tabikide sölemicez. popoları kalkar yoksa .
benimki de destek oluyor sağolsun. ekmek yemiyor. salata yaptıysa eğer bana ayırıp kendi yiyeceğine yağ ekliyor. dün tükan tükkan zero arattım. en sonunda merkete gitmek zorunda kaldı. benim mutluluğum onlara yansıyor. haliyle onlarınkide bana.
evlilik hayatı böyle değil mi zaten sen iyiysen o da iyi(pek bi bilgiç konuştum biliyorum ama nacizane fikrim)
inşallah canım ağzından bal damladı...evet canim bende cok sevindim, Regl olmak cok önemliydi benim icin, vücudumdaki ödemi cok iyi atiyor, komik balonumsu siskinligimi aliyor, ve daha pozitif bakmami sagliyor, her an stres topu gibi gezmiyorum. regl bitince diyete daha fazla asilicam, insallah bir faydasi olur, benim belli bir tarihim yok, sadece 1 haziranda türkiye ye gelicem, hani biraz gitse iyi olur
ama ne kadar giderse, önemli olan 1 kilo nun bile gitmesi. cünkü ben bu diyeti uzun vaade de düsünüyorum, kilolar gitsin gelsin istemiyorum, yavas olsun emin olsun
ben senden umutluyum sen 15 nisan da 57 bile görürsün...
bulgur uzun süre yasaklı canım..Kızlar ben bulguru çok severim hatta bayılırım seyir evresinde bulgur bulgur pilavı falan yiyebiliyormuyuz? Kitapta dikkatimi çekmedi bulgur ile ilgili bir yazı
kizzzlllaarrr süpersiniz tamam vaz gecmek yok!!! Ben bu diyetle 9kg verdim geri kalan 5kg mide veirririm yuhhhuuuuuBende aslinda suan güclendirmede olacaktim eger kacamaklarima yenik düsmeseydim.. Yaaa kendim tutuyorum ama etrafdakiler hep "1 kereden bisey olmaz" diyorlar sinir oluyorum bu lafa hirrrrr
Amaaa tamam kesin karar verdim devam!!!! :)
aynen yaaa, banada amaann 1 kereden ne olacak diyolar, aklıma şeytanı sokuyolar sinir oluyorummmmmmkizzzlllaarrr süpersiniz tamam vaz gecmek yok!!! Ben bu diyetle 9kg verdim geri kalan 5kg mide veirririm yuhhhuuuuuBende aslinda suan güclendirmede olacaktim eger kacamaklarima yenik düsmeseydim.. Yaaa kendim tutuyorum ama etrafdakiler hep "1 kereden bisey olmaz" diyorlar sinir oluyorum bu lafa hirrrrr
Amaaa tamam kesin karar verdim devam!!!! :)
ahh kuzum yaa,masamda 1 şişe lıght kola var..yakın olsakda versem sana hemenacayip zero içesim varrrrrrrrrrrrr.
aynen yaaa, banada amaann 1 kereden ne olacak diyolar, aklıma şeytanı sokuyolar sinir oluyorummmmmm
ahh kuzum yaa,masamda 1 şişe lıght kola var..yakın olsakda versem sana hemen
bu seferlik affettik bir daha olmasın..arkadaşlar hafta sonu hamsi buğlama yaptım ,salatama da en küçük limonun yarısını sıktım ,bişey olur mu ki ,kilo vermem durdu ,hatta 1 kilo kadar aldım( adet olmak üzereyim ondan da olabilir.limon konusunda beni aydınlatırsanız sevinirim
bulgur uzun süre yasaklı canım..
sağlıktan önemli birşey yok .ki grip vücudu çok yoruyor.sen devam et takviyeye.tekrar geçmiş olsun.kızlar şu an 3. ıhlamurumu içiyorum 3 koca kupa... bu kadar falzdan bişi olurmuki acaba yaa... moralim de bozuldu zaten...
bu seferlik affettik bir daha olmasın..yok be güzelim birşey olmaz rahat ol.her zaman olsa ayrı ama 1 kereden hiçbirşey olmaz.
tebrikler ommur :)(
sağlıktan önemli birşey yok .ki grip vücudu çok yoruyor.sen devam et takviyeye.tekrar geçmiş olsun.
89 kiloyumm ve düğünüme 3 ay var ,onun için düğüne kadar 70 kiloya düşmek istiyorum ,35. günüm dukanda bugüne kadar hiç kaçamak yapmadığımı düşünüyorum ,bu limon konusu biraz canımı sıktı ama( hamsiyi limonsuz düşünemiyorum ben ama (( daha da yemiyecem söz veriyorum :18:
kızlar şu an 3. ıhlamurumu içiyorum 3 koca kupa... bu kadar falzdan bişi olurmuki acaba yaa... moralim de bozuldu zaten...
süpersin tabi ki devam..gidecek bu kilolar bu kadar misafirlik yeter..
aynen yaaa, banada amaann 1 kereden ne olacak diyolar, aklıma şeytanı sokuyolar sinir oluyorummmmmm
ahh kuzum yaa,masamda 1 şişe lıght kola var..yakın olsakda versem sana hemen