Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ahahaahahahhahahahaha :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

"kitabı okumadan, okumuş gibi numaralara yatıp soru sormayın. aldığınız cevapları birleştirip kafanıza göre kurgu yapmayın. sonra o kurgulardan yola çıkıp başka sorular üretmeyin. biz hepimiz profesör olduk. yemiyoruz bunları." yazacaktım ama o kadar sığmıyomuş oraya :KK60:

Utanmak mı gerekiyordu :KK30::KK30::KK30:
:KK9::KK9: Hani içinde 3 yumurta, yarım kilo süt bi de bisürü tatlandırıcı falan olunca.. 1 günde tüketmesem daha iyi diye düşünüyorum :KK70: Hem ertesi güne de kalmalı, her gün her gün yapamıyom ki :KK70: HAdi yaptım diyelim, her gün 3 yumurta ve daha fazlası.. Çok olur bana :)) Ama senin için farketmezse, afiyet ossun :KK1::KK1:

"kitabı okumadan, okumuş gibi numaralara yatıp soru sormayın. aldığınız cevapları birleştirip kafanıza göre kurgu yapmayın. sonra o kurgulardan yola çıkıp başka sorular üretmeyin. biz hepimiz profesör olduk. yemiyoruz bunları." yazacaktım ama o kadar sığmıyomuş oraya :KK60:
Ahahahha :KK9::KK9: Çok güzel yaa :KK70: :KK9:

Bu 4. Gunum yesılçaya ağırlık verdim. Öğüre öğüre içtim resmen ama günde 3 kupa içtim. Şuanda da bugunun 3. Sünü içiyorum.. umarım gerı donuşu olur.. yine 4. Gündürde ilk başlarda yaptığım yürüyüşü hayatıma soktum.2 gun balık 2 gun de tavuk ağırlıklı beslendim.. kepeğimide eksık etmedim. Haa hanı cayı sok ıcerım demıstımya cıdden yesıl caydan sonra cayıda ıcemez oldum. Psikolojikmidir nedir yesıl cay tadını almaya başladım sıyah cayda. 4 gunde 2 adet kutu kola ve yine 4 gunde 2 kupa sutlu tatlandırıcılı neskafa harıc tatlıda yemedim..yoğurdumda duzenlı tukettım. günde mutlaka 1 tane soda da ıctım.haaa en onemlısı en az 3 lt suyumuda ıctım en az dıyorum bazen 4 te olbılıyor ama hiiiçç 2,9 olmuyor.

Şimdi tavsıyelerınıze uymusmuyum dıyın hele..:KK9: haftaya 89,9 olmalıyım.sonrada 42 beden..:21::21::21:

Daha cok yazacaktım kalemim tükendi …:KK16::KK16::KK16:

Oh oh oohhhh!!! :21: 70 olcan haftaya, dur dur :KK1::KK1: :nazar::nazar: :KK9::KK9:

Yerlerdeyim, şiştim gülmekten Aliye :KK1: "Parazit beslemiyoruz" da denebilir sanki :KK1:

Çok güldürdün beni ya :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
Yahu kitabı hemen alamıyorlar tamam da, insan forumu bir okur dimi ama, topiğin başlığını bir de son sayfayı okuyup diyete başlayan var yani :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

Biraz kokuyo. Ama ben çok seviyorum :KK70: Utanmasan 1 günde bitircem hepsini :KK56::KK1:

Ben de ben deee :KK52::KK52:

Ben de şaka yaptım hahahaha :KK9::KK1:
Ben hayatım boyunca seyir yapıcam sanırım, yine sen iyisin hihohoh:KK9::KK9:

Meraba. Light olmayanlar yağda beklediği için, süzsen de o yağlardan tamamen kurtulamazsıınn.. Yeme bence. Light ye. Ayrıca "verebildim" demişsin de sanki 2,5 kilo azmış gibi.. Daha ne olsun :)

He yaaa :KK70: Biz ne olceezzz :KK1::KK1: Ben.. ömürlük seyir :KK70: Seyirlik deeğğiill ömürlük olsuuunnn :KK35: :KK9::KK9:

Kitap? :KK53: Kitabı okudun mu?

kuzuu ya seyirden çıkıp güçlendirmeye geçersek kilo alacağız gibi geliyor bana nedense,çoook korkuyorum:KK14:
bence biz böyle seyretmeye devam :KK34:

Utanmak mı gerekiyordu :KK30::KK30::KK30:

hehehee komik kızlar siziiii :KK1:

Saat 14:00 bana uyar. (Kahve Dünyası) Tenarr Ankara'daydı sanki öyle hatırlıyorum. Ama eczacı bir arkadaş vardı gibi İzmir Karşıyaka'dan.

kuzuu dur bakiiim ipektoş da pazar gelebilecek gibi,pazar uyar mı sana ?

Bu 4. Gunum yesılçaya ağırlık verdim. Öğüre öğüre içtim resmen ama günde 3 kupa içtim. Şuanda da bugunun 3. Sünü içiyorum.. umarım gerı donuşu olur.. yine 4. Gündürde ilk başlarda yaptığım yürüyüşü hayatıma soktum.2 gun balık 2 gun de tavuk ağırlıklı beslendim.. kepeğimide eksık etmedim. Haa hanı cayı sok ıcerım demıstımya cıdden yesıl caydan sonra cayıda ıcemez oldum. Psikolojikmidir nedir yesıl cay tadını almaya başladım sıyah cayda. 4 gunde 2 adet kutu kola ve yine 4 gunde 2 kupa sutlu tatlandırıcılı neskafa harıc tatlıda yemedim..yoğurdumda duzenlı tukettım. günde mutlaka 1 tane soda da ıctım.haaa en onemlısı en az 3 lt suyumuda ıctım en az dıyorum bazen 4 te olbılıyor ama hiiiçç 2,9 olmuyor.

Şimdi tavsıyelerınıze uymusmuyum dıyın hele..:KK9: haftaya 89,9 olmalıyım.sonrada 42 beden..:21::21::21:

bugün kaç kilosun sen bakem ?

süppersiniz kızlarrrr,cidden yaaa nasıl da okumuş gibi yapıyorlar.yahu okusan kahvaltıda ne yiyeceğini nasıl anlamazsın ki,herşey çok açık sanki dostoyevski mi okuyorsunuz da anlamıyorsunuz :KK9:

merhaba diyetin basinda elimde bir iki senedir kullanmadigim aspartam tatlandiricim vardi. gun de birer- ikiser draje ondan kullaniyodum. Zaten tatlandiriciyi yazan kotu seyler sonrasinda birakmaya karar vermistim. simdi yine icim pek rahat degil.
Aspartamin beyin hucrelerine zarar verdigini soyluyorlar.
Starbucksda bir arkadasim calisiyor. O splenda en saglikli tatlandirici, burda ondan kullaniyoruz dedi. takita formtat 60 ta ayni formulden yapiliyomus. Onu arastirdim. Ona da vucutta klor birikmesi yapiyor diyorlar. FDA onayli bu tatlandirici. Ama FDAin kabulu icin yapilan deneylerin hic gercekci olmadiigni soyluyorlar.
Stevya dogal bir tatlandiriciymis. Son umut ona baktim. Onda da ureme hucrelerinde kalitesizlige neden olur diyo. Yakin zamanda cocuk sahibi olmayi dusunmuyorum. Kalici etki yapip yapmadigi konusunda bir sey dememisler.

Genellikle tatlandiricilarin cok yuksek dozda kullanimi hakkinda bu veriler. ben cok yuksek dozda kullanmiyorum bu seyleri. Ama insanin aklinda bir belki olusuyor. Bir de sizin hangi tatlandiricilari kullandiginizi ogrenmek istedim.

kuzuu ya seyirden çıkıp güçlendirmeye geçersek kilo alacağız gibi geliyor bana nedense,çoook korkuyorum:KK14:
bence biz böyle seyretmeye devam :KK34:
.............
...........
süppersiniz kızlarrrr,cidden yaaa nasıl da okumuş gibi yapıyorlar.yahu okusan kahvaltıda ne yiyeceğini nasıl anlamazsın ki,herşey çok açık sanki dostoyevski mi okuyorsunuz da anlamıyorsunuz :KK9:

Bana da öyle geliyo canım ya zaten.. O yüzden benim güçlendirmem de arada küçük kaçamaklarla seyir gibi olacak sanırsam :44: Du bakalım.. İstediğimiz kiloya inebilirsek, düşünücez artık.. Senden umudum var da.. :KK66: :))

bu diyette ekmek yok dimi mesela sabah kahvaltıda ne yiosunuz arkadaşlar çok karışık pek anlamadım yardımcı olursanız sevinirm.
kitabı okuyun gari nolur..hatta okumak da yetmez.. basvuru kaynagı o.. unutuyor ınsan..bazen bulamıyorum ben.. artık altını cızıyorum kenarını kıvırıyorum haşat oldu

:KK9::KK9::KK9:

Son düzenleme:
forumda en hızlı ilerleyen sayfaa busayfa . oku oku yetişemiyoruz valla :KK1::KK1: benim gibi yeni başlayanlar içn çok faydalı .ben de az önce layt sütün içine tarçın ve tatlaandırıcı katarak içtim. tatlı isteğimi aldı götürdü. tavsiye olunur.

yeşil çayı açık demlesen...yani 2-3 dakika bekletiyorum ben, çünkü çok bekleyince acımsı bir tat oluyor ve içilmesi zorlaşıyor, bir de sallama mı demlememi yapıyorsun bilmiyorum ama içine küçük bir parça kabuk tarçın atarsan daha güzel oluyor bence :KK34:

Bana da öyle geliyo canım ya zaten.. O yüzden benim güçlendirmem de arada küçük kaçamaklarla seyir gibi olacak sanırsam :44: Du bakalım.. İstediğimiz kiloya inebilirsek, düşünücez artık.. Senden umudum var da.. :KK66: :))

delycim güçlendirmeyi seyir gibi yaparsan kilo verirsin benden söylemesi :KK9: kuralına uygun güçlendirme yaparsanız korkmayın hiç kilo almıyorsunuz hatta veriyorsunuz ama ikinci yarıda vücut o güçlendirmede verdiğiniz kiloların bir kısmını alıyor ve kilonuz sabitleniyor...ama güçlendirmedeki en büyük sorun kaçamak her şeyi yiyesi geliyor insanın :KK1:

merhaba diyetin basinda elimde bir iki senedir kullanmadigim aspartam tatlandiricim vardi. gun de birer- ikiser draje ondan kullaniyodum. Zaten tatlandiriciyi yazan kotu seyler sonrasinda birakmaya karar vermistim. simdi yine icim pek rahat degil.
Aspartamin beyin hucrelerine zarar verdigini soyluyorlar.
Starbucksda bir arkadasim calisiyor. O splenda en saglikli tatlandirici, burda ondan kullaniyoruz dedi. takita formtat 60 ta ayni formulden yapiliyomus. Onu arastirdim. Ona da vucutta klor birikmesi yapiyor diyorlar. FDA onayli bu tatlandirici. Ama FDAin kabulu icin yapilan deneylerin hic gercekci olmadiigni soyluyorlar.
Stevya dogal bir tatlandiriciymis. Son umut ona baktim. Onda da ureme hucrelerinde kalitesizlige neden olur diyo. Yakin zamanda cocuk sahibi olmayi dusunmuyorum. Kalici etki yapip yapmadigi konusunda bir sey dememisler.

Genellikle tatlandiricilarin cok yuksek dozda kullanimi hakkinda bu veriler. ben cok yuksek dozda kullanmiyorum bu seyleri. Ama insanin aklinda bir belki olusuyor. Bir de sizin hangi tatlandiricilari kullandiginizi ogrenmek istedim.

en iyisi splenda , pahalı ama yapacak birşey yok, hem arkadaşın starbucksda çalışıyormuş sen ondan isteyip bedavaya getirebilirsin :KK34:

ben super callana kaçıyorum kızlar, çok yorgunum ama şimdi yapmassam kalır... 4 olacak bugün, bir on gün dayanabilirsem süper olacak gerçekten :KK52: sonrasında koruma dediği 15 dakikalık bişi varmış onu yapmayı düşünüyorum bulabilirsem tabi... Bu aralar canım çok tatlı istiyor, eve gelirken manavdaki meyvelerle uzun süreli bakıştık :KK1: zero alcaktım ama haftaya perşembeye kadar sınırlı izinliler kullanmayacağım diye söz verdim kendime :KK50:

91,1 cıktım bebiş..

oyy bebişşş sen rahat rahat 89.9 görürsün haftaya,hafta sonu dikkat et.perşembe kesinnn :KK34:

ayyy valla benim artık senden de kendimden de umudum kalmadı diye dibe vurdururmuşum :KK9:
var tabi kuzum,sen de ben de başaracağız.nen nolcak tomarla kilo vermişiz,şurda kalmış 2-3 kilo onu mu veremicez,en fazla bir ay daha debeleniriz ama başaracağız ben biliyorummmm En Büyük TÜRKİYE:KK76:

canım bana özelden cebini yazsana,akşam ipekle de konuşup ona göre haber vereceğim sana,çooook öpüyorum hepinizi şimdiden iyi tatiller :KK54::KK54::KK54:

............
delycim güçlendirmeyi seyir gibi yaparsan kilo verirsin benden söylemesi :KK9: kuralına uygun güçlendirme yaparsanız korkmayın hiç kilo almıyorsunuz hatta veriyorsunuz ama ikinci yarıda vücut o güçlendirmede verdiğiniz kiloların bir kısmını alıyor ve kilonuz sabitleniyor...ama güçlendirmedeki en büyük sorun kaçamak her şeyi yiyesi geliyor insanın :KK1:
...........
........
ben super callana kaçıyorum kızlar, çok yorgunum ama şimdi yapmassam kalır... 4 olacak bugün, bir on gün dayanabilirsem süper olacak gerçekten :KK52: sonrasında koruma dediği 15 dakikalık bişi varmış onu yapmayı düşünüyorum bulabilirsem tabi... Bu aralar canım çok tatlı istiyor, eve gelirken manavdaki meyvelerle uzun süreli bakıştık :KK1: zero alcaktım ama haftaya perşembeye kadar sınırlı izinliler kullanmayacağım diye söz verdim kendime :KK50:

İnşallah veririm yaa :KK70: Nerdeee :KK1:
Yok canım.. Ben seyirde bile veremiyom da güçlendirmede mi vercem.. Bi bakıyosun daha çok veriyomuşum hehe :KK53: Yok da, insanın her şeyi yiyesi gelmesi konusuna katılıyorum. O yüzden de korkuyorum zaten :18: Çünkü 1 haftalık tatili güçlendirme gibi yapiyim dedim :KK70: 1 gün sonra dedim "yemişim güçlendirmeyi" hahahah :KK70::KK9: Sonra bi baktım.. Yemişim :76::KK1:

Ben de valla size söz vermemiş olsam, çok zor yapardım.. Kesin bu 4 günde yapmadıklarım olurdu. Şimdi eve geç bile gitsem, ki haftada 3 gün kursum var, eve gitmem 10 oluyo, yine de bi gayretle yapıyorum :KK4: Önce yemek yapıyorum, aralarda yiyorum falan. Koşturmacalarla geçiyo :p

.............
ayyy valla benim artık senden de kendimden de umudum kalmadı diye dibe vurdururmuşum :KK9:
var tabi kuzum,sen de ben de başaracağız.nen nolcak tomarla kilo vermişiz,şurda kalmış 2-3 kilo onu mu veremicez,en fazla bir ay daha debeleniriz ama başaracağız ben biliyorummmm En Büyük TÜRKİYE:KK76:

Hadi inşallah.. Ben çok veremedim ama.. Son ay bi atak olsa iyi olcak :KK66: :KK55:

İyi tatiller kızlar.. Eğlenceli bir haftasonu dilerim.. Pazartesi görüşürüz inşallaahhh.. Tuzaklara düşmeyiinnn :KK66: :KK23::80:

ya kızlar bu ton balığının tadı mı kötü yoksa bende mi sorun war bi tuhaf geldi siz nasıl tüketiyosunuz

Bişi sorabilir miyim :KK1:

Bu süper callen nedir, biraz fransız kaldım bu konuya :KK9:. Sürekli leslie sansone yapıyordum. Herkes yapınca merak ettim ve Türkçe dublajlı 1 saatlik 10 saatte 10 yaş gençleş diye bir video indirdim. Acaba bu süper callen mi :KK16:

Bişi sorabilir miyim :KK1:

Bu süper callen nedir, biraz fransız kaldım bu konuya :KK9:. Sürekli leslie sansone yapıyordum. Herkes yapınca merak ettim ve Türkçe dublajlı 1 saatlik 10 saatte 10 yaş gençleş diye bir video indirdim. Acaba bu süper callen mi :KK16:

super callen dediğimiz o indirdiğin videonun daha da ağır hareketler eklenmiş versiyonu :KK1: sen bi o indirdiğin 10 saatte 10 yaş gençleş videosunu en az 20- 25 kez yap canım bunlar beni kesmiyor artık dediğin an supere bekleriz :KK34:

X