Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Ya yapıyorum da işte, 3-5-8 tane Yalandan Orda bitiyom ben Yapmamış gibi bişi oluyo zannımca :)) Benimki de eridi zatiii.. Dümdüz bişi Arkadan basık, yanlardan çıkık Dünyamızın şekli gibi hahahhi Zaten düzdü, tam oldu
Open close'da da koltuğa yaslanıyorum, koltuğun yanında sehpa var oralardan falan nere denk gelirse tutuyom işte hahahah Ama o adam hani balet gibi böyle dümdüz uzatıyo ayakları falan. Benimki öyle komik oluyo ki dizler hep kırılı yaaa! düzelmiyo ki hihihi
Ay babanın görmesine koptum ben de yaaa hahahahaha Ben kocamdan bile çekiniyom onları yaparken, gülesim geliyo çünkü yani hahah Bi de baba görmüş hihihoho
Kolay gelsin :))

Ben zaten tiroidim nedeniyle sürekli doktor kontrolündeyim. Doktorum en son 70,6 yı gördüğümde zayıflamak zorundadın dedi ve dukan diyetini bana o önerdi.Kontrollerimi yaptık, kolestorolüm üst sınırı biraz geçmişti diyete başlamadan önce sonra güçlendirmeye kadar 2 defa daha tahlillerim yapıldı ve diğer tüm sonuçlar çok iyi olmakla birlikte kolestorolüm de düştü. Şu an güçlendirmenin ilk yarısı bitmek üzere (uzatmasaydım bitmişti) hala 55- 56 kiloda gidip geliyorum. Dukana sadece fiziksel sağlığımı değil ruhsal sağlığımı da borçluyum çünkü hem rahat hareket edememekten, hemen yorulmaktan hem de kıyafet bulamamaktan dolayı sıkıntım tavan yapmıştı.

Ben bu diyete kadar pek çok yol denemiş başarılı olamamıştım, korkuyla, tereddütle yaklaştım ama aynen senin de dediğin gibi zaten kim sağlıklı besleniyor ki maddi durumu iyi bilinçli azınlık kesim haricinde. Ben de kilo almamak için otlarla ve aç geziyordum bu ne kadar sağlıklıydı onu düşünmek lazım. Tabiki her diyet herkese uygun değil ve bir defa yapıp dikkatle sonuçlandırmak, vücudumuzla deneme tahtası gibi oynamamak gerekir.

Dukanla tanıştığım için çok mutluyum, bu yolda yürürken yoldaş olan herkese de teşekkürlerimi borç bilirim.

Ajanstan haberleri dinlediniz. :126:

Kuzummmm, sana şu pelvis hareketleri çok iyi gelmiş, enerji patlaması yaşıyorsun bugün Otel dolacak desene yine

HAdi İzmire gidiyoruz. Medesa canlı yayında callen yapacak. Kimler geliyorr.

Süper ceza ama başarılı

pksnmz 2
medesa 2
ekimcim 2
dely 2
rackelfine 1

Ben fesatım yanlış anlarımmmmm

:)

Ben geliyorum, o anı kaçırmak istemem ipekim :)))

Veee callan için teşekkür ederim tekrar, sayende başladım inan Bi de arkideşlerimin hiçbirine kıyamıyorum ceza almasınlar diye

atak ne fenaymis ya unutmusum gözünü seveyim seyirin:26:

Yaaa dimi canım, bitir inşallah da bir an önce, geç seyire. İnan güçlendirme daha güzelll, çabuk gel.

Selam kızlar

Dukanlı hayat iyi gidiyor bana göre ama bakalım nereye kadar :)) ,
Bi sorum var yine benim hafızam çok zayıf okudum biyerlerde ama bitürlü hatırlayamadım
Gold kahve ve süttozu seyirde kullanılabilir mi... Canım pek kahve istedi...
Bide süttozu kullanım miktarımız ne kadar günlük?

rachelfine sen yanlis anlasilma olmasin diyene kadar hicte yanlis anlamamistim ama suan bittigim andir

Yaaaa kızlarrrrrr, alemsiniz :))))

Rachelfine nasıl yaparsın bunu sen, daha dün bisiklet, müşteri geyiği olmuşken. İpektoş kaçırır mı hiç, valla sen söyleyene kadar ben de kaçırmışım gözümden, çok yaşa emi

Sen süt tozu değil de kahve beyazlatıcı soruyorsun sanırım coffe mate gibi yani, onların yağ oranı çok yüksek, bizim kullandığımız hamurişlerinde olan onunda limitini unuttum şinci ben de
kahve içebilirsin sakınca yok

rachelfine sen yanlis anlasilma olmasin diyene kadar hicte yanlis anlamamistim ama suan bittigim andir

Ben fesatım yanlış anlarımmmmm

:)

Ben ipek yanlış anlamasın diye şaapmıştım zaten

Son düzenleme:

Tamam şekerler, yapacağım, aynen hızlı hızlı yapıyorum ben de yoksa dayanacak gücüm kalmıyor :))

Benim popo da aynen seninki gibi, kardeşler mi acaba kız :)) Ne de güzel tasvir etmişsin nadide organımızı

Canım kahve evet ama süttozu olmaz içinde yağ var. Pınar ın yağsız süttozunu kullanıyoruz biz tatlılarda ama ben kahveyi sütsüz içiyorum, onu katsak olur mu bilemedim şimdi :))

Sınırlı izinliler de bunlar canım.

Bende pınar süttozu için sormuştum :)
1 kerecik denerim tadı çok kötü olursa kahvede kullanmam en azıdan...

İzinli listesi için çok teşekkür ederim kopyaladım :))

kızlar bende bugün başladım yulaf kepeğini nasıl kullanıcam yoğurtla yesem olurmu

tatlim hosgeldin umarim keyifle yaparsin bu diyeti

ben krep yapiyorum bir yumurta kirip biraz süt ekleyip kepege, ama ekmek kek bi ton tariimiz var bizim simdi hangi birinden baslasam biledemdimki:26:

ekimim canim benim cek benide güclendirmeye nolur nolur nolur ooof bi aya bitireyim sunu yaaa bak rachelim kacamaklara ragmen benden 3 kilo önde ilerliyor ki benden bir gün sonra basladi masallah kizanima cok mu belli ediyorum kiskandigimi ama bana poposu kaldir yetis bana dedi kiz uuu ucucucam ucucuam

kızlar hafta sonu kitabı okuyup p.tesı baslıyorum isvecle 8 kilo verdim simdi kaldı 8 kilo hedefim için sizden de cok yardım bekliyorum nasıl baslamalıyım öncelikle neler aldınız neler yediniz atak da

Dely galiba senın dedıgın gıbı olacak ben 3 haftaya ancak gorecegım 89,9 u.. nedenmi bugun öğlen güya dışarı yemeğe gıttık. Gıttıgım yerde et doner ve et dönerle yapılan yiyecekler( pilav üstü. Porsiyon. Tombik, yarım ekmek, tam ekmek, dürüm döner vs..) vardı. Bende sadece doner yanına yoğurt koyun dedım. Ama doner cokkk yağlıydı. Ayırmaya calıstım ama yağları değil etleri. Okadar yağlıydıkı ıkı catal et koytur ıcınde okadar yanı. Kocamanda bır bardak ayran ıctımm.. bu doner bana artı dönmezse bende çiroz olayımm..

prenssevgilisi senler ben kalmısız yaaauuuu. yemek saatıde degılkı herkescıkler nerede..ben geldım dıyemı gıttıler yoksa..

slm kizlar 5 gunluk atakda 2 kilo verdim daha tik yok bebegim hasta3 haftadir gunde 3 saat uykuyla duruyorum sanirsam ondan veremiyorum neyse pes etmek yok kizlar benim bir kankim var bir oturusta kuzuyu gumletir mideye ama cok zayif 2 yilda bir turkiyeye gider azicik yaglanir gobegi giderken gelince dumduz sorariz bizde diger arkadaslarla cok yurudum ondan der bu yil gitti geldi 2 hafta oldu yine acayip zayif suphelendim herkes yine soruyor yuruyus yaptim dedi yaaaaa kanki seneye turkiyeye gidecem lipusaction yaptircam 3 bin liraymis dedim ben kanki cozuldu ne 3 bini o 2 yil onceydi simdi 5 bin oda artik dr beni taniyorda indirim yapiyor dedi vayyyyyyyyyyyyy vayyyyyyyyyyy kanki olcak bide neyse bende dedim ben para vermiyecem kanki 4 ay sonra bedavaya zayiflayacam nasil dedi catla sen soyledinmi dedim anam 3 kez aradi ne yapacan diye merakli soylemiyecem iste kanki catla patlaaaa hihhhhhhhhhhhhh

slm kizlar 5 gunluk atakda 2 kilo verdim daha tik yok bebegim hasta3 haftadir gunde 3 saat uykuyla duruyorum sanirsam ondan veremiyorum neyse pes etmek yok kizlar benim bir kankim var bir oturusta kuzuyu gumletir mideye ama cok zayif 2 yilda bir turkiyeye gider azicik yaglanir gobegi giderken gelince dumduz sorariz bizde diger arkadaslarla cok yurudum ondan der bu yil gitti geldi 2 hafta oldu yine acayip zayif suphelendim herkes yine soruyor yuruyus yaptim dedi yaaaaa kanki seneye turkiyeye gidecem lipusaction yaptircam 3 bin liraymis dedim ben kanki cozuldu ne 3 bini o 2 yil onceydi simdi 5 bin oda artik dr beni taniyorda indirim yapiyor dedi vayyyyyyyyyyyyy vayyyyyyyyyyy kanki olcak bide neyse bende dedim ben para vermiyecem kanki 4 ay sonra bedavaya zayiflayacam nasil dedi catla sen soyledinmi dedim anam 3 kez aradi ne yapacan diye merakli soylemiyecem iste kanki catla patlaaaa hihhhhhhhhhhhhh

herkese selaammm.....

Hoşgeldin kuzucum :)

Tamam, hemen kalın bir ip atıyorum sana, çekiyorum güçlendirmeye :)) Canım benim sen de şimdi atakla başladın yeniden yetişirsin, ikiniz de en kısa sürede geçersiniz inşallah.

Aman canım, dışarda yemek gerçekten sıkıntılı. Ben de burada bulamıyorum yiyecek bişey, cağ kebap meşhurmuş ama kuzu eti ve yağlı, 2 defa tavuk şiş söyledim çok sert hiç beğenmedim. Ben de mutfakta ekmek, peynir, domates yiyip piknik yapıyorum :)) Henüz dikiş tutturamadım :))

prenssevgilisi senler ben kalmısız yaaauuuu. yemek saatıde degılkı herkescıkler nerede..ben geldım dıyemı gıttıler yoksa..

Ben de burdayım ben de, aşağıya almıştım ekranı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…