Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Bugün doymuyorum ben ya :KK50::KK50: midem mi ağrıyor anlamıyorum da ne olduğunu ama yiyorum sanki yememişim gibii oluyor :KK53::KK53: öğlen mesela ton balıklı salata ile yoğurt yedim doymadım krep yaptım onu da yedim karper koyup içine. Akşam da bir tane haşlanmış tavuk göğsü ile buharda haşlanmış yarım baş brokoli yedim üzerine sarımsaklı yoğurt boca edip hiç öyle doymuş gibi hissetmedim yani ne bilim :KK53::KK53::KK53: Sonra callan yaptım yine acıktım şimdi de meyveli yoğurt yedim bayadır yemiyordum, canım çay da içmek istiyor ama bilemedim içsem mi ki :KK53::KK53::KK53: migrostan diyet isveç çaklıtı aldım dı çook önceden ondan da yesem mi bi ısırık ki :KK36::KK36::KK36::KK36: regl olcam ben galiba :18::18::18:

kizlarrr 18 günlük tatilde aldiklarimi verdikten sonra yarin protein günü yapip seyire geciyorum insallah:KK76:

tüm kilocuklari veren arkadaslarimizi tebrik ediyorum:KK51:

benim karnimda hava var galiba cok sancilaniyorum iki gündür simdi sicak havlu alip yaticam erkenden:KK31:

coks eviyorum sizleri görüsürüzzzz öpüldünüzzz

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: karnında hava mı vaaar :KK9::KK9::KK9: ilk defa duydum böle bi deyişi :KK1::KK1::KK1:
geçmiş olsun bebem, gazdır o gazdır :KK34: geçen bana da oldu, tam ne olduğunu anlamadım ama belimi doğrultamadım, arkadaşa kahvaltıya gitmiştim yediğim bişey dokundu galiba, çok kötü oldu, dediğin gibi sıcak iyi geliyor, ben kaynar suyla duş almıştım o sıcakta bir tane de ağrı kesici içseydin :KK34:

kizlar nerdesiniz yahu :KK52::KK52::KK52:bugun cok mutluyum bebegim aksam rahat uyudu oh sukurler olsun rabbime agzindanda az kan geliyor artik bebegim icin dilekde bulunan herkese cok tesekkur ederim 10 kilo versem anca bu kadar sevinirdim yavrum iyilesti ya diyet viz gelir bana kizlar bu sabah dayanamayip tartildim 7.gunun sabahi 72kiloyla baslamistim sporsuz uykusuz iceceksiz tam tamina 69.100 olmusum:KK9:az gibi geldi ama isvec diyeti yapip spor yaptim halde 2 haftda 5kilomu 6 kilomu ne vermistim bunda keyifle yiyerek verdim :KK1:yalniz hayatim boyunca ergenlikde dahil hic sivilce cikmadi yuzumde 2 gundur sivilceler cikti ergenlik desek yas ermis murada :KK60:yaslilikmi vurdu acaba kizlar beni:44:busabah dukan amcanin galatasini yaptim ilk kez anam ne lezzetli geldi bana bundan boyle ekmek yemem kiloda almam :KK53:

kizlar yalniz bu yulaf kepegini ben yulaf zannedip yulaf almistim:KK37: kitapi okurken kepegide varmis dun gidip alayim dedim anacim cinli sIskalar kac paket aliyorlar bir gorseniz napiyorlar bu kadar yulaf kepegini kiz bunlar uflesen ucarlar nerelerine yiyorlar :26:yoksa bizim yeni ogrenip sicacik ekmekleri birakip bu yulaf kepegini onlar yildardir yeyip boyle zayifmi kaliyorlar yoksa zayiflikyulaf kepegindemi:KK53:

eline sağlık delycimmm :))

günaydın kızlar güzel bir gün olsunnn hepimize....

sabahın köründe (saat 5-45'te :)) kalkıp önce eime ormal krep, sonra kendime yulaflı yaptım ama ben kendime yaptığımı bitürlü tutturamıyorum, tavaya yapışıyor sinir etti sabah sabah... ama yaptım bişeye benzemesede...

kız ne bağırıyonnn delii şey seniiiiii korkuttun beniii :KK30:
hiç de kötü değil bedenin bi kerem,ben sadece 3 beden birden olmaz insan yani,ortalama hangisisin diye sormak istedim huuu kendine gel kızz :KK33: hem ayrıca 40 beden oldum dediğin günleri de duyacağız burda,hep birlikte kutlayacağız :nazar:
yeni arkadaş haaa,kuma mı getirmiş üstümüzee :KK9:
off face'e giremiyorum ki burdan.neyse kuzular bir firmanın toplantısı vardı dağılıyorlar,ben bi çıkıp ilgileneyim belki yakışıklılar vardır içlerinde :KK23: şimdilik öpüyorum siziii :KK54:

korkma kuzummm. ya ben 40 beden olamıycam galiba sanırsam heralda.. bugunde 91,1 cıktım...:KK50: varmıymıs yakısıklı usaklar akşam.

ayyy canım görmedim ben kusura bakma lütfen.. çok teşekkür ederim hemen bakıp indiriyorum.. pelvis varmı orda pelvis :)))

pelviste var herşeyde var..yap sen yapp.. bak yapan arkadaslar olculerınde buyuk fark var..

günaydın kuzularr... ben yıne artıyım artıııı..:KK76::KK76::KK76::KK76: 91,1 cıktım bugundee:KK8::KK8::KK8:

sabahta dukan ekmeğimle beraber lor yedım:125: uzerınde şekersiz çay. şimdide yeşil çay içeceğimm.. açaili yeşil çay:KK68:

Herkesin günü güzel geçsin inşallah.

Akşam iyi kaynatmışsınız ama hiç bakamadım, bilahare bakıp yorumlarım :))

İpekimmmmmmmmmmmmmm callan ımı yine sabah yaptım ama yaptım, hemide sadece şu popo küçülteni bile isteye atladım diğerlerini aynen teyzem kadar yaptım. :emir_bebek::emir_bebek:

Sadece birazcık baktım ama medesam akşam yapamadıysa benim tarafımdan sorun yok, sayılmaz, haftasonu sabah akşam yapıp arayı kapatır olmamı :KK8:

Şimdilik biraz kaçıyorum iş yapayım yine gelirim. Hepicinizi öpüyorum.
Vishenka_03.gif

Laie_23.gif
Laie_23.gif

eline sağlık delycimmm :))

günaydın kızlar güzel bir gün olsunnn hepimize....

sabahın köründe (saat 5-45'te :)) kalkıp önce eime ormal krep, sonra kendime yulaflı yaptım ama ben kendime yaptığımı bitürlü tutturamıyorum, tavaya yapışıyor sinir etti sabah sabah... ama yaptım bişeye benzemesede...

Günaydın canım, bizim krep ne yazık ki biraz daha ilgi istiyor. Tavanın çizik olmamasından sonraki aşama yağı sürdükten sonra tava iyice kızdıktan sonra dökeceksin ve üzeri göz göz olmadan ters çevirmeyeceksin. Ben de parçalaya parçalaya çözdüm. Bir de böyle dene bakalım :)

günaydın kuzularr... ben yıne artıyım artıııı..:KK76::KK76::KK76::KK76: 91,1 cıktım bugundee:KK8::KK8::KK8:

sabahta dukan ekmeğimle beraber lor yedım:125: uzerınde şekersiz çay. şimdide yeşil çay içeceğimm.. açaili yeşil çay:KK68:

Canım yaa, her gün tartılırsam ben de değişiyorum ki, hiiç de umursamıyorum. Sen kaçamak yapmıyorsan korkma, haftada bir tartıl, dayanamazsan 3 günde bir : ))

Günaydın canım, bizim krep ne yazık ki biraz daha ilgi istiyor. Tavanın çizik olmamasından sonraki aşama yağı sürdükten sonra tava iyice kızdıktan sonra dökeceksin ve üzeri göz göz olmadan ters çevirmeyeceksin. Ben de parçalaya parçalaya çözdüm. Bir de böyle dene bakalım :)

ayy bide böle deniyim :)
elbet bi yerinden tuttururum canım dimiii

Krepte tava çok önemli.
Ben de krep tavası almadan önce beceremiyordum bir türlü, parça parça yiyiyordum.
Krep tavası alınca hiçbir sorun kalmadı.
Zaten bir tarafı piştiğinde kendi ayrılıyor tavadan ben hemen diğer yüzünü çeviriyorum 3-4 dk'da hazır oluyor.

2 yk yulaf kepeği, 1,5 yk lor, 1,5 yk yoğurt ve 1 yumurtayla yaptığım tarif çok güzel geliyor bana.

Asya'cım, bence haftada 1 tartılsan daha iyi.

dayanabılsem kuzum tartılcamda tutamıyorumkı kendımı. bı hevesle cıkıyorum sonra tııssss dıye boynum bukuk ınıyorum tartıdann.. :KK31:

olucan 40 bedennnnn umutsuzluk yok canımmmmm :KK66:

canım ya cok sağol. siz boyle dersenız 40 beden olmasamda 40 bedenmısım gıbı bıle hıssederım ben yaa..:KK54:

Herkesin günü güzel geçsin inşallah.

Akşam iyi kaynatmışsınız ama hiç bakamadım, bilahare bakıp yorumlarım :))

İpekimmmmmmmmmmmmmm callan ımı yine sabah yaptım ama yaptım, hemide sadece şu popo küçülteni bile isteye atladım diğerlerini aynen teyzem kadar yaptım. :emir_bebek::emir_bebek:

Sadece birazcık baktım ama medesam akşam yapamadıysa benim tarafımdan sorun yok, sayılmaz, haftasonu sabah akşam yapıp arayı kapatır olmamı :KK8:

Şimdilik biraz kaçıyorum iş yapayım yine gelirim. Hepicinizi öpüyorum.
Vishenka_03.gif

Laie_23.gif
Laie_23.gif

günaydın bebişim enerjıne hastayım uleyynnn..:KK9::KK9:

Canım yaa, her gün tartılırsam ben de değişiyorum ki, hiiç de umursamıyorum. Sen kaçamak yapmıyorsan korkma, haftada bir tartıl, dayanamazsan 3 günde bir : ))
ıste bende dayanamıyorum kuzum her sabah bı hevesle kalkıyorumm eksı gorurum dıyede tartının basında buluyorum kendımı .. yarın tartılmayayım barı :26: belkı pazara eksı gorurum :KK9::KK9:

ayyyy huhh yaniiii amma kalabalığız akşam akşammm,ohhh bi güzel kaynatalım da yarın sabahtan akşam girmeyenleri çatlatalım ama siz ben yokken girmeyin böyle akşamları e mi :KK9:
ben her perşembe nöbetçiyim,perşembeleri gelin sadeceeee :KK76:
ayy bu arada face'te neler kaynatıyorlar,neslinin dedikodusu neydi çok merak ettim len :KK23:
ya bi dittt :)) benim nevrim döndü.. normalde akşam yatmadan mutlaka okurdum yazamasam da.. kaç gündür levoşun peşinden kreş mreş hikayesine mesai saatleri arasında bakabiliyom :)) çatlat çatlat da garibana da kıyma :))) dedikodu değil iç dökme diyelim artık :KK66: burdan muhattabım da görür diye alenen şeedemedim :))
yeni arkadaş haaa,kuma mı getirmiş üstümüzee :KK9:
off face'e giremiyorum ki burdan.neyse kuzular bir firmanın toplantısı vardı dağılıyorlar,ben bi çıkıp ilgileneyim belki yakışıklılar vardır içlerinde :KK23: şimdilik öpüyorum siziii :KK54:
hee haremi genişletiyokk :) toplantı! yakışıklı avı ha!! çok tatlısın sen yahu:KK23:
kizlarrr 18 günlük tatilde aldiklarimi verdikten sonra yarin protein günü yapip seyire geciyorum insallah:KK76:tüm kilocuklari veren arkadaslarimizi tebrik ediyorum:KK51:
benim karnimda hava var galiba cok sancilaniyorum iki gündür simdi sicak havlu alip yaticam erkenden:KK31:

coks eviyorum sizleri görüsürüzzzz öpüldünüzzz
ensendeyim sıpa!! ben de üçer beşer veriyom nıhohhaahaa!
kizlar nerdesiniz yahu :KK52::KK52::KK52:bugun cok mutluyum bebegim aksam rahat uyudu oh sukurler olsun rabbime agzindanda az kan geliyor artik bebegim icin dilekde bulunan herkese cok tesekkur ederim 10 kilo versem anca bu kadar sevinirdim yavrum iyilesti ya diyet viz gelir bana kizlar bu sabah dayanamayip tartildim 7.gunun sabahi 72kiloyla baslamistim sporsuz uykusuz iceceksiz tam tamina 69.100 olmusum:KK9:az gibi geldi ama isvec diyeti yapip spor yaptim halde 2 haftda 5kilomu 6 kilomu ne vermistim bunda keyifle yiyerek verdim :KK1:yalniz hayatim boyunca ergenlikde dahil hic sivilce cikmadi yuzumde 2 gundur sivilceler cikti ergenlik desek yas ermis murada :KK60:yaslilikmi vurdu acaba kizlar beni:44:busabah dukan amcanin galatasini yaptim ilk kez anam ne lezzetli geldi bana bundan boyle ekmek yemem kiloda almam :KK53:
ben kaçırmışım, çok geçmiş olsun kan falan diyince ürperdim!!
sivilce meselesi benim de başıma gelmişti, kısa süre sonra geçiyor, suyu yeterli miktarda tüketiyor musun?? üstelik eskisinden berrak hale gelebiliyorsun.. suya dikkat et, hatta maden suyu takviyesi de yapabilirsin :KK34:

..canım ya cok sağol. siz boyle dersenız 40 beden olmasamda 40 bedenmısım gıbı bıle hıssederım ben yaa..:KK54:
ba ba baaa ben seni bol kesim 36 ve her şekilde 38 hissediyom.. ona ne diicen??:21:

Günaydın kızlar..

Dün akşam da Callan yaptım :KK66: Kaç oldu kaç oldu..? 3 mü :)

Yol çalışmaları yüzünden sabah 1 saat yollardaydım, bi türlü doğru yolu bulamadım :KK43: sinirlerim çok bozuldu. Kekimi evde unutmuşum bi de. Hiiç bişi yemedim hıhhh!! :63: Üstüne, arabadan indim, şappuurrtt! diye suya bastım :KK43: Kötü başladı günüm. Sinirliyiimmm :84::88:

İyi günler herkeslereee..

X