Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

emziriyor musun ? ek vitamin alıyor musun?

aynen ben de biraz şımardım.ama hakkını yiyiemem eşimin sağolsun çok destek bana..ona söylemiyorum tabi bunları

tabikide sölemicez. popoları kalkar yoksa .

benimki de destek oluyor sağolsun. ekmek yemiyor. salata yaptıysa eğer bana ayırıp kendi yiyeceğine yağ ekliyor. dün tükan tükkan zero arattım. en sonunda merkete gitmek zorunda kaldı. benim mutluluğum onlara yansıyor. haliyle onlarınkide bana.

evlilik hayatı böyle değil mi zaten sen iyiysen o da iyi (pek bi bilgiç konuştum biliyorum ama nacizane fikrim)

Arkadaslar sanirim ben pes etmek üzereyim 1,5 kilo almisim. Azmim gitti gibi ha bire kacamak yapiyorum

ben bi süredir bozdum..2 haftadır hatta =( 3,5 kilo aldım =/ bugun tekrar basladım..benim halimi gör sakın azmini kaybetme..simdiye nerdeyse güçlendirmeye geçmiştim..birbirimize destek olmamız gereken bi dönem.. sakın pes etme

regl olmana çok sevindim o çok büyük bir sıkıntı ya şükür ki oldun..ben biraz hızlı verdim ama 2 haftadaır çok yavaşladım.nisan 15 e kadar 60 ı görmeliyim..inşallah
tabi..

evet canim bende cok sevindim, Regl olmak cok önemliydi benim icin, vücudumdaki ödemi cok iyi atiyor, komik balonumsu siskinligimi aliyor, ve daha pozitif bakmami sagliyor, her an stres topu gibi gezmiyorum. regl bitince diyete daha fazla asilicam, insallah bir faydasi olur, benim belli bir tarihim yok, sadece 1 haziranda türkiye ye gelicem, hani biraz gitse iyi olur

ama ne kadar giderse, önemli olan 1 kilo nun bile gitmesi. cünkü ben bu diyeti uzun vaade de düsünüyorum, kilolar gitsin gelsin istemiyorum, yavas olsun emin olsun

ben senden umutluyum sen 15 nisan da 57 bile görürsün...

ben tam bilemiyorum ama bu forumda leslie den çok bahsediyorlar. araştır bi dene derim. youtubeden görebilirsin.leslie ile 3 mil 5 mil popo eritme neyim var.

çocuklar yüzündne gidemiyorsuan eğer en azından evde hareket edersin hem kendini iyi hissedersin hem vicdanın rahat olur.

emziriyor musun ? ek vitamin alıyor musun?

Hayir canim artik emzirmiyorum, bebisim 3 haftadir birakti beni... bu nedenle diyete basladim ve ilk Regl oldum. ek vitamin de almiyorum. kabizliktan dolayi biraz kilo vermem yavas o kadar, bir cok sey denedim, ama gene de kabizlik sorunum oldu. onunda caresine bakiyorum.

sen emziriyor musun ? yada ek vitamin aliyor musun ?

benim kilo verme hizim sanirim burdakiler icinde en yavasi

Hoşgeldin! Doğumdan sonra herkes kilo alıyor sakın moralini bozma. Hem benim çevremde bir çok kişi ilk 1 yıl diyet yapmıyor, kilo yerleştikten sonra başlıyor diyete, sen hemen harekete geçmişsin bu bile süper! Hiçbirşey yapamıyorsan apartmanının öerdivenlerini inip çık derim, hareketsiz olmaz çünkü!

Kızlar light kolaya izin verdı kitapta sizde içiyormusunuz?

yanlış hatırlamıyorsam zero diye isim veriyor. yani nokta atışı. belki light içen arkadaşlar vardır ama ben sadece zero içiyorum.

ben kaçtım bi süre.

fazla yazıp sayfa sayfa okutmayın lütfen.

dışarı çıkın yürüyüş yapın.ne bilim işte. biligsayardan uzak durun.

dizi bile izlemeyedim bugün

B-Fit deneyimlerini bekliyorum

bugünkü menüümm

sabah 1 katı yumurta+nescafe
öğlen: 2 dilim yulaf kepeğinden ekmek üstüne labne sürdüm ve ayran
ara:yoğurt
akşam yoğurt çorbası+köfte

bugün nasıl akşam edicem bilmiyorum
yemek yok yanımda böyle idare etmek zorundayım iş yerinde çıkan yemekler çooook yağlıııı

aynen ben de biraz şımardım.ama hakkını yiyiemem eşimin sağolsun çok destek bana..ona söylemiyorum tabi bunları

tebrikler ommur :)

çok geçmiş olsunn yarimm

leslie önerilerinizle pcye indirp usb ye yükleyip tv eşliğinde yapıyorum :)
domates salçası ve biber salçası kullanımı nasıl? evde yapılmış tuzsuz

Merhaba herkese merak ettiğim bir soru var, yumurtayı sarısı ile birlikte mi tüketeceğiz.. bir de yağ oranı yüzde kaçın altındaki besinlere izin var.. Herkese sağlıklı günler.... :)
Canım et ürünlerinde %8 sut ürünlerinde %2 yi geçmeyecek yağ orani

bencede öbür türlü dengem alt üst olacak neyseki bugün saf protein günüm
bu hafta çok spor yapmam lasım her akşam salona gidicem vallaa

Hadi bakalım allah azmine azim katsın cnm.

Erkekler canım napıcan. Unutkan yaratılmışlar ellerinden bişiy gelmiyor.

Canım sağlığın daha önemli beslenmene dikkat et.

Kızlar light kolaya izin verdı kitapta sizde içiyormusunuz?

zero içiyorum cnm.

Dışardan bişiy söyleme şansın yokmu cnm ızgara falan.

leslie önerilerinizle pcye indirp usb ye yükleyip tv eşliğinde yapıyorum :)
domates salçası ve biber salçası kullanımı nasıl? evde yapılmış tuzsuz

Ben salça kullanıyorum canım. Dukanın güncelleme yaptığı bir konu ve izin veriyor.

akderedeyim.balgatta da çalışıyorum.

ben hiç anlamam balıktan. bildiğim bi somon bi alabalık. onlarıda renginden tanıyroum. yani görsem temizlenmemiş halini bilemem. pek balık kültürüm yok.
hmm yakınmışız, bende cebecide oturuyorum..

aynen benimde böyle, perşembe 84,6 idim..hafta sonu 85'in üzerinde gezindim.bugünde 85 geldim.offf çok yavaş gidiyo çookkkk:2:

bende tupper'ın 1 lt lik şişesini aldım, onunla içiyorum, kafama bidon dikiyomuşum gibi oluyo ama napıyım, ölçüsünü bilemem yoksa..

ne güzel..tebrikler canım..

ok geçmiş olsun canım..vitamin iç bence..
bende pepsi lıght yada max içiyorum, uygundur sanırım:44:

şu kadar kilo verirsin diyemem ama kio vereceğin kesi. bu kadr kişi ufak tefek kaçamaklarlada olsa veriyor. sen neden veremeyesin?

hepimizin amacı aynı. şaşma yolundan . bi kere karar verdiysen bozma niyetini

kizzzlllaarrr süpersiniz tamam vaz gecmek yok!!! Ben bu diyetle 9kg verdim geri kalan 5kg mide veirririm yuhhhuuuuu Bende aslinda suan güclendirmede olacaktim eger kacamaklarima yenik düsmeseydim.. Yaaa kendim tutuyorum ama etrafdakiler hep "1 kereden bisey olmaz" diyorlar sinir oluyorum bu lafa hirrrrr

Amaaa tamam kesin karar verdim devam!!!! :)

gecmis olsun canim dikkat et hatta eve gidebilirsen git dinlen

merakla bekliyorum dr nediycek sana benimki diyetten olabilir dedi baska bisi demedi.

aynen haklisin önemli olan yola devam etmek. nasil olsa bozuldu deyip saldirirsak yemeklere kesin mahvoluruz

corba iyi gelir canim iyi yapmissin. Mutlaka ilac al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…