Ya yapıyorum da işte, 3-5-8 tanekoptum şu an gülmekten medesadün gece ben de diğer odada super calla yapıodum tam o pelvis hareketlerine gelmiştim tak babam içeri girdi bana bir bakışı vardı anlatamam sonra önümdeki videoya baktı çaktı durumu, ama kendi kendine demiştir bu nasıl spor diye
pelvis çok etkili canım ya, dayanabiliyorsan birkaç tane yap derim, benim totoyu eritti valla, o dediğin hareketi de 2 kez dinlenerek yaptım yani yukarı bacağımı tutuyorum artık acıdan ağlayacak gibi oluncaordakilerde dinleniyor arada ama ben open close denen hareketi yapamadım, daha doğrusu evin neresinde yapacağımı bulamadım, sandalyeye tutanayım dedim düşüyordum nerdeyse
..........
........
sabah seminer vardı öğle arası eve kaçtım biraz size takılayım dedim kızlar2 de başlıyor öğleden sonra ve ben hala buraya yazıyorum neyse ben kaçtım hepinize bol eksili günler
Heee bu arada bu diyet protein karbonhidrat dengesini bozuyor şeklindeki yaklaşıma ben de şöyle yaklaşmak istiyorum, bu ülkede kaç ailenin evinde yeterince protein tüketiliyor acaba biliyor musunuz, bir çok insan karbonhidrattan zengin besleniyor hemde sağlıksız karbonhidrat ve maşallah tavşan gibi de ürüyorlar? bu pko sadece protein fazlasından mı oluyormu? ki zaten protein fazlası vücuda zarar verecek olsa önce böbrekleri ve karaciğeri vurmaz mı ? ben mi yanlış biliyorum, yeterince su içilmesi gerektiği kitapta çok vurgulanıyor, biz de burada bas bas bağırıyoruz su için diye
Şahsen ben diyete başladıktan sonra doktor kontrolünden geçtim diyetten dolayı, bildiğim kadarıyla bir çok arkadaşımızda testlerini yaptırıyor :44::44:
Yeni başlayanlara sesleniyorum, siz de bir doktora gidip diyetinizi anlatın ve gerekli testleri yapmasını isteyin lütfen, sağlık şakaya gelmez, benim eşimde karaciğer yağlanması vardı hafif derecede ben ona yaptırmadım mesela ama ben turp gibiyim maşallah
hoşgeldin kuzu,valla ben de hala gülüp duruyorum hem bisiklete hem callen yaparkenki halim gözümün önüne geldiğinde
canım dukana uygun nutellaydı,yani normal nutella kavanozunu bitirdim sanıyorsan çoook yanılıyorsun
Light labneyi kendin mi yapıyorsun arımayam :)))
ayy yanlış anlaşılma olmasına çok güldüm,herşeye gülüyorum bugün,Allah hepinizi de güldürsün e mi
olacak inşallah çıkacak beyaz atlım tez vakitte ama sen de 33 yaşına geleydin anlardın durumun vahimliğini
şimdilik kaçıyorum,malum müşteriye çıkıyorum öptüm sizi
HAdi İzmire gidiyoruz. Medesa canlı yayında callen yapacak. Kimler geliyorr.
Süper ceza ama başarılı
pksnmz 2
medesa 2
ekimcim 2
dely 2
rackelfine 1
Ben fesatım yanlış anlarımmmmm
:)
atak ne fenaymis ya unutmusum gözünü seveyim seyirin:26:
ayyy medesam ya yapma böyle ne olur, şu an senin yerinde olmak isteyen o kadar çok insan vardır ki inan banaa, keyfini çıkar bu günlerin, ne olduğunu anlamadan düğününde bulacaksın kendini bir gün sonacıma memiciklerini emerken sana bakan bir çift göz göreceksin bebeğini yani yanlış anlaşılma olmasın
Sen bi gel buraya burada imkan çok, bulamayanı dövüyolar valla
rachelfinesen yanlis anlasilma olmasin diyene kadar hicte yanlis anlamamistim ama suan bittigim andir
Selam kızlar
Dukanlı hayat iyi gidiyor bana göre ama bakalım nereye kadar :)) ,
Bi sorum var yine benim hafızam çok zayıf okudum biyerlerde ama bitürlü hatırlayamadım
Gold kahve ve süttozu seyirde kullanılabilir mi... Canım pek kahve istedi...
Bide süttozu kullanım miktarımız ne kadar günlük?
ayy yanlış anlaşılma olmasına çok güldüm,herşeye gülüyorum bugün,Allah hepinizi de güldürsün e mi
olacak inşallah çıkacak beyaz atlım tez vakitte ama sen de 33 yaşına geleydin anlardın durumun vahimliğini
şimdilik kaçıyorum,malum müşteriye çıkıyorum öptüm sizi
rachelfinesen yanlis anlasilma olmasin diyene kadar hicte yanlis anlamamistim ama suan bittigim andir
Ben fesatım yanlış anlarımmmmm
:)
Yaaaa kızlarrrrrr, alemsiniz :))))
Rachelfine nasıl yaparsın bunu sen, daha dün bisiklet, müşteri geyiği olmuşken. İpektoş kaçırır mı hiç, valla sen söyleyene kadar ben de kaçırmışım gözümden, çok yaşa emi
Canım yapmazsan olma. Bu hareketler bir bütün. Ama teyzenin hızında değilde daha hızlı yapıp geçebilirsin. Bende bazı hareketleri hızlı geçiyorum. Bende popom kaybolsun istemiyorum çünkü. Ama yayılmayı önleyen hareketlerin başında geliyor o pelvis uyuz hareketleri..
Müşteriye di mi hihihihi
Bana kalırsa toparlayan onlar aslında:44: Toparlansın istiyosan ha gayret :)) Bi de diğer hareketleri yaparken de sürekli kastırıyor ya pelvisiişte öyle kastıkça kastıkça kasılıp kalıyo zannımca, bi daha açılmıyo, toparlanmış oluyo huhahah Diğer kasmaları kaldırmaları falanları yapıyorum. Benim basenlerim gitsin, şimdilik razıyım. Onlar da accık popişi etkilerler heralde yanlardan Bacak basen ve karna yoğunlaşmış durumdayım
Ya yapıyorum da işte, 3-5-8 taneYalandan Orda bitiyom ben Yapmamış gibi bişi oluyo zannımca :)) Benimki de eridi zatiii.. Dümdüz bişi Arkadan basık, yanlardan çıkık Dünyamızın şekli gibi hahahhi Zaten düzdü, tam oldu
Selam kızlar
Dukanlı hayat iyi gidiyor bana göre ama bakalım nereye kadar :)) ,
Bi sorum var yine benim hafızam çok zayıf okudum biyerlerde ama bitürlü hatırlayamadım
Gold kahve ve süttozu seyirde kullanılabilir mi... Canım pek kahve istedi...
Bide süttozu kullanım miktarımız ne kadar günlük?
Sen süt tozu değil de kahve beyazlatıcı soruyorsun sanırım coffe mate gibi yani, onların yağ oranı çok yüksek, bizim kullandığımız hamurişlerinde olan onunda limitini unuttum şinci ben de
kahve içebilirsin sakınca yok
Canım kahve evet ama süttozu olmaz içinde yağ var. Pınar ın yağsız süttozunu kullanıyoruz biz tatlılarda ama ben kahveyi sütsüz içiyorum, onu katsak olur mu bilemedim şimdi :)) Eki Görüntüle 508608
Sınırlı izinliler de bunlar canım.
kızlar bende bugün başladım yulaf kepeğini nasıl kullanıcam yoğurtla yesem olurmu
herkese selaammm.....
ekimim canim benim cek benide güclendirmeye nolur nolur nolur ooof bi aya bitireyim sunu yaaa bak rachelim kacamaklara ragmen benden 3 kilo önde ilerliyor ki benden bir gün sonra basladi masallah kizanimacok mu belli ediyorum kiskandigimi ama bana poposu kaldir yetis bana dedi kiz uuu ucucucam ucucuam
Dely galiba senın dedıgın gıbı olacak ben 3 haftaya ancak gorecegım 89,9 u.. nedenmi bugun öğlen güya dışarı yemeğe gıttık. Gıttıgım yerde et doner ve et dönerle yapılan yiyecekler( pilav üstü. Porsiyon. Tombik, yarım ekmek, tam ekmek, dürüm döner vs..) vardı. Bende sadece doner yanına yoğurt koyun dedım. Ama doner cokkk yağlıydı. Ayırmaya calıstım ama yağları değil etleri. Okadar yağlıydıkı ıkı catal et koytur ıcınde okadar yanı. Kocamanda bır bardak ayran ıctımm.. bu doner bana artı dönmezse bende çiroz olayımm..
prenssevgilisi senler ben kalmısız yaaauuuu. yemek saatıde degılkı herkescıkler nerede..ben geldım dıyemı gıttıler yoksa..