diyette bulgur ve simit(düğü) olmaması beni en çok zorlayan şey yani kısır olmadan yaşayamam gibi bişiama azmetcem kafaya koydum çok canm istersew yulaf kepeğinden kısırımı yapar yerim mis gibi :)
dün yediklerimi yazayım hatam varsa uyarın lütfen
sabah:1.5 lt su
1 az haşlanmış yumurta
40 gr kadar sütaş light peynir
1 fincan yeşil çay
öğle:dana ciğer sote
sütaş light yoğurt bunu fazla kaçırdım 1 günde 650 gr yedim
1.5 lt su
akşam:dana ciğer sote
yoğurt
1.5 yulaf 1 bardak soğuk sütle
1 fincan yeşil çay
yatana kadar 2 lt su daha içtim
sonunda evdekileri ikna ettim ve eve sut urunlerini light almaya basladilarve bundan sonra tam manasiyla uyabilcegime inaniyorum buraya hangi gunlerde yapiliyorsa duzenli bildirim yapsam beni de araniza alir misiniz? zayiflama oykulerine baktikca bende zayif olabilirim diyorum (18 yasimdayim ve hic normal kiloda olmadim )
evet simla nin blogundaydi sanirim bir kisir tarifi vardi. ordan bakabilirsin.
yediklerin ok ama su bana biraz fazla gibi geldi abartmaya da gerek yok diye düsünüyorum yani 2 lt suyunu icebiliyorsan ok
bunu gün icine yaymalisin gerek yok yani bir dikiste 2 lt falan ..
hem öle olsaydi dukan icebildiginiz kadar icin derdi 5-6lt Allah ne verdiyse ama öyle demiyor
1-5 , 2 lt kafi bence. yine de sen bilirsin tabii
diyette bulgur ve simit(düğü) olmaması beni en çok zorlayan şey yani kısır olmadan yaşayamam gibi bişiama azmetcem kafaya koydum çok canm istersew yulaf kepeğinden kısırımı yapar yerim mis gibi :)
dün yediklerimi yazayım hatam varsa uyarın lütfen
sabah:1.5 lt su
1 az haşlanmış yumurta
40 gr kadar sütaş light peynir
1 fincan yeşil çay
öğle:dana ciğer sote
sütaş light yoğurt bunu fazla kaçırdım 1 günde 650 gr yedim
1.5 lt su
akşam:dana ciğer sote
yoğurt
1.5 yulaf 1 bardak soğuk sütle
1 fincan yeşil çay
yatana kadar 2 lt su daha içtim
ygs lys sinav maratonu yuzunden izin vermiyorlar calismama bende basladim durum ciddi surekli kilo aliyorum saglik bu falan baya duygu somurum oldu anlayacaginiz ama basardim insallah kurtulucam yaglarin hepsinden :) bugun tartildim ve genel kilo gidisat durumum;
baslangic tarihi:05.02.2012
baslangic kilo:97.5
suanki kilo:92.9
ozel mesaj atamadigim icin boyle bildiricem artik :)) bu arada genel bildirim gunu ne zamandi unuttum
arkadaşlar yarın diyete başlıyorumdaha öncede yazmıştım salı çarşamba ve perşembe günü bir öğünlük mecburen kaçamak yapıcam okulumda yemek zorunda kaldığım için.bu kaçamaklarıda 1 saatlik hızlı tempo yürüyüşle telafi etmeye çalışıcam.normalde kahvaltı edemeyen biriyim ama yarın kararlıyım kahvaltı edicem.kahvaltı için öneriniz nedir ? 2 tane haşlanmış yumurta vede dukan krepi yapmayı planlıyorum uygunmudur ?
perşembeleri öğlen 12 ye kadar bildirimini yapabilirsin. öss hazırlanırken bende hiç çıkmadığım çok fazla kiloya çıkmıştım sonuç olarak üni yi kazandım ama şişko olarak başladım ve yurtta kaldığım için sonrasında da eve çıkınca geçiştirdiğim için uzun yıllar kurtulamadım o kilolardan şimdi düşündükçe sinir oluyorum en güzel yaşlarımı tombalak geçirdiğim için,sen bu dönemde başladığın iyi olmuş aman bırakma fıstık gibi başla üniversiteye
insallah cunku insan kilolu olunca etrafindakilerin gorusu bakis acisi malesef ona gore oluyor (yada benim pskolojim baya bozuldu bilmiyorum hep bole hissediyorum) okulda bi tiyatro olcakti kilom yuzunden cok iyi rol yapmama ragmen cekinip katilmadim bu tarz seyleri bi daha yasamak istemiyorum ve ilerde universitenin
yepyeni bir baslangic olmasini istiyorum
kaçamakları en az zararla atlatmaya çalış et ve sebze türü olmadığında en azından çorba salata varsa onlarla geçiştirmeye çalış pilav patates börek falan yemesabahları light peynir,jambon,çemensiz pastırma falan da ekleyebilirsin menüne.ekmek yapıcak yerinde varsa ekmek yapmayı dene okula yanında götürebilirsin sandviç gibi içine peynir pastırma ya da jambon koyarak,aynı şekilde krepde olur
atak evresinde sebze meyve yasak bildiğim kadarı ile.bu yüzden salata yiyemem.çorba ve light yogurt ile geçiştirmeyi düşünüyorum.aslında çok güzel et yemekleri çıkıyor ama inanılmaz yağ oluyor hatta krema,kaşar peyniride üstüne ek.ekmek yapıcak yerim var fakat okula yemek götürmek zor benim için yoksa 3 gün kaçamak yapmak zorunda kalmazdım.birde light ürün olarak neler kullanıyorsunuz (yoğurt,süt,peynir,et ürünleri vs ?
atak evresi için değil o bi kaç günde biticek nasıl olsa ben genel olarak bütün seyir evresini kastettim,etli yemeklerinde suyunu yemeden etini yemen yine hiç yoktan iyidir en azından protein almış olursun.light ürün olarak ben genelde sütaş ve pınar tüketiyorum,peynir olarak sütaşın ki hem yağ oranı daha az hem daha lezzetli geliyo bana,süt ve üçgen peynir pınar alıyorum.yoğurtta burda markalı ürünler yok,buranın mis diye markası varondan alıyorum mecburen
meraba kızlar bugün atagımın 7. günü bugün uzun zaman sonra ilk defa 6 li rakamlari gördüm bugün tartıldım 69.500 kilogramdı yani 7 gunde 3.5 kg KİLO verdim simdi 65i görünce aynı mutlulugu yaşamayı hedefliyorum 58 oldugum da mutluluktan naparm onu HİÇ bilmiyorum :)
arkadaşlar yarın diyete başlıyorumdaha öncede yazmıştım salı çarşamba ve perşembe günü bir öğünlük mecburen kaçamak yapıcam okulumda yemek zorunda kaldığım için.bu kaçamaklarıda 1 saatlik hızlı tempo yürüyüşle telafi etmeye çalışıcam.normalde kahvaltı edemeyen biriyim ama yarın kararlıyım kahvaltı edicem.kahvaltı için öneriniz nedir ? 2 tane haşlanmış yumurta vede dukan krepi yapmayı planlıyorum uygunmudur ?
daha önce de yazdım zaten normelde günde 3 lt içiyorum dün 5 oldu mesela bugün 3 içtim sabahtran beri yani zoraki değil aışkanlık 4 lt de falan tutmaya çalışrım artık diyete zarar verecekse dukan en az 1.5 lt için diyo üst sınır yazıyor mu göremedim kitapta
ygs lys sinav maratonu yuzunden izin vermiyorlar calismama bende basladim durum ciddi surekli kilo aliyorum saglik bu falan baya duygu somurum oldu anlayacaginiz ama basardim insallah kurtulucam yaglarin hepsinden :) bugun tartildim ve genel kilo gidisat durumum;
baslangic tarihi:05.02.2012
baslangic kilo:97.5
suanki kilo:92.9
ozel mesaj atamadigim icin boyle bildiricem artik :)) bu arada genel bildirim gunu ne zamandi unuttum
insallah cunku insan kilolu olunca etrafindakilerin gorusu bakis acisi malesef ona gore oluyor (yada benim pskolojim baya bozuldu bilmiyorum hep bole hissediyorum) okulda bi tiyatro olcakti kilom yuzunden cok iyi rol yapmama ragmen cekinip katilmadim bu tarz seyleri bi daha yasamak istemiyorum ve ilerde universitenin
yepyeni bir baslangic olmasini istiyorum
kaçamak derken mesela ne kadar bi şey yemek?
annem emziriyorum diye ağzıma bişiler tıkmaya çalışıyor benim canım istemese deama mesela bugün ananas almışlar cidden canım çekti konserve falan değil serçe parmağının ucu kadar minicik bişi yedim o kaçamak mı şimdi?
atak evresinde sebze meyve yasak bildiğim kadarı ile.bu yüzden salata yiyemem.çorba ve light yogurt ile geçiştirmeyi düşünüyorum.aslında çok güzel et yemekleri çıkıyor ama inanılmaz yağ oluyor hatta krema,kaşar peyniride üstüne ek.ekmek yapıcak yerim var fakat okula yemek götürmek zor benim için yoksa 3 gün kaçamak yapmak zorunda kalmazdım.birde light ürün olarak neler kullanıyorsunuz (yoğurt,süt,peynir,et ürünleri vs ?
elam arkadaşlar cok kilo verenlere bişey sormak istiyorum lütfen acıl cevap yazın zahmet olmasa mesela dukanı yaptıgınız müttetce hiç kacamak yaptınızmı cok merak ettim yoksa sıfır kacamaklamı yaptınız yanı verdiniz kiloları kafama takıldı acillllllllllllllllllllllllllllllll[
çizelgeyi burdan yapabilirsiniz.
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yo...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
listeye katılmak içinde yarim_ arkadaşımıza perşembe günü öğlene kadar kilo bildirimi yapabilirsiniz,başlangıç tarihi,başlangıç kilosu,hedef kilo,güncel kilo