ya süper aslinda bu. geri döndügüne göre demek ki memnun kalmissin :)) bize bol bol yardim edersin o zaman hi ?
evet canım dukandan çok memnun kaldım...Hattta etrafımdaki bazı arkadaşlarım ben zayıflayınca dukan yapıp zayıfladılar..kız kardeşim 94 kilo ile başladı şu an 68 kilo ve hedefine 8 kilo kaldı..Yani aslında kurallara uyulduğu sürece kilo vermek çok kolak oluyor..Ben ilk bir hafta zorlandım sonrası çorap söküğü gibi geldi...Hatta gün boyu çok toktum hiç acıkma hissi olmadı..hepimize başarılar.. yarın başlıyorum bakalım haftaya kaç kilo vericem
Kizlar merhaba,
regl oldum ve 2 gündür ne yemek yiyebiliyorum, ne hareket edebiliyorum, dogumdan 6 ay sonra ilk defa, beni mahvetti, tatli krizim var.
sanirim bu hafta sonu diyetin D si yok bende... insallah haftaya kilo bildiriminden sonra son sürat kaldigim yerden devam edicem. umarim hastaligim ve düzensiz beslenmem, kaybettigim 3 kilo yu bana iade etmez, gerci dengesiz derken, hemen hemen hic birsey yemiyorum, canim hicbirsey istemiyor
hep uyuyasim var
Umarim sizlerin haftasonu iyidir, bol kacamaksiz bir haftasonu diliyorum, hepinize....
Arkadaşlar meraba ben hem siteye yeni üye oldum hemde yeni dukancılardanım bugün benim atak evresindeki 6. Günüm ve 3 kilo verdim ve uzun zamandır siteyi takip ediyorum. Bende artık aranızdayım :)
hoşgeldin aramızaumarım en kısa zamanda istediğin kiloya inersin :)
ÇOK teşekkürler canım ben bişey sorcam ben hem listaeye katılmak istiyorum hemde şu profil altında görülen kilo cetvelinden istiyorum bunları nasıl yapıcam yardımcı olurmusunuz :))
çizelgeyi burdan yapabilirsiniz.
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yo...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
listeye katılmak içinde yarim_ arkadaşımıza perşembe günü öğlene kadar kilo bildirimi yapabilirsiniz,başlangıç tarihi,başlangıç kilosu,hedef kilo,güncel kilo
rica ederim :)çok çooooooook teşekkürler bu arada ben buraya yazim yarim girerse beni burdan eklesin liseteye
Başlangıç tarihi: 19.02.2012
Başlangıç kilom: 73.100
hedef kilom: 58
güncel kliom :70.100
D :))
herkese iyi hafta sonları...
Dogru biliyorum canım çünkü binenim 2.dukan deneyimim ilkinde 5 kg vermiştim sonra 1ay boyunca inanmiycaksin ama hem hafta ici hem hafta sonu yatılı misafirlerimin ardı arkası kesilmedi uyamadim diyete.65 te kalmıştım Şimdi 1ay sonra tekrar basladim 66 ile reglimin 3. Günüydü. Bugün sabah 65kg bakalım yarın ne olacak.ya süper aslinda bu. geri döndügüne göre demek ki memnun kalmissin :)) bize bol bol yardim edersin o zaman hi ?
ev perisi senin daha 2. günün mü ? Allah allah ben seni günlerdir yaziyor biliyorum :111:
canim meyve yasak oldugu icin iyi degil bence tüketmen. Hem de sanirim yolun basindasin. Bu hakkini en azindan ileri ki günlere sakla derim zira gün gectikce tatli krizine direnci kirilabiliyor insanin.
Günlerdir de o yüzden yazıyorum deneyimlerim den yola çıkarak yardımcı olmaya çalışıyorum sorusu olanlara hemde banada motivasyon oluyo
Hanımlar benimki belki de tembellik ama, benim tartım yoktu, dukana başlamadan hemen önce tartılmadım. Ama kilomu az çok biliyordum, 5 günlük atak evresi yaptım, şimdi 2 gündür seyir yapıyorum yani 1 hafta oldu. Bu arada üzücü olaylar da yaşadım bunun da etkisi vardır muhtemelen ama eski durumuma göre 5 kilo vermişim.
normal midir acaba???
vavvvvvv, harikasın, tebrik ederim
atakta zaten su atiliyor diye biliyorum bu yuzden normal olabiir :) ama onun disinda dukan amca ortalama haftada 1 kilo diyor
ben de okudum hatta 2-2.5 kilo bekliyordum ama 5 kilo ya tabi tam gramını bilemiyorum yine elektronik tartı değildi kullandığım. Sevinsem mi bilemedim.
valla ben olsam eger tam doydugunuzu ve ac kalmadiginizi dusunuyorsaniz coktan gobek atmaya baslamistimcunku kilo vermem resmen durdu ve ne yapcagimi sasrdim tum gun boyunca 1 krep 1yumurta sarisi 2 tane beyazindan olusan omlet 2 dilim peynir ve 1 kase yogurt yedim eger yarin 100 gramcik bile gitmesse yakicam bu sehri
Askıda bir yıldır bana bakan, kolumun bile girmediği elbiseye bugün girdimm. Giyerken de kesin içine sığamam ya hadi neyse bi deneyeyim dedim. Abuuu sonuç mükemmelll. Şok oldum sabah sabahhh.
Şimdi sıra denemeden alıp içine giremediğim kottaona da girdiğim an değmeyin keyfimeeee
Bir de sorum olacak dışarı çıktığınızda köfte yemeyi tercih ediyor musunuz? Kitapta okudum sanırım yanlış hatırlamıyorsam, diyeti bozmaktansa dışarı çıktığınızda alternatifiniz yoksa yağlı yiyecekleri tercih edebilirsiniz yazıyordu.