Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Askıda bir yıldır bana bakan, kolumun bile girmediği elbiseye bugün girdimm. Giyerken de kesin içine sığamam ya hadi neyse bi deneyeyim dedim. Abuuu sonuç mükemmelll. Şok oldum sabah sabahhh.

Şimdi sıra denemeden alıp içine giremediğim kotta :KK1: ona da girdiğim an değmeyin keyfimeeee :KK53:

Bir de sorum olacak dışarı çıktığınızda köfte yemeyi tercih ediyor musunuz? Kitapta okudum sanırım yanlış hatırlamıyorsam, diyeti bozmaktansa dışarı çıktığınızda alternatifiniz yoksa yağlı yiyecekleri tercih edebilirsiniz yazıyordu.

merhaba
çok sık olmamak kaydıyla arkadaşlarımla dışarı çıktğımda yağlı yiyeckler yediğim oldu.bu kaçamakları öğle yemeklerine denk getirmeye çalıştım ve diğer öğünde diyetime devam ettm.6.5 kg verdim.hala vermem gereken 2.5 kg var.bol şans
:KK52:

bence az yediğiniz için veremiyosunuz 2 yumurtanın beyazı bütün gün için yetmez ki bünyeye,yakıt almazsanız motor nasıl çalışsında yağ yaksın:KK8:

aslinda ilk baslarda guzel yiyordum ama okul ve dershanede surekli atistiramiyorum diye baya saat aralari koyarak yiyorum mesela 6 saatte bir ve bir haftadir yemekleri zorla yiyorum normalde ozel gunlerde hep bol yerim ama o zamanlarda da yok hic birsey istemiyorum bende cozemedim bu durumu :KK50:

merhaba
çok sık olmamak kaydıyla arkadaşlarımla dışarı çıktğımda yağlı yiyeckler yediğim oldu.bu kaçamakları öğle yemeklerine denk getirmeye çalıştım ve diğer öğünde diyetime devam ettm.6.5 kg verdim.hala vermem gereken 2.5 kg var.bol şans
:KK52:
Tebrik ederim arkadasim cogu gitmis azi kalmis. Cevap icin de ayrica tesekkur ederim

oooh süper darısı kotun başına :KK8: aynen ben öyle yapıyorum cnm,dışarda yemek zorunda kaldığımda bulursam tavuk ya da et döner servis olarak alıyorum ekmeksiz yıyorum yanında ki pilavı patatesi falan yemeden,eğer restorant tarzı biyerse de balık ya da etli bişeyler yiyorum dukanında dediği gibi diyet dışı bişey yemektense diyete uydurmaya çalısıyorum

Artik sanirim gun gectikce uzman oluyoruz. Ben bugun kofte yedim de acaba yanlis mi yaptim diye dusundum. Cok buyuk bir yanlis degil sanirim

kızlar bugun tartıldm yaklasık sanırım 2 kilo veya 1 kilo vermişim diyete baslamadan once tartılmamştım ama ortalama olarak biliodum. nescafe cok iciyorum 2 si 1 arada günde 4 fincan falan bi zararı olurmu?

kızlar bugun tartıldm yaklasık sanırım 2 kilo veya 1 kilo vermişim diyete baslamadan once tartılmamştım ama ortalama olarak biliodum. nescafe cok iciyorum 2 si 1 arada günde 4 fincan falan bi zararı olurmu?

olur arkadaşım olur.içindeki kremanın yağ oranı çok yüksek.kilo vermene engel olur.

günaydın
ben 3 gündür regl oldu olucam, antiibiyotik içtim sanırım o yüzden olamadı bir türlü,
ama söz vedim kendime, kaçamak yok kesinlikle.......

Herkeslere Günaydın bugün ataktaki 3.ve son gunüm. Bugün tartıda -1kg daha gördüm2gun önce 66ile basladim su anda 64kg yum ama bu beni heyecanla durmadı çünkü 1.dukan denememde 2ay boyunca 64 un altına inememistim. Nasıl bir duraklamysa artık. Ama bundan sonraki her -100gr bile olsa benim icin acayip önem arzediyor. Bakalım 64den aşağıya nezaman inmeye başlayacağım. Kacamaksiz yola devam. Şimdi yeşil çayımı iciyorum. Birazdan bol baharatla birlikte 1haslanmis yumurta(1 tane çünkü çift sarılı)ve light peynirim ile güne devam. Acıkır gibi olunca da keten tohumlu yoğurdumu yiyicem şimdilik hoşçakalin

evet maalesef nescafe 2 si 1 arada olanlarda süttozu var ki bize yasak :KK50:

ah kızlar ah sanırım duraklamaya girdim.66.5 gören ben şu anda 67.4 geldim.kilo veremediğim gibi ++ gördüm çok sinirliyim.
bir de size bir soru ayın 13 ünde regl .oldum 1 hafta sürdü.dün yine(ayın 25'i) çok az akıntı şeklinde kan geldi..sizce diyetle ilgisi var mıdır?dr dan randevu aldım bu arada...

ah kızlar ah sanırım duraklamaya girdim.66.5 gören ben şu anda 67.4 geldim.kilo veremediğim gibi ++ gördüm çok sinirliyim.
bir de size bir soru ayın 13 ünde regl .oldum 1 hafta sürdü.dün yine(ayın 25'i) çok az akıntı şeklinde kan geldi..sizce diyetle ilgisi var mıdır?dr dan randevu aldım bu arada...

diyetle ilgili olabilir cnm önceki sefer bendede o tip bişey olmuştu bidaha tekrarlanmadı ama iyi yapmışsın doktordan randevu alarak.kilo konusunda bu ara bende öyleyim bi artıyo bi iniyo ama kaç gündür yükseklerde seyrediyo kaçamakta yapmıyorum anlamadım :KK5::KK25::18:

aralıkta yazmıştım en son emzirdiğim için 3 gün atak yapıp bırakıp karataya devam etmiştim yolculuk falan da yapınca kalmıştı öyle hayatımda ilk gerçek diyetim olmuştu o da sayılırsa :) doğuma 103 ile girdim aralıkta 96 idim şimdi 87 yim aslında ekimden beri 16 kilo vermişim bebek dahil :) dün dukana başladım tekrar suyu bol tutunca bebek için sorun yaratmadı sütüm azalmadı 5 litre su içtim ve bol bol proteinimi aldım dukan testi hedef kilomu 57.4 olarak belirledi bundan sonra bırakmayı düşünmüyorum işte buraya yazıyorum hergün de rapor vercem beni de aranıza alır mısınız?

aralıkta yazmıştım en son emzirdiğim için 3 gün atak yapıp bırakıp karataya devam etmiştim yolculuk falan da yapınca kalmıştı öyle hayatımda ilk gerçek diyetim olmuştu o da sayılırsa :) doğuma 103 ile girdim aralıkta 96 idim şimdi 87 yim aslında ekimden beri 16 kilo vermişim bebek dahil :) dün dukana başladım tekrar suyu bol tutunca bebek için sorun yaratmadı sütüm azalmadı 5 litre su içtim ve bol bol proteinimi aldım dukan testi hedef kilomu 57.4 olarak belirledi bundan sonra bırakmayı düşünmüyorum işte buraya yazıyorum hergün de rapor vercem beni de aranıza alır mısınız?

hoşgeldiniz tabi ki alırız aramıza :KK3: 5 litre de çok olmuş sanki böbrekleri yormasın? ama süt veriyo olduğun için birbirini dengeliyodur belkide o konuda bilgim yok işine karışmayım:KK9:

merhaba :) 5 litreyi hiç zorlamadan tamamen içimden gelerek içtim :) normalde günde 3 litre içiyorum zaten çay kahve vs içmiyorum tek sıvı kaynağım su yeşil çay içiyorum sadece 1 fincan içtim bugün dün 2 içmiştim

merhaba :) 5 litreyi hiç zorlamadan tamamen içimden gelerek içtim :) normalde günde 3 litre içiyorum zaten çay kahve vs içmiyorum tek sıvı kaynağım su yeşil çay içiyorum sadece 1 fincan içtim bugün dün 2 içmiştim

zorlanmadan içebiliyosan ne güzel tabi ama dediğim gibi fazlası da zararlı oluyomuş böbrekleri iflas ettiriyomuş zayıflayalım derken böbreklerde olmayalım:KK30:

X