Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

günaydınn dukancıı hatunlarrrr
nasılsınızzz
bende dukana başlamıştım ama emziriyorumm
yazmıştımda zaten neyseee
güçlendirme ile başladımm ve 81den 75e düştüm
ramazan ayında 4kilo birden gitti
hedefime ulaşmış olmanın rahatlıgıı
aa ne güzell zayıflamışsın diyenlerin sözlerimi beni mest etti bilmiyorumm ama ben kendimi koyverdimm gitti
ekmek yemeye başladımm
yaaa doymak bilmiyorum
şimdi tartıya çıkmaya tırsıyorumm
kimbilir yine kaç oldummmmm:18::18:
şimdi bana bagırın kızınn ama motive edinn neolurrrrrr

ayy askolsun medesam ya ben walla sımarıklıktan gobegım mı cıktı demıorum,yemin ediorum bakk..ama öle gelio..sende bana göre iyisin mesela.bu dukan sanırım hepimizi paranoyaklastırıo sadece bu yani benceee:2:

ben gördüm, bi deri bi kemiksin. ne göbek var ne popo. hiç bişey yok. incecik valla.

kardeş, pek bi kitabı okumamış gibi geldin bana.

korkma kuzummm. ya ben 40 beden olamıycam galiba sanırsam heralda.. bugunde 91,1 cıktım...

asyacım bırak artık bu olucam olamıcam mevzularını. o konuları geçtik. sen 40 beden olma yolunda yürümene bak. yürürken ikidebir durup "olucam mı olamıcam mı" diye mızmızlanmayı da bırak. sen yürü, bak ben bekliyorum seni burda. ben de bugün +500 çıktım ama kendime bir kalem etek diktim kiiii hemi de dar kalıpla 42 beden. bir yakıştı bir yakıştı sorma gitsin. şimdi buna sevinmek varken +500 çıktım diye üzülür müyüm. salak mıyım ben. öyle işte. sağa sola bakma yürü sen.

demekki en kısa zamanda krep tavası edinmeliyim
yoksa parça pinçik yemeğe devam edicem

aliyem ya ne güzel güle güle giy yeni eteğini,
bazen tartıdaki artı bizi üzsede önemli olan içimizdeki inancın bitmemesiii :))

eline sağlık delycim. yine efsaneyiz. maşallah
teşekkürler eline saglık
anom haftanın kilo alanı olarak kendimi alkışlıyorum ve sevgili liste emekçisine ellerine sağlık diyorum
eline sağlık delycimmm :))
..........
Rica ederim cici kızlar

Medesa ben de işe yaramamıştı evet yaa! yumruk hiç yaramadı da, beyaz gün eh belkiii :44: Sen bi dene bunları ama; içinde kalmasın Ben beklerim merak etme hihihi
İnşallah kırmışımdır canım :)

...........
ztn dely.de beni listeden atmıs,,allahım neydi günahımm bu arada güçlendirme ikinci kısma gecmem gerekior gelecek hafta ama korkudan gecemiorum..ekinsu,,ekim sizler neler yaptınızz??
Sana megafonla bağırdım bile ama duymadın :)) cılız cılız kalmışın, bi de hedef kilonun altına düşmüşün, ben de seni listeye mi eklicem kız :)) Hadi yolu kapatmayalım hadii hihihi Arkadan yeni nesil geliyo Diyosan ki ille 45 olcam :) Gel ekliyim
Bu güçlendirmeyi sevdiysen, 1. bölümde kal canım

Hedefine inenleri çıkarıyorum yok sana çıkarma!

Aferin sana yaaa böyle çekirgeye can kurban

sabah itibari ile 73,200 kg olmuşum eee tab i hafta sonu düğünde göbek atmanın etkisiyle eklersiniz benide öptüm
kilo verme listesine herkes eklenebiliyo mu? :44:
Beni de ekleyebilir misiniz birde her perşembe mi oluyor bildirim? :78:

Gel gel.. Ne olursan ol
Her Perşembe bildirim Ama geç kalmayııınn! 3'e 4'e kadar falan bildirin Ekleriz dabiki dee

Kitabı okudun mu sen cimcime Ayşe bacı :))

Maşallah maşallaahhh Afiyet bal olsun :)) Galiba olcan

Ayy! Çok geçmiş olsuunnn!!

Sivilce bende de oluyor :S Bilmem nedendiirr :) Ben diyete bağlamadım

ba ba baaa ben seni bol kesim 36 ve her şekilde 38 hissediyom.. ona ne diicen??

Yerım kız senı. Isırırım…
Ne diyeyim annemmm. Ozamanda 18 lik çıtırım derim ..havamdanda geçilmiyor. Herkescikler arkamdan konuşuyor. Sexy şey .. hissetmekte güzel haaa…

TAKILMA BOŞVERRR. SONU GÜZEL OLSUN GÜNÜNÜN...

AZARIDA YEDIK IYIMI E BENIMDE KALEM ETEGIM OLSA BENDE SEVINIRIM. KUZUCUM BEN ARTIDAN COK HANI INEMEDIM YA BURDA KALDIM ONA UZULUYORUM. İNSEMDE ARTI CIKSAM TAKILMAYAYIM. AMA SU 91 I SOLLAYAMADIM GİTTİ. E BUNADA TAKILMADAN EDEMIYORUM AMA NAPİİİİİİİMMMM...

Atakda 2. gündeyim. :)
Dün akşam dukan usulü mantı yedim, süper bir şey bayıldım.
Diyet bitince bile yapıp yiyebilirim. :)
Şu tickerı da değiştirmeyi öğrensem süper olacak. :)

Herkese selamlar,
Ben de bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine dukana başladım. Bugün 19. günüm :)
Atakta çok güzel bi şekilde 66 dan 61 e düştüm. atak evresini de 7 gün yaptım. Fakat 2. evreye başladıktan sonra 62.5- 63 arası değiştim. Şimdi sanırım yavaş yavaş kg vermeye başlıorum. Forumların moral açısından çok iyi olduğunu biliyorum önceden burada kg gruplarında çok güzel kg vermiştim. Beni de aranıza alırsanız sevinirim. Hepimize aynı yolda başarılar :)

azar işe yaramadıysa teşvik pirimi benden sana. bak 40 demiyorum bile, sen 42 ol, ben senin stil danışmanın olacam. laf olsun diye söylemiyorum. çok iyi anlarım bu işlerden. kalem eteğin de benden. kendi ellerimle dikeceğim kız. söz sana. aha bu kadar da şahit var...

delyyy canım ellerine sağlık ben kilo bildirimi yapamadım hiç giremiyorum bu hafta oğlum okula başladı onu götür yegenim var bide onu ayrı bi saate götürüyorum çok yorgunum pazartesi inşallah full time geçicekler bende rahatlıycam

ama ben bu hafta 1 kilo verdim kızlar 74düm bu hafta hatta 72,8 gösterip hoppp 73 yazdı yani 72 ler benim bugün yarınnnn

öpüyorum hepcinizi

canım oğlum bu arada çantasını öperek yatıyo çocuk olmak ne güzel şeyy :)))

Bacı bu ne yaman çelişki, sen sayfaları mı karıştırdın ne yaptın bilemedim ki şimdi biri kalkıp sana ben pazartesi perşembe değil, ocak mart yapıyorum dese inanacaksın o derece yanlış yazdığın herşey, ne bizim yazdıklarımızı okumuşsun anlamışsın ne de kitabı

Son düzenleme:
kızlar yardım edin ben tickerimi yapıyorum ama son görünümde kilomla hedef kilom çıkmıyo sadece vereceğim miktar çıkıyo onu nasıl düzelticem

sabah ve akşam olmak üzere 4 egzersiz var dukan diyetine özel sabah kalkılınca ve akşam yatarken yapılacak bu hareketleri yapıyormusunuz atakta spor yapılmamasını öneriyor dukan bunlar yapılmalımı ?

bu tarif daha güzelmiş. ben 2 yk yulaf kepeği, yarım çay bardağı süt ve 1 yumurta ile yapıyorum. bunu da deneyim:)

ben normal yağsız tavada yapıyorum. ilk defa yaptığımda parçalanmıştı. sonrakiler parçalanmadı. öğreniyorum galiba:)

yeni eteğini güle güle giy.

Valla bacıya ben de yazacaktım birşeyler ama vazgeçtim.
Kitabı okumadığı apaçık edindiği bilgilerinde hepsi yanlış.

kızlar yardım edin ben tickerimi yapıyorum ama son görünümde kilomla hedef kilom çıkmıyo sadece vereceğim miktar çıkıyo onu nasıl düzelticem
Ben yardımcı olurdum ama bu ticker işiyle ekimcim ilgileniyor.

sabah ve akşam olmak üzere 4 egzersiz var dukan diyetine özel sabah kalkılınca ve akşam yatarken yapılacak bu hareketleri yapıyormusunuz atakta spor yapılmamasını öneriyor dukan bunlar yapılmalımı ?

Ben bir ara dukanın bu egzersizlerini yapmaya başlamıştım.
Onun dediği gibi 30'la başlayıp hergün 1 tane arttırıyordum hatta ama bıraktım bir süre sonra.
Egzersizle beraber yürütmelisin zaten diyetini öyle daha iyi olur.
İster bunları dene ister kendine en uygun hangisi geliyorsa onu.

Evet bu tarif çok güzel.
Ben de süt koyuyordum normalde göz kararı, istediğim kıvama gelene kadar.
Dün süt kalmayınca yoğurt koydum farkettim ki daha istediğim gibi oldu.

Tavan seramikse ya da yanmaz yapışmaz olanlardansa olur elbet.
Kısık ateşte yapman önemli ( gerçi ben bazen yüksek ateşte de yapıyorum ) ve altı pişmeden çevirme sakın.

bu sabah da kalkınca doğruca wc ve tartınmaca. sonuç: 101.5 nasıl mutlu oldum anlatamam.

krebimi, peynirimi, hindi fümeyi şekersiz çayla yedim.

tatil de bitiyor. salı günü işbaşı

bugünde gidip biraz daha gezeyim. nereye gitsem ki? çalışan insanlar evde duramıyor derler ya doğruymuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…