offffffffff offffffffffffffffffff
1 senedir adamı oyaladım durdum bu arada versene kilonu
iradesizim benn iradesiz
Günaydınn herkeseee.. güne hafifleyerek başlayanlara tebrikler bugün bende sizlerdenimgeçen gün evde oda değişikliği yapınca tartım yer değişikliği sebebiyle 300 gr fazla tartıyodu dün 58.8 çıkmıştım bugün 58.1 eski kiloma göre 57.9 lardayım sanırım ama neyse tartının yeni düzenine göre devam edelim bari karışmasın iyice,herşeye rağmen -700 şerefineee
tebrikleer ya çok sevindim.yarın da bir 700 vermen dileğiyle
bu arada diyete ilk başladığımda ölçü almak aklıma gelmemişti dün excel çizelgeme baktım ilk olarak 20. günde ölçmüşüm belim 83 cm miş dün akşam aklıma esti bi bakıyım dedim 71 cmresmen şok oldum yaa,inanamayıp 4 kere yeniden ölçtüm belki 71 cm de çok ince değil ama benim belim hep daha kalındı kemikli bi vücut yapım var ve en son heralde lisede falan bukadar ince olmustur bel kadar olmasada kalça göbek basen bacak kol hepsinde baya değişim var
Kızlar; bu arada dun gece mangesıe calcıne ı ıcmıstım; sabah ve ogle olmak uzere tuvalete cıkabıldım; ınsan tuvalete cıkmanın cok sıradan bırsey oldugunu dusunuyor, elimizde olunca kıymetını bılemedıgımız bıcok sey gıbı, ama benım gıbı gunlerce cıkamayınca; sonra boyle olunca bayram edıyor
yaa sorma nasıl bir duygu olduğunu.ben güçlendirmeye geçtiğimden beri goji de yemiyorum ama hergün maşallah1-2 kez gidiyorum.o kadar rahatım ki.senin de şurda 3.5 kalmış onu verince sen de kurtulursun bu dertten
selem kızlar akşamdan bu yana kalan sayfalarımı okudum anca bitti herkes süper ilerliyor vallahi ama ben sabrımın son sınırlarına dayanmak üzereyim ben anlamıyorum ya hiç kaçamağım yok bu gün diyetimin tam 15. günü bir haftada verdiğim kilonun aniden üstüne çıkmıştım bu sabah yine aynı yerde buldum kendimi ama hiç sevinmedim çünkü yarın sabah eminim yine üstünde olcak yani 69.400 den birden 70.200 fırladım dünde dahil buna bu sabah 69 400 güleyimmi ağlıyayımmı ya valla bundan sonra hep kaçamak yapıcam bu dukan dürüstlükten anlamıyor benceyani ben hep böle dön dolaş başamı dönecem allahım sabır ver yarebbüm tüm dukancılara benimle birlikte
kızlar meyveli yogurt yedim içerisinde normal
yogurt ekledim
bugün saf protein günüm kaçamak mı olur şimdi bu :26::26:
canım; meyvelı yogurt derken lıght sutasın meyvelı yogurdundan mı? ondansa ben yemedım sımdıye kadar ama meyvelerını ayıklayıp gunde max 2 taneye ızın var bıldıgım kadarıyla.
hayır canım light değil ne yazık ki bimdekilerden dost marka. markette canım çekti aldım. ben aldım cevabımı ve oturdum. kaçamak yaptım. neyse buda benim haftasonu kaçamağım olsun napalım
şimdi sadeca nın tavuk çorbasını yapıyorum hmm acıktım sabırsızlıkta bekliyorum pişmesini.tavuklarım sogan top biber ile haşlanıyor şu anda
yolandacım canın cektıgı zaman bır dahakıne lıghtını ye sen ki ben bu dıyetten once meyvelı yogurt cok yerdım ve lıghtını daha cok severdım zatenen azından kacamak olmaz
kızlar bu gün tam düz 58 oldum 200 gr da gitti ama inş artık vermeye devam etmem 58 alt sınır 59 üst sınır yeni politika bu.
off bende çok severim meyveli yogurdu. hiç dondurma aramam çiko aramam sadece onu yiyim yeterdi.
light'i yoktu be canım malum bim işte. büyük markete gidersem ordan alırım light olanını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?