Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

cek cnm valla haklisn gitmesem ne guzel gecicekti gunm ama yengemi yanliz birakamadim birde hepsi yabanci olunca yiyememde diyemiosun malesef yesene diolar mecbur kalmasam yemezdim emin ol

hadi bakalım bu seferlik böyle olsun ama bir dahakine yanında haşlanmış yumurta götür

şaka bi yana abartmadığın sürece sorun yok

endişelenme yediklerini unut bence verdiğin kilonun tadını çıkar süpersin. tebrik edeirm
acaba ben de böyle hızlı gider mi acaba. bi 9-10 kilom kaldı onları da vereydim rahatlicam da :26:

teşekkür ederimm =)) bnce duraklama olsa bile verirsin sonunda=) ben 94-95 kilolardan bu noktaya geldim.hepsinde dukan diyeti yapmadım tabii biraz diyet,biraz zayıflama hapları (çok yanlış biliyorum ama psikolojim çok kötüydü herşeyi göze almıştım) ve çokça spor.ama spor salonu üyeliğim bittikten sonra o sırada evlendim ve aralıktan beri 6 kilo almıştım ( zayıflama haplarını bırakmıştım spora da gitmiyordum aşşağı yukarı 1 senedir bu kilolarda gidip geliyordum ama etkili kilo veremiyordum.ama galiba dukan diyetciğim işe yarayacak :) yani demem o ki çok fazla kilo verdiğinde illaki duraklama oluyo biliyosundur.başaracaksın inat edersen =)

evet canım bende öyle yapmayı düşünüyorum.
bugün aylar önce aldığım ama basenlerimden dolayı giyemediğim uzun tuniğimi giydim taytla o kadar belliki kilo verdiğim çok mutlu oldum iş yerindekilerde kızım sen harbi zayıflamışsın diyince havalardayım şuanda

benim sıkıntım taytla birşey giydiğimde mutlaka uzun hırka giymek zorunda hissediyordum kendimi sırf basenlerim kötü durmasın diye ama şimdi hırkayı yavastan çıkarmaya başladım

selam günaydın herkese:) ay çok teşekkürler:)) sabredelim arkadaşlar eninde sonunda kaçamak yapmazsak gidecek kilolar..bu diyetin enteresan bi özelliği sanırım..bikaçgünlük tıkanıklıktan sonra pat die 1 kilodan fazla gidiyo..sabır sabır sabır:)

Günaydınn herkeseee.. güne hafifleyerek başlayanlara tebrikler bugün bende sizlerdenim geçen gün evde oda değişikliği yapınca tartım yer değişikliği sebebiyle 300 gr fazla tartıyodu dün 58.8 çıkmıştım bugün 58.1 eski kiloma göre 57.9 lardayım sanırım ama neyse tartının yeni düzenine göre devam edelim bari karışmasın iyice,herşeye rağmen -700 şerefineee

günaydın canım tebrik ederim harika gidiyorsun

bu arada diyete ilk başladığımda ölçü almak aklıma gelmemişti dün excel çizelgeme baktım ilk olarak 20. günde ölçmüşüm belim 83 cm miş dün akşam aklıma esti bi bakıyım dedim 71 cm resmen şok oldum yaa,inanamayıp 4 kere yeniden ölçtüm belki 71 cm de çok ince değil ama benim belim hep daha kalındı kemikli bi vücut yapım var ve en son heralde lisede falan bukadar ince olmustur bel kadar olmasada kalça göbek basen bacak kol hepsinde baya değişim var

Son düzenleme:

tebriklerr...insan bi torba altın bulsa bu kadar sevinmez heralde dimi:)) aman nazar değmesin inşallah hep böyle gitsin

Günaydınlar... Güne deprem ile uyandım. 8:50ye saatimi kurmuştum ama saat 8:48 de deprem aynı görevi gördü sağolsun :)) simavda 5.0 oldu gene...

bu arada 76.3üm.. :)

biz kahvaltı yapıyorduk ama bu kez duymadım yoksa ben richter kopee gibi hemeen hissediyorum
geçmiş olsun:26::26:

aynı şekilde düşünüyorum.. onlara para dökmek yerine dukan amcanın kitabını rehber edinip kilo vermemizi kıskanıyorlar.
çatlasınlar
bravo ender saraç'a . dürüst adammış. hayır diyenlerin çogu kalp damar zırvalamış. ama kitapda dukan çok su içilmesini öneriyor ve bu konuda uyarıyo zaten
kıskançlar nolcak

öncelikle tebrik ederim.
ama yediin şeyi çıkarmamalıydın. umarım isteyerk olmadı

tebriklerrr harikasınnnn

evet biliyorum
ben de saglıklı ve dengeli beslenerek buralara geldim son bir kilomu da dukan amcayla verdim. ama o şekilde çok yavaş gitti kilolar. bide insanın ne yapacağını bilmesi güzel. kitabı aldım okuyorum yarısını geçtim bile. artık o her zaman başvuru kitabım olacak ..

duraklama olmaz mı ? nisan ayı boyunca sadec 1,2 kilo verdim. ama bu ay toplam 3,6 kilo kaybetmişim ki bu benim için bir rekor. çünkü ayda en fazla 2 kilo verdim şimdiye kadar

tebrikler süper gidiyorsun çıtır gelin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…