Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

oyle demeyelım; dukan ıle gec tanıstın sadece :)

Sen dıyetıne aynen devam et bence sımdı bunu dusunmeden; kılolar bıraz daha gıtsın bu arada; bu arada hamıle kalma durumu olacak mı olana kadar yola devam

offffffffff offffffffffffffffffff

1 senedir adamı oyaladım durdum bu arada versene kilonu

iradesizim benn iradesiz

tebrikleer ya çok sevindim.yarın da bir 700 vermen dileğiyle

bu 2. güzel haber.90-60-90 olmasak da olur 70 bile bize yeter de artar bile.
güzel haberlerinin devamını bekliyorum
sevgiler

Kızlar; bu arada dun gece mangesıe calcıne ı ıcmıstım; sabah ve ogle olmak uzere tuvalete cıkabıldım; ınsan tuvalete cıkmanın cok sıradan bırsey oldugunu dusunuyor, elimizde olunca kıymetını bılemedıgımız bıcok sey gıbı, ama benım gıbı gunlerce cıkamayınca; sonra boyle olunca bayram edıyor

yaa sorma nasıl bir duygu olduğunu.ben güçlendirmeye geçtiğimden beri goji de yemiyorum ama hergün maşallah1-2 kez gidiyorum.o kadar rahatım ki.senin de şurda 3.5 kalmış onu verince sen de kurtulursun bu dertten

selem kızlar akşamdan bu yana kalan sayfalarımı okudum anca bitti herkes süper ilerliyor vallahi ama ben sabrımın son sınırlarına dayanmak üzereyim ben anlamıyorum ya hiç kaçamağım yok bu gün diyetimin tam 15. günü bir haftada verdiğim kilonun aniden üstüne çıkmıştım bu sabah yine aynı yerde buldum kendimi ama hiç sevinmedim çünkü yarın sabah eminim yine üstünde olcak yani 69.400 den birden 70.200 fırladım dünde dahil buna bu sabah 69 400 güleyimmi ağlıyayımmı ya valla bundan sonra hep kaçamak yapıcam bu dukan dürüstlükten anlamıyor benceyani ben hep böle dön dolaş başamı dönecem allahım sabır ver yarebbüm tüm dukancılara benimle birlikte

shahdarobacımm valla guclendırmeye gecsem keskee, dedıgın gıbı ınsallah bır an once gıtsın su kılolar da guclendırelım

yaa sorma nasıl bir duygu olduğunu.ben güçlendirmeye geçtiğimden beri goji de yemiyorum ama hergün maşallah1-2 kez gidiyorum.o kadar rahatım ki.senin de şurda 3.5 kalmış onu verince sen de kurtulursun bu dertten

sen sabret sonra hep beraber gulecegız ınsallah zeynepcıgım

canım; meyvelı yogurt derken lıght sutasın meyvelı yogurdundan mı? ondansa ben yemedım sımdıye kadar ama meyvelerını ayıklayıp gunde max 2 taneye ızın var bıldıgım kadarıyla.

kızlar meyveli yogurt yedim içerisinde normal

yogurt ekledim
bugün saf protein günüm kaçamak mı olur şimdi bu :26::26:

kızlar bu arada gebze rossmann dan kepeklerim gelmiş onları almaya gidiyorum içimde ukteydi vallahi orjinal kepek yiyemiyorum diye bide bunu kullanayım bakalım yalnız sanırım kepeğe zam geldi burda kızlar bahsetmişti galiba kutusu 4.25 felan diye hatta organik olanıda 6 küsür denmişti yanlış hatırlamıyorsam arkadaş diyorki normaliyle organiği arasında 50 krş felan fark vardı bende organik aldım diyor yani 6.50 almış eeeeee bu kadar kepek kepek diye çırpındık sonunda zammıda yaptırdık galiba

canım; meyvelı yogurt derken lıght sutasın meyvelı yogurdundan mı? ondansa ben yemedım sımdıye kadar ama meyvelerını ayıklayıp gunde max 2 taneye ızın var bıldıgım kadarıyla.

hayır canım light değil ne yazık ki bimdekilerden dost marka. markette canım çekti aldım. ben aldım cevabımı ve oturdum. kaçamak yaptım. neyse buda benim haftasonu kaçamağım olsun napalım
şimdi sadeca nın tavuk çorbasını yapıyorum hmm acıktım sabırsızlıkta bekliyorum pişmesini. tavuklarım sogan top biber ile haşlanıyor şu anda

yolandacım canın cektıgı zaman bır dahakıne lıghtını ye sen ki ben bu dıyetten once meyvelı yogurt cok yerdım ve lıghtını daha cok severdım zaten en azından kacamak olmaz

yolandacım canın cektıgı zaman bır dahakıne lıghtını ye sen ki ben bu dıyetten once meyvelı yogurt cok yerdım ve lıghtını daha cok severdım zaten en azından kacamak olmaz

off bende çok severim meyveli yogurdu. hiç dondurma aramam çiko aramam sadece onu yiyim yeterdi.
light'i yoktu be canım malum bim işte. büyük markete gidersem ordan alırım light olanını

off bende çok severim meyveli yogurdu. hiç dondurma aramam çiko aramam sadece onu yiyim yeterdi.
light'i yoktu be canım malum bim işte. büyük markete gidersem ordan alırım light olanını

Ben de light meyveli yiyorum meyveleri de ayıklamıyorum ama :S
Napalım ya o kadar da olsun 13 gündür karbonhidrat nedir unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…