aman deyim. bir daha yapma. bak ne güzel kilo vermişsin. mutsuz da olma. sadece irade göster yeniden...
selam, callen egzersizleri kaçıncı sayfada idi?
korkma kuzummm. ya ben 40 beden olamıycam galiba sanırsam heralda.. bugunde 91,1 cıktım...varmıymıs yakısıklı usaklar akşam.
pelviste var herşeyde var..yap sen yapp.. bak yapan arkadaslar olculerınde buyuk fark var..
Güzelim aynı mesajdan iki kez atmışım. Yarın akşamüzeri Alsancak Kahve Dünyası ya da önereceğin bir mekanda gelmek isteyen arkadaşlarla buluşalım didim ben. Ne diyon sen bu işe...haydi bir ki bir ki
Pazar olsa da bende gelsemmm
ben katarım eve yaptıklarıma da kendi kepeklilerime de. Bayatlamasını geciktiriyor hemmm
Saat 14:00 bana uyar. (Kahve Dünyası) Tenarr Ankara'daydı sanki öyle hatırlıyorum. Ama eczacı bir arkadaş vardı gibi İzmir Karşıyaka'dan.
arkadaşlar merhaba
yaklaşık 30 dak. önce karatay diyeti yapanların sayfasına yazdım kitabı alacağım diye. ama babam nedense ısrarla alma dedi çünkü kolestrolün kalbe zararlı olmadığını söylüyor...vs
neyse büyük bir kararsızlık içindeyken annem birde dukan diyetine göz at dedi. şimdi düşüneceksiniz o topik bu topik geziyor diye :)) ama baba tarafından kalıtımsal miras kalan kolestrolüm dolayısı ile hangisine başlayacağım konusunda bir kararsızlık içinde kalmıştım.
bu kadar ısrarla kilo vermek istememin sebebi ise 50 kilodan sonra aldığım 15 kilo ile yumurtlama düzenimin bozulması ve buna bağlı bebeğimin olmaması. doktora gitsem glukofen verecek işin içinden çıkacak ama ben ilaçsız en azından 55 kiloya düşmek istiyorum.
bana yardımcı olabilirseniz sevinirim. kitap siparişini hemen verip 1 günde bitirmeye va diyete başlamaya kararlıyım. ama herşeyden önce herkes gibi sağlığımı düşünmem lazım ve bana uygun diyeti bulmalıyım.
bu diyet ile verilen ortalama kiloyu ve süreleri hakkında yardımcı olursanız memnun olurum. şimdiden bol kalorisiz günler diliyorum:))
Çok basit ve insanı rahat bir şekilde zayıflayan bir diyet olmasına rağmen tabi ki de kişinin bünyesine göre değişiyor. Kimi ilk atak evresinden kendisine aşırı yüklenip hastanelik oluyor ya da diyeti hemen bırakıyor(benim öyle tanıdıklarım varda) . Ama bana göre tam kitaptaki gibi harfiyen yapıldığı takdirde bir sorun yok. Ben diyete yeni başladım. 23 ağustosta başladım. 7 gün atakta 5 kilo verdim. şimdi seyirdeyim 2 kilo daha verdim. Hiç kaçamak yapmadan kitapta denilenleri harfiyen yaptığım için hiçbir sorun yaşamadım. Şimdi seyirdeyim ve maşALLAH (-)li bir şekilde diyete devam ediyorum
cevabın için teşekkür ederim
şimdi kitabı almaya karar verdim okuyacağım ama bu evrelerinin günlerini hesaplamak için bir test oluyormuş internette onu nedense bir türlü yapamadım 15 dakikadır uğraşıyorum. acaba kitabın içinde varmı bu hesaplama? bütün bilgileri giriyorum ama olmuyor
Rica ederim ne demek.İnternette dukan testi çöz dediğin zaman gelmesi lazım. Hatta en iyisi dukan testi türkçe diye nette arat. ilk çıkan yerde resimli anlatım var zati. ben de ilk baş yapamamıştım sonradan inceleye inceleye yapmıştım
o zaman kitabımın siparişini veriyorum ve size katılıyorum :)))))
O zaman Hoş geldin diyorummmm
hoşbuldukkk :)
valla testi yaptım atak evresi 3 gün
seyir evresi 73 gün
güçlendirme evresi 103 gün
bu kadar uzunmu sürüyor? birde ben 15 kilo vermek istiyorum. birde mesela 73 günde -9 yazıyor diyelim ben 10 kilo verdim ve zamanından önce o zaman hemen güçlendirmeye geçiyorum değilmi?
ben de seyir 103 gün çıkmıştıSen de aynı ben gibi 15 kilo vermek istiyorsun. Ama senin günler benden baya az çıkmış
73 günden 9 kilo verdikten sonra güçlendirmeye geçmiş oluyorsun. Aslında pekte takılma çizelgesine. çünkü bünye gerçekten farklı oluyor. Sen ne zaman 15 kilo verirsen o zaman güçlendirme evresine geçersin
ben 15 kilo vermek istediğimi yazdım da o bana 54 kiloyu uygun gördü :))) o da yeter fazla zorlamamak lazım :)))
kitap salı günü gelir bende başlarım okumaya ayyy çok heyecanlandım :)))
yulaf kepeğini nereden buluyorsunuz peki?
migrosta var. ben şaşkın internetten almıştım ama migrosta varmış. artık ordan alıyorum. markası doğalsan benimki :) kitapda gayet zevkli. ben sayısız defa okudum kitabı :)