Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Kız sen almanyada değil misin,anaaam nerden yolum düşsün oraya be yaaaaa
bahtsız bedeviyi çölde kıstırmışkar durumundayım böhüüüü

Ne Almanyası kıııızzz, prenssevgilisi Almanya'da, ben İstanbuldayım, gelcen ya hani sen de otel bitince

Ne Almanyası kıııızzz, prenssevgilisi Almanya'da, ben İstanbuldayım, gelcen ya hani sen de otel bitince

Alllaaallaaaaah prenssevgilisinin orda olduğunu biliyorum da nedense ben seni de almanyada biliyorum,acaba neden öyle sanıyorum bennn ??? anaaaam eee iyiymiş o zaman vallahi giderim kocişinin dükkana,o marka yoksa bile edinirim vallahi yeterki olsunnn

Heee bu arada bu diyet protein karbonhidrat dengesini bozuyor şeklindeki yaklaşıma ben de şöyle yaklaşmak istiyorum, bu ülkede kaç ailenin evinde yeterince protein tüketiliyor acaba biliyor musunuz, bir çok insan karbonhidrattan zengin besleniyor hemde sağlıksız karbonhidrat ve maşallah tavşan gibi de ürüyorlar? bu pko sadece protein fazlasından mı oluyormu? ki zaten protein fazlası vücuda zarar verecek olsa önce böbrekleri ve karaciğeri vurmaz mı ? ben mi yanlış biliyorum, yeterince su içilmesi gerektiği kitapta çok vurgulanıyor, biz de burada bas bas bağırıyoruz su için diye

Şahsen ben diyete başladıktan sonra doktor kontrolünden geçtim diyetten dolayı, bildiğim kadarıyla bir çok arkadaşımızda testlerini yaptırıyor :44::44:

Yeni başlayanlara sesleniyorum, siz de bir doktora gidip diyetinizi anlatın ve gerekli testleri yapmasını isteyin lütfen, sağlık şakaya gelmez, benim eşimde karaciğer yağlanması vardı hafif derecede ben ona yaptırmadım mesela ama ben turp gibiyim maşallah

Merhaba kızlar, ben geldimmmmm :)

Dün yazdıklarınıza akşam azıcık baktım bi de sabah 9,30 a kadar gelebildim okumada ama daha fazla dayanacak gücüm kalmadı kahkahalarla gülüyorum.

Önce bisiklet maceranıza baktım, ipektoşun muzurluğuna diğer canlarım nasıl masumca cevap veriyor, karnıma ağrılar girdi gülmekten, sonra medesamın callen macerasını okurken doruğa ulaştı tabi kahkahalar, bizzat kendisini mi hayal etsem yaparken, dışarıdan perdenin arkasındaki silüetini mi bilemedim. Odanın kapısını kapattım hala kahkaha atıyorum.

Devamını daha okuyamadım ama çok vaktim yok raporumu vermek için geldim :))

İpektoşum callan ımı sabah yaptım, sizlerinkilere zeval gelmesin diye, sancım çoktu ama yaptım, iyi ceza bulmuşsun.

Ben şimdi kaçıyorum, ilerleyen saatlerde gelmeye çalışıcam.

Hepinizi öpüyorum fıstıklar :))

hoşgeldinn inş hedefine ulaşırsın canım

ah bu kaçamaklar üzülme canım bugünden itibaren onun telafisini yapmaya başla saf protein günü yap bence ine gider artılar inş

senin hedefine çok az kalmış bence vücudun inatlaşıyor sende inat et sonucu alacaksın bence ama regl dönemi yaklaşıyosa vücut sus tutuyordur üzülme o kadar moralini yüksek tut canımm

tünaydınn, teşekkürler seninde günün güzel olur inşallah

günaydın geç oldu ama
ahah sen kas yap üstüne de nutellayı hüplet
olsun ya bişi olmaz inş kötü düşünme canım çekti yaa

selaam
maşallah bu ne enerji

süper bence yarım saatde az değil haha bende reglimin bitmesini bekliyorum o zmn tartılcam tabi dayanabilirsem

günaydın bayanlar...aranızda bana da yer var mı acep...hem benim kitabımda vaaarrrrrr...hemde 2 kere okudum...hata olmasın diyeeee

hoşgeldinn

3 kilo süper bence tebrikler
bence o uzun süreli diyetleri kapsıyo hani makul miktarda kilo verip tekrar aldığımız diyetler yoksa benim vücudum çok değişkendir azcık yemeden içmeden kesilsem kolay kilo kaybederim tabi bu oldukça nadir bir durumdur benim boğazıma göre

ayyy medesam ya yapma böyle ne olur, şu an senin yerinde olmak isteyen o kadar çok insan vardır ki inan banaa, keyfini çıkar bu günlerin, ne olduğunu anlamadan düğününde bulacaksın kendini bir gün sonacıma memiciklerini emerken sana bakan bir çift göz göreceksin bebeğini yani yanlış anlaşılma olmasın
Sen bi gel buraya burada imkan çok, bulamayanı dövüyolar valla

Merhabalar herkeseee

Ben hep geç geliyorum çünkü okul başlamadan uyku keyfi yapıyorum

neyse herkes için güzel ve eksili bir gün diliyorum ve tabii kaçamaksızz

yarın bize misafir gelcek ve kek börek işi bana düştü annem grip çünkü of zor bir gün olcak çoook zor

ama tabiiki dayanacağımm

hoşgeldin kuzu,valla ben de hala gülüp duruyorum hem bisiklete hem callen yaparkenki halim gözümün önüne geldiğinde

canım dukana uygun nutellaydı,yani normal nutella kavanozunu bitirdim sanıyorsan çoook yanılıyorsun

ayy yanlış anlaşılma olmasına çok güldüm,herşeye gülüyorum bugün,Allah hepinizi de güldürsün e mi
olacak inşallah çıkacak beyaz atlım tez vakitte ama sen de 33 yaşına geleydin anlardın durumun vahimliğini
şimdilik kaçıyorum,malum müşteriye çıkıyorum öptüm sizi

rachelfine sen yanlis anlasilma olmasin diyene kadar hicte yanlis anlamamistim ama suan bittigim andir

HAdi İzmire gidiyoruz. Medesa canlı yayında callen yapacak. Kimler geliyorr.

Süper ceza ama başarılı

pksnmz 2
medesa 2
ekimcim 2
dely 2
rackelfine 1

Ben fesatım yanlış anlarımmmmm

:)

Atakta 5 kilo verdikten sonra 2 haftalık seyirde de 3 kilo vermişim ve 72 çıktım tartıda :) yupppiiiiiiiiiiiiiii

Ben de yaptım ben de, medesam senin pelvis 3 adımda tamamlanan kapıya tutunulan hareket zannımca, ben sandalye tepesine tutunuyorum, ayağımı da sandalye tepesine koltuk kırlentini sıkıştırarak koyup yapıyorum dizlerin üzerinde yapılanla ilgili yorumunu merak ediyordum ama bunu öyle bir anlatışın var ki aynen ipekim gibi sırıtık suratım bir müddet düzelmedi, botoksluların tam tersi yerine gelmedi, zor toparladım.

Dely cim o pelvisleri ben de sevmiyorum yaw, yapmasam nolur ipektoşum? Ben de popo kalmadı zate, yayıldı olan da, toparlayan hangisi deyin de ondan çok yapayım döngü yerine :44:

günaydın bayanlar...aranızda bana da yer var mı acep...hem benim kitabımda vaaarrrrrr...hemde 2 kere okudum...hata olmasın diyeeee

Hoşgeldin canııım :))) Kitabı 2 defa okumana da bayıldım, önce burayı da okumuşsun belli, bravo çalışkan çekirge, 2 kere hoşgeldin :))

Merhaba. Uzatma bence, gerek yok. yeterince de kilo vermişsin zaten atak için. Daha fazla yaprsan daha fazla gidecek diye bi kural yok zaten. 2 gün hiç kilo veremeye de bilirsin.
Dukan'ın kitapta da söylediği, vücudumuzun ergenlikten sonra ulaştığımız en yüksek kiloyu ve en düşük kiloyu hafızasına aldığı. Bunun yanında yapılan diyetleri de. Vücudumuz biz diyet yaptıkça, bağışıklık kazanıyor artık diyetlere. Ne kadar az diyet yaptıysan, bu diyetle o kadar rahat kilo verirsin diyor yani Senin yaptıkların 3-5 günlükse onlar diyet sayılmaz heralde :44: şöyle en az bi 2 hafta falan yapıcan ki, diyet diyet olsun Hem sen onu boşver. Sen onun dediği kiloya bi düş hele, gerisini düşünürsün sonra Şimdiye kadar olduğun en düşük kiloyu az yazarsan, az söyler o da ideal kilonu

..........
selaam
maşallah bu ne enerji

........
......

.....ne olduğunu anlamadan düğününde bulacaksın kendini bir gün sonacıma memiciklerini emerken sana bakan bir çift göz göreceksin bebeğini yani yanlış anlaşılma olmasın
..........
Ahahahah İlahi yaaaa hahahah

Meraba :) Kolay gelsin, zor geçecek gibi.. kararlı ol halledersin

Bu arada ben de 5 gündür p yapıyordum, bugün salata yedim az önce, ızgara tavukla beraber. Ne güzel bişimiş o ya öyle hihihiih Şimdi 5 gün de ps yapıcam güya ama; 5 gün üst üste sebze yemeği kendime yedirebilecek miyim bilmem Alışkın değilim, sanırım yiyemicem

Son düzenleme:

Canım yapmazsan olma. Bu hareketler bir bütün. Ama teyzenin hızında değilde daha hızlı yapıp geçebilirsin. Bende bazı hareketleri hızlı geçiyorum. Bende popom kaybolsun istemiyorum çünkü. Ama yayılmayı önleyen hareketlerin başında geliyor o pelvis uyuz hareketleri..

Müşteriye di mi hihihihi

Atakta 5 kilo verdikten sonra 2 haftalık seyirde de 3 kilo vermişim ve 72 çıktım tartıda :) yupppiiiiiiiiiiiiiii
Eneeee Sen nesin öyleee Maşallah maşallaahhh Kaç gün atak yaptın sen? Onu bırak, 10 gün bile yapmış olsan yine atakta 5 kilo süper Kaç kilo hedefiinnn?

...........
..........
Dely cim o pelvisleri ben de sevmiyorum yaw, yapmasam nolur ipektoşum? Ben de popo kalmadı zate, yayıldı olan da, toparlayan hangisi deyin de ondan çok yapayım döngü yerine :44:
......
Bana kalırsa toparlayan onlar aslında:44: Toparlansın istiyosan ha gayret :)) Bi de diğer hareketleri yaparken de sürekli kastırıyor ya pelvisi işte öyle kastıkça kastıkça kasılıp kalıyo zannımca, bi daha açılmıyo, toparlanmış oluyo huhahah Diğer kasmaları kaldırmaları falanları yapıyorum. Benim basenlerim gitsin, şimdilik razıyım. Onlar da accık popişi etkilerler heralde yanlardan Bacak basen ve karna yoğunlaşmış durumdayım

Son düzenleme:

koptum şu an gülmekten medesa dün gece ben de diğer odada super calla yapıodum tam o pelvis hareketlerine gelmiştim tak babam içeri girdi bana bir bakışı vardı anlatamam sonra önümdeki videoya baktı çaktı durumu, ama kendi kendine demiştir bu nasıl spor diye

pelvis çok etkili canım ya, dayanabiliyorsan birkaç tane yap derim, benim totoyu eritti valla, o dediğin hareketi de 2 kez dinlenerek yaptım yani yukarı bacağımı tutuyorum artık acıdan ağlayacak gibi olunca ordakilerde dinleniyor arada ama ben open close denen hareketi yapamadım, daha doğrusu evin neresinde yapacağımı bulamadım, sandalyeye tutanayım dedim düşüyordum nerdeyse

hiç uzatma atağı bence, 5 gün bile fazla, emin ol seyirde de takır takır gidecek kilolar

sabah seminer vardı öğle arası eve kaçtım biraz size takılayım dedim kızlar 2 de başlıyor öğleden sonra ve ben hala buraya yazıyorum neyse ben kaçtım hepinize bol eksili günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…