Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Sevgili Dukan; hoşgeldin :) Umarım saglıgın yerındedır; ıyılesmıssındır.

Bugunu unutalim :) Yarın sabaha yeni bir gün güzel bir güne uyanalım :)

Selam

kac gundur forumu okuyamiyorum.

dun basladim kacamak yapmaya
:18:

bugun resmen zehirlendim diyebiliriz. yine menude kitkatlar, kurabiyeler, meyvalar, makaronlar, vs.

:26:

Slm ben bugün 300 gr almisim 50.900 oldum hakettim ama disiplinimi kaybettim iyice unlu ürünler haric herseyi yedim kacgunden beri sabah hersey iyi aksam olunca sapitiyorum meyve çikolata off verdigim kiloları alicam bu gidişle (

canım bence sen de artık güçlendirmeye geçmelisin yoksa böyle kaçamak yap al-verlerle bayağı vakit kaybedeceksin.istersen 3-4 gün tam uyup kendine bir gün belirle ve o gün güzel bir planla iyi bir menü hazırla kendine ve güçlendirmeye geçmiş ol.aldığın 300 gr ise kaçamaksız 1-2 günün ardından verebileceğini düşünüyorum
sevgiler

Selam

bugun resmen zehirlendim diyebiliriz. yine menude kitkatlar, kurabiyeler, meyvalar, makaronlar, vs.

dukancım hoşgeldin ama keşke boş gelseydin o kadar kabarık bir menüyle değil.kahverengiye hak vermemk elde değil resmen şeytana uymuşsunhem de dün başlamışsın eğer sağlığın da yerindeyse hemen başla yarın.forumdan uzaklaşınca insanın boşlayası geiyor sahiden sanki ekselansları dukan burdan bizi izliyor da cezalandıracakmış gibiburaya girdiğimizde nasıl hesap vereceğimizin muhasebesini yapıyoruz

buda güzelmiş canım afiyet olsun kaçamakçılar kulubüne hoşgeldin senide aramıza alalım

neyse hadi bugünü görmemezlikten gelelim yarın diyete devam biz söz ver bakalım bize

Selam

evet canim ya ben öyle yapayim en iyisi güclendirmeye gecince salarim diyodum ama simdi daha cok saldim.neler yiycemki güclendirmede mercimek corbasi yeniyomu kitapta yeniyo yaziyo ama emin olamadim.sen neler yiyosun seyre ek?

Selam kızlar... Ben bayağı uzun bi süredir sayfayı takip ediyodum yarın itibariyle dukan diyetine başlamaya karar verdim. Meyve beni biraz zorluycak kış meyvelerini hiç sevmem ama yaz meyvelerine bayılıyorum özellikle çilek karpuz ve kayısı 7 kilo vermeyi planlıyorum. Dün tartıldığımda 56.400düm. Desteklerinizi bekliyorum. Bu arada benim bi önerim olucak toz jelatin aldım bugun, tatlı yaparsam eğer puding cheesecake gibi (dukana uygun olarak tabi) nişasta yerine onu kullanmayı düşünüyorum. Besin değerleri oldukça yüksek 100 gramında sıfır yağ sıfır karbonhidrat 80 küsür gram protein var dukana gayet uygun bence muhallebi falan da yapılabilir :) tatlandırıcı olarak da stevya aldım ama sık kullanmak istemiyorum her ne kadar doğal denilse de... Tek zayıf noktam light kola 1 lt ye yakın içiyorum bırakmam lazııım

evet canim ya ben öyle yapayim en iyisi güclendirmeye gecince salarim diyodum ama simdi daha cok saldim.neler yiycemki güclendirmede mercimek corbasi yeniyomu kitapta yeniyo yaziyo ama emin olamadim.sen neler yiyosun seyre ek?

canım güçlendirmenin ilk yarısında haftada 1 öğün nişastalı yiyecek yeme şansın var(ekmek arası bişi yiebilirsin,yağsız mercimek,kuskus hatta kepekli makarna ve hatta pirinç ve patates de ama bunları yağsız tüketmeliymişsin),günde 40 gr kaşar gibi yağlı bir peynir ve deee haftada 1 öğün istediğin menüyü hazırlayıp ödül yemeklerinde yiyebilirsin.tabi bu dukan'ın listesi benim listem çok daha farklıbenim güçlendirmeye geçtiğimden beri kaçamaksız günüm geçmedi.mesela bugün 58.2'yi görünce gittim hemen bir çikilatayı sakladığım yerden çıkardım kahve içerken yanında birer parça yerim dedim ve hooop hepsini tek seferde mideye indirdim,hatta kahvaltıda reçel yedim ama 2 lokmacık bakalım sonum nolcak2.yarısında ise saydıklarımı 2şer öğünler halinde yiyebiliyoruz.
sebze yediğim için de hergün rahat tuvalete gidebilmek ayrı bir zevk
haa bu arada meyveleri untmuşum hergün ve her öğünde olmamak koşoluyla 1 porsiyon da meyve var

Son düzenleme:

saol canim cevabin icin ben en iyisi pazaertesi basliyim en azindan yedigim meyveler kacamak olmaz:)

Simlanın Face sayfasından alıntıdır,diyor ki ;

duyduk duymadık demeyiiiin...DOĞALSAN firmasıyla yaptığım görüşmeler sonucu bana verdikleri bilgiye göre,önümüzdeki haftadan itibaren tüm Carrefour,Real ve Kipa Mağazalarına YULAF KEPEĞİ satışı başlayacakmış

umarım görüşmeleri işe yarar,bu durum baya rahatlatır dukancıları ve kepek karaborsasından kurtulmuş olur herkes

canım senin seyir evren kaç gün sürdü... ve ben seyir evremde kaşar yiyorum çünkü kaşar karbonhidret değeri en düşük peynir diye biliyorum ama tabi kitaba daha sahip olamadığım için dukan ne demiş bilmiyorum

Sevgili Dukan; hoşgeldin :) Umarım saglıgın yerındedır; ıyılesmıssındır.

Bugunu unutalim :) Yarın sabaha yeni bir gün güzel bir güne uyanalım :)

cnm sen yapma bari hadi yaptın ufacık yap bari bu arada nasıl oldun iyileştin mi?

Aslinda iyilesmedigimden oldu. O kadar yordu ki bu hastalik. Arkadaslar ne iyilesmesi. Az kaldi hastaneye yatacagim bu gidisle. Nefes alamiyorum ve astim ilaclari kullaniyorum; ki astim hastasi degilim. Arkadaslarim ellerinden geleni yapiyor ama nafile.

Cok hastayim cooooook

3 gun atak yapsam mukemmel olur ama yapabilir miyim bilemiyorum.

Bu arada sabah 85.1dim.

O kadar yedim ama sucluluk duymuyorum bu sefer nedense. Odul gibi :))))

waow bu muhteşem bir haber! :)

ayy cnm inş en kısa zamanda sağlığına kavuşursun atağı şimdi boşver cnm bence, bu sürecide az kaçamakla atlatmaya çalış iyileşince yaparsın atağı

işte bu harika haberr.inş en kısa sürede gelir de hepimiz kurtuluruz bu dertten

tamı tamına 2 ay sürdü(60-ya da 61 gün)
bence kaşar peynir kullanmamalısın.yağ oranı en fazla %2 olabilecek light peynirlerden tüketmelisin.mesela ben çoğu zaman yörsen'ın böreklik lorunu kullandım ve bulduğumuz peynirler arasında yağ oranı en düşük olan peynir buydu.tamam karbonhidrat değerleri önemli ama aynı zamanda yağ oranları da önemli.dukan emziren kadınlara bile light ürün değil yarım yağlı süt ve süt ürünleri öneriyor ki kaşarın yağ oranı kimbilir nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…