aman canim benim hic takma kafani, en ilgili görünen es bile 1 sene öncesini sor, unutuyor. ne giymissin ne yapmissin, benim esimde öyle, 85 kilo ile doguma gittim. 4 yildir evliyiz. evlenirken 60 kiloydum, bana demez mi "üzülme kilo aldim diye aynisin " , dedim valla üzüntüden dogurucam simdi, arada 25 kilo fark var be adam kör müsün dedim
benim bu haftasonu baya bozuldu diyetim, kacamaktan ziyade hicbirsey yiyemedim,dogumdan bu yana ilk defa Regl oldum ( 6,5 ay sonra ) mahvoldum, mide bulantisi, halsizlik, istahsizlikkilo bildiriminde + olabilir bu hafta ama , benim hedefim 1 haziran yani yaklasik 3 ay var, insallah 3 ayda 13 kilo veririm
seni de tebrik ederim 2 ayda 10 kilo ommur, süpersin ...
aynen ben de biraz şımardım.ama hakkını yiyiemem eşimin sağolsun çok destek bana..ona söylemiyorum tabi bunları
Arkadaslar sanirim ben pes etmek üzereyim1,5 kilo almisim. Azmim gitti gibi ha bire kacamak yapiyorum
regl olmana çok sevindim o çok büyük bir sıkıntı ya şükür ki oldun..ben biraz hızlı verdim ama 2 haftadaır çok yavaşladım.nisan 15 e kadar 60 ı görmeliyim..inşallahtabi..
valla okudukça hem sevindim sizler adına hem kızdım kendime
ilk gebeliğimde 4 kilo aldım sürekli kusuyrodum doğum sonrası aşırı kilolandım 10 kilo bana yapıştı kaldı ikinci gebeliğim 2 yıl sonra oldu ve onca kiloyla girdim bu döneme doğuma girmeden 3 gün önce 103 tüm inanamıyorum nasıl bişiyoysa ki üniye başlarken 34-36 bedendim 13 yılda 48 beden ne demek ne çok kızdım kendime anlatamam
ikinci doğumdan sonra 96 olmak bile yola çok zor başlamak demek ama kararlıyım ücretsiz iznim bitene kadar bu kiloların çoğundan kurtulmayı planlıyorum ve istiyorum
25 şubat ta 87 ile başladığm yolumda sizlerin bana destek olacağını içimi beni en iyi anlayan sizlere dökeceğim için mutluyum :) şanslıyım :) cumartesi eşim gelecek bakalım bi fark görecek mi :) çabalamalıyım
tek sıkıntı spor salonuna falan gidememekdukan amcanın kitabındaki ve sizlerin netten önerdiği hareketleri yaparak sarkmamaya çalışmalyım :)
emziriyor musun ? ek vitamin alıyor musun?
Kızlar light kolaya izin verdı kitapta sizde içiyormusunuz?
valla okudukça hem sevindim sizler adına hem kızdım kendime
ilk gebeliğimde 4 kilo aldım sürekli kusuyrodum doğum sonrası aşırı kilolandım 10 kilo bana yapıştı kaldı ikinci gebeliğim 2 yıl sonra oldu ve onca kiloyla girdim bu döneme doğuma girmeden 3 gün önce 103 tüm inanamıyorum nasıl bişiyoysa ki üniye başlarken 34-36 bedendim 13 yılda 48 beden ne demek ne çok kızdım kendime anlatamam
ikinci doğumdan sonra 96 olmak bile yola çok zor başlamak demek ama kararlıyım ücretsiz iznim bitene kadar bu kiloların çoğundan kurtulmayı planlıyorum ve istiyorum
25 şubat ta 87 ile başladığm yolumda sizlerin bana destek olacağını içimi beni en iyi anlayan sizlere dökeceğim için mutluyum :) şanslıyım :) cumartesi eşim gelecek bakalım bi fark görecek mi :) çabalamalıyım
tek sıkıntı spor salonuna falan gidememekdukan amcanın kitabındaki ve sizlerin netten önerdiği hareketleri yaparak sarkmamaya çalışmalyım :)
yanlış hatırlamıyorsam zero diye isim veriyor. yani nokta atışı. belki light içen arkadaşlar vardır ama ben sadece zero içiyorum.
ben kaçtım bi süre.
fazla yazıp sayfa sayfa okutmayın lütfen.
dışarı çıkın yürüyüş yapın.ne bilim işte. biligsayardan uzak durun.
dizi bile izlemeyedim bugün
aynen ben de biraz şımardım.ama hakkını yiyiemem eşimin sağolsun çok destek bana..ona söylemiyorum tabi bunları
kızlar ben dağıldım... sabah dukan kahvaltımı yaptım ama sıcak çorba içmek istiyorum... kahvaltıdan sonra 2 koca kupa limonlu ıhlamur içtim valla 3-5 damla limon sıktım fazlası yasak biliyorum ama dayanamıyorum ölmek üzereyim... nefes bile alamıyorum... bu grip denilen şey adamı nasıl çarpıyo... şimdi de öğle yemeğinde fabrikaya gelen çorbadan içtim... yanında 3 tane acı turşu biberle... artık dukana uygunmu değilmi bilemedim... ama iyileşmek istiyorum bir an önce... ilaçlarımı da içtim bakalım ne kadar süründürücek bu grip... dukandan soğutmasın başka bişey istemiyorum...
Canım et ürünlerinde %8 sut ürünlerinde %2 yi geçmeyecek yağ oraniMerhaba herkese merak ettiğim bir soru var, yumurtayı sarısı ile birlikte mi tüketeceğiz.. bir de yağ oranı yüzde kaçın altındaki besinlere izin var.. Herkese sağlıklı günler.... :)
bencede öbür türlü dengem alt üst olacak neyseki bugün saf protein günüm
bu hafta çok spor yapmam lasım her akşam salona gidicem vallaa
dün bana eşim dedi ki :
-göbeğini hiç bu kadar küçük görmemiştim.
ama evlendiğimizde de benim göbeğim yoktu ki
ne yapasın adam yaklaşık 4 yıldır kiloluyum kiloluyum demekten beynini yedim unutmuş garibim
kızlar ben dağıldım... sabah dukan kahvaltımı yaptım ama sıcak çorba içmek istiyorum... kahvaltıdan sonra 2 koca kupa limonlu ıhlamur içtim valla 3-5 damla limon sıktım fazlası yasak biliyorum ama dayanamıyorum ölmek üzereyim... nefes bile alamıyorum... bu grip denilen şey adamı nasıl çarpıyo... şimdi de öğle yemeğinde fabrikaya gelen çorbadan içtim... yanında 3 tane acı turşu biberle... artık dukana uygunmu değilmi bilemedim... ama iyileşmek istiyorum bir an önce... ilaçlarımı da içtim bakalım ne kadar süründürücek bu grip... dukandan soğutmasın başka bişey istemiyorum...
bugünkü menüümm
sabah 1 katı yumurta+nescafe
öğlen: 2 dilim yulaf kepeğinden ekmek üstüne labne sürdüm ve ayran
ara:yoğurt
akşam yoğurt çorbası+köfte
bugün nasıl akşam edicem bilmiyorum
yemek yok yanımda böyle idare etmek zorundayım iş yerinde çıkan yemekler çooook yağlıııı
leslie önerilerinizle pcye indirp usb ye yükleyip tv eşliğinde yapıyorum :)
domates salçası ve biber salçası kullanımı nasıl? evde yapılmış tuzsuz
hmm yakınmışız, bende cebecide oturuyorum..akderedeyim.balgatta da çalışıyorum.
ben hiç anlamam balıktan. bildiğim bi somon bi alabalık. onlarıda renginden tanıyroum. yani görsem temizlenmemiş halini bilemem. pek balık kültürüm yok.
aynen benimde böyle, perşembe 84,6 idim..hafta sonu 85'in üzerinde gezindim.bugünde 85 geldim.offf çok yavaş gidiyo çookkkk:2:günaydın kızlarkilom bu ara baya bi dalgalanmalarda şöyleki
21 şubat salı -------------> 63.9
22 şubat çarçamba -------> 63.3
23 şubat perşembe -------> 63.7
24 şubat cuma -----------> 63.1
25 şubat cumartesi -------> 63.8
bende tupper'ın 1 lt lik şişesini aldım, onunla içiyorum, kafama bidon dikiyomuşum gibi oluyo ama napıyım, ölçüsünü bilemem yoksa..bu hafta daha bi iyi hissediyorum kendimi. suyumu aldım yanıma. dikip dikip içiyorum
rezil bi görüntü. 1buçukluk pet şişenin dikilip içilmesi ama gözümün önünde olmayınca son zamanlarda fazla içmiyorum.
ne güzel..tebrikler canım..selam kızlarr..bu haftaki neredeyse 1 kiloluk inişler ve çıkışlar sonunda 62.9 da olsa 62 yi gördüm sonundaherkese güzel,mutlu,yüksek motivasyonlu ve bol eksili bi hafta diliyorum
cnm çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum
ohh süper walla tatlımdarısı 38 e
ok geçmiş olsun canım..vitamin iç bence..kızlar ben dağıldım... sabah dukan kahvaltımı yaptım ama sıcak çorba içmek istiyorum... kahvaltıdan sonra 2 koca kupa limonlu ıhlamur içtim valla 3-5 damla limon sıktım fazlası yasak biliyorum ama dayanamıyorum ölmek üzereyim... nefes bile alamıyorum... bu grip denilen şey adamı nasıl çarpıyo... şimdi de öğle yemeğinde fabrikaya gelen çorbadan içtim... yanında 3 tane acı turşu biberle... artık dukana uygunmu değilmi bilemedim... ama iyileşmek istiyorum bir an önce... ilaçlarımı da içtim bakalım ne kadar süründürücek bu grip... dukandan soğutmasın başka bişey istemiyorum...
bende pepsi lıght yada max içiyorum, uygundur sanırım:44:yanlış hatırlamıyorsam zero diye isim veriyor. yani nokta atışı. belki light içen arkadaşlar vardır ama ben sadece zero içiyorum.
ben kaçtım bi süre.
fazla yazıp sayfa sayfa okutmayın lütfen.
dışarı çıkın yürüyüş yapın.ne bilim işte. biligsayardan uzak durun.
dizi bile izlemeyedim bugün
şu kadar kilo verirsin diyemem ama kio vereceğin kesi. bu kadr kişi ufak tefek kaçamaklarlada olsa veriyor. sen neden veremeyesin?
hepimizin amacı aynı. şaşma yolundan . bi kere karar verdiysen bozma niyetini
ben bi süredir bozdum..2 haftadır hatta =( 3,5 kilo aldım =/ bugun tekrar basladım..benim halimi gör sakın azmini kaybetme..simdiye nerdeyse güçlendirmeye geçmiştim..birbirimize destek olmamız gereken bi dönem.. sakın pes etme
Allah'ııımmm çoook fenayım... grip oldum ve heryerim dökülüyor boğazım ağrıyor burnum akıyor halsizlik deseniz tavan yapmış... bu haftasonu bana hiç yaramadı... ufff yaa... kendimi hiç iyi hissetmiyorum ağzım çamur gibi... :2:
günaydınn..
geçen haftayı kilo veremeyerek bitirmenin yorgunluğuyla bu haftaya 66,5 ile merhabe dedim.ama regl düzensizlğimdan kaynaklandığını düşünüyorum kilo veremyişimi.neyse dr gidip ne olup bittiğini öğrenince yazarım tekrar bu konuda...[/COLOR]
günaydın herkesleree....
gelgelelim bana aslında düzgün giden diyetimin ilk kaçamağını dün yapmış bulunuyorum sanırım birazcık stresten
hafta sonu amcamlara gittim kalmaya cumartesinden o akşam hep beraber yemeğe çıktık ve ben tavuk şiş ve zero içtim burda sorun yok
sabah kahvaltıda yengem krep yapamadığından bana yulaf kepeğinden ekmek bulup almış sağolsun
ama ben içinde ne olduğunu tam bilmediğim için 1 dilim yiyebildim ama bunun çok sorun yaratacağını düşünmüyorum.
öğlen hep beraber bowlinge gittik ordada döner yedim yine zeroyla birazda salatahala diyeti bozmamıştım kiiiiii..........
akşaam geleneksel pizza günü yapmaya karar verdiler (ayda 1 hem pizza hemde lahmacun yapılır bizde öyle toplaşıp)
valla 1 dilim yedim hem çok acıktım hemde evde yemek pişirmeye zamanımız olmadı
yanında zero içtim ahahaha aferin bana kesin diyete devam etmişim
yarından itibaren 3 gün saf protein yapıp spor aktivitelerimi çoğaltıyorum bugün olmaz çünkü çıkıp direk iş yerine geldim yanımda yiyrcek bişi yok
sonuç olarak tartılmadım ama bu hafta açığı kapatırım diye düşünüyorum reglimde yeni bitti umarım çok fazla fark çıkmaz
işin komiği pişmanda değilim çünkü yolum uzun ve arada böyle taşlara takılacağımı biliyordum önemli olan yola devam etmek diye düşünüyorum