- 14 Eylül 2009
- 2.345
- 1.123
slm kizlar 5 gunluk atakda 2 kilo verdim daha tik yok bebegim hasta3 haftadir gunde 3 saat uykuyla duruyorum sanirsam ondan veremiyorum neyse pes etmek yok kizlar benim bir kankim var bir oturusta kuzuyu gumletir mideye ama cok zayif 2 yilda bir turkiyeye gider azicik yaglanir gobegi giderken gelince dumduz sorariz bizde diger arkadaslarla cok yurudum ondan der bu yil gitti geldi 2 hafta oldu yine acayip zayif suphelendim herkes yine soruyor yuruyus yaptim dedi yaaaaa kanki seneye turkiyeye gidecem lipusaction yaptircam 3 bin liraymis dedim ben kanki cozuldu ne 3 bini o 2 yil onceydi simdi 5 bin oda artik dr beni taniyorda indirim yapiyor dedivayyyyyyyyyyyyy vayyyyyyyyyyy kanki olcak bide neyse bende dedim ben para vermiyecem kanki 4 ay sonra bedavaya zayiflayacam nasil dedi catla sen soyledinmi dedim anam 3 kez aradi ne yapacan diye merakli soylemiyecem iste kanki catla patlaaaa hihhhhhhhhhhhhh
Hoşgeldin canııım :))) Kitabı 2 defa okumana da bayıldım, önce burayı da okumuşsun belli, bravo çalışkan çekirge, 2 kere hoşgeldin :))
.......
Benim popo da aynen seninki gibi, kardeşler mi acaba kız :)) Ne de güzel tasvir etmişsin nadide organımızı
..........
Ayyy! En fazla dedim ama beeennn. Ama ama 3 hafta kötü mü kiii :44: Ben o kadar yavaş veriyorum ki, yani hatta veremiyorum bile, 3 hafta iyi geldi bana., ondan didimdi ben.Dely galiba senın dedıgın gıbı olacak ben 3 haftaya ancak gorecegım 89,9 u.. nedenmi bugun öğlen güya dışarı yemeğe gıttık. Gıttıgım yerde et doner ve et dönerle yapılan yiyecekler( pilav üstü. Porsiyon. Tombik, yarım ekmek, tam ekmek, dürüm döner vs..) vardı. Bende sadece doner yanına yoğurt koyun dedım. Ama doner cokkk yağlıydı. Ayırmaya calıstım ama yağları değil etleri. Okadar yağlıydıkı ıkı catal et koytur ıcınde okadar yanı. Kocamanda bır bardak ayran ıctımm.. bu doner bana artı dönmezse bende çiroz olayımm..
Hahhaslm kizlar 5 gunluk atakda 2 kilo verdim daha tik yok bebegim hasta3 haftadir gunde 3 saat uykuyla duruyorum sanirsam ondan veremiyorum neyse pes etmek yok kizlar benim bir kankim var bir oturusta kuzuyu gumletir mideye ama cok zayif 2 yilda bir turkiyeye gider azicik yaglanir gobegi giderken gelince dumduz sorariz bizde diger arkadaslarla cok yurudum ondan der bu yil gitti geldi 2 hafta oldu yine acayip zayif suphelendim herkes yine soruyor yuruyus yaptim dedi yaaaaa kanki seneye turkiyeye gidecem lipusaction yaptircam 3 bin liraymis dedim ben kanki cozuldu ne 3 bini o 2 yil onceydi simdi 5 bin oda artik dr beni taniyorda indirim yapiyor dedivayyyyyyyyyyyyy vayyyyyyyyyyy kanki olcak bide neyse bende dedim ben para vermiyecem kanki 4 ay sonra bedavaya zayiflayacam nasil dedi catla sen soyledinmi dedim anam 3 kez aradi ne yapacan diye merakli soylemiyecem iste kanki catla patlaaaa hihhhhhhhhhhhhh
Evet. Emzirme döneminde güçlendirme yapın diyor, ama seninki de maşallah emmiş :))çok araştırdım zaten...sonra kitabı alıp tekrar araştırdım...atakta 2. günüm..ama şöle minnacıcık bi ayrıntı var emziriyorum...kitaptan anladığım kadarıyla emzirirken güçlendirme yapmam gerekiyo..ama oğluşum 1 yaşına giricek yani anne sütü artıkın ilk ihtiyacı değil...herşeyide yiyen bi çocuk şükürler olsun kine...atak yapıyorum fekaat accık daha esnek tutuyorum kendimi...sütüm kesilsin istemiyorum..buna rağmen 1 kilo gitti bile....seviiim kendimi...
Evet. Emzirme döneminde güçlendirme yapın diyor, ama seninki de maşallah emmiş :))Zaten yavaş yavaş sütten kesmeye başlarsın di mi? Biraz esneklikle gayet güzel olur bence Eferiimm!!
EneeeeSen nesin öyleee Maşallah maşallaahhh Kaç gün atak yaptın sen? Onu bırak, 10 gün bile yapmış olsan yine atakta 5 kilo süper Kaç kilo hedefiinnn?
Ayyy! En fazla dedim ama beeennn. Ama ama 3 hafta kötü mü kiii :44: Ben o kadar yavaş veriyorum ki, yani hatta veremiyorum bile, 3 hafta iyi geldi bana., ondan didimdi ben.
Senin yiyebileceğin ve gittiğin kişilerin de yiyebileceği bişiler olan bi yere gitseydiniz yaa :S En azından tavuk şiş falan yerdiinn. Izgara falan bişiler yerdiinn... Hazır gaza gelmişken, dikkat et çünkü, yoksa yine moralin bozulacak ondan diyorum.. Ama ben çok da artı yapacağını sanmıyorum. Ayrandan bişi olmaz zaten de.. Bol bol yeşil çay iç..
Aman canım, dışarda yemek gerçekten sıkıntılı. Ben de burada bulamıyorum yiyecek bişey, cağ kebap meşhurmuş ama kuzu eti ve yağlı, 2 defa tavuk şiş söyledim çok sert hiç beğenmedim. Ben de mutfakta ekmek, peynir, domates yiyip piknik yapıyorum :)) Henüz dikiş tutturamadım :))
Ben de burdayım ben de, aşağıya almıştım ekranı :))
daha kıyamam ablası 1.5 yaşından sonra bakiciim.....küçücük benim maymunum.....
maşallah cok tatlı yaaa.. e bak sımdı oğlumu getırdın aklıma. özlediiimmmm. akşamı zor edıyorum burdaaaaa
daha kıyamam ablası 1.5 yaşından sonra bakiciim.....küçücük benim maymunum.....
ay bıtanem dedım benım yıyebılecegım baska bısey varmı ? var galıba dedıler. gittim. megersem yokmus talım ettım donere yada yağamı deseydım.. işte oyle bısey..yesıl cay suan 3. bardagımı cıyorum. zaten yemekten gelır gelmezde form cayııctımkı hemencecık atsın vucudumdan. bi gr vercem diye çatlıyorum burda gıttım 100 gr yag yedım geldım
aynen canım yaaa. tavuklar kuru etler yağlı koftelerde hem yağlı hem ekmeklı... en ıyısı balıkta ıste öğlende balık yenırmıkı :26: ben yesem arkadaslar yermıkı
froumda ıstıyorkı hep burda olalım. aşağı inince adamı yok sayıyor
Eneeeemmmmmdaha kıyamam ablası 1.5 yaşından sonra bakiciim.....küçücük benim maymunum.....
Kuru muru.. Yicez canım napalım :)) Yıllarca yemişim kuru olmayanınıay bıtanem dedım benım yıyebılecegım baska bısey varmı ? var galıba dedıler. gittim. megersem yokmus talım ettım donere yada yağamı deseydım.. işte oyle bısey..yesıl cay suan 3. bardagımı cıyorum. zaten yemekten gelır gelmezde form cayııctımkı hemencecık atsın vucudumdan. bi gr vercem diye çatlıyorum burda gıttım 100 gr yag yedım geldım
aynen canım yaaa. tavuklar kuru etler yağlı koftelerde hem yağlı hem ekmeklı... en ıyısı balıkta ıste öğlende balık yenırmıkı :26: ben yesem arkadaslar yermıkı
froumda ıstıyorkı hep burda olalım. aşağı inince adamı yok sayıyor
Az kaldı az kaldııı hadiiimaşallah cok tatlı yaaa.. e bak sımdı oğlumu getırdın aklıma. özlediiimmmm. akşamı zor edıyorum burdaaaaa
7 Gün atak yaptım 6 günde 5 kilo verdim, Tabiki ufacık bile kaçamak yapmadım. , Hedef 65 diye düşünüyorum, unuttum 65 iken nasıl olduğumu. Bi de üniversite okuduğum için okula gidesiye kadar en ufak bir kaçamak yapmadan verebileceğim kadar vermek istiyorum
kızlar ben döndüm,napıyonuz,offf rapor yazmam lazım,siz de bir sürü kaynatmışınız.
aklım sizde,elim işte pufff
light yoğurtlu dondurma yiyiyorum
kızlaarr bende sizin yaptığınız o kilo takip şeyinden yapmak istiyorum ama üstün yeteneklerim ve zekam izin vermiyorrkısacası becerip de yapamadım.. annem nasssıı yaptınız o kilo takip şeyini yaa videolu felan bi açıklasanız anca öyle anlıcam gibi :))