Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Çok fazla spor, aerobik, dans yaptığım için sorun olmaz Tamam ben biraz yapayım bu videoyu sonra süpere geçeriz bir gün

Canım bişi sorcam sana bacak esnetme hareketleri varya ben onları yapamıyorum, bacaklarımı düz uzatıp üzerine uzanamıyorum, sen yapabiliyor musun onları? ne faydası var acaba yai yaparkende hiç bir yanma zorlanma vs hissetmiyorum, yapamadığımdan da olabilir bu tabi

ya kızlar bu ton balığının tadı mı kötü yoksa bende mi sorun war bi tuhaf geldi siz nasıl tüketiyosunuz

kötü değil tadı ama sana mı öylesi denk geldi ki :44::44: ben salatanın içine koyuyorum, vaktim yoksa limonla, karabiberle tatlandırıp yanında yoğurtla yediğimde oluyor. Köfte falan da yapılıyor sanırım ama ben denemedim hiç

teşekkür ederim canım ben light almıştım belki ondandır miğdem bulandı titemedim neyse yarın normal balık alıp yemeyi düşünüyorum özlemişim

teşekkür ederim canım ben light almıştım belki ondandır miğdem bulandı titemedim neyse yarın normal balık alıp yemeyi düşünüyorum özlemişim pardon titemedim yazmışım o yiyemedim olacak

teşekkür ederim canım ben light almıştım belki ondandır miğdem bulandı titemedim neyse yarın normal balık alıp yemeyi düşünüyorum özlemişim

Ben de light alıyorum ama, iyi oluyor kenarda durması, bazen yiyecek bişe bulamıyorum, kaçamak riskini azaltıyor
Tabi ya taze balık dururken ne gerek var, çok şükür çoğaldı balıklar, çok severim ben de

onlar kadar esnek olmam mümkün değil tabiki canım da kaslarım çok acıdığı yere kadar esnemeye çalışıyorum, çok acıdığında olduğum yerde esnemeye devam ediyorum, kaslarını esnetirsen spor sonrası ağrın vs olmaz,kasların uzadıkça yani esnedikçe hareketleri daha iyi yapabilirsin... ama dikkat et tabiki onlar gibi yapabilmemiz mümkün değil ama sen nasıl esneme sırasında yanma zorlanma hissetmiyorsun oraya takıldım :44:

Son düzenleme:

o hareket kasların rahatlamasını sağlıyor bildiğim kadarıyla. krampları önlüyor falan. ilk başlarda ben de yapamamıştım. ayak parmaklarını tam olarak yukarı bakar şekilde tutunca oluyor.

Tam düz uzatamadığım için bir zorlanma olmuyor tabi korkuyorum zorlamayada acıyo çünkü

Tam düz uzatamadığım için bir zorlanma olmuyor tabi korkuyorum zorlamayada acıyo çünkü

yavaş yavaş dene canım, birazcık sızladığında kesinlikle ilerleme olduğun yerde derin nefes al, ben daha önceden pilates falan yapmıştım o yüzden biraz daha rahat yapabiliyorum, ama o hareketleri de es geçme bence...

Bugün saçma sapan bir şekilde beslendim, oğlum öğlen uykusuna yatmadı bütün düzenim şaştı valla
Bugün yumurta rekorumu kırdım, toplam da 5 tam yumurta, 2 de akını yedim bu bir ilk sanırım benim için
Sabah hindi fümeli omlet yemiştim beyaz peynirle, öğlen fırında hamsi yaptım onu yedim 1 bardak kola ile, sonra krem vanilya yapmıştım onun bir kısmını yedim. Akşam yemeği yapmadım kendime kepek hakkımı yememiştim dukan simiti yaptım onu yedim kaşarla, kalan krem vanilyamı da yedim, şimdi de çay içiyorum Çorba olmuş bugün kü menüm
3 lt den fazla su içtim, simite girişmeden bir tartılayım dedim 69 çıktım hemi de kıyafetlerimle o kadar suya rağmen, yarın da mı eksi göreceğim acaba

Canım yapıyorum yine ama zorlamayı da diyo ya ben de zorlamadan yapıyorum, az az indirmeye çalışayım bakayım, onları gün içinde de deneyeyim hatta, alışır belki, ben de pilates yaptım bir dönem o zaman 84 kilo idim sanırım, bu tip hareketleri yapamıyordum yine, ama bacaklarım çok kalın benim, şu bacak hareketleri biraz inceltse belki daha rahat yapabilirim

Ayyy artık tatlı diye ölüyorummm, deli gibi fındık yemek istiyorummm tüm bunları bastırsın diye kendime dukan usulü pudingimsi bişey yaptım. Güzel de oldu :))) Şimdi kendimi odaya kapattım yanlış bir şey yapmayayım diye

merhaba dukancanlar ben sessiz takipçiniz 102 kilodan dukanla 86 ya düştüm. bayramdı gezmeydi derken şuan 92 oldum çok mutsuzum bugün silbaştan yeniden başladım hepinizi tebrik ediyorum lütfen bozmayın devam

benimde bugün 2nci atak günümdüü hiç acıkmıyorumm bi sorum olcaktı atak evresinde k.soğan sınırlı dimi kullanımı

Callan yaptım ben kızlar, yatıyorum herkese iyi geceler, bol eksili, ödemsiz, yağsız haftasonları

merhaba dukancanlar ben sessiz takipçiniz 102 kilodan dukanla 86 ya düştüm. bayramdı gezmeydi derken şuan 92 oldum çok mutsuzum bugün silbaştan yeniden başladım hepinizi tebrik ediyorum lütfen bozmayın devam

aman deyim. bir daha yapma. bak ne güzel kilo vermişsin. mutsuz da olma. sadece irade göster yeniden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…