Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

slm kizlar 5 gunluk atakda 2 kilo verdim daha tik yok bebegim hasta3 haftadir gunde 3 saat uykuyla duruyorum sanirsam ondan veremiyorum neyse pes etmek yok ya millet yaziyor diger forumlarda 5 gunde 4 kilo verdim diye niye ozendiriyorsunuz kardesim ne hevesle ciktim bu sabah tartiya tik yok gorunce morel o ama zaten dukan amcam aralik sonuna kadar dedi cok yavas gitcek demekki

Bak sen kankiye, (söyleme söyleme çatlasın ) vereceksin tabi ki, uyku düzenin olmadığı için ödem yapmıştır vücudun. Yeter ki kaçamak yapma, mutlaka gidecek.

ana kac defa yazmisim uykusuzluk neler acti basima aman kizlar deli sanmayin sadece uykuya ihtiyaci olan bir garibim

Hoşgeldin canııım :))) Kitabı 2 defa okumana da bayıldım, önce burayı da okumuşsun belli, bravo çalışkan çekirge, 2 kere hoşgeldin :))

çok araştırdım zaten...sonra kitabı alıp tekrar araştırdım...atakta 2. günüm..ama şöle minnacıcık bi ayrıntı var emziriyorum...kitaptan anladığım kadarıyla emzirirken güçlendirme yapmam gerekiyo..ama oğluşum 1 yaşına giricek yani anne sütü artıkın ilk ihtiyacı değil...herşeyide yiyen bi çocuk şükürler olsun kine...atak yapıyorum fekaat accık daha esnek tutuyorum kendimi...sütüm kesilsin istemiyorum..buna rağmen 1 kilo gitti bile....seviiim kendimi...

.......
Benim popo da aynen seninki gibi, kardeşler mi acaba kız :)) Ne de güzel tasvir etmişsin nadide organımızı
..........
Ay adı aklıma gelmedi demin de Geoid Geoid Kutuplardan basık Gerçi benimki ekvatordan da basık Kardiş popişler kiki

Ayyy! En fazla dedim ama beeennn. Ama ama 3 hafta kötü mü kiii :44: Ben o kadar yavaş veriyorum ki, yani hatta veremiyorum bile, 3 hafta iyi geldi bana., ondan didimdi ben.
Senin yiyebileceğin ve gittiğin kişilerin de yiyebileceği bişiler olan bi yere gitseydiniz yaa :S En azından tavuk şiş falan yerdiinn. Izgara falan bişiler yerdiinn... Hazır gaza gelmişken, dikkat et çünkü, yoksa yine moralin bozulacak ondan diyorum.. Ama ben çok da artı yapacağını sanmıyorum. Ayrandan bişi olmaz zaten de.. Bol bol yeşil çay iç..

Hahha Bu hikaye çok komikmiş :)) O nası kanki yeeaa hihih Bir kanki bir kankiye bunu eder miiii

Evet. Emzirme döneminde güçlendirme yapın diyor, ama seninki de maşallah emmiş :)) Zaten yavaş yavaş sütten kesmeye başlarsın di mi? Biraz esneklikle gayet güzel olur bence Eferiimm!!

Evet. Emzirme döneminde güçlendirme yapın diyor, ama seninki de maşallah emmiş :)) Zaten yavaş yavaş sütten kesmeye başlarsın di mi? Biraz esneklikle gayet güzel olur bence Eferiimm!!

daha kıyamam ablası 1.5 yaşından sonra bakiciim.....küçücük benim maymunum.....

Eklentiler

• $20120901_211533.jpg
    55,9 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme:
Eneeee Sen nesin öyleee Maşallah maşallaahhh Kaç gün atak yaptın sen? Onu bırak, 10 gün bile yapmış olsan yine atakta 5 kilo süper Kaç kilo hedefiinnn?

7 Gün atak yaptım 6 günde 5 kilo verdim , Tabiki ufacık bile kaçamak yapmadım. , Hedef 65 diye düşünüyorum, unuttum 65 iken nasıl olduğumu. Bi de üniversite okuduğum için okula gidesiye kadar en ufak bir kaçamak yapmadan verebileceğim kadar vermek istiyorum

ay bıtanem dedım benım yıyebılecegım baska bısey varmı ? var galıba dedıler. gittim. megersem yokmus talım ettım donere yada yağamı deseydım.. işte oyle bısey..yesıl cay suan 3. bardagımı cıyorum. zaten yemekten gelır gelmezde form cayııctımkı hemencecık atsın vucudumdan. bi gr vercem diye çatlıyorum burda gıttım 100 gr yag yedım geldım

aynen canım yaaa. tavuklar kuru etler yağlı koftelerde hem yağlı hem ekmeklı... en ıyısı balıkta ıste öğlende balık yenırmıkı :26: ben yesem arkadaslar yermıkı

froumda ıstıyorkı hep burda olalım. aşağı inince adamı yok sayıyor

Maşallah canım benim, çokkk tatlıymış O nasıl bakış öyle :)

Ben de balığı akşam yiyorum canım.

Hiç sorma, arada bir de çalışalım değil mi

Eneeeemmmmm Yemelikmiş bu Allah bağışlasın canım, maşallah
Tabi sen bilirsin :)

Kuru muru.. Yicez canım napalım :)) Yıllarca yemişim kuru olmayanını Sen onlara bakma ayol. Gelin bakalım deee, tut kulaklarından Ama gerçekten bak, bi daha öyle bi yere gitme barii... Çatlıyoz vercez diye, doğrusun.. Artı olmasın inşallaahhh!!
Forum da hep ilgi bekliyo :)

maşallah cok tatlı yaaa.. e bak sımdı oğlumu getırdın aklıma. özlediiimmmm. akşamı zor edıyorum burdaaaaa
Az kaldı az kaldııı hadiii

kızlar ben döndüm,napıyonuz,offf rapor yazmam lazım,siz de bir sürü kaynatmışınız.
aklım sizde,elim işte pufff
light yoğurtlu dondurma yiyiyorum

asetonluruj senin boyun ne ki simdi bmi in bile 19.1 gorunuyor. ideal bmi 22 ile 20 arasinda. yani boyun cok uzunsa, cokta zayiflamaya calisma bence.
Ama verdigin kiloya ozendim dogrusu. 6 gunde 5 kilo cok cok iyi.

kızlar ben döndüm,napıyonuz,offf rapor yazmam lazım,siz de bir sürü kaynatmışınız.
aklım sizde,elim işte pufff
light yoğurtlu dondurma yiyiyorum

Afiyet olsun kuzucum, de hele şu light labneyi hazır mı alıyorsun kendin mi yapıyorsun. Müşteriye çıkıcan diye kaynatma sorumu bakalım :))

kızlaarr bende sizin yaptığınız o kilo takip şeyinden yapmak istiyorum ama üstün yeteneklerim ve zekam izin vermiyorr kısacası becerip de yapamadım.. annem nasssıı yaptınız o kilo takip şeyini yaa videolu felan bi açıklasanız anca öyle anlıcam gibi :))

Ben şimdi müsaitim canım, hemen yardım edeyim sana.

Tickerfactory den çizelgeni hazırladın da yapıştıramıyor musun yoksa daha alfabenin ilk harfinde misin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…