günaydin kizlar sabahtaki dukan diyetiyle ilgili yaziyi okudunuz mu?bütün diyetisyenler ender sarac haric bu diyetin cok sagliksiz hatta ölüme bile yol actigini yazmislar.verilen kilolar hemen geri alinirmis,vucuttan su ve kas kayboluyomus yaglar degil,kalp hastaligina yol aciyormus. dünyaca ünlü kalp cerrahi mehmet öz bu diyeti onayliyor bunlar tip bile okumamis diyetisyenler bilip bilmeden, kendilerine gelen olmayacak diye diyeti kötülüyolar.
günaydin kizlar sabahtaki dukan diyetiyle ilgili yaziyi okudunuz mu?bütün diyetisyenler ender sarac haric bu diyetin cok sagliksiz hatta ölüme bile yol actigini yazmislar.verilen kilolar hemen geri alinirmis,vucuttan su ve kas kayboluyomus yaglar degil,kalp hastaligina yol aciyormus. dünyaca ünlü kalp cerrahi mehmet öz bu diyeti onayliyor bunlar tip bile okumamis diyetisyenler bilip bilmeden, kendilerine gelen olmayacak diye diyeti kötülüyolar.
Acemi dukancı olarak ilk kahvaltı menümü yazmak istedim..
1 bardak yağsız sütlü nescafe tabiki şekersiz
yarım yemek kaşığı buğday kepekli omlet (galeta gibi oluyor sadece yumurta daha baskın 1.5 kaşık hakkımı sabah bitirmek istemedim akşam ekmek ihtiyacım olursa kalan 1 kaşıktan galeta yapıcam yine)
teflonda kızarmış yağsız beyaz light peynir
bol miktarda taze lor
umarım menüm uygundur:44: Bugun vaktim kalırsa karşıyaka rossmanndan kepek almayı düşünüyorum dün gittiğimde kalmamıştı bugun geliceğini söyediler.. Bende final haftasındayım gelmemise boşuna gitmek istemiyorum...
evet ya yorumlarından fazlasıyla belliki diyeti tam anlamıyla bilmiyolar bile,e bi konuya hakim değilsen konuşmayacaksın be kardeşim böyle salak durumuna düşersin,hele o taylan kümeli her bu konuyla ilgili röportajında yok neymiş hızla verilince sonra 6gün herşeyi ye 1 gün protein ye olurmuymus öyle ya bi canlı yayına falan çıksa arıcam yemin ederim önce kitabı bi oku sonra yorum yap dicem
Hayır yani ünlü kalp doktoru onay veriyor ki adam Amerıka da program yapıyor. Ama kendisini bildim bileli balık etli olan diyetisyen ablamız onay vermıyor.
Valla canım Dukancı arkadaşlarım, ne soyledıkleri umrumda bile değil.
Hep konuşuyoruz bunu burda; bu dıyetten once cogumuz kebaplar, tatlılar, cıkolatalarla dolu bir hayat gecırıyorduk, benim gibiler ise sebzeyı bıle agzına koymuyordu.. Ben kım ne derse desın daha saglıklı bir yaşama geçiş yaptım Dukan sayesinde ve aslında oyle sok bır dıyette degıl çok da kısa olmayan bir sürede 3,5 kg verdim.
geçmiş olsun canımGünaydınlar... Güne deprem ile uyandım. 8:50ye saatimi kurmuştum ama saat 8:48 de deprem aynı görevi gördü sağolsun :)) simavda 5.0 oldu gene...
bu arada 76.3üm.. :)
ya aslında bende fazla kilo vermedim. ama göbek bölümümden verdiğim farkediyorum . çünkü dün bir elbisemi giydim normalde bel ve göbeğimden dolayı bel kısmın biraz sıkardı. ama dün bol geliyordu bende inanamadım.bu arada diyete ilk başladığımda ölçü almak aklıma gelmemişti dün excel çizelgeme baktım ilk olarak 20. günde ölçmüşüm belim 83 cm miş dün akşam aklıma esti bi bakıyım dedim 71 cmresmen şok oldum yaa,inanamayıp 4 kere yeniden ölçtüm belki 71 cm de çok ince değil ama benim belim hep daha kalındı kemikli bi vücut yapım var ve en son heralde lisede falan bukadar ince olmustur bel kadar olmasada kalça göbek basen bacak kol hepsinde baya değişim var
cancağazlarıımmmm geçmişi okumayı yeni bitirdim
sanırım ben dukana çok yanlış bir zamanda başlamışım onu farkettim
çok uzun zamandır ikinci bebek konusunda eşim çok ısrar ediyordu ben hep arteledim (kızım 7 yaşında) ama artık yeter dio(( ve ben bu kiloyla hamile kalmak istemiyorum
şimdi nasıl bi yol izlicem çok kafam karıştıtamamen bırakmak istemiyorum...
iki seçenek var kafamda
hamile kalana kadar seyiri devam ettirsem sonra da dukanın önerilerine uysam diyorum
yada bırakım hamilelik ve emzirme dönemi sonunda tekrar başlayayım ki buda 2-3 seneyi bulur
ayyyy napıcam kızlar yaaaa:44::44: oofffff offffff keşke senenin başında dukanı tanımış olsaydım en azından
çok sağol canım harikasın bunuda yapacam hemenhemen tarifini vereyim ekşili köftenin:)yaklaşık 300 gr kıymaya (ben 2 günlük yapıyorum genelde)4 çorba kaşığı yulaf ezmesi(kepek hiç edinemediğimden başından beri ezmesini kullanıyorum)1 orta boy soğan rendesi..yumurta akı kimyon tuz karabiber koyup yoğuruyorum..kaynayan suya top top yapıp atıyorum..hiç dağılma falan olmuyo..sonra yumurta sarısına limon sıkıyorum ve alıştıra alıştıra ilave ediyorum..işte bu kadar basit..inanın asla normalinden bi farkı olmuyo..yulaflar aynı pirinç gibi beyaz beyaz patlıyo:)afiyet olsunn
slm canım yazını okudum inan bende seninle aynı durumdayım.bende 2.5 yıllık evliyim ve hep iş ve okul sebebiyle çocuğu erteledik. ve eşimle temmuz ayında çalışmalara başlarız diye karar aldık. bende zayıflamış olarak hamile kalmak istiyorum. dukan ise bana temmuz sonunda istediğim kiloya geleceğimi ve aralığa kadarda güçlendirme yapmamı söylüyor. şimdi ben temmuzda hamile kalırsam kaç kilo olursam olayım güçlendirmeye geçeceğim. zaten güçlendirme evrei seyir evresi kadar katı değil. eee sağlıklıda beslenmeye dikkat edicem. bence sende eşinle konuş 1 ay daha erteleyin n azında 1 ay seyir yap. hamile kalıncada güçlendirme yaparsıncancağazlarıımmmm geçmişi okumayı yeni bitirdim
sanırım ben dukana çok yanlış bir zamanda başlamışım onu farkettim
çok uzun zamandır ikinci bebek konusunda eşim çok ısrar ediyordu ben hep arteledim (kızım 7 yaşında) ama artık yeter dio(( ve ben bu kiloyla hamile kalmak istemiyorum
şimdi nasıl bi yol izlicem çok kafam karıştıtamamen bırakmak istemiyorum...
iki seçenek var kafamda
hamile kalana kadar seyiri devam ettirsem sonra da dukanın önerilerine uysam diyorum
yada bırakım hamilelik ve emzirme dönemi sonunda tekrar başlayayım ki buda 2-3 seneyi bulur
ayyyy napıcam kızlar yaaaa:44::44: oofffff offffff keşke senenin başında dukanı tanımış olsaydım en azından
Tuanacım; belki aramızda olan anne olan dukancılar sana daha ıyı tavsıyelerde bulunabilir ama bana en mantıklısı; seyire devam etmen ve dogumdan emzırme donemınden sonra sıfırdan tam tamına yapman gibi.
slm canım yazını okudum inan bende seninle aynı durumdayım.bende 2.5 yıllık evliyim ve hep iş ve okul sebebiyle çocuğu erteledik. ve eşimle temmuz ayında çalışmalara başlarız diye karar aldık. bende zayıflamış olarak hamile kalmak istiyorum. dukan ise bana temmuz sonunda istediğim kiloya geleceğimi ve aralığa kadarda güçlendirme yapmamı söylüyor. şimdi ben temmuzda hamile kalırsam kaç kilo olursam olayım güçlendirmeye geçeceğim. zaten güçlendirme evrei seyir evresi kadar katı değil. eee sağlıklıda beslenmeye dikkat edicem. bence sende eşinle konuş 1 ay daha erteleyin n azında 1 ay seyir yap. hamile kalıncada güçlendirme yaparsın
dukancım geçmiş olsun ya lütfen dikkat et kendine bence bu ara çok katı yapma canım diyeti ara ara meyve tüket boşver sağlık herşeyden önce gelir canım acil şifalarrrAslinda iyilesmedigimden oldu. O kadar yordu ki bu hastalik. Arkadaslar ne iyilesmesi. Az kaldi hastaneye yatacagim bu gidisle. Nefes alamiyorum ve astim ilaclari kullaniyorum; ki astim hastasi degilim. Arkadaslarim ellerinden geleni yapiyor ama nafile.
Cok hastayim cooooook
3 gun atak yapsam mukemmel olur ama yapabilir miyim bilemiyorum.
Bu arada sabah 85.1dim.
O kadar yedim ama sucluluk duymuyorum bu sefer nedense. Odul gibi :))))
ben migrostan paket içinde olanlardan alıyorum pınarın nametin falan var.özellikle dereotlu hindi jambon favorim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?