ayy askolsun medesam ya ben walla sımarıklıktan gobegım mı cıktı demıorum,yemin ediorum bakk..ama öle gelio..sende bana göre iyisin mesela.bu dukan sanırım hepimizi paranoyaklastırıo sadece bu yani benceee:2:
Herkese teşekkür ederim..
Güzel cevaplar için ve reglden sonra daha çok gider demeniz daha da mutlu etti çünkü gerçekten moralim yerlerde ama yapıyorum ısrarla caymak yok:)
Sizler ne şahanesiniz yahuu inş.aranıza daha da sızıp:) çizelgelere ve bildirimlere bende girebilirim..Ortamda çok şahane.))
Ama bende soru bitmiyor:)))
Seyir döneminde ekmek yeniyor mu?(kepekli veya tam buğdaylı) gerçi canımda istemiyor ama zorunlu kalırsam die?
Birde bu dukan yemekleri sayfasında paylaşılan tarifler acaba seyir dönemine özel mi onları seyir döneminde yersem zararlı olur mu?
Sade tavuk yumurta et yoğurt yemekten fena haldeyim:))) biraz karışım için onları yapsam olu rmu ki??
Siz seyir döneminde pazartesi perşembeyi mi uyguluyorsunuz bu arada yoksa 5+5 mi bana pzazaetesi perşembe hoş görüdndü ama hangisi etkiliyse onu yapsam kitaptanda karar veremedim ama
sizi bunaltmaya ayy yeter deyinceye kadar soracağım sevgiler
Bu arada adım AYŞE
korkma kuzummm. ya ben 40 beden olamıycam galiba sanırsam heralda.. bugunde 91,1 cıktım...
Krepte tava çok önemli.
Ben de krep tavası almadan önce beceremiyordum bir türlü, parça parça yiyiyordum.
Krep tavası alınca hiçbir sorun kalmadı.
Zaten bir tarafı piştiğinde kendi ayrılıyor tavadan ben hemen diğer yüzünü çeviriyorum 3-4 dk'da hazır oluyor.
2 yk yulaf kepeği, 1,5 yk lor, 1,5 yk yoğurt ve 1 yumurtayla yaptığım tarif çok güzel geliyor bana.
asyacım bırak artık bu olucam olamıcam mevzularını. o konuları geçtik. sen 40 beden olma yolunda yürümene bak. yürürken ikidebir durup "olucam mı olamıcam mı" diye mızmızlanmayı da bırak. sen yürü, bak ben bekliyorum seni burda. ben de bugün +500 çıktım ama kendime bir kalem etek diktim kiiii hemi de dar kalıpla 42 beden. bir yakıştı bir yakıştı sorma gitsin. şimdi buna sevinmek varken +500 çıktım diye üzülür müyüm. salak mıyım ben. öyle işte. sağa sola bakma yürü sen.
eline sağlık delycim. yine efsaneyiz. maşallah
teşekkürler eline saglık
anom haftanın kilo alanı olarak kendimi alkışlıyorumve sevgili liste emekçisine ellerine sağlık diyorum
eline sağlık delycimmm :))
..........
Rica ederim cici kızlarcanımmm tebrik ederim,inşallah şeytanın bacağını kırmışsındır artık
ama bak ben seni bekledim güçlendirme için,sen de beni bekleyeceksin haa,yoksa bozuşuruk
delym ya haftaya yumruk beyaz gün falan yapiiim diyorum,sen yapmıştın pek etkili olmamıştı sanırım ama ben artık p.tesiye yumruk harekatıyla başlayayım diyorum bakalım p.beye ne kadar etkisi olacak...........
........
ellerine sağlık kuzuuummmm,100 gr vermişim bir haftada heyyooo
......
...........
ztn dely.de beni listeden atmıs,,allahım neydi günahımmbu arada güçlendirme ikinci kısma gecmem gerekior gelecek hafta ama korkudan gecemiorum..ekinsu,,ekim sizler neler yaptınızz??
Hedefine inenleri çıkarıyorum.......
yok fıstığım yaaa listeden atmadı artık güçlendirmeci oldunuz da artık kilo gitmiyor ya pek,onun için güçlendirmedekiler olmuyor listede bildiğim kadarıyla.gerçi akşamüstü bağırıp duruyordu heyy gençler sen sen niye bildirim yapmadın diyordu hatta sana da sormuştu napiiim seni çıkarayım mı diye,ses çıkmayınca da çıkarmış demekki,siz artık sabitsiniz diye,hoş ben de sabitim yaa beni de çıkarsın,yaw güçlendirmedekiler bile daha çok veriyor ben mıh gibi çakıldım kaldım 1 aydır
nöbetçiyim ben,gitmeyin yahuuuu
Aferin sana yaaaselam kızlar nasılsınız
çok yoğun bir gündü misafir üstüne misafir geldi
Kekler börekler poğaçalar evden eksik olmadı bide her gelen bişi getirdi yani bugün resmen her an herşey olabilirdi
ama ben Dukanımı bozmadımmm
Onlar kekler poğaçalar yerken ben de ton balığımı yedim
Onlar gidince yürüyüşümü de yaptı günü kazasız belasız atlattım :126:
sabah itibari ile 73,200 kg olmuşum eee tab i hafta sonu düğünde göbek atmanın etkisiyle eklersiniz benide öptüm
kilo verme listesine herkes eklenebiliyo mu? :44:
Beni de ekleyebilir misiniz birde her perşembe mi oluyor bildirim? :78:
Kitabı okudun mu sen cimcime Ayşe bacı :))Herkese teşekkür ederim..
Güzel cevaplar için ve reglden sonra daha çok gider demeniz daha da mutlu etti çünkü gerçekten moralim yerlerde ama yapıyorum ısrarla caymak yok:)
Sizler ne şahanesiniz yahuu inş.aranıza daha da sızıp:) çizelgelere ve bildirimlere bende girebilirim..Ortamda çok şahane.))
Seyir döneminde ekmek yeniyor mu?(kepekli veya tam buğdaylı) gerçi canımda istemiyor ama zorunlu kalırsam die?
Birde bu dukan yemekleri sayfasında paylaşılan tarifler acaba seyir dönemine özel mi onları seyir döneminde yersem zararlı olur mu?
Sade tavuk yumurta et yoğurt yemekten fena haldeyim:))) biraz karışım için onları yapsam olu rmu ki??
Siz seyir döneminde pazartesi perşembeyi mi uyguluyorsunuz bu arada yoksa 5+5 mi bana pzazaetesi perşembe hoş görüdndü ama hangisi etkiliyse onu yapsam kitaptanda karar veremedim ama
Bu arada adım AYŞE
Maşallah maşallaahhhBugün doymuyorum ben yamidem mi ağrıyor anlamıyorum da ne olduğunu ama yiyorum sanki yememişim gibii oluyor öğlen mesela ton balıklı salata ile yoğurt yedim doymadım krep yaptım onu da yedim karper koyup içine. Akşam da bir tane haşlanmış tavuk göğsü ile buharda haşlanmış yarım baş brokoli yedim üzerine sarımsaklı yoğurt boca edip hiç öyle doymuş gibi hissetmedim yani ne bilim Sonra callan yaptım yine acıktım şimdi de meyveli yoğurt yedim bayadır yemiyordum, canım çay da içmek istiyor ama bilemedim içsem mi ki migrostan diyet isveç çaklıtı aldım dı çook önceden ondan da yesem mi bi ısırık ki regl olcam ben galiba :18::18::18:
Ayy! Çok geçmiş olsuunnn!!kizlar nerdesiniz yahubugun cok mutluyum bebegim aksam rahat uyudu oh sukurler olsun rabbime agzindanda az kan geliyor artik bebegim icin dilekde bulunan herkese cok tesekkur ederim 10 kilo versem anca bu kadar sevinirdim yavrum iyilesti ya diyet viz gelir bana kizlar bu sabah dayanamayip tartildim 7.gunun sabahi 72kiloyla baslamistim sporsuz uykusuz iceceksiz tam tamina 69.100 olmusum az gibi geldi ama isvec diyeti yapip spor yaptim halde 2 haftda 5kilomu 6 kilomu ne vermistim bunda keyifle yiyerek verdim yalniz hayatim boyunca ergenlikde dahil hic sivilce cikmadi yuzumde 2 gundur sivilceler cikti ergenlik desek yas ermis murada yaslilikmi vurdu acaba kizlar beni:44:busabah dukan amcanin galatasini yaptim ilk kez anam ne lezzetli geldi bana bundan boyle ekmek yemem kiloda almam
ba ba baaa ben seni bol kesim 36 ve her şekilde 38 hissediyom.. ona ne diicen??
Günaydın kızlar..
Dün akşam da Callan yaptımKaç oldu kaç oldu..? 3 mü :)
Yol çalışmaları yüzünden sabah 1 saat yollardaydım, bi türlü doğru yolu bulamadımsinirlerim çok bozuldu. Kekimi evde unutmuşum bi de. Hiiç bişi yemedim hıhhh!! Üstüne, arabadan indim, şappuurrtt! diye suya bastım Kötü başladı günüm. Sinirliyiimmm :84::88:
İyi günler herkeslereee..
asyacım bırak artık bu olucam olamıcam mevzularını. o konuları geçtik. sen 40 beden olma yolunda yürümene bak. yürürken ikidebir durup "olucam mı olamıcam mı" diye mızmızlanmayı da bırak. sen yürü, bak ben bekliyorum seni burda. ben de bugün +500 çıktım ama kendime bir kalem etek diktim kiiii hemi de dar kalıpla 42 beden. bir yakıştı bir yakıştı sorma gitsin. şimdi buna sevinmek varken +500 çıktım diye üzülür müyüm. salak mıyım ben. öyle işte. sağa sola bakma yürü sen.
AZARIDA YEDIK IYIMIE BENIMDE KALEM ETEGIM OLSA BENDE SEVINIRIM. KUZUCUM BEN ARTIDAN COK HANI INEMEDIM YA BURDA KALDIM ONA UZULUYORUM. İNSEMDE ARTI CIKSAM TAKILMAYAYIM. AMA SU 91 I SOLLAYAMADIM GİTTİ. E BUNADA TAKILMADAN EDEMIYORUM AMA NAPİİİİİİİMMMM...
eline sağlık delycimmm :))
günaydın kızlar güzel bir gün olsunnn hepimize....
sabahın köründe (saat 5-45'te :)) kalkıp önce eime ormal krep, sonra kendime yulaflı yaptım ama ben kendime yaptığımı bitürlü tutturamıyorum, tavaya yapışıyor sinir etti sabah sabah... ama yaptım bişeye benzemesede...
Herkese teşekkür ederim..
Bu arada adım AYŞE
Krepte tava çok önemli.
Ben de krep tavası almadan önce beceremiyordum bir türlü, parça parça yiyiyordum.
Krep tavası alınca hiçbir sorun kalmadı.
Zaten bir tarafı piştiğinde kendi ayrılıyor tavadan ben hemen diğer yüzünü çeviriyorum 3-4 dk'da hazır oluyor.
2 yk yulaf kepeği, 1,5 yk lor, 1,5 yk yoğurt ve 1 yumurtayla yaptığım tarif çok güzel geliyor bana.
Valla bacıya ben de yazacaktım birşeyler ama vazgeçtim.Bacı bu ne yaman çelişki, sen sayfaları mı karıştırdın ne yaptın bilemedim kişimdi biri kalkıp sana ben pazartesi perşembe değil, ocak mart yapıyorum dese inanacaksın o derece yanlış yazdığın herşey, ne bizim yazdıklarımızı okumuşsun anlamışsın ne de kitabı
Ben yardımcı olurdum ama bu ticker işiyle ekimcim ilgileniyor.kızlar yardım edin ben tickerimi yapıyorum ama son görünümde kilomla hedef kilom çıkmıyo sadece vereceğim miktar çıkıyo onu nasıl düzelticem
sabah ve akşam olmak üzere 4 egzersiz var dukan diyetine özel sabah kalkılınca ve akşam yatarken yapılacak bu hareketleri yapıyormusunuz atakta spor yapılmamasını öneriyor dukan bunlar yapılmalımı ?
bu tarif daha güzelmiş. ben 2 yk yulaf kepeği, yarım çay bardağı süt ve 1 yumurta ile yapıyorum. bunu da deneyim:)
ben normal yağsız tavada yapıyorum. ilk defa yaptığımda parçalanmıştı. sonrakiler parçalanmadı. öğreniyorum galiba:)