Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

slında böbrekleri çökerten fazla iyon yükü fazla su böbrek üstü bezlerini ve hipofizi uyarark çeşitli hormon fazlalığın asebep olur keşke sularımız bebek sularında olduğu gibi sodyumu azaltılmış olsa o da birgün olacak eminim :)
birkaç sorum var
1.yeni bi tartı almam gerek hangi marka ve model en iyi
2.dukan yaparken zencefil zerdeçal daçayından oluşan baharat karışımı kullanılır mı
3. kitapta tam olarak bulamadım fransızlarda yok diye sanırım bulgur kullanımı nasıl olmalı yani tarfilerde yulaf kepeğiyle kısır var bulgur ile yapsak nasıl olur
4.spor yapamıyorum evde sizden duyduğum leslie samsone ile yürüyorum arada ama karını sıkılaştırmak ve kalça için farklı önerileriniz var mı

tartı olarak tefal iyidir sanırım ama ben daha önce arzumun digital tartısını kullandım çok memnundum,şuan bluehouse var ama 100 gr hassasiyet değil pek,200-300 gr lık değişimleri yansıtıyo genelde
baharatların tümü serbest diye biliyorum oyüzden sorun olmaz bence
bulgur maalesef nişastalı olduğu için tamamen yasak
bölgesel sıkılaşmak için kitabın sonlarına doğru dukanın verdiği hareketler var ama ben hiç denemedim etkisini bilemiyorum

meraba arkadaşlar ben yaklaşık 2 hafta önce dukana basladım 8 gün hiç aksatmadan atak yaptım 4 kilo verdim sonra 5 gün bozdum rejimi regli dönemimdi misafirlerim geldi şehir dısından vs.. baktım 2 kilo geri almısım hemen tekrar atak ve verdim aldığımıda tekrar:) benim en favori dukan yemeğim 2 kasık kepek 1 yumurta ve biraz sütle yaptıgım krebin üzerine ızgara et yapıyorum üstünede light yoğurt :) al sana sossuz iskender

teşekkür ederim :) hareketleri denedim ama uzun süreli değil

elam arkadaşlar cok kilo verenlere bişey sormak istiyorum lütfen acıl cevap yazın zahmet olmasa mesela dukanı yaptıgınız müttetce hiç kacamak yaptınızmı cok merak ettim yoksa sıfır kacamaklamı yaptınız yanı verdiniz kiloları kafama takıldı acillllllllllllllllllllllllllllllll[

Son düzenleme:
teşekkür ederim :) hareketleri denedim ama uzun süreli değil

ben sadece dışarıda yürüyüş yapıyorum hergün en az yarım saat bazen çarşıya falan gidince 2-3 saat oluyo dışarı çıkacak vaktın olmuyosa da leslie yapıyo olman bile zamanla fark yaratıcaktır

neden acil şuan kaçamak yapmak üzremesin yoksa canımcım ne kadar kaçamak o kadar duraklama ve o kadar seyiri bitirme sürenin uzaması demektir,mesbur kalınca misafirliğe gidince vs genelde çoğu kişinin mecburi kaçamağı oluyo ama elimizden geldiğince yapmamaya çalışıyoruz hem diyet yapıyım hem kaçamak yapıyım öyle kilo verilmiyo hepimizin bildiği gibi,dukanın dediği gibi her kaçamak balona iğne batırmak gibi seni geriletiyo,geçen gün sabah fazla krep yedim yani yulaf sınırını aştım ertesi gün direk tartıda farkı gördüm e bide börek çörek tatlı yesek nolucak sen düşün biran önce güçlendirmeye geçmek istiyosan kaçamak yapmamak için bütün şartları zorla

Kizlar bende spor yapamadm aslnda spor uyeligmde war bos bos duruyo. Yuruyusu ewde 20 dk fln yapsam olrmu acaba

Son düzenleme:
Kizlar bende spor yapamadm aslnda spyeligmde war bos bos duruyo. Yuruyusu ewde 20 dk fln yapsam olrmu acaba

seyir döneminde 30 dk yürüyüş ,eğer durağanlık olduysa haftada 4 gün 60 dk yürüyüş diyo kitapta, yani hiç bişey yapamasan en az 30 dk evde yapmaya çalış ki kilo verieken bi taraftan vücut kendini toparlasın

aynen bende ( kilo verisim durdu hatta arti gördüm o yüzden bir kac gündür tartilmiyorum moralimi hic bozamiycam valla. Ve de bu ay ikinci kez regl oldum tam 10 gün sürdü. Doktora zaten gitmistim kan tahlili filan bisi cikmadi doktorda hersey olabilir sebebi dedi ama ben böle bir kac kisiden de duyunca bu diyetten oldugunu anliyorum ama kusura bakmasin kimse birakamam diyetimi valla 10 kilo verene kadar canim cikti. Dr bisi diycekmi sana bakalim benimki bisi anlamadi

aynen yaa.. insallah bu vücudumuzun direnisidir. baska bir sey cikmasinda ben katlanirim sorun degil uzun sürsün. ama beni diyetimden etmesin

hatirliyorum canim seni hosgeldin sende katil tabii tekrar basarilar.

1. tarti bilmiyorum hangisi daha iyi ama farketmez bence
2. baharatlardan sorun olmaz hepimiz kullaniyoruz.
3. bulgur hic kullanmiyoruz ki
4. you tube da filan video lar var karin icin hatta 8 min abs yaz cikan video lar cok iyi

aman sakin tekrar birakacaksan baslama. cok tehlikeli ve de ise yaramaz maaalesef.

Son düzenleme:

yok canım hiç kacamagım olmadı düşünmüyorumda ama cok merak etmiştim yani sıfır kacamkalamı verdiniz diye cok teş verdiginin cevap içinde

merhaba arkadaşlar bu gün ilk günüm ve çok iyi geçiyor..Herhangi bir zorlanma yok.Sabah kepekli yumurtalı ve peynirli omlet yedim yanında çayla, ama şu an okadar tokum ki canım hiç bir şey istemiyor..Önceki dukan diyetimde de fark etmiştim karbonhidrat tükettiğim de yemek yerken doygunluk hissi geç oluyordu...ardından 1 kaç saat sonra açlık hissi tekrar oluşuyordu..Dukan da ise sofrada doyma hissi erken oluyor, yemekten sonrada çok çabuk acıkma hissi oluşmuyor...Yani bu gün de öyle oldu..bakalım umarım diyer diyetim de ki kadar başarılı olurum..Ama şunu kesinlikle biliyorum kurallara uyulduğu sürece dukan zayıflatıyor...hepimize kolay gelsin,herkese başarılar

İkinci başlangıcımdan bugüne sıfır kaçamak diyebilirim. Pasta börek, tatlı vs hiçbir kaçamağım olmadı. Nereye gittiysem yiyeceğimi ben yaptım. Buna kaçamak denir mi bilmiyorum ama dışarıda yediğim ızgaralar bazen yağlı oluyordu.

evet canım bende dışarda yiyordum ama gercekten yaglı oluyorlar bende mesela dün dışarda tavuk şiş ve ciger şiş yedim kıymayla yapılanlardan yemiyorum artık bu arada güzel kg vermişsin inş bende veririm ben ayda bir tartılıyorum 1 nisan tartı günüm inş 3 kg veririm o zamana kadar

öyle yapıcam artık :) ben sabahları bu dukan omletini yiyemiyorum sadece nescafe iciyorum dün tansiyonm düştü herlde gözüm karardı bayılıodum o yuzden bu sabah dondurulmus köfte yedim sanırım dondurulmus köftelerden yenilebiliodu...kitapta ole bisey okumustm sankii

ben yasak diye biliyorum yağ oraları ve karbo değerlerinden dolayı

diyette bulgur ve simit(düğü) olmaması beni en çok zorlayan şey yani kısır olmadan yaşayamam gibi bişi ama azmetcem kafaya koydum çok canm istersew yulaf kepeğinden kısırımı yapar yerim mis gibi :)
dün yediklerimi yazayım hatam varsa uyarın lütfen
sabah:1.5 lt su
1 az haşlanmış yumurta
40 gr kadar sütaş light peynir
1 fincan yeşil çay
öğle:dana ciğer sote
sütaş light yoğurt bunu fazla kaçırdım 1 günde 650 gr yedim
1.5 lt su
akşam:dana ciğer sote
yoğurt
1.5 yulaf 1 bardak soğuk sütle
1 fincan yeşil çay
yatana kadar 2 lt su daha içtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…