- 3 Mart 2010
- 960
- 0
kizlarrr 18 günlük tatilde aldiklarimi verdikten sonra yarin protein günü yapip seyire geciyorum insallah
tüm kilocuklari veren arkadaslarimizi tebrik ediyorum
benim karnimda hava var galiba cok sancilaniyorum iki gündür simdi sicak havlu alip yaticam erkenden
coks eviyorum sizleri görüsürüzzzz öpüldünüzzz
Tebrikler kızlaaaarrrr!!!!
Eki Görüntüle 509495
kız ne bağırıyonnn delii şey seniiiiii korkuttun beniii
hiç de kötü değil bedenin bi kerem,ben sadece 3 beden birden olmaz insan yani,ortalama hangisisin diye sormak istedim huuu kendine gel kızzhem ayrıca 40 beden oldum dediğin günleri de duyacağız burda,hep birlikte kutlayacağız
yeni arkadaş haaa,kuma mı getirmiş üstümüzee
off face'e giremiyorum ki burdan.neyse kuzular bir firmanın toplantısı vardı dağılıyorlar,ben bi çıkıp ilgileneyim belki yakışıklılar vardır içlerindeşimdilik öpüyorum siziii
ayyy canım görmedim ben kusura bakma lütfen.. çok teşekkür ederim hemen bakıp indiriyorum.. pelvis varmı orda pelvis :)))
günaydın kızlar..mutlu bi günümüz olsun insallah
dünden bugüne 700gr vermişimgerçi su ama olsun buna da şükür önce su sonra yağ:)
Asya'cım, bence haftada 1 tartılsan daha iyi.korkma kuzummm. ya ben 40 beden olamıycam galiba sanırsam heralda.. bugunde 91,1 cıktım...varmıymıs yakısıklı usaklar akşam.
korkma kuzummm. ya ben 40 beden olamıycam galiba sanırsam heralda.. bugunde 91,1 cıktım...varmıymıs yakısıklı usaklar akşam.
eline sağlık delycimmm :))
günaydın kızlar güzel bir gün olsunnn hepimize....
sabahın köründe (saat 5-45'te :)) kalkıp önce eime ormal krep, sonra kendime yulaflı yaptım ama ben kendime yaptığımı bitürlü tutturamıyorum, tavaya yapışıyor sinir etti sabah sabah... ama yaptım bişeye benzemesede...
günaydın kuzularr... ben yıne artıyım artıııı..91,1 cıktım bugundee
sabahta dukan ekmeğimle beraber lor yedım:125: uzerınde şekersiz çay. şimdide yeşil çay içeceğimm.. açaili yeşil çay
Günaydın canım, bizim krep ne yazık ki biraz daha ilgi istiyor. Tavanın çizik olmamasından sonraki aşama yağı sürdükten sonra tava iyice kızdıktan sonra dökeceksin ve üzeri göz göz olmadan ters çevirmeyeceksin. Ben de parçalaya parçalaya çözdüm. Bir de böyle dene bakalım :)
Krepte tava çok önemli.sabahın köründe (saat 5-45'te :)) kalkıp önce eime ormal krep, sonra kendime yulaflı yaptım ama ben kendime yaptığımı bitürlü tutturamıyorum, tavaya yapışıyor sinir etti sabah sabah... ama yaptım bişeye benzemesede...
Asya'cım, bence haftada 1 tartılsan daha iyi.
olucan 40 bedennnnn umutsuzluk yok canımmmmm
Herkesin günü güzel geçsin inşallah.
Akşam iyi kaynatmışsınız ama hiç bakamadım, bilahare bakıp yorumlarım :))
İpekimmmmmmmmmmmmmm callan ımı yine sabah yaptım ama yaptım, hemide sadece şu popo küçülteni bile isteye atladım diğerlerini aynen teyzem kadar yaptım.
Sadece birazcık baktım ama medesam akşam yapamadıysa benim tarafımdan sorun yok, sayılmaz, haftasonu sabah akşam yapıp arayı kapatır olmamı
Şimdilik biraz kaçıyorum iş yapayım yine gelirim. Hepicinizi öpüyorum.
ıste bende dayanamıyorum kuzum her sabah bı hevesle kalkıyorumm eksı gorurum dıyede tartının basında buluyorum kendımı .. yarın tartılmayayım barı :26: belkı pazara eksı gorurumCanım yaa, her gün tartılırsam ben de değişiyorum ki, hiiç de umursamıyorum. Sen kaçamak yapmıyorsan korkma, haftada bir tartıl, dayanamazsan 3 günde bir : ))
ya bi dittt :)) benim nevrim döndü.. normalde akşam yatmadan mutlaka okurdum yazamasam da.. kaç gündür levoşun peşinden kreş mreş hikayesine mesai saatleri arasında bakabiliyom :)) çatlat çatlat da garibana da kıyma :))) dedikodu değil iç dökme diyelim artıkayyyy huhh yaniiii amma kalabalığız akşam akşammm,ohhh bi güzel kaynatalım da yarın sabahtan akşam girmeyenleri çatlatalım ama siz ben yokken girmeyin böyle akşamları e mi
ben her perşembe nöbetçiyim,perşembeleri gelin sadeceeee
ayy bu arada face'te neler kaynatıyorlar,neslinin dedikodusu neydi çok merak ettim len
hee haremi genişletiyokk :) toplantı! yakışıklı avı ha!! çok tatlısın sen yahuyeni arkadaş haaa,kuma mı getirmiş üstümüzee
off face'e giremiyorum ki burdan.neyse kuzular bir firmanın toplantısı vardı dağılıyorlar,ben bi çıkıp ilgileneyim belki yakışıklılar vardır içlerindeşimdilik öpüyorum siziii
ensendeyim sıpa!! ben de üçer beşer veriyom nıhohhaahaa!kizlarrr 18 günlük tatilde aldiklarimi verdikten sonra yarin protein günü yapip seyire geciyorum insallahtüm kilocuklari veren arkadaslarimizi tebrik ediyorum
benim karnimda hava var galiba cok sancilaniyorum iki gündür simdi sicak havlu alip yaticam erkenden
coks eviyorum sizleri görüsürüzzzz öpüldünüzzz
ben kaçırmışım, çok geçmiş olsun kan falan diyince ürperdim!!kizlar nerdesiniz yahubugun cok mutluyum bebegim aksam rahat uyudu oh sukurler olsun rabbime agzindanda az kan geliyor artik bebegim icin dilekde bulunan herkese cok tesekkur ederim 10 kilo versem anca bu kadar sevinirdim yavrum iyilesti ya diyet viz gelir bana kizlar bu sabah dayanamayip tartildim 7.gunun sabahi 72kiloyla baslamistim sporsuz uykusuz iceceksiz tam tamina 69.100 olmusum az gibi geldi ama isvec diyeti yapip spor yaptim halde 2 haftda 5kilomu 6 kilomu ne vermistim bunda keyifle yiyerek verdim yalniz hayatim boyunca ergenlikde dahil hic sivilce cikmadi yuzumde 2 gundur sivilceler cikti ergenlik desek yas ermis murada yaslilikmi vurdu acaba kizlar beni:44:busabah dukan amcanin galatasini yaptim ilk kez anam ne lezzetli geldi bana bundan boyle ekmek yemem kiloda almam
ba ba baaa ben seni bol kesim 36 ve her şekilde 38 hissediyom.. ona ne diicen??..canım ya cok sağol. siz boyle dersenız 40 beden olmasamda 40 bedenmısım gıbı bıle hıssederım ben yaa..