Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar ben evdeyken çok zorlanıyorum diyette..herşeyi canım çekiyo, kaçamakda yapıyorum (

dün canım çok tatlı çekti, az kalsın çukulata yiyecektim, faceden tarif bakayım dedim..ismini unuttum ama minik mink krep yapıp arasına sos sürülmüş bi tarif vardı,onu yaptım ve bayıldım..mutlaka deneyin derim..yerkende mozaik pasta yiyormuşum gibi hayl ettim, neffis oldu

çorbadada uzun denemelerden sonra en başarılı çorbamı buldum..tarifi ise ;

1 kase yoğurt,1 yemek kaşığı mısır unu, tuz ve 1 yumurtayı çırptım,içine 2-3 bardak kadar su ekledim..kaynattım, kaynayınca içine, kıyma+tuz+baharat ile yaptığım misket büyüklüğünde köftelerimi attım, iyice kaynattım, naanede ekledim, walla nefis oldu..çokda doyurucu..cumartesi 2 öğün onu içtim, hemde mantı yiyen kızımın karşısında tavs,ye ederim şekerler..

yok yok kesinlikle doğru seninle hemfikirim...

Kızlar ben bulguru çok severim hatta bayılırım seyir evresinde bulgur bulgur pilavı falan yiyebiliyormuyuz? Kitapta dikkatimi çekmedi bulgur ile ilgili bir yazı

inşallah canım ağzından bal damladı...

süpersin tabi ki devam..gidecek bu kilolar bu kadar misafirlik yeter..

aynen yaaa, banada amaann 1 kereden ne olacak diyolar, aklıma şeytanı sokuyolar sinir oluyorummmmmm

acayip zero içesim varrrrrrrrrrrrr.
ahh kuzum yaa,masamda 1 şişe lıght kola var..yakın olsakda versem sana hemen

arkadaşlar hafta sonu hamsi buğlama yaptım ,salatama da en küçük limonun yarısını sıktım ,bişey olur mu ki ,kilo vermem durdu ,hatta 1 kilo kadar aldım ( adet olmak üzereyim ondan da olabilir.limon konusunda beni aydınlatırsanız sevinirim

kızlar şu an 3. ıhlamurumu içiyorum 3 koca kupa... bu kadar falzdan bişi olurmuki acaba yaa... moralim de bozuldu zaten...

bu seferlik affettik bir daha olmasın..yok be güzelim birşey olmaz rahat ol.her zaman olsa ayrı ama 1 kereden hiçbirşey olmaz.

kızlar şu an 3. ıhlamurumu içiyorum 3 koca kupa... bu kadar falzdan bişi olurmuki acaba yaa... moralim de bozuldu zaten...
sağlıktan önemli birşey yok .ki grip vücudu çok yoruyor.sen devam et takviyeye.tekrar geçmiş olsun.

bu seferlik affettik bir daha olmasın..yok be güzelim birşey olmaz rahat ol.her zaman olsa ayrı ama 1 kereden hiçbirşey olmaz.

89 kiloyumm ve düğünüme 3 ay var ,onun için düğüne kadar 70 kiloya düşmek istiyorum ,35. günüm dukanda bugüne kadar hiç kaçamak yapmadığımı düşünüyorum ,bu limon konusu biraz canımı sıktı ama ( hamsiyi limonsuz düşünemiyorum ben ama (( daha da yemiyecem söz veriyorum :18:

Son düzenleme:

su,spor ve yeşil çay üçlüsüne ağırlık verirsen istediğin kiloya bu sürede inebilirsin diye ümit ediyorum.kendini düğün günü incecik gelinikle hayal et.motive ol..

hastalığının geçmesi için biraz fedakarlık gerekiyor sanırım...iyileşince devam edersin ama dikkat etmen gerekir şimdi :2:moralinide hiç bozma eminim ki kilo almıycaksındır bu zamanda çok iyi gidiyorsun

süpersin tabi ki devam..gidecek bu kilolar bu kadar misafirlik yeter..

aynen yaaa, banada amaann 1 kereden ne olacak diyolar, aklıma şeytanı sokuyolar sinir oluyorummmmmm

ahh kuzum yaa,masamda 1 şişe lıght kola var..yakın olsakda versem sana hemen

Arkadaslar siz ekmekleri kurabiyeleri yapiomusunuz? Yapinca günde ne kadar tüketiosunuz siniri var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…