Allah korusun canım ya.ben de bir ara böbreklerimden dolayı endişeye kapılmıştım..
yarenk muffin tarifini verir misin aklındaysa...
akşam için tavsiye edebilceğiniz kolay bir tarif varmı kızlar ?(atak evresi içi) tercihen tavuk göğsüyle yapılabilcek birşey olursa sevinirim
Ben cuma günü tavuk göğüsü bıçakla kesip (bölmeden kitap gibi açarak) içine light kaşar koydum peçete ile yağladığım tavada kızarttım çok güzel oldu. tavsiye edebilirim
light kaşarım yok light beyaz peynir koysam olurmu ki acaba ?
bende şimdi ızgara kanat yedim... valla bide şu ince lavaşlardanda epi topu 5 cm2 yemişimdir... inşallah bu grip beni bozmaz yaa... :2:ya bugün değişik bir havadayım sanki diyet yapmıyormuşum gibi:s
Allaa allaa neden böyle oldum bilemiyorum yaa:s
umarım akşam tartıda çok çıkmam:s
heskes yanımda daha fırından çıkmış tazecik simit yiyo yaaaaaa
nasıl koktu burnuma bir bilseniz
Ofiste tam mutfağa gittim nescafe yapmak üzere.Baktım ki 3in1 regl olma günüm yaklaştığı için tatlı isteiğimde arttı. kendime bir güzel 3 in 1 yaptım.tam içicektim ki lavaboya döktüm.Burası beni kaçamak yapmaktan alıkoyuyo=) burası beni motive ediyo=)
bende şimdi ızgara kanat yedim... valla bide şu ince lavaşlardanda epi topu 5 cm2 yemişimdir... inşallah bu grip beni bozmaz yaa... :2:
evet limon hakkında suphelenmekte haklısın. Limon da bir meyve olduğu icin icinde birmiktar meyve sekeri var oyuzden sınırlı kullanılmalı diye duymuştum. Ben sekersiz limonatalardan içiyordum ve kilo vermem durmustuAfiyet bal şeker olsun sedacım.
Tabi ki devam süpersin Çorba cidden güzel bir tarife benziyor. Deneyeceğim bunu kaydettim. Saol canım. Yasakkkk maalesef canım. Evde 24 adet falan var sanırım yollıyım mı
Hamsi buğulama da limonda yasak değil diye biliyorum ama yanlış mı acaba. Beni de şüpheye düşürdün
Ben balık günlerini ps ye denk getirmeye çalışıyorum çünkü salatasız bir balık öğünü düşünemiyorum.
evet limon hakkında suphelenmekte haklısın. Limon da bir meyve olduğu icin icinde birmiktar meyve sekeri var oyuzden sınırlı kullanılmalı diye duymuştum. Ben sekersiz limonatalardan içiyordum ve kilo vermem durmustu