http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/320949-leslie-sansone-yuru-incel-programi.html
verdiğim linkte videolar var bebeim, ben onları indirdim. Ben ikisini de yapıyordum bir dönem, hatta o haftada 3 gün yeter diyor ama ben hergün yaptım, hemi de o zaman 84 kiloydumbaya toparladı beni o kiloya rağmen, hem de çok dinç hissettiriyor, iyi geliyor yani
Beyinsiz olmasın bebem o kadar ümitsiz olma, sizin gibi cevherlerin boşta olduğunu bilseler kapınızda kuyruk olurlar ama bulamıyorlar demek ki sizi
Eşimin arkadaşlarının da hepsi evli nerdeyse, biri bekar o da jewishonlar kendi içlerinde evleniyolar ya bilemedim şimdi, onun için bişi diyemiyorum, bi de sevgili yapmış müslüman galiba ama bizimle tanıştırmadı 1 senedir, belki de ayrılmıştır ama ofiste bir sürüüüüü arkadaşı var, belki senin bilgisayarın da o markadır belki arıza falan yapar, eşim yardımcı olur sana ya hani zaten oradan da geçecekmişsin sen meğersem, bir uğrarsın, tanışırsın oradakilerle falan he
Kız sen almanyada değil misin,anaaam nerden yolum düşsün oraya be yaaaaa
bahtsız bedeviyi çölde kıstırmışkar durumundayım böhüüüü
http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/320949-leslie-sansone-yuru-incel-programi.html
verdiğim linkte videolar var bebeim, ben onları indirdim. Ben ikisini de yapıyordum bir dönem, hatta o haftada 3 gün yeter diyor ama ben hergün yaptım, hemi de o zaman 84 kiloydumbaya toparladı beni o kiloya rağmen, hem de çok dinç hissettiriyor, iyi geliyor yani
Beyinsiz olmasın bebem o kadar ümitsiz olma, sizin gibi cevherlerin boşta olduğunu bilseler kapınızda kuyruk olurlar ama bulamıyorlar demek ki sizi
Eşimin arkadaşlarının da hepsi evli nerdeyse, biri bekar o da jewishonlar kendi içlerinde evleniyolar ya bilemedim şimdi, onun için bişi diyemiyorum, bi de sevgili yapmış müslüman galiba ama bizimle tanıştırmadı 1 senedir, belki de ayrılmıştır ama ofiste bir sürüüüüü arkadaşı var, belki senin bilgisayarın da o markadır belki arıza falan yapar, eşim yardımcı olur sana ya hani zaten oradan da geçecekmişsin sen meğersem, bir uğrarsın, tanışırsın oradakilerle falan he
Ne Almanyası kıııızzz, prenssevgilisi Almanya'da, ben İstanbuldayım, gelcen ya hani sen de otel bitince
merhabalar öncelikle..
Bende Dukan diyetine dün başladım sizlerden heveslenerekten.
Bir süredir takip ediyordum buraları sizlerde baya işe yaradığını söyleyince bende başladım.
Öncelikle kitabı aldım atak evresine göre bir liste yaptım ve şimdi onu uyguluyorum.
()Atak evrem 3 gün olarak verdi seyir de 98 gün dedi normal mi atak evresi az gibi geldi sanki ama sizler daha iyi bilirsiniz biraz yardım...
70 den 57 ye ideal kiloma oradan da 55 e düşmeyi istiyorum.
Diyetin yanında haftada 3 gün sporum var.
ama fena halde desteğede ihtiyacım var:)
Ayrıca bir şeyi daha merak ediyorum acaba bu çizelgelerdeki kilo verme hareketleri Dukan dan mı hep?
6 gundur seyir asamasindayim.1+1 yapiyorum.
AMA dun aci gercekle yuzyuze geldim ve kacamak yaptim.
Yesil mercimek corbasi ictim. Dayanamadim.
Zaten regl donemindeyim. Tabi sonrasi buyuk pismanlik.
Bir de tarti +1 kg fazla gosterince moralim iyice bozuldu. Hata vardir dedim, gittim yeni tarti aldim....
Ama dogruymus, bir de spora gitmistim.
Biliyorum kacamaklar balona igne batirmaya benziyor ama bu kadar cabuk etkisi olur mu ki?
Bir de reglim bitmek uzere kilo verecegime aldim. Bu nasil is ya...
Destek,moral,herseye ihtiyacim var su an
Kızlar moralim çok bozuksabah tartıya bi çıktım 61.4 çıktım. 60.8kg iken 61.4 olmuşum. kaçamak ta yapmıyorum çok fena motivasyonum düştü... regl dönemine girecek olmamın etkisi olacağını söylemiştiniz ama tartıda + görmek ne kadar kötü bişey yaa...
Eki Görüntüle 508483
Günaydın efenim günaydınnnnn
Umarım herkes iyidir, umarım çok güzel bir gün olur
Dün callan yaptım, super i yaptığımda acayip her yerim ağrımıştı bunda öyle bir etki olmadı
Canlarım günaydııın,nasılsınız bakalım bu sabah ?
Ay ben hala dün akşamdan kalma gülüp duruyorum.Dün çıkmadan önce öyle bir koptum,öyle kahkahalar atmışım ki daha fazla okusam kovulacaktım,size veda bile edemeden çıkmak zorunda kaldım yolda hala gülüyordum,kusuruma bakmayın vallahii
Dün yaptım yine callen'ımı.Ay ama ilk güne göre daha zor oldu,oysa ki her geçen gün daha kolay olması gerekmez miydi yahu ?
İnanın vallahi benim yüzümden diğer arkadaşlarım da yok yazılmasınlar diye vicdan azabından böğüre böğüre,bir taraftan da rahmetlinin 7 sülalesine selam söyleye söyleye yaptım valla.gece yattığımda hala karın kaslarımın deli gibi ağrıdığını hissediyordum.
neyse bu iyiye alamet,demekki çalıştırabilmişim kasları
şu nutella tarifini kimden aldıysam bir taraftan allah razı olsun,diğer taraftan da valla kilo vermem durursa kendisinden sorarım hesabı
dün akşam yatmadan önce dur dedim şunu yapıvereyim 2 dakika da yarın yerim,hem kolay ne de olsa denemiş olurum dedim.
yaptım,hiç aç falan değildim,canım da çekmiyordu aslında ama elbette yaptığım şeyin tadına bakayım dedim,1 kaşık daha 1 kaşık daha derken bitti
ayyy ama var yaaa ben de çok güzel yapmışım bacılar,dayanılır gibi değildi.ama akşamın o saatinde mideme yarım paket light labne inmese iyiydisabah 72.5
Günaydın güzelleriiiimmm.....
Ben de Callan yaptım ben de ben deeeeAnam ne zorluyo ama yaaa... 10 gün yapsam zaten ben bunu baklava olurum Bi de ben pelvis döngüsü neyimi yapmıyom, onu söyliyim.. Beğenmiyom sevmiyom onları O iki pelvis hareketi hariç, super callan 2 Devaaammmm....
Çok işim var bugüüünnn...
Günaydın bebekler :) Bugün otobüsten bi kaç durak önce indim ve yarım saat yürüdüm bir de bunu deneyelimbakalım etkisi olacak mı :) 500 gramcık da gitmiş dijitale göre :) amaa ben kilo çizelgemi normal tartıya göre düzenliyorummm daha beklemeliyim :)
günaydın bayanlar...aranızda bana da yer var mı acep...hem benim kitabımda vaaarrrrrr...hemde 2 kere okudum...hata olmasın diyeeee
bugun atagin 5 gunu doluyor, dun oldukca kotuydum ama bugun zimba gibiyim, iki gun daha uzatsam mi diye dusunuyorum.
Sabah tartildigimda 3 kilonun gitmis oldugunu gordum. gerci hersey dahile gidip 3 kilo almistim kisa sure icinde onlar gitti ama bu da buyuk basari yine de. hic kacamak yapmadim, bakalim daha ne kadar gider.
Benim icin oldukca sasirtici bir durum diyetin 5inci gunune gelipte devam edeyim hala demek. genelde maksimum uc gun surer benim diyetler. Dukanin sitesinde kac diyet yaptiniz diye soruyor ya, benim uc gunluk diyet cokta hic aylarca diyet yaptigim buyuk sure olmadi. acaba o buyuk diyet yapip cok kilo alip vermeyi mi kastediyor. benim derdim ideal kiloyu daha dusurebilir miyim, gerci simdi verdigi kiloda oldukca dusukte, yine de mekanizmayi merak ettim.
Alllaaallaaaaah prenssevgilisinin orda olduğunu biliyorum da nedense ben seni de almanyada biliyorum,acaba neden öyle sanıyorum bennn ??? anaaaam eee iyiymiş o zaman vallahi giderim kocişinin dükkana,o marka yoksa bile edinirim vallahi yeterki olsunnn
Merhaba kızlar, ben geldimmmmm :)
Dün yazdıklarınıza akşam azıcık baktım bi de sabah 9,30 a kadar gelebildim okumada ama daha fazla dayanacak gücüm kalmadı kahkahalarla gülüyorum.
Önce bisiklet maceranıza baktım, ipektoşun muzurluğuna diğer canlarım nasıl masumca cevap veriyor, karnıma ağrılar girdi gülmekten, sonra medesamın callen macerasını okurken doruğa ulaştı tabi kahkahalar, bizzat kendisini mi hayal etsem yaparken, dışarıdan perdenin arkasındaki silüetini mi bilemedim.Odanın kapısını kapattım hala kahkaha atıyorum.
Devamını daha okuyamadım ama çok vaktim yok raporumu vermek için geldim :))
İpektoşum callan ımı sabah yaptım, sizlerinkilere zeval gelmesin diye, sancım çoktu ama yaptım, iyi ceza bulmuşsun.
Ben şimdi kaçıyorum, ilerleyen saatlerde gelmeye çalışıcam.
Hepinizi öpüyorum fıstıklar :))
hoşgeldinn inş hedefine ulaşırsın canım
ah bu kaçamaklar üzülme canım bugünden itibaren onun telafisini yapmaya başla saf protein günü yap bence ine gider artılar inş
senin hedefine çok az kalmış bence vücudun inatlaşıyor sende inat et sonucu alacaksın bence ama regl dönemi yaklaşıyosa vücut sus tutuyordur üzülme o kadar moralini yüksek tut canımm
tünaydınn, teşekkürler seninde günün güzel olur inşallah
günaydın geç oldu ama
ahah sen kas yap üstüne de nutellayı hüplet
olsun ya bişi olmaz inş kötü düşünme canım çekti yaa
selaam
maşallah bu ne enerji
süper bence yarım saatde az değil haha bende reglimin bitmesini bekliyorum o zmn tartılcam tabi dayanabilirsem
hoşgeldinn
3 kilo süper bence tebrikler
bence o uzun süreli diyetleri kapsıyo hani makul miktarda kilo verip tekrar aldığımız diyetler yoksa benim vücudum çok değişkendir azcık yemeden içmeden kesilsem kolay kilo kaybederim tabi bu oldukça nadir bir durumdur benim boğazıma göre
ayyy medesam ya yapma böyle ne olur, şu an senin yerinde olmak isteyen o kadar çok insan vardır ki inan banaa, keyfini çıkar bu günlerin, ne olduğunu anlamadan düğününde bulacaksın kendini bir gün sonacıma memiciklerini emerken sana bakan bir çift göz göreceksin bebeğini yani yanlış anlaşılma olmasın
Sen bi gel buraya burada imkan çok, bulamayanı dövüyolar valla
Merhaba kızlar, ben geldimmmmm :)
Dün yazdıklarınıza akşam azıcık baktım bi de sabah 9,30 a kadar gelebildim okumada ama daha fazla dayanacak gücüm kalmadı kahkahalarla gülüyorum.
Önce bisiklet maceranıza baktım, ipektoşun muzurluğuna diğer canlarım nasıl masumca cevap veriyor, karnıma ağrılar girdi gülmekten, sonra medesamın callen macerasını okurken doruğa ulaştı tabi kahkahalar, bizzat kendisini mi hayal etsem yaparken, dışarıdan perdenin arkasındaki silüetini mi bilemedim.Odanın kapısını kapattım hala kahkaha atıyorum.
Devamını daha okuyamadım ama çok vaktim yok raporumu vermek için geldim :))
İpektoşum callan ımı sabah yaptım, sizlerinkilere zeval gelmesin diye, sancım çoktu ama yaptım, iyi ceza bulmuşsun.
Ben şimdi kaçıyorum, ilerleyen saatlerde gelmeye çalışıcam.
Hepinizi öpüyorum fıstıklar :))
ayyy medesam ya yapma böyle ne olur, şu an senin yerinde olmak isteyen o kadar çok insan vardır ki inan banaa, keyfini çıkar bu günlerin, ne olduğunu anlamadan düğününde bulacaksın kendini bir gün sonacıma memiciklerini emerken sana bakan bir çift göz göreceksin bebeğini yani yanlış anlaşılma olmasın
Sen bi gel buraya burada imkan çok, bulamayanı dövüyolar valla
canım dukana uygun nutellaydı,yani normal nutella kavanozunu bitirdim sanıyorsan çoook yanılıyorsun
Medesam yaptı CALLEN dün gece. Hemde mesaj atmış kuzum sizin hatrınıza zorladım diyee. Bende yaptım. rackelfine da aramıza katıldı. Hemen rapor rica ediyorummmm..
bİTTİĞİM NOKTADIR.....
Klübe hoşgeldinnn. :)
Ben de her adımında bittim
Ya hadi sen içeri gireceksin. Biz kalanlar uğraşacazzz aaa sendemi dukan falan diyee. Elini kana bulama. Ben brandla röportaj falan çekemem kendi adımaa...
Canlarım günaydııın,nasılsınız bakalım bu sabah ?
Ay ben hala dün akşamdan kalma gülüp duruyorum.Dün çıkmadan önce öyle bir koptum,öyle kahkahalar atmışım ki daha fazla okusam kovulacaktım,size veda bile edemeden çıkmak zorunda kaldım yolda hala gülüyordum,kusuruma bakmayın vallahii
Dün yaptım yine callen'ımı.Ay ama ilk güne göre daha zor oldu,oysa ki her geçen gün daha kolay olması gerekmez miydi yahu ?
İnanın vallahi benim yüzümden diğer arkadaşlarım da yok yazılmasınlar diye vicdan azabından böğüre böğüre,bir taraftan da rahmetlinin 7 sülalesine selam söyleye söyleye yaptım valla.gece yattığımda hala karın kaslarımın deli gibi ağrıdığını hissediyordum.
neyse bu iyiye alamet,demekki çalıştırabilmişim kasları
şu nutella tarifini kimden aldıysam bir taraftan allah razı olsun,diğer taraftan da valla kilo vermem durursa kendisinden sorarım hesabı
dün akşam yatmadan önce dur dedim şunu yapıvereyim 2 dakika da yarın yerim,hem kolay ne de olsa denemiş olurum dedim.
yaptım,hiç aç falan değildim,canım da çekmiyordu aslında ama elbette yaptığım şeyin tadına bakayım dedim,1 kaşık daha 1 kaşık daha derken bitti
ayyy ama var yaaa ben de çok güzel yapmışım bacılar,dayanılır gibi değildi.ama akşamın o saatinde mideme yarım paket light labne inmese iyiydisabah 72.5
Günaydın güzelleriiiimmm.....
Ben de Callan yaptım ben de ben deeeeAnam ne zorluyo ama yaaa... 10 gün yapsam zaten ben bunu baklava olurum Bi de ben pelvis döngüsü neyimi yapmıyom, onu söyliyim.. Beğenmiyom sevmiyom onları O iki pelvis hareketi hariç, super callan 2 Devaaammmm....
Çok işim var bugüüünnn...
günaydııınnn,
hehehehehe ben yapıyorum valla hemi de döndüre döndüree,ayyy amaniiin ama evde bar yok elbette duvarın kolununda falan popo dışarı pelvis yukarı haydi in aşağı hareketini yapıyorum,lenn duvarla sevişiyom gibi oluyor
yalnız yaşıyorum bir de giriş kattayım yaaa,ödüm kopuyor ya perde tam kapanmadıysa,ya dışardan sapığın biri görür de napıyo la bu hatun bi başına derse,ya gel yavluum birlikte yapalım o hareketleri derse diye aklım çıkıyor
yada diyorum perde kapalı olsa bile ışık açık ya dışardan benim gölgem görünüyorsa bacak omuzda falan o ne laa
Kuzum susabilecekmisin. Patron odada sesli gülüyorummm. Adam ne oldu dedi.. YÜzüne güldüm resmen ALLAHtan keyfi yerinde O da güldü. Deliliğime verin dedim... SOnra da fıkra fıkra dedim. Adam diyecek hatun fıkra okuyor. Daha çalışmaya başlayamadım bileee. saat 10 olmuş. Yangın Ayşeliğim üstümde . Dİet kola ve kurabiye yedimm. Aa daha su içmedim hiç. Saat kaç oldu...
AhahahahSabahınan enerjin yerinde maşallaahhhhh
Ben yerde dizlerin üstünde oturarak yapılan döngüyü neyimi yapmıyom. Onlardan başka her bişeyi ben de yapıyom. O komik komik hareketleri deMasayla koltukla türlü münasebetlerim oluyo hahahaha Kocamın gözünden uzak yapmaya gayret ediyorum puhhhaha
günaydın bayanlar...aranızda bana da yer var mı acep...hem benim kitabımda vaaarrrrrr...hemde 2 kere okudum...hata olmasın diyeeee
Merhaba. Uzatma bence, gerek yok. yeterince de kilo vermişsin zaten atak için. Daha fazla yaprsan daha fazla gidecek diye bi kural yok zaten. 2 gün hiç kilo veremeye de bilirsin.bugun atagin 5 gunu doluyor, dun oldukca kotuydum ama bugun zimba gibiyim, iki gun daha uzatsam mi diye dusunuyorum.
Sabah tartildigimda 3 kilonun gitmis oldugunu gordum. gerci hersey dahile gidip 3 kilo almistim kisa sure icinde onlar gitti ama bu da buyuk basari yine de. hic kacamak yapmadim, bakalim daha ne kadar gider.
Benim icin oldukca sasirtici bir durum diyetin 5inci gunune gelipte devam edeyim hala demek. genelde maksimum uc gun surer benim diyetler. Dukanin sitesinde kac diyet yaptiniz diye soruyor ya, benim uc gunluk diyet cokta hic aylarca diyet yaptigim buyuk sure olmadi. acaba o buyuk diyet yapip cok kilo alip vermeyi mi kastediyor. benim derdim ideal kiloyu daha dusurebilir miyim, gerci simdi verdigi kiloda oldukca dusukte, yine de mekanizmayi merak ettim.
..........
selaam
maşallah bu ne enerji
........
......
Ahahahah.....ne olduğunu anlamadan düğününde bulacaksın kendini bir günsonacıma memiciklerini emerken sana bakan bir çift göz göreceksin bebeğini yani yanlış anlaşılma olmasın
..........
Meraba :) Kolay gelsin, zor geçecek gibi.. kararlı olMerhabalar herkeseee
Ben hep geç geliyorum çünkü okul başlamadan uyku keyfi yapıyorum
neyse herkes için güzel ve eksili bir gün diliyorum ve tabii kaçamaksızz
yarın bize misafir gelcek ve kek börek işi bana düştü annem grip çünkü of zor bir gün olcak çoook zor
ama tabiiki dayanacağımm
Ben de yaptım ben de, medesam senin pelvis 3 adımda tamamlanan kapıya tutunulan hareket zannımca, ben sandalye tepesine tutunuyorum, ayağımı da sandalye tepesine koltuk kırlentini sıkıştırarak koyup yapıyorumdizlerin üzerinde yapılanla ilgili yorumunu merak ediyordum ama bunu öyle bir anlatışın var ki aynen ipekim gibi sırıtık suratım bir müddet düzelmedi, botoksluların tam tersi yerine gelmedi, zor toparladım.
Dely cim o pelvisleri ben de sevmiyorum yaw, yapmasam nolur ipektoşum? Ben de popo kalmadı zate, yayıldı olan da, toparlayan hangisi deyin de ondan çok yapayım döngü yerine :44:
Hoşgeldin canııım :))) Kitabı 2 defa okumana da bayıldım, önce burayı da okumuşsun belli, bravo çalışkan çekirge, 2 kere hoşgeldin :))
Müşteriye di mi hihihihi......
..........
ayy yanlış anlaşılma olmasına çok güldüm,herşeye gülüyorum bugün,Allah hepinizi de güldürsün e mi
olacak inşallah çıkacak beyaz atlım tez vakitte ama sen de 33 yaşına geleydin anlardın durumun vahimliğini
şimdilik kaçıyorum,malum müşteriye çıkıyorum öptüm sizi
EneeeeAtakta 5 kilo verdikten sonra 2 haftalık seyirde de 3 kilo vermişim ve 72 çıktım tartıda :) yupppiiiiiiiiiiiiiii
Bana kalırsa toparlayan onlar aslında:44: Toparlansın istiyosan ha gayret :)) Bi de diğer hareketleri yaparken de sürekli kastırıyor ya pelvisi...........
..........
Dely cim o pelvisleri ben de sevmiyorum yaw, yapmasam nolur ipektoşum? Ben de popo kalmadı zate, yayıldı olan da, toparlayan hangisi deyin de ondan çok yapayım döngü yerine :44:
......
günaydııınnn,
hehehehehe ben yapıyorum valla hemi de döndüre döndüree,ayyy amaniiin ama evde bar yok elbette duvarın kolununda falan popo dışarı pelvis yukarı haydi in aşağı hareketini yapıyorum,lenn duvarla sevişiyom gibi oluyor
yalnız yaşıyorum bir de giriş kattayım yaaa,ödüm kopuyor ya perde tam kapanmadıysa,ya dışardan sapığın biri görür de napıyo la bu hatun bi başına derse,ya gel yavluum birlikte yapalım o hareketleri derse diye aklım çıkıyor
yada diyorum perde kapalı olsa bile ışık açık ya dışardan benim gölgem görünüyorsa bacak omuzda falan o ne laa
Ben de aynen öyle düşünüyorum canım yaa Bunu her gün düzenli yapsak taş oluruz, taaşşş Ben de super yapıyom, bitiyom Tam da yapamıyorum hatta, mesela hani karın hareketlerinde bi bacağı kaldırırken öbür bacağı da yerden kaldır diyo ya Ooolldu diyom ben de ona 5 saniye kalkıyo sonra düşüyo ama elimden geldiğince zorluyorum. Belki ilerleyen seanslarda kaldırabilirim
bugun atagin 5 gunu doluyor, dun oldukca kotuydum ama bugun zimba gibiyim, iki gun daha uzatsam mi diye dusunuyorum.