Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydınn canlarım :))

Bugün tatil olanlara bol dinlenmeler, çalışanlara ben gibi çabucak geçen bi cumartesi olsunnnn :))

Dün çok zor bir gün oldu resmen, etrafımdan gelen ısrarlı ikramları geri çevirmekten yoruldum (
Bide herkesin tepkisi aynı 1 tanecikten bişi olmaz, tabi biz bu laflara kandık yıllarca aldık bu kiloları ama kim anlar...
Şükür kaçamak yapmadım...

Bugünde yine erken kalktım kendime krep yaptım, artık yarın ekmek yaparım :)
Ve bu hafta Callen yapacağım inşallah, şu tombik şekilsiz kollardan ve yan simitlerimden kurtulmak istiyorummm

kızlar dukanı denedim 5 gün yapabildim daha önce.çünkü etle aram yok.çok midem bulandı.dukanı sebze +proein olarak 1 gün yapıp bir gün normal beslensem olur mu?kitapta da hani verilecek kilosu az olanlar için yazıyordu ya.daha dayanılır gibi.olur mu ne dersiniz?

Kimsecikler yok yine ortalıkta,off ne güzel herkes tatil bir ben mi çalışıyorum
tatil de olsanız insan kahvaltı yaparken açar bağlanır luraya arkadaşını yalnız bırakmazideli deli kendi kendime yazoyorum işte
bu sabah 71.9 çıktım,perşembeye kadar 71.5 olsam bari.len eskiden günde verirdik 400 gramları rahatlıkla şimdi iktire kaktıra
zaten mesaj kutum da dolmuş,sempatika telefonunu yazamamış.umarım bağlanırsın da buluşabiliriz.yooook bağlanmazsan yattı bizim buluşma bu günlük zaten ipektoşum da cevap vermiyor bana anaaaaa kendimi çok yalnız hi,isettim ama ben yaaa

kader arkadaşım sen de mi çalışıyorsun benim gibi ama nerdesin kayboldun yoksun
ben de dün yaptım callen'ımı üstelik nedense dün hiç zorlanmadım diyebilirim.ama perşembe günü nöbetçi olduğum için açık verdim,onu da yarın kapatacağım inşallah

kızlar bugün mü buluşcaksınız ?? buluşcakmısınız?? saat kaçt?? kıbrıs şahitlerindekin de mii??

canım yaaa çok buluşmak isterdim ben de ama bugün hiç biriniz yoksunuz ortalıkta ama öğlene kadar bağlanırsanız hemen organize oluruz

kuzuu fındık aroması alsana.ben aldım deli gibi bayılıyorum,gerçek fındıktan bile daha gerçek kokuyor
açıyorum şişesini bir kokluyorum bir kokluyorum ama kendimden geçiyorum sonra kilo kilo fındık yemiş gibi oluyorum,her aroma başarılı olmuyor ama fındığı süper yapmış adamlar valla bak
vanilyayı beğenmedim,zeytini de damla sakızını da karameli de beğenmedim.ama fındık,çikolata,rom gayet başarılı

Arkadaşlar perşembe başlamıştım atagn 1.günü 700gram vermiştim şimdi tartıldım 2.günü de 1kilo napacağımı şaşırdım mutluluktan

:)) herkescikler uyuyo medesam yaa baksana bi sen bi ben çalışıyoruzzzz
bende uzun zamandan sonra hareket yapacağım biliyorum ilk hafta kolum bacağım kalkmaz bide şimdi karnımda ğarılar var sanki 1 hafta erken hasta olucam (

ayrıca sende onca verdiğin kiloları düşününce hemen moral bozukluğu havasına bürünme bakiiimmm biz size bakıpta motive oluyoruz :)) maşallahhhh

Ben de iste degilim, ama zaten evde de calismak zorunda oldugumdan pek farketmiyor. Yine bilgisayar basindayim. Neyse bir kac kisi olsun benim durumumda gormek guzel.
Bugun aksam dugun var. Diyeti bozmamaya calisicam, en kotusu yiyip geldim derdim, gercekten bir tanecik al, bi sey olmazcilardan kurtulmak cok zor.
Bu arada diyete basladigimdan beri cildim guzellesti benim, herhalde eskiden cok su icmiyodum. Simdi suyu elimden dusurmuyorum. Onun etkisi var.

Arkadaşlar perşembe başlamıştım atagn 1.günü 700gram vermiştim şimdi tartıldım 2.günü de 1kilo napacağımı şaşırdım mutluluktan

tebrik ederim canım,inşallah 15 kilonu da verdiğini görürsün bir an önce

benim kollarım bile et kesiği oldu ama sorun değil,amaca giden yolda herşey mübahtır,yola devam
yok moralim bozuk değil,daha nolsun yaa 20 kilo verebilmek hayal bile olmazdı benim için hatta haksızlık etmeyeyim 21 oldu
az kaldı,inşallah eb geç 1 ay sonra güçlendirmedeyimmmm

canım düğünde yemekli falansa tavuk vardır diye düşünüyorum.yoksa da lütfen bozma diyetini çünkü daha yolun çok başındasın.küçük bir kaçamak sandığın,1 lokmadan bişey olmaz denen şeyler seni nerden baksan 2 hafta geriye atar,emeklerin boşa gitmesin
evet sanırım beslenmeyle ilgili olsa gerek,bu diyette herkesin cildi güzelleşiyor
hele ilerleyen günlerde eğer var ise selülitlerinin nasıl büyük bir hızla kaybolduğuna inanamayacaksın

medesam kırkbinkere maşallah güçlendirmeyede gecince her şey daha güzel olucak, bizde inşallah görücez giden kilocukları :))
yoksam bu kilo ve mevcut guatrla ben bebek neyim yapamıycam

Yok kesinlikle bozmayacagim diyeti:), onca diyet denedim ilk defa bu kadar kararliyim. Genellik 3 gun sonra birakirim ben. Diyetin 8. gunu gelmis hala birakmicam diyosam olmustur bu is. Tok olarak diyet yapmak guzelmis. Insanin morali bozulmuyor. Tabi her gun giden kilocuklarda sevk veriyor.

Her gun de bir saat yuruyusumu yapiyorum, bir 10 kilo verene kadar spor yapmayi dusunmuyorum baska. Cunku su an hareket etmek zor geliyor. yurumek bile yeterince yorucu. Ama daha sonra atiklesirim, spora da yonelebilirim gibi geliyor.

medesam kırkbinkere maşallah güçlendirmeyede gecince her şey daha güzel olucak, bizde inşallah görücez giden kilocukları :))
Bayanlar sizin gibi yolun cogunu gitmis, hala azimli insanlari gorunce insan daha bir keyif alip, yapabilirim diyor. bize moral vermeye devam edin.

görceksiniz tabi canım benim
inan daha dün gibi hatırlıyorum yolun yarısına geldiğim günleri yarısı dediğim de 8.5 kiloydu,dukan bana toplamda 17 kilo vermemi söylemişti.ama kilo vermek o kadar keyiflendirdi ki ben onun sözünü dinlemeyip daha zor bir hedef belirledim kendime şu an 21 kilo verdim bile
üstelik cidden hiç sıkılmadan,hiç yorulmadan verdim.inan göz açıp kapayana kadar bambaşka bir insana dönüştüm
geçmişte bir yerlerde önce/sonra resimlerim var,başka arkadaşlarımızın da var.onlara bakıp motive edin kendinizi.
hepimiz fıstık gibi hatunlar olacağız inşallahh
sen de inşallah bir an evvel kilolarından kurtulup bebeğine kavuşursun

aferim sanaaa
benim de hayatımda hiç bu kadar istikrar gösterdiğim bir diyet olmamıştı.hepsine pazartesi başlar çarşamba bırakırdım neredeyse
ama verdiğin kiloları gördükçe acaip gaza geliyorsun,her sabah uyanıp koşa koşa tartıya çıkmak istiyorsun ki normalde tartılardan nefret ederdim sporunu da yap canım aman diiim aksatma,sadece kilo vermenle ilgili değil de senin de vereceğin kilo çok olduğu için sarkmalar,deformasyon olmaması adına spor çok önemli
yoksa sönmüş balon gibi olursun Allah korusun

Kesinlikle katılıyourm bende kendimi bildim bileli bi diyet modunda ama başlamadan önce deli gibi yiyip stok yapardım :)) sonra 3-5 gün sonra bırakırken bi düğünden önce 68 kg görmüştüm oda artık gelinliğe sıkmak için :)) sonra yine 80'ler
şimdilerde yorulmuyorum sıkılmıyorum,
Suyu hep sevmişimdir ama kilo vermede bu kadar etkili olunca daha bi çok seviyorum...

ya kızlar bu ton balığının tadı mı kötü yoksa bende mi sorun war bi tuhaf geldi siz nasıl tüketiyosunuz

normal olanı çok güzel aslında. laytın tadı kötüdür. ben düşüncesizlik edip 2 kutu yedim. çünkü kitapta her türlü balığa izin var diyor. yağlı,yağsız konserve. neyse kızlar yeme dediler artık yemicem

ben de 7 gün atak yapıyorum .bu gün 6.günüm. 3 kilo vermişim. sen çok iyi vermişsin. ben seyirden korkuyorum biraz. sebzeler eklenince umarım yanlış beslenmem.

o zaman kitabımın siparişini veriyorum ve size katılıyorum :)))))

keşke daha önce sipariş etsem diyeceksin inan bana. ben tam 1 yıl önce karatayın kitabını aldım ama diyeti bende hiç işe yaramadı. keşke dukanla başlasaydım diyorum

çok güzel motive ediyosunuz. hele o çizelgeleri görmek muhteşem. ya inamılmaz kilolar vermişsiniz. darısı bize

günaydınlar herkese. bu sabah tartıldım. 3 kilo vermişim çok mutluyum. pazertesi de seyir başlıyor. umarım sonuna kadar giderim

günaydınlar herkese. bu sabah tartıldım. 3 kilo vermişim çok mutluyum. pazertesi de seyir başlıyor. umarım sonuna kadar giderim

:)) gidersn tabi bak dukan güzel burada olmak insanlarn başarılarını görmek ayrı güzel, daha yolun başındayız ama kararlı olmak lazım :))

Mecbur yapcam artik, paraya kiyip yukluce bir miktar dukan alisverisi bile yaptim. :)Kitaba verilen paraya acimiyorum da tuketilmicek gidaya verilen paraya aciyorum. Mecburen o stok bitene kadar yapcam ben de diyeti. :)) Ben de heralde bana bir yil yetcek kadar falan yulaf kepegi almisim, her yerde bulunmuyo diye, bi de hediyesi mi ne varmis:)). Acayip cok oldu. Artik burdaki tariflerle bitiririm bunu.

Ben de her diyet oncesi gider kebabimi yer, ondan sonra da tatli mi ismarlardim, tabi uc gunde sadece o kebabin kilosu gidiyodu:)) sifira sifir elde var sifir oluyodu. Mesele diyeti birakmadan yapabilecek olmak. baslamadan once istedigini ye de, uc gunde hic bir anlami olmuyor yani.

Ben de kilo baya fazla ya, o yuzden kalbimi yormak istemiyorum. Bir de sporun cok kilo verdirici etkisi bir sure sonra geciyo, en cok kiloyu ilk baslarken veriyosun. beni simdi yurume idare ediyor. Kilo vermem dursun, sonra fitness la desteklerim diyorum. Zaten okullarda aciliyo. Yuzmeye de giderim. Sadece yuruyus degil. Yoksa kollar falan tabi sarkar. haklisin:)

Yirmi, ben de atakta 3 kilo verdim. Ama seyirde yavas yavas da olsa kilo vermeye devam ediyorum. Genelde seyirde birmiktar kilo alma veya duraklmaa ile basliyomus, ben de oyle olmadi. Ben nedenini dukan sitesinde yazan kadar kilo vermis olmama bagliyorum atak surecinde. Bence insallah biz de atakta 5 kilo verenleri yakalariz.::)/ Hem dusun diyete hic baslamasaydin, o uc kilo sey hla senle beraber olacakti:))

Merhaba arkadaşlar, bende aranıza yeni katıldım sayılır :) Atak dönemim bugün itibari ie bitmiş bulunmakta. Atağa 63.4 ile başladım ve bugün tartıldıgımda 60.4 tüm. 5günlük atakta tam 3 kilo vermişim:) bugün sebze+protein yapacagım. Fakat size sormak istediğim bir şey var. Mesela kahvatıda domates salatalık yedik, öğlen ya da akşam pişireceğimiz yemeğin içine domates koyamaz mıyız???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…