- 12 Eylül 2012
- 33
- 0
o öyle değil. aynı sebzeyi 2 öğün üst üste yemeyin diyor.
dikkatli okumamışım demek. :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bilmukabeleHoşgeldin Ecus, Forumun diyeti uygulamamıza olan katkısı tartışılmaz. Her konuyu masaya yatırıp günlerce fikir alışverişleri yapıyoruz. Kaçamaklarımızdan tut, tartı ibresinin inişindeki heyecana kadar sayısız detay paylaşıyoruz her gün. Her ne kadar yüz yüze gelememiş de olsak burada tanıdığım arkadaşlarımı gerçekten çok seviyorum. Hele bir Dely' miz var ki. O da dünya tatlısı. Her perşembe bildirimlerimizi alıp bizi motive eden bir gelişim tablosu hazırlıyor. Bu haftaki tablo için ona teşekkür edememiştim bu arada. Ellerine sağlık Dely! Medesa,Nesli, Ekim, rachelfine, bulaşık suyu, prenssevgilisi, pksnmz, aliye, kestane şekeri, semblante... daha adı aklıma gelmeyen arkadaşlarım sizi seviyorum İyi ki varsınız.
Bu arada dip not düşeyim. bu sabah güçlendirmemin 12. günü. Dün 57.1'dim. Bu sabah tartı 56.8 dedi valla. Ben tartının yalancısıyım Hala vermeye devam ediliyor güçlendirmede.
yav de gett :))ayyyyyyyyy kizlar 7.gun kacamak yaptim esim getirmis sicacik gozleme dayanamadim yedim ne yapayim yoksa biyerim sisecekti buda kendimi avutma teknigim neyse oglen yedim 1 dl ondan sonra birsey yemedim 2 saatte spor yaptim cok pisman oldum ilk kendimi kusturmaya calistim sonuc o olmadi sonra musil ilaci ictim oda o sadece karnimda acayip sesler geliyor motor calismasi gibi
Ar-Ge Uzmanınihayet silikon kek kalıbı alabiildim kendime. ancak ekmeğim 2 katlı oluyor. yani alt tarafı beyaz (sanırım süttozu) üst tarafı da sarı (kepek) bi zararı yok gerçi.ama neden oluyor anlayamadım. zaten artık süt tozu katmayacam ekmeğime. bana duraklama yapıyor sınırlı izinliler. ekmekte de çok itiyaç yok bence süttozuna. tatlıda kullanırım onu. ayrıca ekmeğimin içine azıcık sirke kattım. 6 yemek kaşığı kepeğe 1/2 yk kadar. çok güzel oldu. yumurta kokusunu da bastırdı biraz.
tamam ensende değilim belki ama ardında bi yerlerdeyim hatunNesli benim pesimde ben rachelfine in pesindeyimmmmm
bugün yine -300 gr gördüm simartiyor beni bu dukan emice
70,9 gördüm en son 3 yil önce görmüstüm
kol hizasına girek bencerachelfine ile senin aranda da ben varım sanırım.
ben ton balığını sıcak suyun içine atıp, süzgeçte vıcık vıcık sıkıp saman haline getirdikten sonra yemiştim bi iki defa, dukana uygun damağa ters olunca caydım , light hali de pek bi pahalı.. doğrudan balık alıp pişirmeye döndümben de atak 5. gündeyim.2.5 kilo verebildim. çünkü regl oldum. neyse iki günüm daha var .sonra seyire geçiyorum. domates salatalık yemeyi özledim bu arada ton balığını nasıl yiyorsunuz kızlar. layt olmasa da yağını süzüp yesem oluyor mu acep?
Gel gel.. Ne olursan ol
Her Perşembe bildirim Ama geç kalmayııınn! 3'e 4'e kadar falan bildirin Ekleriz dabiki dee
Kitabı okudun mu sen cimcime Ayşe bacı :))
kızlarrr heyyoooo ben geldim en sonunda,aslında çoktan geldim de yazıklarınızı okuyup duruyorum.
nabersiniz bakalım.dünkü toplantıdan çıkmadı yakışıklı,aslında çıktı ama hödük gibi tipler.off neyse üzümün çöpü armudun sapı diye diye,ahaa kaldı sapı elimde
neyse güzel haber vereyim bu sabah 71.6 çıktımmmmmm
kesşn yarın görmeyeceğim bu rakamı,yine yükselecek ama 69 hayalime az kaldı gibi geliyor yine de
pazartesi de yumrukla başladım mı tamamdır
Maşallah maşallaahhh Afiyet bal olsun :)) Galiba olcan
Ayy! Çok geçmiş olsuunnn!!
Sivilce bende de oluyor :S Bilmem nedendiirr :) Ben diyete bağlamadım
günaydınn dukancıı hatunlarrrr
nasılsınızzz
bende dukana başlamıştım ama emziriyorumm
yazmıştımda zaten neyseee
güçlendirme ile başladımm ve 81den 75e düştüm
ramazan ayında 4kilo birden gitti
hedefime ulaşmış olmanın rahatlıgıı
aa ne güzell zayıflamışsın diyenlerin sözlerimi beni mest etti bilmiyorumm ama ben kendimi koyverdimm gitti
ekmek yemeye başladımm
yaaa doymak bilmiyorum
şimdi tartıya çıkmaya tırsıyorumm
kimbilir yine kaç oldummmmm:18::18:
şimdi bana bagırın kızınn ama motive edinn neolurrrrrr
ben gördüm, bi deri bi kemiksin. ne göbek var ne popo. hiç bişey yok. incecik valla.
Başka iş olsa affetmemde, çalışıyorsun yaaa kıyamadım birdennn.
Ben biraz tatil planı yapayım.Varmı önerisi olannnn
Face de bi numara yok kuzu. Neslee gaza getirdi bizii
kizlarrr 18 günlük tatilde aldiklarimi verdikten sonra yarin protein günü yapip seyire geciyorum insallah
tüm kilocuklari veren arkadaslarimizi tebrik ediyorum
benim karnimda hava var galiba cok sancilaniyorum iki gündür simdi sicak havlu alip yaticam erkenden
coks eviyorum sizleri görüsürüzzzz öpüldünüzzz
Hoşgeldin Ecus, Forumun diyeti uygulamamıza olan katkısı tartışılmaz. Her konuyu masaya yatırıp günlerce fikir alışverişleri yapıyoruz. Kaçamaklarımızdan tut, tartı ibresinin inişindeki heyecana kadar sayısız detay paylaşıyoruz her gün. Her ne kadar yüz yüze gelememiş de olsak burada tanıdığım arkadaşlarımı gerçekten çok seviyorum. Hele bir Dely' miz var ki. O da dünya tatlısı. Her perşembe bildirimlerimizi alıp bizi motive eden bir gelişim tablosu hazırlıyor. Bu haftaki tablo için ona teşekkür edememiştim bu arada. Ellerine sağlık Dely! Medesa,Nesli, Ekim, rachelfine, bulaşık suyu, prenssevgilisi, pksnmz, aliye, kestane şekeri, semblante... daha adı aklıma gelmeyen arkadaşlarım sizi seviyorum İyi ki varsınız.
Bu arada dip not düşeyim. bu sabah güçlendirmemin 12. günü. Dün 57.1'dim. Bu sabah tartı 56.8 dedi valla. Ben tartının yalancısıyım Hala vermeye devam ediliyor güçlendirmede.
delyyy canım ellerine sağlık ben kilo bildirimi yapamadım hiç giremiyorum bu hafta oğlum okula başladı onu götür yegenim var bide onu ayrı bi saate götürüyorum çok yorgunum pazartesi inşallah full time geçicekler bende rahatlıycam
ama ben bu hafta 1 kilo verdim kızlar 74düm bu hafta hatta 72,8 gösterip hoppp 73 yazdı yani 72 ler benim bugün yarınnnn
öpüyorum hepcinizi
canım oğlum bu arada çantasını öperek yatıyo çocuk olmak ne güzel şeyy :)))
nihayet silikon kek kalıbı alabiildim kendime. ancak ekmeğim 2 katlı oluyor. yani alt tarafı beyaz (sanırım süttozu) üst tarafı da sarı (kepek) bi zararı yok gerçi.ama neden oluyor anlayamadım. zaten artık süt tozu katmayacam ekmeğime. bana duraklama yapıyor sınırlı izinliler. ekmekte de çok itiyaç yok bence süttozuna. tatlıda kullanırım onu. ayrıca ekmeğimin içine azıcık sirke kattım. 6 yemek kaşığı kepeğe 1/2 yk kadar. çok güzel oldu. yumurta kokusunu da bastırdı biraz.
Öğle yemeğinde Dukan krep yapıcam. :) Ara öğünde ne yesem bilemedim yoğurt olmaz dimi?
gel kuzucummmmmm kosuyoruz güclendirmeeeeye dogruuuu
Ne kalmış canım şurada, 3 kilocuk bile değil, ben de çok sabırsızlanıyorum güçlendirme için, benim aslında hedefimi aşağı çekmem gerek ama güçlendirmede de veririm diye ümit ediyorum, belki ekstra 2 kg verip öyle geçerim, ahhhh 65'i bir görsem
Senin boyun kaç hedefin 55 miş, ben de evlenmeden önce 55 kiloydum
buarada bi benmiyim dukan krebinin asigi olan hic birsey yapmiyorum bitek krep yiyorum ohhh kebap
meddd! bu yağlar "dukan mağduru yağcıklar" herhal.. içerde proteinlere yem olmamak için kaçışıyorlar, yüzde yüzeye çıkıyorar sanırsamyahuuu bende de sivilce çıktı birkaç gündür ergen çocuklar gibii,nan 33 oldum ama hala çıtırım demekki
ben de dedim yağ yemiyorum aylardır,bu ne ayak ama demek sizde de çıkıyormuş
Merhaba arkadaşlar. Pazartesi günü dukan diyetine başladım ve bugün atak evresinin son günündeyim. Yarın protein+sebze günüm olacak:) başlangıç kilom pazartesi itibari ile: 63.4 idi. Bugün sabah tartıldığımda tartıda 61.1 i gördüm:) Acaba atak evresi bitince ne kadar kiloyu tekrar alırız vücuda, sebzelerle birlikte. Bu arada hedef kilom: 53. 8 kilo kaldı hedefe :)
Sempatikacım bizde seni çok seviyoruz canım.
Maşallahın var resmen.
Kilo veriyor olman çok güzel ya. Seni ve ekimi gördükçe güçlendirmeye geçesim geliyor. Ama daha yolum var.
60'ın altına düşebilmeyi başardım ben 2 haftadır biliyor musun?
madem sebebi yok, ben bi iyi taraf belirteyim ipek kuzusu... Allah en kötü gününü böyle sebepsiz kılsın kuzum, ne vakit sıkıntı duyacaksan sebepsiz belasız duy tatlımBen bugün çok mutsuzum. Sebebi yok. Ömrümde neredeyse ilk kez böyle hissediyorum. Bu mesajıma bir şey yazmanıza gerek yok. İçimden atmak için yazıya dökeyim dedim.
aliye bak buna ben de dikkat etmemişim. ben sebze günlerinde et veya tavuğun yanına salata yapıyorum. yani 2 öğünde de salata yiyorum. hata mı yapıyor muşum?
şimdiye kadar sebze yemeği yemedim. hep salata ilave ettim menüme. hay Allah. bundan sonra dikkat edeyim. kitabımı da bir arkadaşa veridm okusun diye. geri verdiğinde dikkatlice bir daha okuyayım.
saol canım
ee yüzyüze gelelim o zaman bacım,uüz kere söyledim heeee.zaten şu memlekette hepi topu ikimiz varmışız dukancı
gelmiyon ki annem,gelip evinden mi alayım seni napayım.hem sen balçovada mı otururyordun,bana yakın bir yerlerdeydin,neden gelmiyosun bakeeem,demekki sen beni sevmiyosunnnn
süttozu ben de genelde hiç birşeye koymamaya çalışıyorum.sirke ne işe yarıyor kız
Ben bugün çok mutsuzum. Sebebi yok. Ömrümde neredeyse ilk kez böyle hissediyorum. Bu mesajıma bir şey yazmanıza gerek yok. İçimden atmak için yazıya dökeyim dedim.
Ben bugün çok mutsuzum. Sebebi yok. Ömrümde neredeyse ilk kez böyle hissediyorum. Bu mesajıma bir şey yazmanıza gerek yok. İçimden atmak için yazıya dökeyim dedim.
madem sebebi yok, ben bi iyi taraf belirteyim ipek kuzusu... Allah en kötü gününü böyle sebepsiz kılsın kuzum, ne vakit sıkıntı duyacaksan sebepsiz belasız duy tatlım
Bu bir bant kaydıdır gibi olmuş
Sebepsiz mutsuzluluk iyidir, Allah sebepsilini göstermesin
İyi oldum :)............
TAKILMA BOŞVERRR. SONU GÜZEL OLSUN GÜNÜNÜN...
............
Aldık gittiiiii!!! Hadi bakalım kolay gele...Herkese selamlar,
Ben de bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine dukana başladım. Bugün 19. günüm :)
Atakta çok güzel bi şekilde 66 dan 61 e düştüm. atak evresini de 7 gün yaptım. Fakat 2. evreye başladıktan sonra 62.5- 63 arası değiştim. Şimdi sanırım yavaş yavaş kg vermeye başlıorum. Forumların moral açısından çok iyi olduğunu biliyorum önceden burada kg gruplarında çok güzel kg vermiştim. Beni de aranıza alırsanız sevinirim. Hepimize aynı yolda başarılar :)
Şahidim şahidiimmm Ay ne güzel primmiş yaa! Bayıldım :)azar işe yaramadıysa teşvik pirimi benden sana. bak 40 demiyorum bile, sen 42 ol, ben senin stil danışmanın olacam. laf olsun diye söylemiyorum. çok iyi anlarım bu işlerden. kalem eteğin de benden. kendi ellerimle dikeceğim kız. söz sana. aha bu kadar da şahit var...
Ben not aldım canım. Haftaya erken gelirsin inşallah.. Oğluşunu yirim beennn Allah düğününü de göstersin, torununu torbanı da ,nşallahdelyyy canım ellerine sağlık ben kilo bildirimi yapamadım hiç giremiyorum bu hafta oğlum okula başladı onu götür yegenim var bide onu ayrı bi saate götürüyorum çok yorgunum pazartesi inşallah full time geçicekler bende rahatlıycam
ama ben bu hafta 1 kilo verdim kızlar 74düm bu hafta hatta 72,8 gösterip hoppp 73 yazdı yani 72 ler benim bugün yarınnnn
öpüyorum hepcinizi
canım oğlum bu arada çantasını öperek yatıyo çocuk olmak ne güzel şeyy :)))
Jujujuuuuuuuu!! Ben dün yazmıştım sanaa amaa.. Görmemişsin demek... Tickera bilgileri girerken bi yerde 'weight change' yanında da 'weight' yazıyo. Sen 'weight' olanın yanını işaretlicen Oki miiikızlar yardım edin ben tickerimi yapıyorum ama son görünümde kilomla hedef kilom çıkmıyo sadece vereceğim miktar çıkıyo onu nasıl düzelticem
Tatilin tadını çıkarmak lazım da ondan Devamı da olsun bu eksilerin inşallah..bu sabah da kalkınca doğruca wc ve tartınmaca. sonuç: 101.5 nasıl mutlu oldum anlatamam.
krebimi, peynirimi, hindi fümeyi şekersiz çayla yedim.
tatil de bitiyor. salı günü işbaşı
bugünde gidip biraz daha gezeyim. nereye gitsem ki? çalışan insanlar evde duramıyor derler ya doğruymuş.
Oyyy!! Canıımmm Ben de seni seviyom kiii :78: Çıtır seniiii Bi çizelgenin lafı mı olur aramızda hihiihHoşgeldin Ecus, Forumun diyeti uygulamamıza olan katkısı tartışılmaz. Her konuyu masaya yatırıp günlerce fikir alışverişleri yapıyoruz. Kaçamaklarımızdan tut, tartı ibresinin inişindeki heyecana kadar sayısız detay paylaşıyoruz her gün. Her ne kadar yüz yüze gelememiş de olsak burada tanıdığım arkadaşlarımı gerçekten çok seviyorum. Hele bir Dely' miz var ki. O da dünya tatlısı. Her perşembe bildirimlerimizi alıp bizi motive eden bir gelişim tablosu hazırlıyor. Bu haftaki tablo için ona teşekkür edememiştim bu arada. Ellerine sağlık Dely! Medesa,Nesli, Ekim, rachelfine, bulaşık suyu, prenssevgilisi, pksnmz, aliye, kestane şekeri, semblante... daha adı aklıma gelmeyen arkadaşlarım sizi seviyorum İyi ki varsınız.
Tebrik ederim canııımmm Darısı isteyen herkeslerin başınaa :))........
bugün yine -300 gr gördüm simartiyor beni bu dukan emice
70,9 gördüm en son 3 yil önce görmüstüm