Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Merhaba arkadaşlar. Pazartesi günü dukan diyetine başladım ve bugün atak evresinin son günündeyim. Yarın protein+sebze günüm olacak:) başlangıç kilom pazartesi itibari ile: 63.4 idi. Bugün sabah tartıldığımda tartıda 61.1 i gördüm:) Acaba atak evresi bitince ne kadar kiloyu tekrar alırız vücuda, sebzelerle birlikte. Bu arada hedef kilom: 53. 8 kilo kaldı hedefe :)

ben de atak 5. gündeyim.2.5 kilo verebildim. çünkü regl oldum. neyse iki günüm daha var .sonra seyire geçiyorum. domates salatalık yemeyi özledim bu arada ton balığını nasıl yiyorsunuz kızlar. layt olmasa da yağını süzüp yesem oluyor mu acep?

o öyle değil. aynı sebzeyi 2 öğün üst üste yemeyin diyor.

aliye bak buna ben de dikkat etmemişim. ben sebze günlerinde et veya tavuğun yanına salata yapıyorum. yani 2 öğünde de salata yiyorum. hata mı yapıyor muşum?
şimdiye kadar sebze yemeği yemedim. hep salata ilave ettim menüme. hay Allah. bundan sonra dikkat edeyim. kitabımı da bir arkadaşa veridm okusun diye. geri verdiğinde dikkatlice bir daha okuyayım.

saol canım

bilmukabele
yav de gett :))

Ar-Ge Uzmanı
Nesli benim pesimde ben rachelfine in pesindeyimmmmm

bugün yine -300 gr gördüm simartiyor beni bu dukan emice

70,9 gördüm en son 3 yil önce görmüstüm
tamam ensende değilim belki ama ardında bi yerlerdeyim hatun

rachelfine ile senin aranda da ben varım sanırım.
kol hizasına girek bence
ben ton balığını sıcak suyun içine atıp, süzgeçte vıcık vıcık sıkıp saman haline getirdikten sonra yemiştim bi iki defa, dukana uygun damağa ters olunca caydım , light hali de pek bi pahalı.. doğrudan balık alıp pişirmeye döndüm

yahuuu bende de sivilce çıktı birkaç gündür ergen çocuklar gibii,nan 33 oldum ama hala çıtırım demekki
ben de dedim yağ yemiyorum aylardır,bu ne ayak ama demek sizde de çıkıyormuş

canım yapmasan iyiymiş yaa,adam kitapta da demiş ya en tehlikeli aşama bu diye.güzel sözler duydukça,zayıfladıkça oldum ben olgusu yaşamamak gerekiyor yoksa pufff iğne balon demiş yahuuu
neyse artık olan olmuş,hemen silkelen yeniden başla bence sonuçta artık hatanı görmüşsün tekrar etmezsin

ben gördüm, bi deri bi kemiksin. ne göbek var ne popo. hiç bişey yok. incecik valla.

heee valla yaaa fıstık gibi hatun pehhh,darısı başımızaa

Başka iş olsa affetmemde, çalışıyorsun yaaa kıyamadım birdennn.
Ben biraz tatil planı yapayım.Varmı önerisi olannnn
Face de bi numara yok kuzu. Neslee gaza getirdi bizii

yok ipektoşum yaaaa bu benim içime hiç sinmedi.gerçi dün yatağa girdiğimde saat 2 olmuştu,o saatte de callen yapamayacaktım doğrusu ama sabah duş alırken düşündüm,çok vicdan azabı çektim,arkadaşlarıma haksızlık ettiğimi düşündüm
sonra da şöyle bir karar aldım yaa ben 10 gün yaptıktan sonra ara vermeyeceğim 1 gün,yada fırsatım olursa bu h.sonu c.tesi yada pazar sabah akşam yapıcam açığı kapatıcam
ekimim de aynı şeyi düşünmüş,ben bunlardan birini yapıp telafi edeceğim söz size
ayy ama 3 gün yaptım,ben kendimde bir fark hissetmiyorum,benim gibi yeni başlayan arkadaşlar bir fark hissediyonuz mu,ben mi beceremiyorum diyecem ama her yerim tirtir titreyip ağrıyor demekki beceriyorum,kaç vakte kadar etkisini görürüm
bir de bu benim yaptığım hangisi süper mi 10 gün mü nedir ?

hava mı varrrr ayy havanı sevsinler senin,hatunun hastalığı bile asortik

ee yüzyüze gelelim o zaman bacım,uüz kere söyledim heeee.zaten şu memlekette hepi topu ikimiz varmışız dukancı
gelmiyon ki annem,gelip evinden mi alayım seni napayım.hem sen balçovada mı otururyordun,bana yakın bir yerlerdeydin,neden gelmiyosun bakeeem,demekki sen beni sevmiyosunnnn

ayyy yerim ben senin oğluşunu yaaaa,yaa resmen böyle bir sahneye tanıklık etmek için bile çocuk doğurasım geldii.Allah size bağışlasın canım benim
Kilolar için de tebrik ederim

süttozu ben de genelde hiç birşeye koymamaya çalışıyorum.sirke ne işe yarıyor kız

Öğle yemeğinde Dukan krep yapıcam. :) Ara öğünde ne yesem bilemedim yoğurt olmaz dimi?

olur tabi neden olmasın.süt ve süt ürünlerini günden 1 litreye kadar tüketebilirsin,peynir falan da dahil buna.
sebze protein günlerinde her zaman sebze daha az protein daha çok tüketilecek.
1/3 sebze,2/3 protein olacak.sebze günlerinde örneğin öğlen sebze yemeği yedinse akşam da aynısından yemeyeye özen göstereceksin.yani özetle sebze ye ama her zaman proteinden daha az tüket,anlaştık mı
gel kuzucummmmmm kosuyoruz güclendirmeeeeye dogruuuu

yawwww dünkü çekirgelerrr nereye koşuyorsunuz,sıranızı bekleyin bakiiimmmm
daha dely var ben varım,fosilleleşeceğiz yakında burda kağnı hızıyla gitmekten

Evet rachelfinecim. 78 küsur kilodan 59'lara düştüğüme inanamıyorum hala.

Az kaldı dediğin gibi, 3 kilo bile değil. Hedefimi ilk olarak 57 belirlemiştim. 60'ın altına düştüğümden beri de bir 55 ya da 54 hiç fena olmaz diyorum.

57'yi görüp güçlendirmeye geçesim var aslında, güçlendirmede de gider heralde diyorum. Sonra diyorum ödül öğünlerini abartırsam falan aynı kalırsam en iyisi 54 55 görene kadar seyirde kalayım. Böyle karışığım işte.
İşin kötüsü kaçamaklarım arttı bu aralar. Gerçi şu regl bitsin. Pazartesiden itibaren dikkat edeceğim herşeye. Egzersizleride çoğaltacağım.
buarada bi benmiyim dukan krebinin asigi olan hic birsey yapmiyorum bitek krep yiyorum ohhh kebap

Krepi tutturmaya başladığımdan beri ben de tam bir krep tutkunuyum prenses. Yalnız değilsin.

yahuuu bende de sivilce çıktı birkaç gündür ergen çocuklar gibii,nan 33 oldum ama hala çıtırım demekki
ben de dedim yağ yemiyorum aylardır,bu ne ayak ama demek sizde de çıkıyormuş
meddd! bu yağlar "dukan mağduru yağcıklar" herhal.. içerde proteinlere yem olmamak için kaçışıyorlar, yüzde yüzeye çıkıyorar sanırsam

Ben bugün çok mutsuzum. Sebebi yok. Ömrümde neredeyse ilk kez böyle hissediyorum. Bu mesajıma bir şey yazmanıza gerek yok. İçimden atmak için yazıya dökeyim dedim.

kaybettiğin suyun bir kısmını sebzelerl geri alabilirsin. bu miktar her bünyede değişir. bazısında çok bazısında az... bende hiç olmamıştı. sadece birkaç gün duraklama olmuştu. ama asıl tavsiyem, bu kadar ince hesaplara takılmaman yolunda olacak.

Güzelim asıl senin maşallahın var. 19 kilo vermek ne demek ya... Çok az kalmış güçlendirmeye geçmene. Tam gaz devam

Son düzenleme:
Ben bugün çok mutsuzum. Sebebi yok. Ömrümde neredeyse ilk kez böyle hissediyorum. Bu mesajıma bir şey yazmanıza gerek yok. İçimden atmak için yazıya dökeyim dedim.

madem sebebi yok, ben bi iyi taraf belirteyim ipek kuzusu... Allah en kötü gününü böyle sebepsiz kılsın kuzum, ne vakit sıkıntı duyacaksan sebepsiz belasız duy tatlım

Son düzenleme:

aslında onu tedbir olarak söylemiş bence dukan. yani bazı sebzeler daha sıkıntılı. mesela havuç, mesela domates... bir de farklı farklı sebzeler tüketelim diye... salatada farklılık yapabilirsin. bir öğün domates salatası, bir öğün yeşil salata, bir başka öğün kabak salatası, karnıbahar salatası falan filan... ama bence sebzeni çiğ olarak tüketmen çok sağlıklı.

Kız hadi yarın geleyim işyerindeysen
Hatta dur şöyle yapalım. Yarın Alsancaktaki Kahve Dünyasında İzmir'deki arkadaşlarla buluşalım gari.

Son düzenleme:
süttozu ben de genelde hiç birşeye koymamaya çalışıyorum.sirke ne işe yarıyor kız

sirke hep duyardım hamurişlerine güzel olur diye. burda da bir arkadaş sireke koydum ekmeğime iyi oldu gibi bişey demişti. deneyeyim dedim. yumurta kokusunu bastırdı. (ama sirke kokusu olmadı.) bir de hani hamur işler böyle tane tane olur ya, kıyır kıyır derler... işte öyle bişey oldu. benim hoşuma gittim...

Güzelim aynı mesajdan iki kez atmışım. Yarın akşamüzeri Alsancak Kahve Dünyası ya da önereceğin bir mekanda gelmek isteyen arkadaşlarla buluşalım didim ben. Ne diyon sen bu işe... haydi bir ki bir ki

Son düzenleme:

Bu bir bant kaydıdır gibi olmuş
Sebepsiz mutsuzluluk iyidir, Allah sebepsilini göstermesin

madem sebebi yok, ben bi iyi taraf belirteyim ipek kuzusu... Allah en kötü gününü böyle sebepsiz kılsın kuzum, ne vakit sıkıntı duyacaksan sebepsiz belasız duy tatlım

Bu bir bant kaydıdır gibi olmuş
Sebepsiz mutsuzluluk iyidir, Allah sebepsilini göstermesin

elbette sebepsiz sıkılmak, sıkılmak için ciddi bir sebebin olmasından iyidir. ama her sıkıntının arka planında, görmezden geldiğimiz, belki de bilinçaltına atıp yok saydığımız bir sebep vardır. Allah o sebepleri de yok etsin...

............
TAKILMA BOŞVERRR. SONU GÜZEL OLSUN GÜNÜNÜN...
............
İyi oldum :)

Aldık gittiiiii!!! Hadi bakalım kolay gele...

Şahidim şahidiimmm Ay ne güzel primmiş yaa! Bayıldım :)

Ben not aldım canım. Haftaya erken gelirsin inşallah.. Oğluşunu yirim beennn Allah düğününü de göstersin, torununu torbanı da ,nşallah

kızlar yardım edin ben tickerimi yapıyorum ama son görünümde kilomla hedef kilom çıkmıyo sadece vereceğim miktar çıkıyo onu nasıl düzelticem
Jujujuuuuuuuu!! Ben dün yazmıştım sanaa amaa.. Görmemişsin demek... Tickera bilgileri girerken bi yerde 'weight change' yanında da 'weight' yazıyo. Sen 'weight' olanın yanını işaretlicen Oki miii

Tatilin tadını çıkarmak lazım da ondan Devamı da olsun bu eksilerin inşallah..

Oyyy!! Canıımmm Ben de seni seviyom kiii :78: Çıtır seniiii Bi çizelgenin lafı mı olur aramızda hihiih

........
bugün yine -300 gr gördüm simartiyor beni bu dukan emice
70,9 gördüm en son 3 yil önce görmüstüm
Tebrik ederim canııımmm Darısı isteyen herkeslerin başınaa :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…