Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

sakızlar sorbitol şeker içermeliymiş

Selam kızlar,

Çook uzun aradan sonra geldim. Hatırlayanlarınız varsa el kaldırsınlar.

Oğlanın okulu, eşimin işi derken giremedim kızlar.

Ben eşimle yapıyordum hatırlarsanız dukan ı, benim güçlendirme 2. yarı da 1 ay sonra bitecek. Şu an 58,5 kiloyum sorun yok. Eşim 23 kilo verdi, güçlendirmeye geçip geçmemek arasında kararsız :)) Alırım diye korkuyor.

Nasılsınız? Kilocuklar verildi mi? Tanıdıklardan dely, aliye sizi görüyorum. Diğer arkadaşlarım da iyidir umarım. Bir sürü de yeni dukancan gelmiş, ne güzel. İnşallah herkes istediği kiloya ulaşır ve bir daha hiiiç almaz.

bu sabah bir arkadaşımla karşılaştım yolda ve tam olarak 9 kilo vermiş! dikkatle uygulamış yazanları. sanırım işe yarıyor gerçekten.

"saçıma düğüne giderken rasta mı yaptırsam yoksa fön mü çektirsem?" gibi olmuş soru.

dukan nerde, bitki çayı diyeti ???? nerde.

bence yapın, kızınız da yapsın. kitapta gençlerin nasıl uygulayabileceği yazıyor.

tabi ki hatırlıyoruz seni nisanduru. hoşgeldin. buralar aynı, bildiğin gibi...

Canım, öncelikle bebeğini güle güle büyüt. Bu bıcırık kız mı erkek mi? Çoook tatlı maşallah. Benim de oğlum var 14 yaşında, kızımız olsun istedik ama işten güçten erteledik hep. Şimdi düşünüyoruz yapsak mı diye :))

Evde hazır poğaça olması ne güzelmiş ya, valla üşeniyorum sabah kahvaltı hazırlamaya, hazır hazır yedim ohhh

Ben pandik atak gibi bişey yaşıyorum galiba, böyle kendime yukardan bakıyor gibiyim, herşey çok hızlı gibi sanki saçıma perçem kestim, az daha regl olmazsan daha da ileri gidip kalan yerlerini kırpabilirim, yapmışlığım var yani işin iyi tarafı bunlar hep regl belirtisi ama niye olmuyo yeaaa

Niye kimse yok ya, oğluşu yıkadım uyuttum, konuşaydık az kafam dağılırdı

hoşgeldin canım, erkek benim ki, ben de kız olsun bi tane istiyorum ama ben yapmak istemiyorum , eşim de ille bi çocuk daha istiyor, hatuncuğum emre'nin bi kardeşi olsun diyor, mümküse senden olsun diyor ama ben yapamam yooğğğğ , Allahım yoksa yaptım mı , reglim 8 gün geçti de canım kusura bakma

Oğlunu da Allah size bağışlasın, maşallah kocaman olmuş

Son düzenleme:

Benle konuş bacım, beni beğenmiyor musun :)) Tanışırık :)

Ben de ne kadar uzun zamandır girmedim ticker bile beni dışlamış, kimseler yok baksana. :)

başlangıç günü :13.09.2012
başlangıç kilo:90.4
şu anki kilom:85.4
hedef kilo:70

bi hafta atak evrem bitti bugün itibariyle seyire geçmiş bulunuorm

Hoşbuldum canım, sağol

Bu diyette regli geciken arkadaşlar olmuştu ama benimki hiç şaşmadı :)) Ne kadar süredir diyettesin bilmiyorum ama belki de geliyordur bebek. İstemiyorum deme canım, Allah kolaylığını verir. Evdesin sanırım, birlikte büyürler. Eşin diyorsa yap bence, sonra 15 inde delikanlı olunca pişman olursun bak. Biz ikimiz de erteledik şimdi ikimizde pişmanız. Oğlan da yap diyor itirazı yok. Ama yaş olmuş 39 canım, bundan sonra kafam ses istemez benim.:)) Ha bilsem % 100 kız olacak o zaman başka tabi :)

ya ben de 3 aydır regl olamadım. menapoza girmiş olmaktan korkuyorum.
alişim değildir fakat sen yine de bir doktora görün, öyleyse bile yeniden başlatıyorlar, yaşın daha çok genç.
kuzenim benden 3,5 ay küçük ona da dr menapoza giriyor olabilirsin demiş, şimdi takip altında,
genetik aslında fakat hayatın sıkıntıları da neden olabiliyor erken menapoza
öpüyorum

daha da iyisi olacak

oyy kuzum Allah sabır versin, ben dayanamadım ama sen başarırsın inşaallah

aynen

hemen hemen seninle aynıymışız ben de 54 te 3 hafta kalmıştım , sanırım en güçlü kırılma noktası, 52 de de epeyce zorlandı ama devam edersen aşacaksın illaki

aslında regl döneminde bünye çok daha fazla yakıyor ancak su tuttuğu için bunu farkedemiyoruz. regl bittikten 2-3 gün sonra muhteşem sonucu görebilirsin.
benim nacizane tavsiyem regl de başlaman ancak tatlı krizi v.b. endişe ediyorsan sonra başla, zira bozmak da negatif etki edebilir bu dönem.
başarılar.

balık hertürlü var ve çok yemek çok kilo vermek demek tabii yağda olmayacak

89.9 u kısa zamanda göreceksin zaten , hatta daha da azını inşaallah

tatlımmmmm çoşkulu çoşkulu alkışlıyorum seni
kısmetse oyunlarına da geliriz inşallah
sen kendine inan göreceksin hayat da inanacak

evet sakız çiğnemek serbest tatlandırıcılı sakız özellikle bir madde diyordu ama unuttum adını o olsun diyordu kitapta.:))
evet elbette , içinde sorbitol olan sakızlar tavsiye ediliyor,
şekersiz falımların içinde sorbitol göremedim ben (şu tek ya da 6lı paketlerde olanlardan)
fakat kutu olanlarda sorbitol var örn: fist, oneo

hoş geldin dukancan, ben hatırladım mesela
kilosundan memnunsa geçsin, uzun sürünce de bıkabilir, ayrıca her evre bir ödül olduğundan bu motivasyonunu da artırabilir. hem sen de varsın işte

ahahha ben de sıfıra vurmayı düşünüyorum saçımı
valla gerçek bu, bu gün acayip canım sıkıldı ama neyseki değmeyecek şeylere değmeyi çok sürdürmüyorum
neyse sanırım boyatmakla yetineceğim

Canım, şu beğendiğin poğaça tarifini versen ya bana, ben yulaf kepeğimi hiç yemiyorum ya, poğaçayla yerim belki.

Bu arada perçemini kendin mi kestin sen? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…