Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Balık sezonunu açtık bugün biz de ama balıkçıdan aldım, haftasonu pazardan alıp atayıp buzluğa, palamut 15 tl idi almadım ben de pazardan alırım diye, hamsi aldım 500 gr , 10 tanesini oğluşuma kızarttım
kalanını da sarımsak, taze çekilmiş karabiber, z.yağı ve tuzla marine ettim. Yağlı kağıdın içine döktüm ama üst üste değil sonra yağlı kağıdı kenarlarından kapadım güzelce, 20 dk falan pişti o şekilde, ben pek umutlu değildim tadından ama çok lezzetli oldu, koku falan da olmazdı öyle, tavsiye ederim

Bir de krem vanilya yaptım, içine vanilya aroması da koydum, ayrıca saf vanilya özütü de koydum azcık ama yımırta kokuyo bu ya, neyse yicez artık yapcak bişi yok, tarçın dökünce kokmaz belki

mrb millet..umarım hepiniz iyisiniz..ben bu ara regl olcam iştahım acayip acık..Ekinsu ve Ekim guclendirme 2.bölüme geçtiniz mi yaw? nasıl gidior bi diyin helee?benim gelecek hafta sonu gecmem lazım ama korkudan sanırım gecmicem

ben gördüm, bi deri bi kemiksin. ne göbek var ne popo. hiç bişey yok. incecik valla.

bende seni gördüm..bana görede sen cok iyisin ama dedim ya dukan hepimizi sanırım takıntılı yapıor

saka yaptım ztn cnm,,gördüm yazını ona hitafen ztn takıldım sana heralde bende dediğin gibi ömür boyu guclendırme 1.kısımda kalıcam.cunku guclendırmenın 2.yarısında,1.yarıda werdiğin kiloları geri alıomussun sanırım

Oy sen neler yaptın öyleee.. Kaçamağı geçtim bile.. ama sonrasını hiç beğenmediimm Yazık etme kendineee...

Bebeekkk

Ya kolların incelmesi özelllikle çok ilgimi çekiyo Benim de inceldi ama biraz daha lazım biraz dahaaa.. Haydi Callan'a devaaamm :13:

oof of kacamak yapmasaydim ramazan girmeseydi araya suan güclendirmedeydim ama bence bi aydan kisa bir sürede gecicem güclendirmeye dayanamiyorum cok kacamak yapmaya yelteniyorum bir dilim normal peynir gibi misilaaaa
Çok mu yanlışım bilmiyorum ama, ben arada normal peynir yiyorum ki. Haftasonu bi yere kahvaltıya gidince falan.. Evde yok da.. Dışarda falan oluyosam yiyorum. Kanına girmiyim ama :) o kadar da etkileyeceğini sanmam. Yarım kalıp kaşar yeme tabi yine de :) 1 dilim diyosun.. Hani karbonhidratlı bişey desen, haşaaa Yeme derdim de... :)

......
buarada bi benmiyim dukan krebinin asigi olan hic birsey yapmiyorum bitek krep yiyorum ohhh kebap
Krepten midem bulaniiyyy :S :)

Son düzenleme:
Kız hadi yarın geleyim işyerindeysen
Hatta dur şöyle yapalım. Yarın Alsancaktaki Kahve Dünyasında İzmir'deki arkadaşlarla buluşalım gari.

Pazar olsa da bende gelsemmm

ben katarım eve yaptıklarıma da kendi kepeklilerime de. Bayatlamasını geciktiriyor hemmm

Hatta dur şöyle yapalım. Yarın Alsancaktaki Kahve Dünyasında İzmir'deki arkadaşlarla buluşalım gari.

Pazar olsa da bende gelsemmm

ben katarım eve yaptıklarıma da kendi kepeklilerime de. Bayatlamasını geciktiriyor hemmm

ipek böcüğüm mailine bakkk :)

meddd! bu yağlar "dukan mağduru yağcıklar" herhal.. içerde proteinlere yem olmamak için kaçışıyorlar, yüzde yüzeye çıkıyorar sanırsam

aman dediğin gibi olsun vücuda yaramasın da yüzümde çıksın sorun değil vallahiii

Ben bugün çok mutsuzum. Sebebi yok. Ömrümde neredeyse ilk kez böyle hissediyorum. Bu mesajıma bir şey yazmanıza gerek yok. İçimden atmak için yazıya dökeyim dedim.

sen gel ben seni mutlu edeceğim

Güzelim aynı mesajdan iki kez atmışım. Yarın akşamüzeri Alsancak Kahve Dünyası ya da önereceğin bir mekanda gelmek isteyen arkadaşlarla buluşalım didim ben. Ne diyon sen bu işe... haydi bir ki bir ki

evetttttt buluşalımmm yaşasın oleyyyyy ama sen ve benden başka kimse yok sanırsam,ama yine de bence uygundur,saat 14:00 uygunsa kahve dünyası için orda buluşuruk,tenarr nerde yaa o da izmirdeydi sanki.yaa koca memlekette 2 kişi miyiz biz dukan yapan

hımm deneyeceğim bir dahaki sefere bakalım nasıl olcek

afiyet olsun kuzum.krem vanilya tabi bol yumurtayla yapıldığından kokabiliyor ama ben seviyorum yine de

bu diyette ekmek yok dimi mesela sabah kahvaltıda ne yiosunuz arkadaşlar çok karışık pek anlamadım yardımcı olursanız sevinirm.

Biraz kokuyo. Ama ben çok seviyorum Utanmasan 1 günde bitircem hepsini

tartıya cıkmıcam haftaya persembeye kadar kararlıyım
Ben de ben deee

Ben de şaka yaptım hahahaha
Ben hayatım boyunca seyir yapıcam sanırım, yine sen iyisin hihohoh

Meraba. Light olmayanlar yağda beklediği için, süzsen de o yağlardan tamamen kurtulamazsıınn.. Yeme bence. Light ye. Ayrıca "verebildim" demişsin de sanki 2,5 kilo azmış gibi.. Daha ne olsun :)

........
.............
yawwww dünkü çekirgelerrr nereye koşuyorsunuz,sıranızı bekleyin bakiiimmmm
daha dely var ben varım,fosilleleşeceğiz yakında burda kağnı hızıyla gitmekten
He yaaa Biz ne olceezzz Ben.. ömürlük seyir Seyirlik deeğğiill ömürlük olsuuunnn

bu diyette ekmek yok dimi mesela sabah kahvaltıda ne yiosunuz arkadaşlar çok karışık pek anlamadım yardımcı olursanız sevinirm.

Kitap? Kitabı okudun mu?

Ben bugün çok mutsuzum. Sebebi yok. Ömrümde neredeyse ilk kez böyle hissediyorum. Bu mesajıma bir şey yazmanıza gerek yok. İçimden atmak için yazıya dökeyim dedim.

Ah canıımmm Niye böyle oldun kii Ömründe ilk kezse baya kötüdür yani.. Bi sebebi olmalı bu kadar olana kadar.. Belki de sen normalde neşe saçtığın için yaşadığın bi huzursuzluk sana çok gelmiştir.. İnşallah ilk ve son olsun İpek böcüğüüü...!

kızlar hani nicknamelerimizin altında bişeyler yazıyor ya (kendiliğinden yazan çiçek isimleri değil, kendi yazdıklarınız) onları nasıl yazıyorsunuz?

aliyemmm ben daha oncede soz verdım ama bu seferkı başka haaa…. zaten dukanımı bozmuyorum ama bu primden sonra bozarmıyımm.. hayırrrr…

kızıııımmmm motivasyonum seni bile gaza getirecek gör bak…
Ben şimdiden kumaşımı seçeyim.. hahayyttt..

Ha bak ozaman gelıncede yok makınam iğne kırıyor, yok ip kırıyor bu bahanelere gelmem haaaaaaaaaaa… makınanı yağlıyomusun napıyosun bakımını yaptır. On numara eteğim olacak. Yaşasın..

Bugün yurtiçi kargo beni hasta etti. Arkadaşlar hiç tavsiye etmem ptt kargo daha hızlı ucuz ve ilgili paketin geldiğini telefonla bildiriyorlar.
Yurtiçi kargo ben telefonla aramasam orada yiyecek paketim kesin bozulurdu.
Iyi günler
:18::2:

Saat 14:00 bana uyar. (Kahve Dünyası) Tenarr Ankara'daydı sanki öyle hatırlıyorum. Ama eczacı bir arkadaş vardı gibi İzmir Karşıyaka'dan.

Bu 4. Gunum yesılçaya ağırlık verdim. Öğüre öğüre içtim resmen ama günde 3 kupa içtim. Şuanda da bugunun 3. Sünü içiyorum.. umarım gerı donuşu olur.. yine 4. Gündürde ilk başlarda yaptığım yürüyüşü hayatıma soktum.2 gun balık 2 gun de tavuk ağırlıklı beslendim.. kepeğimide eksık etmedim. Haa hanı cayı sok ıcerım demıstımya cıdden yesıl caydan sonra cayıda ıcemez oldum. Psikolojikmidir nedir yesıl cay tadını almaya başladım sıyah cayda. 4 gunde 2 adet kutu kola ve yine 4 gunde 2 kupa sutlu tatlandırıcılı neskafa harıc tatlıda yemedim..yoğurdumda duzenlı tukettım. günde mutlaka 1 tane soda da ıctım.haaa en onemlısı en az 3 lt suyumuda ıctım en az dıyorum bazen 4 te olbılıyor ama hiiiçç 2,9 olmuyor.

Şimdi tavsıyelerınıze uymusmuyum dıyın hele.. haftaya 89,9 olmalıyım.sonrada 42 beden..

Daha cok yazacaktım kalemim tükendi …

yok kız. eski usul elimde dikerim de yine dikerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…