tebrik ederim canım senin adına sevindim ama kulağını çekmem lazım yaptığın kaçamak için
cek cnm valla haklisn gitmesem ne guzel gecicekti gunm ama yengemi yanliz birakamadim birde hepsi yabanci olunca yiyememde diyemiosun malesef yesene diolar mecbur kalmasam yemezdim emin ol
endişelenme yediklerini unut bence verdiğin kilonun tadını çıkar süpersin. tebrik edeirm
acaba ben de böyle hızlı gider mi acaba. bi 9-10 kilom kaldı onları da vereydim rahatlicam da :26:
çok sevindim böyle düşünmene:) yeterki insan istesin sahiden başaramıcağı hiç birşey yok..bu diyeti mümkün mertebe kurallarına uygun yapıpda veremicek olan kimse olduna inanmıyorum..sadece brz azmetmek gerekiyo..en azından bende artık diyetimi buldum diyorum..bikaç kilo alırsam hemen atağa başlıcam bundan sonra:)
günaydın penac'cım
ay ne güzel bu saatte bile arkadaşlar var burada . sadeca da burada selamlar saygudeger yemek ustası dostum
ben dün pek farklı bişi yiyemedim tavuk balık süt salatalık domates. bunun dışına çıkamadım. ama yne de sabit kalmışbupün P günüm ama zor geçiyor kahvaltı. canım ekmek çekiyor ama yemiyorum
Merhaba
Ben jambon alıp yiyodum ama şarküteri jambonu yasak diyo kitapta
HAngisini öneriyosunuz siz?
günaydınn herkeseee.. Güne hafifleyerek başlayanlara tebrikler bugün bende sizlerdenimGeçen gün evde oda değişikliği yapınca tartım yer değişikliği sebebiyle 300 gr fazla tartıyodu dün 58.8 çıkmıştım Bugün 58.1 Eski kiloma göre 57.9 lardayım sanırım ama neyse tartının yeni düzenine göre devam edelim bari karışmasın iyice,herşeye rağmen -700 şerefineee
ya bu arada yaptığımız atağı kaç gün yapmamız lazımdı? benim bugün 5.günüm
bu arada diyete ilk başladığımda ölçü almak aklıma gelmemişti dün excel çizelgeme baktım ilk olarak 20. günde ölçmüşüm belim 83 cm miş dün akşam aklıma esti bi bakıyım dedim 71 cmresmen şok oldum yaa,inanamayıp 4 kere yeniden ölçtüm belki 71 cm de çok ince değil ama benim belim hep daha kalındı kemikli bi vücut yapım var ve en son heralde lisede falan bukadar ince olmustur bel kadar olmasada kalça göbek basen bacak kol hepsinde baya değişim var
Günaydınlar... Güne deprem ile uyandım. 8:50ye saatimi kurmuştum ama saat 8:48 de deprem aynı görevi gördü sağolsun :)) simavda 5.0 oldu gene...
bu arada 76.3üm.. :)
tebriklerr...insan bi torba altın bulsa bu kadar sevinmez heralde dimi:)) aman nazar değmesin inşallah hep böyle gitsin
Günaydınlar... Güne deprem ile uyandım. 8:50ye saatimi kurmuştum ama saat 8:48 de deprem aynı görevi gördü sağolsun :)) simavda 5.0 oldu gene...
bu arada 76.3üm.. :)
bu arada bizim ünlü diyetisyenler bu diyete sağlıksız ve geçici bir moda olduğundan onay vermiyorlarmış.bence tek dertleri onlara gidecek hastanın bu diyet sayesinde kalmamasından korkuyorlar
bu diyete sadece mehmet öz ve ender saraç sıcak bakıyormuş Allah onlardan razı olsun
merhaba kizlar bende bugun 62.2 olarak uyandim 4. gunum bitti toplamda 1.400 gr gitti super fazla vermek istemiorum yavas yavas hizli bir sekilde gitsin annem kizio zaten bisi yemiosun die cok kilo verip az gunde halsiz kalmak istemiorum yarinda sebzeye gecicem ins atagim bugun bitio dun aksam yigenimin okul gosterisi vardi ona gittim yengemle pizza yemek zorunda kaldim masaya oturunca yememezlik olmuodu mecbur kaldim light kolayla yedim ama eve gelince cok kotu oldum hepsini cikkardim yedigiminmdem almadi herhalde hamur isini cokdandr yemiodum parçada buyuk olunca midem bulandi karnim sisince ins bdaha bole bisi yasamam
bu arada diyete ilk başladığımda ölçü almak aklıma gelmemişti dün excel çizelgeme baktım ilk olarak 20. günde ölçmüşüm belim 83 cm miş dün akşam aklıma esti bi bakıyım dedim 71 cmresmen şok oldum yaa,inanamayıp 4 kere yeniden ölçtüm belki 71 cm de çok ince değil ama benim belim hep daha kalındı kemikli bi vücut yapım var ve en son heralde lisede falan bukadar ince olmustur bel kadar olmasada kalça göbek basen bacak kol hepsinde baya değişim var
teşekkür ederimm =)) bnce duraklama olsa bile verirsin sonunda=) ben 94-95 kilolardan bu noktaya geldim.hepsinde dukan diyeti yapmadım tabii biraz diyet,biraz zayıflama hapları(çok yanlış biliyorum ama psikolojim çok kötüydü herşeyi göze almıştım) ve çokça spor.ama spor salonu üyeliğim bittikten sonra o sırada evlendim ve aralıktan beri 6 kilo almıştım ( zayıflama haplarını bırakmıştım spora da gitmiyordum aşşağı yukarı 1 senedir bu kilolarda gidip geliyordum ama etkili kilo veremiyordum.ama galiba dukan diyetciğim işe yarayacak :) yani demem o ki çok fazla kilo verdiğinde illaki duraklama oluyo biliyosundur.başaracaksın inat edersen =)
Günaydınn herkeseee.. güne hafifleyerek başlayanlara tebrikler bugün bende sizlerdenimgeçen gün evde oda değişikliği yapınca tartım yer değişikliği sebebiyle 300 gr fazla tartıyodu dün 58.8 çıkmıştım bugün 58.1 eski kiloma göre 57.9 lardayım sanırım ama neyse tartının yeni düzenine göre devam edelim bari karışmasın iyice,herşeye rağmen -700 şerefineee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?