Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

[COLOR="#0000FF"]sakın sakın sakın

bende geçen hafta bi önceki haftayal aynıydım hatta + daydım ama bozmadım kendimi.

öyle bişey yapma[/COLOR]

kerokero bu hafta cok bozdum yaa bi düzenden ciktim mi sonra geri dönesim gelmio. Bugün protein günüm. Bide + cikinca ki bu benim kendi sucum dahada moralim bozuldu. Ben yine seyir dönemini ski takip etsem yine haftada 1 kilo verirmiyim acaba?

Canım bugün itibariyle tam 2 ay olmuş..hedefim de buydu zaten.ama ben gerçekten çok az kaçamak yaptım.yani çok iradeli davrandım.sen de verirsin eminim.

Ciddimisinnnnn süperrr inanamıyorum yani Nisan ayında 65 olabilicem wovvvv süperr yaaa cıvıl cıvıl kıyafetler ve incecik bir beden wovvv tebrik ederim senide azminden dolayı

şu kadar kilo verirsin diyemem ama kio vereceğin kesi. bu kadr kişi ufak tefek kaçamaklarlada olsa veriyor. sen neden veremeyesin?

hepimizin amacı aynı. şaşma yolundan . bi kere karar verdiysen bozma niyetini

bende fazla terlemem aynı şekilde genetik olarak maşallah dip diri bir vücuda sahibiz bnm hamilelikten kalma azcıkın göbişim var en azından o gider diye düşünüyorum sende mi çalışıyorsun yani öğlen molanda mı gidiyorsun b-fit'e

dün bana eşim dedi ki :
-göbeğini hiç bu kadar küçük görmemiştim.

ama evlendiğimizde de benim göbeğim yoktu ki

ne yapasın adam yaklaşık 4 yıldır kiloluyum kiloluyum demekten beynini yedim unutmuş garibim

aynene hamilelikten sonra kaldı biraz göbek. basenlerde az değildir sağolsun.

evet çalışıyorum. 1e doğru çıkıcaz arkadaşlarla. 2 gibide iş yerimde olurum. 10 dakikada gideriz bfite.

Son düzenleme:
selam kızlarr..bu haftaki neredeyse 1 kiloluk inişler ve çıkışlar sonunda 62.9 da olsa 62 yi gördüm sonunda herkese güzel,mutlu,yüksek motivasyonlu ve bol eksili bi hafta diliyorum

cnm çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum

bu arada bu hafta sonu arkadaşımın kzının d.günü iiçin mini 40 beden bir etek aldım.nasıl mutlu oldum anlatamam..38 e az kaldı:13::118::118::118:
ohh süper walla tatlım darısı 38 e

kızlar ben dağıldım... sabah dukan kahvaltımı yaptım ama sıcak çorba içmek istiyorum... kahvaltıdan sonra 2 koca kupa limonlu ıhlamur içtim valla 3-5 damla limon sıktım fazlası yasak biliyorum ama dayanamıyorum ölmek üzereyim... nefes bile alamıyorum... bu grip denilen şey adamı nasıl çarpıyo... şimdi de öğle yemeğinde fabrikaya gelen çorbadan içtim... yanında 3 tane acı turşu biberle... artık dukana uygunmu değilmi bilemedim... ama iyileşmek istiyorum bir an önce... ilaçlarımı da içtim bakalım ne kadar süründürücek bu grip... dukandan soğutmasın başka bişey istemiyorum...

benimkide iltifat etmeye korkuyor. bi iki haşladım kilo verdin göbek gitmiş deyince tırstı şimdi.

ne diyeceğimi bilmiyorum. iyi desem kızıyorsun kötü desem yine kızıyorsun diyor. sanırım kilo vermenin verdiği şımarıklıtan kaynaklanan bişey. bu hakkı buluyorum kendimde. kussurada bakmasın :132:

aynene hamilelikten sonra kaldı biraz göbek. basenlerde az değildir sağolsun.

evet çalışıyorum. 1e doğru çıkıcaz arkadaşlarla. 2 gibide iş yerimde olurum. 10 dakikada gideriz bfite.

Harikasın senden cesaret alıp bende bi araştırayım olmadı mart itibari ile bende başlarım

Çok geçmiş olsun

geçmiş olsun. izin alıp eve gitme imkanın varsa değerlendir bence. en azından eve uyursun. hem daha iyi hissedersin kendini hem dinlenmiş olursun.

aman canim benim hic takma kafani, en ilgili görünen es bile 1 sene öncesini sor, unutuyor. ne giymissin ne yapmissin, benim esimde öyle, 85 kilo ile doguma gittim. 4 yildir evliyiz. evlenirken 60 kiloydum, bana demez mi "üzülme kilo aldim diye aynisin " , dedim valla üzüntüden dogurucam simdi, arada 25 kilo fark var be adam kör müsün dedim

benim bu haftasonu baya bozuldu diyetim, kacamaktan ziyade hicbirsey yiyemedim,dogumdan bu yana ilk defa Regl oldum ( 6,5 ay sonra ) mahvoldum, mide bulantisi, halsizlik, istahsizlik kilo bildiriminde + olabilir bu hafta ama , benim hedefim 1 haziran yani yaklasik 3 ay var, insallah 3 ayda 13 kilo veririm

seni de tebrik ederim 2 ayda 10 kilo ommur, süpersin ...

aynen ben de biraz şımardım.ama hakkını yiyiemem eşimin sağolsun çok destek bana..ona söylemiyorum tabi bunları

Harikasın senden cesaret alıp bende bi araştırayım olmadı mart itibari ile bende başlarım

3 arkadaş başlıyoruz bugün.

yurtdışından çikolata geldi bugün.yemedim

ayrıca 3 kişide getidriği paketten ikram ettiler. ayıp olmasın diye aldım ama ağzıma sürmedim.

nirvanaya ulaşmama ramak kaldı sanırsam.

valla okudukça hem sevindim sizler adına hem kızdım kendime
ilk gebeliğimde 4 kilo aldım sürekli kusuyrodum doğum sonrası aşırı kilolandım 10 kilo bana yapıştı kaldı ikinci gebeliğim 2 yıl sonra oldu ve onca kiloyla girdim bu döneme doğuma girmeden 3 gün önce 103 tüm inanamıyorum nasıl bişiy oysa ki üniye başlarken 34-36 bedendim 13 yılda 48 beden ne demek ne çok kızdım kendime anlatamam
ikinci doğumdan sonra 96 olmak bile yola çok zor başlamak demek ama kararlıyım ücretsiz iznim bitene kadar bu kiloların çoğundan kurtulmayı planlıyorum ve istiyorum
25 şubat ta 87 ile başladığm yolumda sizlerin bana destek olacağını içimi beni en iyi anlayan sizlere dökeceğim için mutluyum :) şanslıyım :) cumartesi eşim gelecek bakalım bi fark görecek mi :) çabalamalıyım
tek sıkıntı spor salonuna falan gidememek dukan amcanın kitabındaki ve sizlerin netten önerdiği hareketleri yaparak sarkmamaya çalışmalyım :)

regl olmana çok sevindim o çok büyük bir sıkıntı ya şükür ki oldun..ben biraz hızlı verdim ama 2 haftadaır çok yavaşladım.nisan 15 e kadar 60 ı görmeliyim..inşallah
tabi..

Canim cok gecmis olsun, dikkat et kendine. Sagligin herseyden önemli, ben de 6,5 ay sonra ilk defa Regl oldum. benimde cumadan beri diyetim bozuldu. ama gecicek. 1 hafta kaybetmek ölüm degil ya.. düzelince gene baslariz, panik yapma, dukan i düsünme, sen kendine iyi bak, iyiles, aradaki farkli dukan amcamla kapatirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…