- 3 Mart 2010
- 960
- 0
ben gördüm, bi deri bi kemiksin. ne göbek var ne popo. hiç bişey yok. incecik valla.
Sana megafonla bağırdım bile ama duymadın :)) cılız cılız kalmışın, bi de hedef kilonun altına düşmüşün, ben de seni listeye mi eklicem kız :)) Hadi yolu kapatmayalım hadii hihihi Arkadan yeni nesil geliyo Diyosan ki ille 45 olcam :) Gel ekliyim
Bu güçlendirmeyi sevdiysen, 1. bölümde kal canım
Oy sen neler yaptın öyleee.. Kaçamağı geçtim bile.. ama sonrasını hiç beğenmediimmayyyyyyyyy kizlar 7.gun kacamak yaptim esim getirmis sicacik gozleme dayanamadim yedim ne yapayim yoksa biyerim sisecekti buda kendimi avutma teknigimneyse oglen yedim 1 dl ondan sonra birsey yemedim 2 saatte spor yaptim cok pisman oldum ilk kendimi kusturmaya calistim sonuc o olmadi sonra musil ilaci ictim oda o sadece karnimda acayip sesler geliyor motor calismasi gibi
Canım biz de seni seviyoruz, buranın gerçekten büyük bir etkisi var, ben de herkese çok teşekkür ediyorum bu güzel dukan kardeşliği ve destek içinhepiniz benim bebeklerimsiniz
Bugün kışlıklarımı çıkardım, pek ümitli değildim ama denedim hepsini, hamileliğimden önce olmayanlar bile oldu üzerimehele ki kolarımın tomlakallığı yüzünden giyemediğim gömleklerimin kolları bol geliyor şu an, beli büyük gelen pantoloları var geçen seneden kalma, inanılmaz şaşırdım, ama bacaklarımı inceltmem lazım acil şekilde, callanın bacak hareketlerini sabah da yapayım ben en iyisi
...........
...........
Çok mu yanlışım bilmiyorum ama, ben arada normal peynir yiyorum ki. Haftasonu bi yere kahvaltıya gidince falan.. Evde yok da.. Dışarda falan oluyosam yiyorum. Kanına girmiyim ama :) o kadar da etkileyeceğini sanmam. Yarım kalıp kaşar yeme tabi yine de :) 1 dilim diyosun..oof of kacamak yapmasaydim ramazan girmeseydi araya suan güclendirmedeydim ama bence bi aydan kisa bir sürede gecicem güclendirmeye dayanamiyorum cok kacamak yapmaya yelteniyorumbir dilim normal peynir gibi misilaaaa
Krepten midem bulaniiyyy :S :)......
buarada bi benmiyim dukan krebinin asigi olanhic birsey yapmiyorum bitek krep yiyorum ohhh kebap
Kız hadi yarın geleyim işyerindeysen
Hatta dur şöyle yapalım. Yarın Alsancaktaki Kahve Dünyasında İzmir'deki arkadaşlarla buluşalım gari.
sirke hep duyardım hamurişlerine güzel olur diye. burda da bir arkadaş sireke koydum ekmeğime iyi oldu gibi bişey demişti. deneyeyim dedim. yumurta kokusunu bastırdı. (ama sirke kokusu olmadı.) bir de hani hamur işler böyle tane tane olur ya, kıyır kıyır derler... işte öyle bişey oldu. benim hoşuma gittim...
Hatta dur şöyle yapalım. Yarın Alsancaktaki Kahve Dünyasında İzmir'deki arkadaşlarla buluşalım gari.
sirke hep duyardım hamurişlerine güzel olur diye. burda da bir arkadaş sireke koydum ekmeğime iyi oldu gibi bişey demişti. deneyeyim dedim. yumurta kokusunu bastırdı. (ama sirke kokusu olmadı.) bir de hani hamur işler böyle tane tane olur ya, kıyır kıyır derler... işte öyle bişey oldu. benim hoşuma gittim...
meddd! bu yağlar "dukan mağduru yağcıklar" herhal.. içerde proteinlere yem olmamak için kaçışıyorlar, yüzde yüzeye çıkıyorar sanırsam
Ben bugün çok mutsuzum. Sebebi yok. Ömrümde neredeyse ilk kez böyle hissediyorum. Bu mesajıma bir şey yazmanıza gerek yok. İçimden atmak için yazıya dökeyim dedim.
Güzelim aynı mesajdan iki kez atmışım. Yarın akşamüzeri Alsancak Kahve Dünyası ya da önereceğin bir mekanda gelmek isteyen arkadaşlarla buluşalım didim ben. Ne diyon sen bu işe...haydi bir ki bir ki
Balık sezonunu açtık bugün biz deama balıkçıdan aldım, haftasonu pazardan alıp atayıp buzluğa, palamut 15 tl idi almadım ben de pazardan alırım diye, hamsi aldım 500 gr , 10 tanesini oğluşuma kızarttım
kalanını da sarımsak, taze çekilmiş karabiber, z.yağı ve tuzla marine ettim. Yağlı kağıdın içine döktüm ama üst üste değilsonra yağlı kağıdı kenarlarından kapadım güzelce, 20 dk falan pişti o şekilde, ben pek umutlu değildim tadından ama çok lezzetli oldu, koku falan da olmazdı öyle, tavsiye ederim
Bir de krem vanilya yaptım, içine vanilya aroması da koydum, ayrıca saf vanilya özütü de koydum azcık ama yımırta kokuyo bu ya, neyse yicez artık yapcak bişi yok, tarçın dökünce kokmaz belki
Biraz kokuyo. Ama ben çok seviyorum........
..........
Bir de krem vanilya yaptım, içine vanilya aroması da koydum, ayrıca saf vanilya özütü de koydum azcık ama yımırta kokuyo bu ya, neyse yicez artık yapcak bişi yok, tarçın dökünce kokmaz belki
Ben de ben deeetartıya cıkmıcam haftaya persembeye kadar kararlıyım
Ben de şaka yaptım hahahaha...........
...............
saka yaptım ztn cnm,,gördüm yazını ona hitafen ztn takıldım sanaheralde bende dediğin gibi ömür boyu guclendırme 1.kısımda kalıcam.cunku guclendırmenın 2.yarısında,1.yarıda werdiğin kiloları geri alıomussun sanırım
Meraba. Light olmayanlar yağda beklediği için, süzsen de o yağlardan tamamen kurtulamazsıınn.. Yeme bence. Light ye. Ayrıca "verebildim" demişsin de sanki 2,5 kilo azmış gibi.. Daha ne olsun :)ben de atak 5. gündeyim.2.5 kilo verebildim. çünkü regl oldum. neyse iki günüm daha var .sonra seyire geçiyorum. domates salatalık yemeyi özledimbu arada ton balığını nasıl yiyorsunuz kızlar. layt olmasa da yağını süzüp yesem oluyor mu acep?
He yaaa........
.............
yawwww dünkü çekirgelerrr nereye koşuyorsunuz,sıranızı bekleyin bakiiimmmm
daha dely var ben varım,fosilleleşeceğiz yakında burda kağnı hızıyla gitmekten
bu diyette ekmek yok dimi mesela sabah kahvaltıda ne yiosunuz arkadaşlar çok karışık pek anlamadım yardımcı olursanız sevinirm.
bu diyette ekmek yok dimi mesela sabah kahvaltıda ne yiosunuz arkadaşlar çok karışık pek anlamadım yardımcı olursanız sevinirm.
Ben bugün çok mutsuzum. Sebebi yok. Ömrümde neredeyse ilk kez böyle hissediyorum. Bu mesajıma bir şey yazmanıza gerek yok. İçimden atmak için yazıya dökeyim dedim.
Biraz kokuyo. Ama ben çok seviyorumUtanmasan 1 günde bitircem hepsini
kızlar hani nicknamelerimizin altında bişeyler yazıyor ya (kendiliğinden yazan çiçek isimleri değil, kendi yazdıklarınız) onları nasıl yazıyorsunuz?
azar işe yaramadıysa teşvik pirimi benden sana. bak 40 demiyorum bile, sen 42 ol, ben senin stil danışmanın olacam. laf olsun diye söylemiyorum. çok iyi anlarım bu işlerden. kalem eteğin de benden. kendi ellerimle dikeceğim kız. söz sana. aha bu kadar da şahit var...
evetttttt buluşalımmm yaşasın oleyyyyy ama sen ve benden başka kimse yok sanırsam,ama yine de bence uygundur,saat 14:00 uygunsa kahve dünyası için orda buluşuruk,tenarr nerde yaa o da izmirdeydi sanki.yaa koca memlekette 2 kişi miyiz biz dukan yapan
aliyemmm ben daha oncede soz verdım ama bu seferkı başka haaa….zaten dukanımı bozmuyorum ama bu primden sonra bozarmıyımm.. hayırrrr…
kızıııımmmm motivasyonum seni bile gaza getirecek gör bak…
Ben şimdiden kumaşımı seçeyim.. hahayyttt..
Ha bak ozaman gelıncede yok makınam iğne kırıyor, yok ip kırıyor bu bahanelere gelmem haaaaaaaaaaa…makınanı yağlıyomusun napıyosun bakımını yaptır. On numara eteğim olacak. Yaşasın..