Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Hoşgeldin Ecus, Forumun diyeti uygulamamıza olan katkısı tartışılmaz. Her konuyu masaya yatırıp günlerce fikir alışverişleri yapıyoruz. Kaçamaklarımızdan tut, tartı ibresinin inişindeki heyecana kadar sayısız detay paylaşıyoruz her gün. Her ne kadar yüz yüze gelememiş de olsak burada tanıdığım arkadaşlarımı gerçekten çok seviyorum. Hele bir Dely' miz var ki. O da dünya tatlısı. Her perşembe bildirimlerimizi alıp bizi motive eden bir gelişim tablosu hazırlıyor. Bu haftaki tablo için ona teşekkür edememiştim bu arada. Ellerine sağlık Dely! Medesa,Nesli, Ekim, rachelfine, bulaşık suyu, prenssevgilisi, pksnmz, aliye, kestane şekeri, semblante... daha adı aklıma gelmeyen arkadaşlarım sizi seviyorum İyi ki varsınız.

Bu arada dip not düşeyim. bu sabah güçlendirmemin 12. günü. Dün 57.1'dim. Bu sabah tartı 56.8 dedi valla. Ben tartının yalancısıyım Hala vermeye devam ediliyor güçlendirmede.

Sempatikacım bizde seni çok seviyoruz canım.

Maşallahın var resmen.

Kilo veriyor olman çok güzel ya. Seni ve ekimi gördükçe güçlendirmeye geçesim geliyor. Ama daha yolum var.

60'ın altına düşebilmeyi başardım ben 2 haftadır biliyor musun?

gez gez... yazın son günleri. bolca da yürürsün.

Ben de 6 gunluk atak devresinden sonra sebze gunlerine gectim bakalim. Dun oglen bol soganli, kiymali yumurta, aksamda kiymali kabak yedim. bir 200gr artis var ama beklenen bir sey. Bi de sebzeye gecince bir sure kilo degisikligi gorunmuyomus. bunu da burdan ogrendim, iyi oldu moralim bozulurdu.
Bugun diyetin ilk kacamagini yaptim bir dilim muz yedim ama cok minik bi dilimdi, sadece ozendigimle kaldim yani:))
Dun internetten ismarladigim dukan paketim geldi. ilk yulaf kepegimi yedim. bu yulaf ezmesinden daha ince yapili, su yulaf krebini denemeyi istiyorum, bir haftadir, yogurda katip, tadlandirici ve aromayla yiyordum. Bu arada kakao aromamda geldi, dun sute katip ictim, baya kakaolu sut gibi oldu. cikolata yerine gecmez ama yine guzel bir icimlik.
Yalniz internetten gelen hardalin son kullanim suresi sadece uc ay kalmis. Ona biraz bozuldum. Acaba geri gondersemmi, bi tek onun icin de kargo parasi odemek istemiyorum, daha pahaliya gelcek. Galiba alisveris etmeden once mesaj atip son kullanma tarihlerini kontrol etmek gerekiyor, tabi ilgilenen birisini bulursan.

ayyyyyyyyy kizlar 7.gun kacamak yaptim esim getirmis sicacik gozleme dayanamadim yedim ne yapayim yoksa biyerim sisecekti buda kendimi avutma teknigim neyse oglen yedim 1 dl ondan sonra birsey yemedim 2 saatte spor yaptim cok pisman oldum ilk kendimi kusturmaya calistim sonuc o olmadi sonra musil ilaci ictim oda o sadece karnimda acayip sesler geliyor motor calismasi gibi

nihayet silikon kek kalıbı alabiildim kendime. ancak ekmeğim 2 katlı oluyor. yani alt tarafı beyaz (sanırım süttozu) üst tarafı da sarı (kepek) bi zararı yok gerçi.ama neden oluyor anlayamadım. zaten artık süt tozu katmayacam ekmeğime. bana duraklama yapıyor sınırlı izinliler. ekmekte de çok itiyaç yok bence süttozuna. tatlıda kullanırım onu. ayrıca ekmeğimin içine azıcık sirke kattım. 6 yemek kaşığı kepeğe 1/2 yk kadar. çok güzel oldu. yumurta kokusunu da bastırdı biraz.

kaçamak bir yanlışsa diğerleri iki yanlış. bir daha yapma derim.

Nesli benim pesimde ben rachelfine in pesindeyimmmmm

bugün yine -300 gr gördüm simartiyor beni bu dukan emice

70,9 gördüm en son 3 yil önce görmüstüm

Canım biz de seni seviyoruz, buranın gerçekten büyük bir etkisi var, ben de herkese çok teşekkür ediyorum bu güzel dukan kardeşliği ve destek için hepiniz benim bebeklerimsiniz
Bugün kışlıklarımı çıkardım, pek ümitli değildim ama denedim hepsini, hamileliğimden önce olmayanlar bile oldu üzerime hele ki kolarımın tomlakallığı yüzünden giyemediğim gömleklerimin kolları bol geliyor şu an, beli büyük gelen pantoloları var geçen seneden kalma, inanılmaz şaşırdım, ama bacaklarımı inceltmem lazım acil şekilde, callanın bacak hareketlerini sabah da yapayım ben en iyisi

Ne kalmış canım şurada, 3 kilocuk bile değil, ben de çok sabırsızlanıyorum güçlendirme için, benim aslında hedefimi aşağı çekmem gerek ama güçlendirmede de veririm diye ümit ediyorum, belki ekstra 2 kg verip öyle geçerim, ahhhh 65'i bir görsem
Senin boyun kaç hedefin 55 miş, ben de evlenmeden önce 55 kiloydum

Son düzenleme:
oof of kacamak yapmasaydim ramazan girmeseydi araya suan güclendirmedeydim ama bence bi aydan kisa bir sürede gecicem güclendirmeye dayanamiyorum cok kacamak yapmaya yelteniyorum bir dilim normal peynir gibi misilaaaa

Oyyy maşallah sana, ne çabuk gidiyor kilocukların

ikimizde ramazan ve kacamak kurbaniyiz canimin icisi simdiye ödül ögünlerimizi yiyor olacaktik hani birakta cabuk gitmesinler

buarada bi benmiyim dukan krebinin asigi olan hic birsey yapmiyorum bitek krep yiyorum ohhh kebap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…