[COLOR="#0000FF"]sakın sakın sakın
bende geçen hafta bi önceki haftayal aynıydım hatta + daydım ama bozmadım kendimi.
öyle bişey yapma[/COLOR]
Canım bugün itibariyle tam 2 ay olmuş..hedefim de buydu zaten.ama ben gerçekten çok az kaçamak yaptım.yani çok iradeli davrandım.sen de verirsin eminim.
kerokero bu hafta cok bozdum yaa bi düzenden ciktim mi sonra geri dönesim gelmio. Bugün protein günüm. Bide + cikinca ki bu benim kendi sucum dahada moralim bozuldu. Ben yine seyir dönemini ski takip etsem yine haftada 1 kilo
verirmiyim acaba?
Ciddimisinnnnn süperrr inanamıyorum yani Nisan ayında 65 olabilicem wovvvv süperr yaaa cıvıl cıvıl kıyafetler ve incecik bir beden wovvv tebrik ederim senide azminden dolayı
seda arkadaşı bfit için yazmışsın gerilerde göremedim yazını.
ben geçen sene 3 hafta gittim. fazla telemiyorum ben spor yaparken. öğlenleri gidiyordum zaten. başka zamanım yok ki.
bugünde başlicam tekrar. kilo verdirmekten ziyade vücudu toparlamak için tercih ediliyor. kilo verince sarkmaması için sıkılaştırma gerek bencede.gerçi sarkma problemim yok şimdilik. benim etim bayağı bi serttir. çok şükür anneme çekmişim.50 küsür yaşında 100 kilo ama eti sert
hareket açısından faydalı sonuçta. diyette yapıyorsan daha hızlandırcaktır eminim
faydası olacağını düşünmesem oturup çayımı içip monk dizisinin eski bölümlerini izlemek varken neden koşa koşa gideyim ki spora.
bende fazla terlemem aynı şekilde genetik olarak maşallah dip diri bir vücuda sahibizbnm hamilelikten kalma azcıkın göbişim var en azından o gider diye düşünüyorum sende mi çalışıyorsun yani öğlen molanda mı gidiyorsun b-fit'e
Allah'ııımmm çoook fenayım... grip oldum ve heryerim dökülüyor boğazım ağrıyor burnum akıyor halsizlik deseniz tavan yapmış... bu haftasonu bana hiç yaramadı... ufff yaa... kendimi hiç iyi hissetmiyorum ağzım çamur gibi... :2:
ohh süper walla tatlımbu arada bu hafta sonu arkadaşımın kzının d.günü iiçin mini 40 beden bir etek aldım.nasıl mutlu oldum anlatamam..38 e az kaldı:13::118::118::118:
dün bana eşim dedi ki :
-göbeğini hiç bu kadar küçük görmemiştim.
ama evlendiğimizde de benim göbeğim yoktu ki
ne yapasın adam yaklaşık 4 yıldır kiloluyum kiloluyum demekten beynini yedim unutmuş garibim
aynene hamilelikten sonra kaldı biraz göbek. basenlerde az değildir sağolsun.
evet çalışıyorum. 1e doğru çıkıcaz arkadaşlarla. 2 gibide iş yerimde olurum. 10 dakikada gideriz bfite.
kızlar ben dağıldım... sabah dukan kahvaltımı yaptım ama sıcak çorba içmek istiyorum... kahvaltıdan sonra 2 koca kupa limonlu ıhlamur içtim valla 3-5 damla limon sıktım fazlası yasak biliyorum ama dayanamıyorum ölmek üzereyim... nefes bile alamıyorum... bu grip denilen şey adamı nasıl çarpıyo... şimdi de öğle yemeğinde fabrikaya gelen çorbadan içtim... yanında 3 tane acı turşu biberle... artık dukana uygunmu değilmi bilemedim... ama iyileşmek istiyorum bir an önce... ilaçlarımı da içtim bakalım ne kadar süründürücek bu grip... dukandan soğutmasın başka bişey istemiyorum...
kızlar ben dağıldım... sabah dukan kahvaltımı yaptım ama sıcak çorba içmek istiyorum... kahvaltıdan sonra 2 koca kupa limonlu ıhlamur içtim valla 3-5 damla limon sıktım fazlası yasak biliyorum ama dayanamıyorum ölmek üzereyim... nefes bile alamıyorum... bu grip denilen şey adamı nasıl çarpıyo... şimdi de öğle yemeğinde fabrikaya gelen çorbadan içtim... yanında 3 tane acı turşu biberle... artık dukana uygunmu değilmi bilemedim... ama iyileşmek istiyorum bir an önce... ilaçlarımı da içtim bakalım ne kadar süründürücek bu grip... dukandan soğutmasın başka bişey istemiyorum...
dün bana eşim dedi ki :
-göbeğini hiç bu kadar küçük görmemiştim.
ama evlendiğimizde de benim göbeğim yoktu ki
ne yapasın adam yaklaşık 4 yıldır kiloluyum kiloluyum demekten beynini yedim unutmuş garibim
aynen ben de biraz şımardım.ama hakkını yiyiemem eşimin sağolsun çok destek bana..ona söylemiyorum tabi bunları
benimkide iltifat etmeye korkuyor. bi iki haşladım kilo verdin göbek gitmiş deyince tırstı şimdi.
ne diyeceğimi bilmiyorum. iyi desem kızıyorsun kötü desem yine kızıyorsun diyor. sanırım kilo vermenin verdiği şımarıklıtan kaynaklanan bişey. bu hakkı buluyorum kendimde. kussurada bakmasın :132:
Çok geçmiş olsun
Harikasın senden cesaret alıp bende bi araştırayım olmadı mart itibari ile bende başlarım
aman canim benim hic takma kafani, en ilgili görünen es bile 1 sene öncesini sor, unutuyor. ne giymissin ne yapmissin, benim esimde öyle, 85 kilo ile doguma gittim. 4 yildir evliyiz. evlenirken 60 kiloydum, bana demez mi "üzülme kilo aldim diye aynisin " , dedim valla üzüntüden dogurucam simdi, arada 25 kilo fark var be adam kör müsün dedim
benim bu haftasonu baya bozuldu diyetim, kacamaktan ziyade hicbirsey yiyemedim,dogumdan bu yana ilk defa Regl oldum ( 6,5 ay sonra ) mahvoldum, mide bulantisi, halsizlik, istahsizlikkilo bildiriminde + olabilir bu hafta ama , benim hedefim 1 haziran yani yaklasik 3 ay var, insallah 3 ayda 13 kilo veririm
seni de tebrik ederim 2 ayda 10 kilo ommur, süpersin ...