Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

hastalığının geçmesi için biraz fedakarlık gerekiyor sanırım...iyileşince devam edersin ama dikkat etmen gerekir şimdi :2:moralinide hiç bozma eminim ki kilo almıycaksındır bu zamanda çok iyi gidiyorsun :nazar:

nolur almıyım yoksa yıkılırım.... hafta sonu çok zorlandım sadece dün kahvaltıda bir dilim ince kaşar peyniri ve bir tek siyah zeytin bunlar diyetimize uygun değildi... bu hastalık yüzünden + görürsem yıkılırım... o kadar sıktım kendimi geçen hafta...

Ohhh tavuk köftelerimi yedim yanında krep ve zero kola süperrrrr :KK56:

Afiyet bal şeker olsun sedacım.

kizzzlllaarrr süpersiniz tamam vaz gecmek yok!!! Ben bu diyetle 9kg verdim geri kalan 5kg mide veirririm yuhhhuuuuu :KK9::KK9::KK9::KK54: Bende aslinda suan güclendirmede olacaktim eger kacamaklarima yenik düsmeseydim.. Yaaa kendim tutuyorum ama etrafdakiler hep "1 kereden bisey olmaz" diyorlar sinir oluyorum bu lafa hirrrrr:KK47:

Amaaa tamam kesin karar verdim devam!!!! :)

Tabi ki devam süpersin.

kızlar ben evdeyken çok zorlanıyorum diyette..herşeyi canım çekiyo, kaçamakda yapıyorum :KK43:(

dün canım çok tatlı çekti, az kalsın çukulata yiyecektim, faceden tarif bakayım dedim..ismini unuttum ama minik mink krep yapıp arasına sos sürülmüş bi tarif vardı,onu yaptım ve bayıldım..mutlaka deneyin derim..yerkende mozaik pasta yiyormuşum gibi hayl ettim, neffis oldu :KK1:

çorbadada uzun denemelerden sonra en başarılı çorbamı buldum..tarifi ise ;

1 kase yoğurt,1 yemek kaşığı mısır unu, tuz ve 1 yumurtayı çırptım,içine 2-3 bardak kadar su ekledim..kaynattım, kaynayınca içine, kıyma+tuz+baharat ile yaptığım misket büyüklüğünde köftelerimi attım, iyice kaynattım, naanede ekledim, walla nefis oldu..çokda doyurucu..cumartesi 2 öğün onu içtim, hemde mantı yiyen kızımın karşısında :KK1: tavs,ye ederim şekerler..:KK34:

Çorba cidden güzel bir tarife benziyor. Deneyeceğim bunu kaydettim. Saol canım.

Kızlar ben bulguru çok severim hatta bayılırım seyir evresinde bulgur bulgur pilavı falan yiyebiliyormuyuz? Kitapta dikkatimi çekmedi bulgur ile ilgili bir yazı

Yasakkkk maalesef canım.

acayip zero içesim varrrrrrrrrrrrr.:KK37::KK37:

Evde 24 adet falan var sanırım yollıyım mı :KK1:

arkadaşlar hafta sonu hamsi buğlama yaptım ,salatama da en küçük limonun yarısını sıktım ,bişey olur mu ki ,kilo vermem durdu ,hatta 1 kilo kadar aldım :KK43:( adet olmak üzereyim ondan da olabilir.limon konusunda beni aydınlatırsanız sevinirim

Hamsi buğulama da limonda yasak değil diye biliyorum ama yanlış mı acaba. Beni de şüpheye düşürdün :KK53:
Ben balık günlerini ps ye denk getirmeye çalışıyorum çünkü salatasız bir balık öğünü düşünemiyorum.

ben de 10 şubatta başladım. Ben açık tenliyim, benim ellerim protein günlerinin sonunda acayip kuruyor. ilk başta atak döneminde kolarımın üst kısmı bile kurumuştu. şimdi kollarda sıkıntı yok ama ellerim kuruyup kıpkırmızı oluyor.cuma kan tahlili verdim. bakalım ne çıkacak.

ben kan tahlili yaptırdım canım.belirgin birşey yok.birde alerji başlarda yoktu son 5-6 gündür var.inanmazsın gece pehlivanlar gibi tüm vucudumu çok bol miktarda kremleyip öyle yattım. o da nispeten hafifletti.

Öğle yemeğimide yedim.Tavuk ve yoğurt. beni en çok zorlayan salatanın olmayışı. kahvaltıyla öğle arasında süt içtim.ben hala iyyiim.umarım hep böle gider:KK39:

yaaa cok üzüldüm rahatsizlanmana umarim diyet yüzünden degildir . Ben hic bir saglik problemi yasamadim
allaha binlerce sükür ama bu ay iki kez regl oldum doktorda sebebi hersey olabilir dedi :KK43: baska birileri var mi diye bakiniyorum bende :KK43:

ama senin problemlerinin tesadüf olmasini diliyorum umarim diyettten degildir ha birde ben hic sac dökülmesi
yasamadim aksine sanki daha gürlesti ve cabuk uzuyor saclarim zira protein iyi gelir saclara

bende tesadüf olmasını diliyorum ama böyle hepsinin üst üste gelmesi sanki bağışıklık sisteminde ciddi bir problem varmış hissini uyandırıyor bende.

bende tesadüf olmasını diliyorum ama böyle hepsinin üst üste gelmesi sanki bağışıklık sisteminde ciddi bir problem varmış hissini uyandırıyor bende.
Allah korusun canım ya.ben de bir ara böbreklerimden dolayı endişeye kapılmıştım..

:KK22: çabuk onu bana ver lütfennnn...
hemmennn getiriyorummm , hemde 1 litrelikş şişede :KK1:
:21:

Arkadaslar siz ekmekleri kurabiyeleri yapiomusunuz? Yapinca günde ne kadar tüketiosunuz siniri var mi?

ben gojiberryli muffin yapıyorum, olmazsa olmazım..bide ekmek yapıyorum..1 haftalık kepek hakkımla yapıyorum, günlük limitime görede tüketiyorum..:KK1:

hemmennn getiriyorummm , hemde 1 litrelikş şişede :KK1:

ben gojiberryli muffin yapıyorum, olmazsa olmazım..bide ekmek yapıyorum..1 haftalık kepek hakkımla yapıyorum, günlük limitime görede tüketiyorum..:KK1:
yarenk muffin tarifini verir misin aklındaysa...

Kızlar bişey sorucam krep ne kadar yiyebiliyoruz günde ben ekmek yerine krep yemeyi tercih ediyorum daha yumuşak olduğu için herşey sınırsız diyor ama abartmıyayım mesela sabah ve öğle toplamda 2 tane yedim akşamda yersem çok mu olur yoksa sınırsız yiyebilir miyim?

acayip zero içesim varrrrrrrrrrrrr.:KK37::KK37:

benimde canım kola istiyor. tatlı isteğinden kaynaklanıyor olabilir mi merak ediyorum?

ay tatlı isteğinden olsa keşke. reglken tatlı yerine sadece canımızın zero çektiğini düşünsenize. ne hoş olurdu yaa. gerçi bana 1 hafta var daha ama belitileri çıkmaya başlar.

cnm çok geçmiş olsun:KK5: acaba yumrutaya falan alerjin mi var,belkide vücuduna protein ağırlıklı beslenmek iyi gelmedi tepki gösteriyo 21 günde başladığın kiloya yakın seyrediyo olmanda garip ben 5 şubatta başladım 4 kilo gitti ki benim bile ilk ay için normalden yavaş gidiyo, kan testi yaptırdın mı cnm belki proteine toleransın düşüktür

teşekkürler canım.yumurtaya alerjim yok çünkü çocukluğumdan beri hergün yumurta yemeye alışkınım.geçen hafta kan tahlilerimi yaptırmıştım.demir değerlerim geçen yıl daha düşüktü onlar biraz yükselmiş ama hala eksik.18 günde insan bir kilo vermez mi?zaten şüphelerim vardı ama son olaylar diyet yapmaya değil ama dukana ara vermem gerektiğini düşündürttü bana. 6 öğünlük bir diyet programına geçeceğim.zaten ödem dışında kilo vermediğim için geri kilo alacak bir durumda yok.

Kızlar bişey sorucam krep ne kadar yiyebiliyoruz günde ben ekmek yerine krep yemeyi tercih ediyorum daha yumuşak olduğu için herşey sınırsız diyor ama abartmıyayım mesela sabah ve öğle toplamda 2 tane yedim akşamda yersem çok mu olur yoksa sınırsız yiyebilir miyim?
canım benim seyirde misin sen?eğer öyle ise 2 y.k yulaf kepeği hakkın var.ben kahvaltıda yiyorum hakkımı..
ama şimdi düşündüm de ben bugün sabah 1/2 krep yedim bir de öğlen de çok olmuş limitimiz 2 kaşıkla yapılan krep ekmek vs.
:KK54:

benimde canım kola istiyor. tatlı isteğinden kaynaklanıyor olabilir mi merak ediyorum?

ay tatlı isteğinden olsa keşke. reglken tatlı yerine sadece canımızın zero çektiğini düşünsenize. ne hoş olurdu yaa. gerçi bana 1 hafta var daha ama belitileri çıkmaya başlar.
ben bütün tatlı isteğimi zero ile bastırıyorum valla..

canım benim seyirde misin sen?eğer öyle ise 2 y.k yulaf kepeği hakkın var.ben kahvaltıda yiyorum hakkımı..
ama şimdi düşündüm de ben bugün sabah 1/2 krep yedim bir de öğlen de çok olmuş limitimiz 2 kaşıkla yapılan krep ekmek vs.
:KK54:

Canım ben akşam 1,5 yemek kaşığı yulaf kepeğinden yaptım krebi o zaman 2 tane krep ile hakkımı doldurmuş oluyorum zaten 10 yemek kaşığı lıght süt 1,5 yemek kaşığı yulaf kepeği ve bir yumurtadan 2 tane krep çıkıyor o da atak evresinde normal bnm daha ilk günüm

X