- 12 Mayıs 2012
- 320
- 0
Herkese selamlar,
Ben de bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine dukana başladım. Bugün 19. günüm :)
Atakta çok güzel bi şekilde 66 dan 61 e düştüm. atak evresini de 7 gün yaptım. Fakat 2. evreye başladıktan sonra 62.5- 63 arası değiştim. Şimdi sanırım yavaş yavaş kg vermeye başlıorum. Forumların moral açısından çok iyi olduğunu biliyorum önceden burada kg gruplarında çok güzel kg vermiştim. Beni de aranıza alırsanız sevinirim. Hepimize aynı yolda başarılar :)
Hoşgeldin Ecus, Forumun diyeti uygulamamıza olan katkısı tartışılmaz. Her konuyu masaya yatırıp günlerce fikir alışverişleri yapıyoruz. Kaçamaklarımızdan tut, tartı ibresinin inişindeki heyecana kadar sayısız detay paylaşıyoruz her gün. Her ne kadar yüz yüze gelememiş de olsak burada tanıdığım arkadaşlarımı gerçekten çok seviyorum. Hele bir Dely' miz var ki. O da dünya tatlısı. Her perşembe bildirimlerimizi alıp bizi motive eden bir gelişim tablosu hazırlıyor. Bu haftaki tablo için ona teşekkür edememiştim bu arada. Ellerine sağlık Dely! Medesa,Nesli, Ekim, rachelfine, bulaşık suyu, prenssevgilisi, pksnmz, aliye, kestane şekeri, semblante... daha adı aklıma gelmeyen arkadaşlarım sizi seviyorum İyi ki varsınız.
Bu arada dip not düşeyim. bu sabah güçlendirmemin 12. günü. Dün 57.1'dim. Bu sabah tartı 56.8 dedi valla. Ben tartının yalancısıyım Hala vermeye devam ediliyor güçlendirmede.