Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Huuuuu kiz medossss bende calisiyorum geldim bi saattir gecmisi okuyom ya ben:26:

bulusun resim cekinin face e koyunnnn nolur nolur nolur

ben de 7 gün atak yapıyorum .bu gün 6.günüm. 3 kilo vermişim. sen çok iyi vermişsin. ben seyirden korkuyorum biraz. sebzeler eklenince umarım yanlış beslenmem.

Benim bünye hemen kiloyu verir çok şükür Aslında hiç öyle düşünme. ben seyiri 1+1 yapıyorum. sebze gününü daha çok seviyorum. Umarım sağlıklı ve uzun vadeli bir şekilde zayıflarız inşALLAH

kızlar bir fikir verin bana.medesa sence olur mu?

kızlar başım dönmeye başladı şekerim mi düştü ne oldu anlamadım yaa ayaga kalkınca gözüm kararıyo napmam lazım diyeti bozmak istemiyorum

Herkese merhaba.
Atak evresinde 3. yani son günüm (hatta 2. kez başladığım için 6. gün diyebiliriz.)
Ama hala başlagıç kilomdayım.
Dün 61'i gördüm ama bugün tekrar 62.
Gerçi regl oldum ve tartı bozuk.
Ama bozuk da olsa düşüş olsa gösterirdi.
Neden böyle oldu? Yarın seyire geçicem ama düşüş yok.

kızlar başım dönmeye başladı şekerim mi düştü ne oldu anlamadım yaa ayaga kalkınca gözüm kararıyo napmam lazım diyeti bozmak istemiyorum

kızlar bilmiyorum doğrumu yapıyorum ama zero kola beni böyle durumlarda biraz kandırıyor peynirle iyi gidiyor yada haşlama tavuk süper. canım bence sende serbest yiyeceklerden tüket sakın aç kalma

Son düzenleme:
kALDIRABİLDİM KAFAMI İŞTEN. Geçmişi okudum hopppp yine işee. Görüşürüzzzz

amin aminnn canım inşallah sizler de vereceksiniz,1 ay sonra sen bile inanamayacaksın

Huuuuu kiz medossss bende calisiyorum geldim bi saattir gecmisi okuyom ya ben:26:

bulusun resim cekinin face e koyunnnn nolur nolur nolur

yok yaaaa buluşamayacağız anlaşılan,kızlarla iletişim sağlayamadık yaaaa

kızlar bir fikir verin bana.medesa sence olur mu?

canım yaaa sen yumurta balık falan da mı yiyemiyorsun.yani olmasına olur belki ama çok yavaş ilerlersin.kaç kilo vermen gerekiyor toplam ?

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

89,9 u gördüüüümmmm vallada gördüm billada gördüm.ay çok mutlu oldum. devamı da gelir inşallah....

89,9 u gördüüüümmmm vallada gördüm billada gördüm.ay çok mutlu oldum. devamı da gelir inşallah....

ATIYOSUUNNNNN,YOK ARTIKKKK
Amaniiin boooooooooo kız yemin ederim 69a erişebilmiş kadar sevindimmmmmm,inanamıyorum hala yaaaa
ohhhhhhh sefann olsunnnnnnnnn

etçil olmadığım için et çok tüketemiyorum falza yiyincede miğdem bulanıyo ama kola içeyim bide onu deneyim

istifra ettim yaaa ishal de oldum biraz rahatladım gerçi şimdi zero kola alıp aspirin atıp içicem ishali kessin en azından inşallah bozmam bozmak istemiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Amaniiin boooooooooo kız yemin ederim 69a erişebilmiş kadar sevindimmmmmm,inanamıyorum hala yaaaa

ayyy medesaaaammmm ağldım sevincten valla. kocacıgım bıle sarıldı bana "dur bunda aglama daha cok vercen hepsınde aglarsan ohoo "dıyo delı sey yaaa..bilerek tebrık etmıyor bozarım endısesı var.. ben bılıyorum
ay kahvaltı yapmak bile ıstemedım valla .hem sevıncten hemde yarında bu rakamı gormek ıstedıgımden. ama yedım tabı yememezlık yok..

süpperrrrr, tebriklerrr

canım benım cok sağol..

kızlar kaçıyorum,iyi tatillerrrr

iyi tatıller kuzucuk. buluşursanız iyi kaynatın bızede anlatın he...

meğğğsiii.

istifra ettim yaaa ishal de oldum biraz rahatladım gerçi şimdi zero kola alıp aspirin atıp içicem ishali kessin en azından inşallah bozmam bozmak istemiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

etlı yemeklerını cesıtlendırsenn. az domates az soğanla sotele mesela.. köfte yap. ne bılım ıste. öyle haslayıp yeme seven ınsan bıle öğğ oluyor öyle.. gecmıs olsun

gecmis olsun jujuju cum. neler yiyorsun, belki bir seyi yanlis yapiyorsundur hakikaten. Bir yazsana. Eger diyet agir geliyorsa, yapacak bi sey yok ama/ cokta bunyeni zorlama.

Ben de hafif bir bas donmesi, kafa bulanmasi var. Bu protein agirlikli donemlerde vucudun ketoza girmesi sonucu olabilen bir seymis. Vucut bir sure sonra duruma alisiyomus. Calisabilmemi oldukca etkileyen bir durum, ama bir sure dayanmayi planliyorum.

69 A ERİŞMEK. sEVDİM BU KAVRAMI :)

vALLA BEN Olsam bende ağlardım ki atağın ilk gönünde aynı şoka girmiştim. 90 lardan düşünce. Sen virde 70 lere düşünce gör. Bi özgüven bi güzellik.
Yarın fazlasını görebilirsin. Sakın moralini bozma. Hatta iki gün P yap. 88 i gör. Çok sevindim kuzum...

çizelgen kafamı karıştırdı şeker
boyun 2metre üzerinde mi
bmı aslında çok düşükte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…