantılı bir kurs. Hevesli olduğum için, öylesine, içimde kaldı diye girmiştim ama sonra öğrendim ki, Küçük Çekmece Belediyesinin Akademisi de varmış. Sınavla alacaklarmış. Akademi, 2 sene sürecek bildiğin okul :) Sınavlı mınavlı. 1in sonundaki sınavları geçmeden 2. sınıfa geçemediğin :)) Ciddi bişey yani. Aklıma yattı. Amaan dedim, sonunda da ne olacak ki.. Ben daha çocuk yapiyim diyorum bilmem ne.. Girmesem mi acaba.. Sonra dedim içimde kalmasın yaa, zaten hep içimde.. Bi şanstır belki bu.. giriyim yani. Jüride ünlü isimlerin olması da bunu tetikledi tabi
Her biri 3-4 dakikalık bi dram bi komedi olmak üzere 2 tirad ezberledim, çalıştım ettim falan.. Baya hazırlandım.. Dün 17.00-22.00 arası sınav vardı. Ben 7'de falan girdim. Jüride Emra Kınay, Levent Tülek, Pelin Su Pir.. ve çok medyatik olmayan 3-5 kişi daha :) Elimde oyunda kullanacağım malzemelerin olduğu torba. Girer girmez Emre Kınay "ne o, alışverişten mi geliyosun" dedi zaten Neyse öyle esprili falanlı filanlı muhabbetler.. Oynadım. Çıkarken de ellerini sıktım öpüştük ettik Oyyy Normalde kalabalık olduğu için hemen yeni birini alıyolar biri bitince, öyle bi fırsat olmuyor ama; benden sonra ara vereceklerdi. Bu da benim şansım oldu
Veeeeeeee.... Öğrendim kiiiii..... Kazanmışıımm kazanmışııımmm kazandııımm (Face de smiley yapamadım şimdi rahat rahat yapiyim :)) ) :119: :118: Oh ohh!!
Sonu ne olur bilmiyorum. İşle beraber zor falan.. ama düşünmek de istemiyorum çünkü hayalimdi bu benim :)) Oyuncu olmak hayalim aslında.. Daha bişey olmadım tabi.. Yaşım da bu işlere başlamak için biraz büyük olabilir.. ama umut.. Belki bir gün bir filmden, bi diziden, bir tiyatro sahnesinden size gülümserim :107:
tatlımmmmm çoşkulu çoşkulu alkışlıyorum seni
kısmetse oyunlarına da geliriz inşallah
sen kendine inan göreceksin hayat da inanacak
evet sakız çiğnemek serbest tatlandırıcılı sakız özellikle bir madde diyordu ama unuttum adını o olsun diyordu kitapta.:))
evet elbette , içinde sorbitol olan sakızlar tavsiye ediliyor,
şekersiz falımların içinde sorbitol göremedim ben (şu tek ya da 6lı paketlerde olanlardan)
fakat kutu olanlarda sorbitol var örn: fist, oneo
Selam kızlar,
Çook uzun aradan sonra geldim. Hatırlayanlarınız varsa el kaldırsınlar.
Oğlanın okulu, eşimin işi derken giremedim kızlar.
Ben eşimle yapıyordum hatırlarsanız dukan ı, benim güçlendirme 2. yarı da 1 ay sonra bitecek. Şu an 58,5 kiloyum sorun yok. Eşim 23 kilo verdi, güçlendirmeye geçip geçmemek arasında kararsız :)) Alırım diye korkuyor.
Nasılsınız? Kilocuklar verildi mi? Tanıdıklardan dely, aliye sizi görüyorum. Diğer arkadaşlarım da iyidir umarım. Bir sürü de yeni dukancan gelmiş, ne güzel. İnşallah herkes istediği kiloya ulaşır ve bir daha hiiiç almaz.
hoş geldin dukancan, ben hatırladım mesela
kilosundan memnunsa geçsin, uzun sürünce de bıkabilir, ayrıca her evre bir ödül olduğundan bu motivasyonunu da artırabilir. hem sen de varsın işte
Evde hazır poğaça olması ne güzelmiş ya, valla üşeniyorum sabah kahvaltı hazırlamaya, hazır hazır yedim ohhh
Ben pandik atak gibi bişey yaşıyorum galiba, böyle kendime yukardan bakıyor gibiyim, herşey çok hızlı gibi sanki
saçıma perçem kestim, az daha regl olmazsan daha da ileri gidip kalan yerlerini kırpabilirim, yapmışlığım var yani
işin iyi tarafı bunlar hep regl belirtisi ama niye olmuyo yeaaa
Niye kimse yok ya, oğluşu yıkadım uyuttum, konuşaydık az kafam dağılırdı
ahahha ben de sıfıra vurmayı düşünüyorum saçımı
valla gerçek bu, bu gün acayip canım sıkıldı ama neyseki değmeyecek şeylere değmeyi çok sürdürmüyorum
neyse sanırım boyatmakla yetineceğim