hastalığının geçmesi için biraz fedakarlık gerekiyor sanırım...iyileşince devam edersin ama dikkat etmen gerekir şimdi :2:moralinide hiç bozma eminim ki kilo almıycaksındır bu zamanda çok iyi gidiyorsun
Ohhh tavuk köftelerimi yedim yanında krep ve zero kola süperrrrr
kizzzlllaarrr süpersiniz tamam vaz gecmek yok!!! Ben bu diyetle 9kg verdim geri kalan 5kg mide veirririm yuhhhuuuuuBende aslinda suan güclendirmede olacaktim eger kacamaklarima yenik düsmeseydim.. Yaaa kendim tutuyorum ama etrafdakiler hep "1 kereden bisey olmaz" diyorlar sinir oluyorum bu lafa hirrrrr
Amaaa tamam kesin karar verdim devam!!!! :)
kızlar ben evdeyken çok zorlanıyorum diyette..herşeyi canım çekiyo, kaçamakda yapıyorum(
dün canım çok tatlı çekti, az kalsın çukulata yiyecektim, faceden tarif bakayım dedim..ismini unuttum ama minik mink krep yapıp arasına sos sürülmüş bi tarif vardı,onu yaptım ve bayıldım..mutlaka deneyin derim..yerkende mozaik pasta yiyormuşum gibi hayl ettim, neffis oldu
çorbadada uzun denemelerden sonra en başarılı çorbamı buldum..tarifi ise ;
1 kase yoğurt,1 yemek kaşığı mısır unu, tuz ve 1 yumurtayı çırptım,içine 2-3 bardak kadar su ekledim..kaynattım, kaynayınca içine, kıyma+tuz+baharat ile yaptığım misket büyüklüğünde köftelerimi attım, iyice kaynattım, naanede ekledim, walla nefis oldu..çokda doyurucu..cumartesi 2 öğün onu içtim, hemde mantı yiyen kızımın karşısındatavs,ye ederim şekerler..
Kızlar ben bulguru çok severim hatta bayılırım seyir evresinde bulgur bulgur pilavı falan yiyebiliyormuyuz? Kitapta dikkatimi çekmedi bulgur ile ilgili bir yazı
acayip zero içesim varrrrrrrrrrrrr.
arkadaşlar hafta sonu hamsi buğlama yaptım ,salatama da en küçük limonun yarısını sıktım ,bişey olur mu ki ,kilo vermem durdu ,hatta 1 kilo kadar aldım( adet olmak üzereyim ondan da olabilir.limon konusunda beni aydınlatırsanız sevinirim
Arkadaslar siz ekmekleri kurabiyeleri yapiomusunuz? Yapinca günde ne kadar tüketiosunuz siniri var mi?
Afiyet bal şeker olsun sedacım.
Teşekkür ederim
ben de 10 şubatta başladım. Ben açık tenliyim, benim ellerim protein günlerinin sonunda acayip kuruyor. ilk başta atak döneminde kolarımın üst kısmı bile kurumuştu. şimdi kollarda sıkıntı yok ama ellerim kuruyup kıpkırmızı oluyor.cuma kan tahlili verdim. bakalım ne çıkacak.
Öğle yemeğimide yedim.Tavuk ve yoğurt. beni en çok zorlayan salatanın olmayışı. kahvaltıyla öğle arasında süt içtim.ben hala iyyiim.umarım hep böle gider
yaaa cok üzüldüm rahatsizlanmana umarim diyet yüzünden degildir . Ben hic bir saglik problemi yasamadim
allaha binlerce sükür ama bu ay iki kez regl oldum doktorda sebebi hersey olabilir dedibaska birileri var mi diye bakiniyorum bende
ama senin problemlerinin tesadüf olmasini diliyorum umarim diyettten degildir ha birde ben hic sac dökülmesi
yasamadim aksine sanki daha gürlesti ve cabuk uzuyor saclarim zira protein iyi gelir saclara
Allah korusun canım ya.ben de bir ara böbreklerimden dolayı endişeye kapılmıştım..bende tesadüf olmasını diliyorum ama böyle hepsinin üst üste gelmesi sanki bağışıklık sisteminde ciddi bir problem varmış hissini uyandırıyor bende.
hemmennn getiriyorummm , hemde 1 litrelikş şişedeçabuk onu bana ver lütfennnn...
Arkadaslar siz ekmekleri kurabiyeleri yapiomusunuz? Yapinca günde ne kadar tüketiosunuz siniri var mi?
B-Fit deneyimlerini bekliyorum
yarenk muffin tarifini verir misin aklındaysa...hemmennn getiriyorummm , hemde 1 litrelikş şişede
ben gojiberryli muffin yapıyorum, olmazsa olmazım..bide ekmek yapıyorum..1 haftalık kepek hakkımla yapıyorum, günlük limitime görede tüketiyorum..
acayip zero içesim varrrrrrrrrrrrr.
cnm çok geçmiş olsunacaba yumrutaya falan alerjin mi var,belkide vücuduna protein ağırlıklı beslenmek iyi gelmedi tepki gösteriyo 21 günde başladığın kiloya yakın seyrediyo olmanda garip ben 5 şubatta başladım 4 kilo gitti ki benim bile ilk ay için normalden yavaş gidiyo, kan testi yaptırdın mı cnm belki proteine toleransın düşüktür
canım benim seyirde misin sen?eğer öyle ise 2 y.k yulaf kepeği hakkın var.ben kahvaltıda yiyorum hakkımı..Kızlar bişey sorucam krep ne kadar yiyebiliyoruz günde ben ekmek yerine krep yemeyi tercih ediyorum daha yumuşak olduğu için herşey sınırsız diyor ama abartmıyayım mesela sabah ve öğle toplamda 2 tane yedim akşamda yersem çok mu olur yoksa sınırsız yiyebilir miyim?
bu seferlik affettik bir daha olmasın..yok be güzelim birşey olmaz rahat ol.her zaman olsa ayrı ama 1 kereden hiçbirşey olmaz.
ben bütün tatlı isteğimi zero ile bastırıyorum valla..benimde canım kola istiyor. tatlı isteğinden kaynaklanıyor olabilir mi merak ediyorum?
ay tatlı isteğinden olsa keşke. reglken tatlı yerine sadece canımızın zero çektiğini düşünsenize. ne hoş olurdu yaa. gerçi bana 1 hafta var daha ama belitileri çıkmaya başlar.
anaaa limon yok mu? yassak mı? :18:
canım benim seyirde misin sen?eğer öyle ise 2 y.k yulaf kepeği hakkın var.ben kahvaltıda yiyorum hakkımı..
ama şimdi düşündüm de ben bugün sabah 1/2 krep yedim bir de öğlen de çok olmuş limitimiz 2 kaşıkla yapılan krep ekmek vs.