asetonluruj senin boyun ne ki simdi bmi in bile 19.1 gorunuyor. ideal bmi 22 ile 20 arasinda. yani boyun cok uzunsa, cokta zayiflamaya calisma bence.
Ama verdigin kiloya ozendim dogrusu. 6 gunde 5 kilo cok cok iyi.
Ben zaten tiroidim nedeniyle sürekli doktor kontrolündeyim. Doktorum en son 70,6 yı gördüğümde zayıflamak zorundadın dedi ve dukan diyetini bana o önerdi.Kontrollerimi yaptık, kolestorolüm üst sınırı biraz geçmişti diyete başlamadan önce sonra güçlendirmeye kadar 2 defa daha tahlillerim yapıldı ve diğer tüm sonuçlar çok iyi olmakla birlikte kolestorolüm de düştü. Şu an güçlendirmenin ilk yarısı bitmek üzere (uzatmasaydım bitmişti) hala 55- 56 kiloda gidip geliyorum. Dukana sadece fiziksel sağlığımı değil ruhsal sağlığımı da borçluyum çünkü hem rahat hareket edememekten, hemen yorulmaktan hem de kıyafet bulamamaktan dolayı sıkıntım tavan yapmıştı.
Ben bu diyete kadar pek çok yol denemiş başarılı olamamıştım, korkuyla, tereddütle yaklaştım ama aynen senin de dediğin gibi zaten kim sağlıklı besleniyor ki maddi durumu iyi bilinçli azınlık kesim haricinde. Ben de kilo almamak için otlarla ve aç geziyordum bu ne kadar sağlıklıydı onu düşünmek lazım. Tabiki her diyet herkese uygun değil ve bir defa yapıp dikkatle sonuçlandırmak, vücudumuzla deneme tahtası gibi oynamamak gerekir.
Dukanla tanıştığım için çok mutluyum, bu yolda yürürken yoldaş olan herkese de teşekkürlerimi borç bilirim.
Ajanstan haberleri dinlediniz. :126:
Kuzummmm, sana şu pelvis hareketleri çok iyi gelmiş, enerji patlaması yaşıyorsun bugün Otel dolacak desene yine
Ben geliyorum, o anı kaçırmak istemem ipekim :)))
Veee callan için teşekkür ederim tekrar, sayende başladım inanBi de arkideşlerimin hiçbirine kıyamıyorum ceza almasınlar diye
Yaaa dimi canım, bitir inşallah da bir an önce, geç seyire. İnan güçlendirme daha güzelll, çabuk gel.
Ben ipek yanlış anlamasın diye şaapmıştım zaten
daha kıyamam ablası 1.5 yaşından sonra bakiciim.....küçücük benim maymunum.....
Ayy kızlar, benim yine fikrim geldi.
Foruma üye olmadan 1 ay sizi takip ettimdi. Aklıma geldi şimdi kk ya ve foruma yazdığım ilk mesajım var aşağıda.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet.../384581-dukan-diyeti-deneyimlerimiz-5022.html
Ne kadannnn da kibar ve acemiymişim, ilk giriyorum bi de romdan bahsediyorum bak hele
Ben şimdi müsaitim canım, hemen yardım edeyim sana.
Tickerfactory den çizelgeni hazırladın da yapıştıramıyor musun yoksa daha alfabenin ilk harfinde misin :)
slm kizlar 5 gunluk atakda 2 kilo verdim daha tik yok bebegim hasta3 haftadir gunde 3 saat uykuyla duruyorum sanirsam ondan veremiyorum neyse pes etmek yok kizlar benim bir kankim var bir oturusta kuzuyu gumletir mideye ama cok zayif 2 yilda bir turkiyeye gider azicik yaglanir gobegi giderken gelince dumduz sorariz bizde diger arkadaslarla cok yurudum ondan der bu yil gitti geldi 2 hafta oldu yine acayip zayif suphelendim herkes yine soruyor yuruyus yaptim dedi yaaaaa kanki seneye turkiyeye gidecem lipusaction yaptircam 3 bin liraymis dedim ben kanki cozuldu ne 3 bini o 2 yil onceydi simdi 5 bin oda artik dr beni taniyorda indirim yapiyor dedivayyyyyyyyyyyyy vayyyyyyyyyyy kanki olcak bide neyse bende dedim ben para vermiyecem kanki 4 ay sonra bedavaya zayiflayacam nasil dedi catla sen soyledinmi dedim anam 3 kez aradi ne yapacan diye merakli soylemiyecem iste kanki catla patlaaaa hihhhhhhhhhhhhh
Afiyet olsuunnn! Ben de Medesa tarifli kakaolu kek yiyip nescafe içiyoruummmkızlar ben döndüm,napıyonuz,offf rapor yazmam lazım,siz de bir sürü kaynatmışınız.
aklım sizde,elim işte pufff
light yoğurtlu dondurma yiyiyorum
"Tamam" demeye kalmadı, "Ekim şimdi yetişir zaten ama ben de şeyedebilirim" dememe kalmadı hahahkızlaarr bende sizin yaptığınız o kilo takip şeyinden yapmak istiyorum ama üstün yeteneklerim ve zekam izin vermiyorrkısacası becerip de yapamadım.. annem nasssıı yaptınız o kilo takip şeyini yaa videolu felan bi açıklasanız anca öyle anlıcam gibi :))
Ekim yetiştiBen şimdi müsaitim canım, hemen yardım edeyim sana.
Tickerfactory den çizelgeni hazırladın da yapıştıramıyor musun yoksa daha alfabenin ilk harfinde misin :)
E haydi o zmaan alalım bu gece biletleri. Hem tatil olur. Tabi ev sahibi kabul ederse...
Ben fesatım yani onumu demek istedin. Vurun bana atın beni dışarııı
Şu kekin tarifini verirmisin. Haızr rom demişkenn :)
pardon:)))ne kadarlık oğlun....
Kuru muru.. Yicez canım napalım :)) Yıllarca yemişim kuru olmayanınıSen onlara bakma ayol. Gelin bakalım deee, tut kulaklarından Ama gerçekten bak, bi daha öyle bi yere gitme barii... Çatlıyoz vercez diye, doğrusun.. Artı olmasın inşallaahhh!!
Forum da hep ilgi bekliyo:)
Az kaldı az kaldııı hadiii
kızlar ben döndüm,napıyonuz,offf rapor yazmam lazım,siz de bir sürü kaynatmışınız.
aklım sizde,elim işte pufff
light yoğurtlu dondurma yiyiyorum
Bi mikrodalgam eksik yaa :)) Onu da alaydım hihihi........
Hemen canımm, vakit olmadığında sıra savıyor. Benim diğer fırın sağır, dilsiz, kırk saat bekleyemiyorum, bazen sulandırıp kakao,süttozu tatlandırıcı dökünce de ıslak kek oluyor :))
dukan diyeti tarifleri: MİKRODALGA KEKİ
alfabenin ilk harfi (A) mıydı ?? canım bomboşum çizelgeyi felan hazırlamadım :))
Oyy miniiikkk20 aylık benım aşkımda.. aksamları babası benı karşılamaya getırıyor indiğim yere. Nasıl bağırıyor anneeee diye.. hadi sarıl diyorum boynumu koparacak nerdeyse. Öp bide diyorum bazen dudağını bazende yanağını koyuyor yanığıma. Sonra asılan balon top yada yiyecek bısey görünce başlıyor acubıcıgacu dıye isteklerini saymaya. Bitek balon derken bagoo top derken gooo yemek ıstedıgınde de mama deyısını anlıyorum. Ama görsen o dünyaca laf edıyor. Sonrada sarmaş dolaş evın yolunu tutuyoruz. Ayyy daha bi özledim bahsederken yaaa…
yok kuzum gıtmem bıdaha. bu ılk ve sondu.. az kaldı demek kolay senide zamanı gelınce göreceğim ben.. zaman gecmıyor be..
afiyet olsun bebem. dondurman hazırmı el yapımımı??
Heyoookim sordu okurken unuttum
birisi süttozu sormuş seyirde var mı diye onun yerine light sütü coffe mate olarak kullanabilrsiniz ben öyle yapıyordum
Bi mikrodalgam eksik yaa :)) Onu da alaydım hihihiHee bi de mutfak terazisi hihihi bi de... Ah Dukan ahhhh!!
Afiyet olsuunnn! Ben de Medesa tarifli kakaolu kek yiyip nescafe içiyoruummm
"Tamam" demeye kalmadı, "Ekim şimdi yetişir zaten ama ben de şeyedebilirim" dememe kalmadı hahah
Ekim yetişti
Şimdi o zaman balık tutmayı öğretelim çekirgem, her kilo verdiğinde sana lazım olacak ya nasılsa,
Sen bu linkte yazılanları yap, takıldığın yerde sor ben cevaplarım.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
Buradan kendi hazırladığın çizelgeyi görecek hale kadar gel, yapıştırmayı deneyecek yapıştıramayacaksın. O kısmını da tarif edicem sana.
Hahahaha...........
Buradan kendi hazırladığın çizelgeyi görecek hale kadar gel, yapıştırmayı deneyecek yapıştıramayacaksın. O kısmını da tarif edicem sana.
Benim de, benim de :)) mikrodalgam, terazim yok. :)) Love01 in kulakları çınlasın, o aldıydı peyniri ölçmeye, ben gözle ölçüyorum :)) o anki peynir isteğime göre değişiyo benim 40 gr.
Foruma üye olmadan 1 ay sizi takip ettimdi. Aklıma geldi şimdi kk ya ve foruma yazdığım ilk mesajım var aşağıda.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet.../384581-dukan-diyeti-deneyimlerimiz-5022.html
Ne kadannnn da kibar ve acemiymişim, ilk giriyorum bi de romdan bahsediyorum bak hele
Oyy miniiikkk
Ben seni rahatlatmak için dedim beSonuçta sabah değil yani, akşam oldu diyerekten :) Ben zaten bırakıp nası işe gelirim onu bilmiyom Çocuk yapana kadar zengin olmalıyım hihihi
Afiyet olsun kuzucum, de hele şu light labneyi hazır mı alıyorsun kendin mi yapıyorsun. Müşteriye çıkıcan diye kaynatma sorumu bakalım :))
Afiyet olsuunnn! Ben de Medesa tarifli kakaolu kek yiyip nescafe içiyoruummm
"Tamam" demeye kalmadı, "Ekim şimdi yetişir zaten ama ben de şeyedebilirim" dememe kalmadı hahah
Ekim yetişti
20 aylık benım aşkımda.. aksamları babası benı karşılamaya getırıyor indiğim yere. Nasıl bağırıyor anneeee diye.. hadi sarıl diyorum boynumu koparacak nerdeyse. Öp bide diyorum bazen dudağını bazende yanağını koyuyor yanığıma. Sonra asılan balon top yada yiyecek bısey görünce başlıyor acubıcıgacu dıye isteklerini saymaya. Bitek balon derken bagoo top derken gooo yemek ıstedıgınde de mama deyısını anlıyorum. Ama görsen o dünyaca laf edıyor. Sonrada sarmaş dolaş evın yolunu tutuyoruz. Ayyy daha bi özledim bahsederken yaaa…
yok kuzum gıtmem bıdaha. bu ılk ve sondu.. az kaldı demek kolay senide zamanı gelınce göreceğim ben.. zaman gecmıyor be..
afiyet olsun bebem. dondurman hazırmı el yapımımı??
HahahahaHay Allah seni yaa "Yapıştırmayı deneyeceksin yapıştıramıcaksın" hahaha Senaryoyu da ezberledik diyosun
Evet aynen :)))
E canım senin mikrodalgan yoksa nası ediyon sen bu kekii :)) Hani tencerede falan yapılıyordu, öyle mi :44: De de biz de yapak :)
Valla gidelim canım, eve almazsa almasın kız, giriş katmış ya, perdeden gölgesini izlemek daha eğlenceli olabilir
Hemen canımm, vakit olmadığında sıra savıyor. Benim diğer fırın sağır, dilsiz, kırk saat bekleyemiyorum, bazen sulandırıp kakao,süttozu tatlandırıcı dökünce de ıslak kek oluyor :))
dukan diyeti tarifleri: MİKRODALGA KEKİ