- 3 Temmuz 2012
- 50
- 0
HEMEN GELSİN KİTABIMMM :)))
bulunduğum ilçede migros yok ama bir şekilde bulurum kepeği artık.
ben çıkıyorum şimdilik kitabım geldiğinde görüşürüz öpüyorummm
Bildir durumlarıın merak ederim :) ben de öpüyorum görüşürüzzz :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HEMEN GELSİN KİTABIMMM :)))
bulunduğum ilçede migros yok ama bir şekilde bulurum kepeği artık.
ben çıkıyorum şimdilik kitabım geldiğinde görüşürüz öpüyorummm
Günaydınn canlarım :))
Bugün tatil olanlara bol dinlenmeler, çalışanlara ben gibi çabucak geçen bi cumartesi olsunnnn :))
Dün çok zor bir gün oldu resmen, etrafımdan gelen ısrarlı ikramları geri çevirmekten yoruldum (
Bide herkesin tepkisi aynı 1 tanecikten bişi olmaz, tabi biz bu laflara kandık yıllarca aldık bu kiloları ama kim anlar...
Şükür kaçamak yapmadım...
Bugünde yine erken kalktım kendime krep yaptım, artık yarın ekmek yaparım :)
Ve bu hafta Callen yapacağım inşallah, şu tombik şekilsiz kollardan ve yan simitlerimden kurtulmak istiyorummm
kızlar bugün mü buluşcaksınız ?? buluşcakmısınız?? saat kaçt?? kıbrıs şahitlerindekin de mii??
Ayyy artık tatlı diye ölüyorummm, deli gibi fındık yemek istiyorummm tüm bunları bastırsın diye kendime dukan usulü pudingimsi bişey yaptım. Güzel de oldu :))) Şimdi kendimi odaya kapattım yanlış bir şey yapmayayım diye
kader arkadaşım sen de mi çalışıyorsun benim gibi ama nerdesin kayboldun yoksun
ben de dün yaptım callen'ımı üstelik nedense dün hiç zorlanmadım diyebilirim.ama perşembe günü nöbetçi olduğum için açık verdim,onu da yarın kapatacağım inşallah
Arkadaşlar perşembe başlamıştım atagn 1.günü 700gram vermiştim şimdi tartıldım 2.günü de 1kilo napacağımı şaşırdım mutluluktan
Arkadaşlar perşembe başlamıştım atagn 1.günü 700gram vermiştim şimdi tartıldım 2.günü de 1kilo napacağımı şaşırdım mutluluktan
:)) herkescikler uyuyo medesam yaa baksana bi sen bi ben çalışıyoruzzzz
bende uzun zamandan sonra hareket yapacağım biliyorum ilk hafta kolum bacağım kalkmaz bide şimdi karnımda ğarılar var sanki 1 hafta erken hasta olucam (
ayrıca sende onca verdiğin kiloları düşününce hemen moral bozukluğu havasına bürünme bakiiimmm biz size bakıpta motive oluyoruz :)) maşallahhhh
Ben de iste degilim, ama zaten evde de calismak zorunda oldugumdan pek farketmiyor. Yine bilgisayar basindayim. Neyse bir kac kisi olsun benim durumumda gormek guzel.
Bugun aksam dugun var. Diyeti bozmamaya calisicam, en kotusu yiyip geldim derdim, gercekten bir tanecik al, bi sey olmazcilardan kurtulmak cok zor.
Bu arada diyete basladigimdan beri cildim guzellesti benim, herhalde eskiden cok su icmiyodum. Simdi suyu elimden dusurmuyorum. Onun etkisi var.
tebrik ederim canım,inşallah 15 kilonu da verdiğini görürsün bir an önce
TEŞEKKÜR EDERİM CNM İNŞALLAH HEPİMİZ BİRAN ÖNCE KURTULURUZ BU KİLOLARDAN
tebrik ederim canım,inşallah 15 kilonu da verdiğini görürsün bir an önce
benim kollarım bile et kesiği oldu ama sorun değil,amaca giden yolda herşey mübahtır,yola devam
yok moralim bozuk değil,daha nolsun yaa 20 kilo verebilmek hayal bile olmazdı benim için hatta haksızlık etmeyeyim 21 oldu
az kaldı,inşallah eb geç 1 ay sonra güçlendirmedeyimmmm
canım düğünde yemekli falansa tavuk vardır diye düşünüyorum.yoksa da lütfen bozma diyetini çünkü daha yolun çok başındasın.küçük bir kaçamak sandığın,1 lokmadan bişey olmaz denen şeyler seni nerden baksan 2 hafta geriye atar,emeklerin boşa gitmesin
evet sanırım beslenmeyle ilgili olsa gerek,bu diyette herkesin cildi güzelleşiyor
hele ilerleyen günlerde eğer var ise selülitlerinin nasıl büyük bir hızla kaybolduğuna inanamayacaksın
canım düğünde yemekli falansa tavuk vardır diye düşünüyorum.yoksa da lütfen bozma diyetini çünkü daha yolun çok başındasın.küçük bir kaçamak sandığın,1 lokmadan bişey olmaz denen şeyler seni nerden baksan 2 hafta geriye atar,emeklerin boşa gitmesin
evet sanırım beslenmeyle ilgili olsa gerek,bu diyette herkesin cildi güzelleşiyor
hele ilerleyen günlerde eğer var ise selülitlerinin nasıl büyük bir hızla kaybolduğuna inanamayacaksın
Bayanlar sizin gibi yolun cogunu gitmis, hala azimli insanlari gorunce insan daha bir keyif alip, yapabilirim diyor. bize moral vermeye devam edin.medesam kırkbinkere maşallah güçlendirmeyede gecince her şey daha güzel olucak, bizde inşallah görücez giden kilocukları :))
yoksam bu kilo ve mevcut guatrla ben bebek neyim yapamıycam
medesam kırkbinkere maşallah güçlendirmeyede gecince her şey daha güzel olucak, bizde inşallah görücez giden kilocukları :))
yoksam bu kilo ve mevcut guatrla ben bebek neyim yapamıycam
Yok kesinlikle bozmayacagim diyeti:), onca diyet denedim ilk defa bu kadar kararliyim. Genellik 3 gun sonra birakirim ben. Diyetin 8. gunu gelmis hala birakmicam diyosam olmustur bu is. Tok olarak diyet yapmak guzelmis. Insanin morali bozulmuyor. Tabi her gun giden kilocuklarda sevk veriyor.
Her gun de bir saat yuruyusumu yapiyorum, bir 10 kilo verene kadar spor yapmayi dusunmuyorum baska. Cunku su an hareket etmek zor geliyor. yurumek bile yeterince yorucu. Ama daha sonra atiklesirim, spora da yonelebilirim gibi geliyor.
ya kızlar bu ton balığının tadı mı kötü yoksa bende mi sorun war bi tuhaf geldi siz nasıl tüketiyosunuz
Çok basit ve insanı rahat bir şekilde zayıflayan bir diyet olmasına rağmen tabi ki de kişinin bünyesine göre değişiyor. Kimi ilk atak evresinden kendisine aşırı yüklenip hastanelik oluyor ya da diyeti hemen bırakıyor(benim öyle tanıdıklarım varda) . Ama bana göre tam kitaptaki gibi harfiyen yapıldığı takdirde bir sorun yok. Ben diyete yeni başladım. 23 ağustosta başladım. 7 gün atakta 5 kilo verdim. şimdi seyirdeyim 2 kilo daha verdim. Hiç kaçamak yapmadan kitapta denilenleri harfiyen yaptığım için hiçbir sorun yaşamadım. Şimdi seyirdeyim ve maşALLAH (-)li bir şekilde diyete devam ediyorum
o zaman kitabımın siparişini veriyorum ve size katılıyorum :)))))
görceksiniz tabi canım benim
inan daha dün gibi hatırlıyorum yolun yarısına geldiğim günleri yarısı dediğim de 8.5 kiloydu,dukan bana toplamda 17 kilo vermemi söylemişti.ama kilo vermek o kadar keyiflendirdi ki ben onun sözünü dinlemeyip daha zor bir hedef belirledim kendime şu an 21 kilo verdim bile
üstelik cidden hiç sıkılmadan,hiç yorulmadan verdim.inan göz açıp kapayana kadar bambaşka bir insana dönüştüm
geçmişte bir yerlerde önce/sonra resimlerim var,başka arkadaşlarımızın da var.onlara bakıp motive edin kendinizi.
hepimiz fıstık gibi hatunlar olacağız inşallahh
sen de inşallah bir an evvel kilolarından kurtulup bebeğine kavuşursun
aferim sanaaa
benim de hayatımda hiç bu kadar istikrar gösterdiğim bir diyet olmamıştı.hepsine pazartesi başlar çarşamba bırakırdım neredeyse
ama verdiğin kiloları gördükçe acaip gaza geliyorsun,her sabah uyanıp koşa koşa tartıya çıkmak istiyorsun ki normalde tartılardan nefret ederdim sporunu da yap canım aman diiim aksatma,sadece kilo vermenle ilgili değil de senin de vereceğin kilo çok olduğu için sarkmalar,deformasyon olmaması adına spor çok önemli
yoksa sönmüş balon gibi olursun Allah korusun
günaydınlar herkese. bu sabah tartıldım. 3 kilo vermişim çok mutluyum. pazertesi de seyir başlıyor. umarım sonuna kadar giderim
aferim sanaaa
benim de hayatımda hiç bu kadar istikrar gösterdiğim bir diyet olmamıştı.hepsine pazartesi başlar çarşamba bırakırdım neredeyse
ama verdiğin kiloları gördükçe acaip gaza geliyorsun,her sabah uyanıp koşa koşa tartıya çıkmak istiyorsun ki normalde tartılardan nefret ederdim sporunu da yap canım aman diiim aksatma,sadece kilo vermenle ilgili değil de senin de vereceğin kilo çok olduğu için sarkmalar,deformasyon olmaması adına spor çok önemli
yoksa sönmüş balon gibi olursun Allah korusun