Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ayy bu haber harika.teşekkürler paylaşım için.umalım ki gerçekleşsin böylece bahanelerde azalır,,,

tebrik ediyorum.ben bazen 81.2 bile gördüm ama hala 82,5 im nasıl oluyo anlamadım.in çık in çık sabrımımı deniyo nedir

teşekkür ederim.ya dalgalanmalar oluyor zaman zaman ama kilo vermeye başlayınca 81.2'nin de altına düşerek devam ediyorsun.ben çizelgemi her yeniledikten sonra kilo belki de 1 hafta boyunca hep üstünde seyrediyor ama sonrasında mutlaka altına düşüyor.o yüzden takma sen diyetini en iyi şekilde geçirmeye bak

Bende eşim sayesinde bozdum ama zayıflamışssın sözleri yeniden motive edecek gibi....Tekrar başlayacağım...Kaçamak ve bozmalardan dolayı şu an 62-63 arası gidip geliyorum kiloda ama ben 50 kilo olmak istiyorum bakalım......

Günaydın kızlar nasılsınız ?

seyrin ertesi günü olarak kilom sabit kalmış . almamış ama vermemişim. olsun sabredicem. eşim yoldaymış geliyormuş. şimdi umarım onunla güzel vakit geçirmek adına şeytana uymam. ay o bana uysun yaaa. ben markete gideyim dolabı doldurim de sütle yoortla kaçamaga yer kalmasın

Yolandacım sana da günaydın; iyi haftasonları,

Valla ben protein + sebze gunlerinin ertesinde hep 200-300 gr fazla bile cıkıyorum tartıda. Ama protein gununun ardından düzeliyor bu durum. Sanırım yediğimiz sebzelerle alakalı bu durum.

Selam benim 13.günüm ama en büyük hatamı başlangışta tartılmayarak yaptım.atak evresi bittikten sonra 64 kiloydum bir haftadır seyir evresindeyim hala 64 kiloyum .
o yüzden biraz canım sıkkın acaba bir yerde hata mı yapıyorum :S
vivident first falan çok çiğniyorum (hem ağız kokusu olursa diye hem tatlı isteğimi bastırıyor diye)
acaba ondan olabilir mi ne dersiniz?

ay inşallah
ama eşim çok zayıflamışsın daha ne kadar zayıflican diyo

sakızdan oldugunu zannetmem cunku ben de cok sakız cıgnıyorum gun ıcınde. sekersız sakızların bir zararı oldugunu dusunmuyorum.

seyrımın ılk 12 gunde bende gram oynamadı, yanı sakın moralını bozma, devam

günaydın penac'cım
ay ne güzel bu saatte bile arkadaşlar var burada . sadeca da burada selamlar saygudeger yemek ustası dostum

ben dün pek farklı bişi yiyemedim tavuk balık süt salatalık domates. bunun dışına çıkamadım. ama yne de sabit kalmış bupün P günüm ama zor geçiyor kahvaltı. canım ekmek çekiyor ama yemiyorum

inanamadım ama dün bir önceki güne göre 600 gr vermiştim,bugün sabahta 1kilo 100 gr vermiş gözüküyorum 69.7 den 65.5 e düştüm 2 hafta olucak pazartesi.sizin yazıları okuyunca acaba problemmi var diye düşündüm yani bir duraklama evresi falan olmadı çok fazla 2-3 gün belki onda da 100 gr falan vermiştim.hastalık öncesi dönemdeyim ki zor kilo vermek bu dönemde benm için.bide dün 1 buçuk saatlik bi toplantım vardı önmüme kurabiyeler çubuklar koymuşlar burnumun dibinde yememek için savaş verdim ama sonunda dayanamayıp yedim ama sabah kalktım 1 kilo 100 gr gitmiş.anorma bi durum mu var acaba,yoksa kurabiyelerin intikamını sonra mı alıcak dukan diyetciiğim:)) :18:

endişelenme yediklerini unut bence verdiğin kilonun tadını çıkar süpersin. tebrik edeirm
acaba ben de böyle hızlı gider mi acaba. bi 9-10 kilom kaldı onları da vereydim rahatlicam da :26:

bu arada bizim ünlü diyetisyenler bu diyete sağlıksız ve geçici bir moda olduğundan onay vermiyorlarmış.bence tek dertleri onlara gidecek hastanın bu diyet sayesinde kalmamasından korkuyorlar

bu diyete sadece mehmet öz ve ender saraç sıcak bakıyormuş Allah onlardan razı olsun

Günaydınlar... Güne deprem ile uyandım. 8:50ye saatimi kurmuştum ama saat 8:48 de deprem aynı görevi gördü sağolsun :)) simavda 5.0 oldu gene...

bu arada 76.3üm.. :)

offff inşallah önemli birşeyler yoktur simavda.

senin adınada sevindim canım sendede depremler artçı şekilde devam ediyor bakıyorumda

tebrik ederimmm

merhaba kizlar bende bugun 62.2 olarak uyandim 4. gunum bitti toplamda 1.400 gr gitti super fazla vermek istemiorum yavas yavas hizli bir sekilde gitsin annem kizio zaten bisi yemiosun die cok kilo verip az gunde halsiz kalmak istemiorum yarinda sebzeye gecicem ins atagim bugun bitio dun aksam yigenimin okul gosterisi vardi ona gittim yengemle pizza yemek zorunda kaldim masaya oturunca yememezlik olmuodu mecbur kaldim light kolayla yedim ama eve gelince cok kotu oldum hepsini cikkardim yedigimin mdem almadi herhalde hamur isini cokdandr yemiodum parçada buyuk olunca midem bulandi karnim sisince ins bdaha bole bisi yasamam

tebrik ederim canım senin adına sevindim ama kulağını çekmem lazım yaptığın kaçamak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…