Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

asetonluruj senin boyun ne ki simdi bmi in bile 19.1 gorunuyor. ideal bmi 22 ile 20 arasinda. yani boyun cok uzunsa, cokta zayiflamaya calisma bence.
Ama verdigin kiloya ozendim dogrusu. 6 gunde 5 kilo cok cok iyi.

Boyum 1.68 benim. :) Önceki eski hallerime dönme niyetindeyim :) Fazla azimliyim bu kilo konusunda bu da bana (-) olarak dönüyor şükür :) Ama öyle zayıf falan da değilim, şimdilik göbek, basen kalçadan verdim :)

E haydi o zmaan alalım bu gece biletleri. Hem tatil olur. Tabi ev sahibi kabul ederse...

Ben ipek yanlış anlamasın diye şaapmıştım zaten

Ben fesatım yani onumu demek istedin. Vurun bana atın beni dışarııı

daha kıyamam ablası 1.5 yaşından sonra bakiciim.....küçücük benim maymunum.....

Hay MAŞALLAHHHH. Ağzını yerim ben onunn.

Şu kekin tarifini verirmisin. Haızr rom demişkenn :)

Ben şimdi müsaitim canım, hemen yardım edeyim sana.

Tickerfactory den çizelgeni hazırladın da yapıştıramıyor musun yoksa daha alfabenin ilk harfinde misin :)

alfabenin ilk harfi (A) mıydı ?? canım bomboşum çizelgeyi felan hazırlamadım :))

bayildim buna...
evet catlasin , 4 ay sonra en az 2 beden kuculeceksin canim benim.
burada bebegin icin cok uzuldum. insallah en kisa zamanda iyilesir.

kızlar ben döndüm,napıyonuz,offf rapor yazmam lazım,siz de bir sürü kaynatmışınız.
aklım sizde,elim işte pufff
light yoğurtlu dondurma yiyiyorum
Afiyet olsuunnn! Ben de Medesa tarifli kakaolu kek yiyip nescafe içiyoruummm

"Tamam" demeye kalmadı, "Ekim şimdi yetişir zaten ama ben de şeyedebilirim" dememe kalmadı hahah

Ben şimdi müsaitim canım, hemen yardım edeyim sana.
Tickerfactory den çizelgeni hazırladın da yapıştıramıyor musun yoksa daha alfabenin ilk harfinde misin :)
Ekim yetişti

Son düzenleme:
E haydi o zmaan alalım bu gece biletleri. Hem tatil olur. Tabi ev sahibi kabul ederse...

Ben fesatım yani onumu demek istedin. Vurun bana atın beni dışarııı

Şu kekin tarifini verirmisin. Haızr rom demişkenn :)

Valla gidelim canım, eve almazsa almasın kız, giriş katmış ya, perdeden gölgesini izlemek daha eğlenceli olabilir

Hemen canımm, vakit olmadığında sıra savıyor. Benim diğer fırın sağır, dilsiz, kırk saat bekleyemiyorum, bazen sulandırıp kakao,süttozu tatlandırıcı dökünce de ıslak kek oluyor :))

dukan diyeti tarifleri: MİKRODALGA KEKİ

pardon:)))ne kadarlık oğlun....

20 aylık benım aşkımda.. aksamları babası benı karşılamaya getırıyor indiğim yere. Nasıl bağırıyor anneeee diye.. hadi sarıl diyorum boynumu koparacak nerdeyse. Öp bide diyorum bazen dudağını bazende yanağını koyuyor yanığıma. Sonra asılan balon top yada yiyecek bısey görünce başlıyor acubıcıgacu dıye isteklerini saymaya. Bitek balon derken bagoo top derken gooo yemek ıstedıgınde de mama deyısını anlıyorum. Ama görsen o dünyaca laf edıyor. Sonrada sarmaş dolaş evın yolunu tutuyoruz. Ayyy daha bi özledim bahsederken yaaa…

yok kuzum gıtmem bıdaha. bu ılk ve sondu.. az kaldı demek kolay senide zamanı gelınce göreceğim ben.. zaman gecmıyor be..

kızlar ben döndüm,napıyonuz,offf rapor yazmam lazım,siz de bir sürü kaynatmışınız.
aklım sizde,elim işte pufff
light yoğurtlu dondurma yiyiyorum

afiyet olsun bebem. dondurman hazırmı el yapımımı??

kim sordu okurken unuttum
birisi süttozu sormuş seyirde var mı diye onun yerine light sütü coffe mate olarak kullanabilrsiniz ben öyle yapıyordum

Bi mikrodalgam eksik yaa :)) Onu da alaydım hihihi Hee bi de mutfak terazisi hihihi bi de... Ah Dukan ahhhh!!

alfabenin ilk harfi (A) mıydı ?? canım bomboşum çizelgeyi felan hazırlamadım :))

Şimdi o zaman balık tutmayı öğretelim çekirgem, her kilo verdiğinde sana lazım olacak ya nasılsa,

Sen bu linkte yazılanları yap, takıldığın yerde sor ben cevaplarım.

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

Buradan kendi hazırladığın çizelgeyi görecek hale kadar gel, yapıştırmayı deneyecek yapıştıramayacaksın. O kısmını da tarif edicem sana.

Oyy miniiikkk
Ben seni rahatlatmak için dedim be Sonuçta sabah değil yani, akşam oldu diyerekten :) Ben zaten bırakıp nası işe gelirim onu bilmiyom Çocuk yapana kadar zengin olmalıyım hihihi

kim sordu okurken unuttum
birisi süttozu sormuş seyirde var mı diye onun yerine light sütü coffe mate olarak kullanabilrsiniz ben öyle yapıyordum
Heyooo Nabeerrr? Yoksun ne zamandır..

Son düzenleme:
Bi mikrodalgam eksik yaa :)) Onu da alaydım hihihi Hee bi de mutfak terazisi hihihi bi de... Ah Dukan ahhhh!!

Benim de, benim de :)) mikrodalgam, terazim yok. :)) Love01 in kulakları çınlasın, o aldıydı peyniri ölçmeye, ben gözle ölçüyorum :)) o anki peynir isteğime göre değişiyo benim 40 gr.

"Tamam" demeye kalmadı, "Ekim şimdi yetişir zaten ama ben de şeyedebilirim" dememe kalmadı hahah

Ekim yetişti

Hahaha, valla ya tutamıyorum kendimi, içime çizelge kaçtı sanırım atlayıp duruyor. Pelvisleri de yapmadım medesam gibi ama bu enerji ne anlamadım

Rachelfine da kahkahayı basacak şimdi :)

usta sensei hemen başlıyorum :))

...........

Buradan kendi hazırladığın çizelgeyi görecek hale kadar gel, yapıştırmayı deneyecek yapıştıramayacaksın. O kısmını da tarif edicem sana.
Hahahaha Hay Allah seni yaa "Yapıştırmayı deneyeceksin yapıştıramıcaksın" hahaha Senaryoyu da ezberledik diyosun

Benim de, benim de :)) mikrodalgam, terazim yok. :)) Love01 in kulakları çınlasın, o aldıydı peyniri ölçmeye, ben gözle ölçüyorum :)) o anki peynir isteğime göre değişiyo benim 40 gr.
E canım senin mikrodalgan yoksa nası ediyon sen bu kekii :)) Hani tencerede falan yapılıyordu, öyle mi :44: De de biz de yapak :)

canım benım usta oldun ama hala kıbarsınkiii.. seni kimse karsılamamış...ama bak sen hemen karsılıyorsun çekirgeleri. sevgi kelebeği..

Oyy miniiikkk
Ben seni rahatlatmak için dedim be Sonuçta sabah değil yani, akşam oldu diyerekten :) Ben zaten bırakıp nası işe gelirim onu bilmiyom Çocuk yapana kadar zengin olmalıyım hihihi

kuzum el mahkum. bende ılk senın gıbı dusunmustum nasıl gideceğim gidemem ama hayat sartları gidiyorsun. sende gideceksin. herşey onlar için sonuçta..

ayyy nerden buldun ilk mesajını bende bulmak istiyordum da,puufff uğraşacak vakit yok,kayıtlı mı nedir yani ?

Afiyet olsun kuzucum, de hele şu light labneyi hazır mı alıyorsun kendin mi yapıyorsun. Müşteriye çıkıcan diye kaynatma sorumu bakalım :))

canım bildiğin pınar light labne ,yağı azaltılmış olanlardan ama nutella var ya müthiş oldu,fındık aroması da offf diyorum yaaa

Ekim yetişti

afiyet olsun kuzum

canım kahve dünyasının light yoğurtla yapılan dondurması.valla ben çok seviyorum onu ama geçen gün kimdi rachelfine galiba beğenmemişti.meyveli,çikolatalı da var sanmış.bu sade ama yoğurt da hafif ekşilik veriyor,ben çok seviyorum vallahi.üstelik çook light

Kuzucam, benim eski ofiste vardı, şimdi yok ( Alıcam ama :))

kEK Süpermiş. Hem az 1 kaşık tatlandırıcı var. Ben pek sevemedim de o olayı. Daha hiç kullanmadım.

Medesama bak hele.
İnsan bi buyrun falan derrr.
Camdan girerizz hani bi kedi vardıya evine giriyorduuu onun gibii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…