Bugün saçma sapan bir şekilde beslendim, oğlum öğlen uykusuna yatmadı bütün düzenim şaştı valla
Bugün yumurta rekorumu kırdım, toplam da 5 tam yumurta, 2 de akını yedim
bu bir ilk sanırım benim için
Sabah hindi fümeli omlet yemiştim beyaz peynirle, öğlen fırında hamsi yaptım onu yedim 1 bardak kola ile, sonra krem vanilya yapmıştım onun bir kısmını yedim. Akşam yemeği yapmadım kendime kepek hakkımı yememiştim dukan simiti yaptım onu yedim kaşarla, kalan krem vanilyamı da yedim, şimdi de çay içiyorum
Çorba olmuş bugün kü menüm
3 lt den fazla su içtim, simite girişmeden bir tartılayım dedim 69 çıktım hemi de kıyafetlerimle
o kadar suya rağmen, yarın da mı eksi göreceğim acaba
yavaş yavaş dene canım, birazcık sızladığında kesinlikle ilerleme olduğun yerde derin nefes al, ben daha önceden pilates falan yapmıştım o yüzden biraz daha rahat yapabiliyorum, ama o hareketleri de es geçme bence...
Canım yapıyorum yine ama zorlamayı da diyo ya ben de zorlamadan yapıyorum, az az indirmeye çalışayım bakayım, onları gün içinde de deneyeyim hatta, alışır belki, ben de pilates yaptım bir dönem o zaman 84 kilo idim sanırım, bu tip hareketleri yapamıyordum yine, ama bacaklarım çok kalın benim, şu bacak hareketleri biraz inceltse belki daha rahat yapabilirim