- 22 Aralık 2010
- 2.349
- 3
sağol bebişim ama benim de senin gibi bir deri bir kemik kalmam lazım,göbişimin tamamen gitmesi ama benim şımarık şımarıkk ayyy göbeğim mi çıktı ne falan demem lazımmm,çok korkuyorum kilo almaktan,onun için verebildiğim kadar vereyim diyorum ama verebildiğim de buymuş zaten bence
Kuzu sen dün gece callan yaptınmı. Bu gece yapabilecekmisin
ayy askolsun medesam ya ben walla sımarıklıktan gobegım mı cıktı demıorum,yemin ediorum bakk..ama öle gelio..sende bana göre iyisin mesela.bu dukan sanırım hepimizi paranoyaklastırıo sadece bu yani benceee:2:
kızlar bi arkadaşta sormuş ama soru havada kalmış bu callan ve süper callan nedir anacım yaaa:)) bi de pelvis var onu hiç sormuyorum farklı fantezilere yol açıyor gibi anladım... ben callan süper callan ve pelviss istiyoruuummm nerde bu arattım acayip bişiler çıkıyor ???
kaç beden giyiyorsun kuzum sen söle bakiiim
Bu da benim ilk bildirimim olsun
Diyet başlama tarihi : 23.08.2012
Başlangıç kilo : 79
Hedef kilo : 65
Geçen Perşembe kilo :73
Bugünkü kilo :72.6
kilo verme listesine herkes eklenebiliyo mu? :44:
Beni de ekleyebilir misiniz birde her perşembe mi oluyor bildirim? :78:
ama aşkolsun ben cevaplamıstım hiçte havada kalmadıkk da callan topiğine giriyorsun 599 sayfadakı lınklerden ındırıp uyguluyorsun. süperi falanda aşamaları oluyor okadar..
valla 48-46-44 değişiyokiii...
sanki biraz geç kaldın. haftaya perşembeye artık. erken bildir ama..
sende gec kaldınnn.perşembeleri yapılıyor sadece...
Kızlar,
Bana fırın lazım ya, fırında pişirilecek şeyleri yapamıyorum luxel börekçi var ama kırk saatte pişirmiyor ya, bana bi fırın önersenize yine küçüklerinden, memnun kaldığınız varsa eğer. Alayım bari sırf bu yüzden yulaf kepeğimi yemediğim günler oluyor. Hemi de medesa keki neyim yaparım.
kız o nasıl beden öyle Allah iyiliğini versin emi,duur bakalım belki bir dukan kardeşliği yaparık
ayyyy huhh yaniiii amma kalabalığız akşam akşammm,ohhh bi güzel kaynatalım da yarın sabahtan akşam girmeyenleri çatlatalım ama siz ben yokken girmeyin böyle akşamları e mi
ben her perşembe nöbetçiyim,perşembeleri gelin sadeceeee
ayy bu arada face'te neler kaynatıyorlar,neslinin dedikodusu neydi çok merak ettim len
kötü bedenim dimii...çok mu kötü bedeniiiiiiiiiiimmmmmmmmmm:84::84::84::84:
nesli yeni arkadaslar eklemiş face. onlarla hoşbeş yapmışlar.
kuzuum dün yaptım tabikiii,kıvanç tatlıtuğun suratı varken callen teyzeyle bakışmam cidden zor oldu ama yaptım vallahiii
amma ve lakin bugün nöbetçi olduğum için ve hala çalışmaya devam ettiğim içn,üstelik üstümden tır geçmiş gibi olduğundan ve eve gecenin hangi köründe gideceğimi henüz kestiremediğimden bu akşamı öngöremiyorum.ama şimdi ben yapmazsam diğer arkadaşlar da _ mi olacak,yaaaa öyle olmasa ben bu akşam azad edilsem olma mı,çok bitkinim.oldukça yorucu bir gün geçirdim
yoook kuzum sen şımarık değilsin ama ben işte o şımarık kızlar gibi olmak istiyorum.tahta gibi karnım olsun ama ayyy göbişim çıktı diyeyim
ama aşkolsun ben cevaplamıstım hiçte havada kalmadıkk da callan topiğine giriyorsun 599 sayfadakı lınklerden ındırıp uyguluyorsun. süperi falanda aşamaları oluyor okadar..
valla 48-46-44 değişiyokiii...
ayyy canım görmedim ben kusura bakma lütfen.. çok teşekkür ederim hemen bakıp indiriyorum.. pelvis varmı orda pelvis :)))
sende gec kaldınnn.perşembeleri yapılıyor sadece...
Tebrikler kızlaaaarrrr!!!!
Eki Görüntüle 509495
sanki biraz geç kaldın. haftaya perşembeye artık. erken bildir ama..